Ζωντανές ιδέες για πυροσβεστήρες δίπλα στην έπιπλα της πισίνας, καθιστικό έξω από το δέντρο

Ωραίες ιδέες διαβίωσης για πυροσβεστήρες δίπλα στην πισίνα

Ο μοντέρνος σχεδιασμός αφορά τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Τα μοντέρνα διαμερίσματα έχουν συνήθως μια υπέροχη βεράντα ή μια όμορφη αυλή.

Μπορεί να είναι μια πισίνα υπερχείλισης που προσθέτει έμπνευση ή ένα υπέροχο τζακούζι.

Έτσι έχετε μια εμπειρία spa στο σπίτι στην αγχωτική καθημερινότητα. Πολλά παραδείγματα μπορούν να δοθούν, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές: ο εξωτερικός εξοπλισμός έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σπιτιών.

Τέλειο υπαίθριο καθιστικό κάτω από τα αστέρια

Οι ζωντανές ιδέες για πυρκαγιές δίπλα στην πισίνα είναι εξωτικές τη νύχτα

από τη φωτογραφία mark pinkerton / vi360

Μια νέα τάση είναι επίσης η προσθήκη ωραίων πυροσβεστήρων στην πίσω αυλή. Αυτά μπορούν να βρεθούν σε σχέδια κατασκευασμένα από μοντέρνα υλικά και σε μεγάλη ποικιλία στυλ. Μπορείτε πάντα να βρείτε κάτι κατάλληλο για το σπίτι σας.

Έχετε λεπτές και μινιμαλιστικές παραλλαγές και αυτές που περικλείονται σε ένα κομψό πέτρινο κέλυφος. Σε κάθε περίπτωση, αυτά δίνουν πάντα στον εξωτερικό χώρο μια ιδιαίτερη αύρα. Μην έχετε ακόμα τέτοιο εξοπλισμό. Στοιχηματίζω ότι θα το επιλέξετε μετά τα επόμενα ακαταμάχητα παραδείγματα.

Εξαιρετικός τρόπος για να συνδυάσετε δύο στοιχεία σε αντίθεση

Ζωντανές ιδέες για πυρκαγιές δίπλα στο σύστημα νερού της πισίνας έξω

Δεν απέχει πολύ από τη φωτιά και το νερό

Ζωντανές ιδέες για τζάκια δίπλα στην πισίνα ιδέα ενσωματωμένη πολυθρόνα τζακιού

Καταπληκτικός συνδυασμός φωτιάς, πέτρας και νερού

Ζωντανές ιδέες για πυροσβεστήρες δίπλα στις σκάλες της πισίνας

Ωραίος εξωτερικός χώρος στην έρημο με πισίνα

Ζωντανές ιδέες για πυροσβεστήρες δίπλα στον χώρο καθισμάτων επίπλων μπαστούνι της πισίνας

Σύγχρονο αίθριο και ενσωματωμένη πισίνα κλέβουν την παράσταση εδώ

Ζωντανές ιδέες για πυροσβεστήρες δίπλα στην πισίνα όμορφη εξωτερική πρόσοψη

Οι φωτισμένες πέτρες και οι κάκτοι δημιουργούν την ατμόσφαιρα

Ζωντανές ιδέες για πυροσβεστήρες δίπλα στην οθόνη απορρήτου της πισίναςΜοντέρνο Τζάκι Φάρου δίπλα στην εξωτερική πισίνα

Σύγχρονος πυροσβεστήρας κοντά

Ζωντανές ιδέες για πυροσβεστήρες δίπλα στο καθιστικό της πισίνας με άνεση

Φως, ζεστασιά και οπτικά εφέ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συνδυάσετε μια ζεστή φλόγα με μια όμορφη πισίνα. Το πιο εντυπωσιακό είναι η υπέροχη οπτική εμφάνιση. Η σύνδεση δύο φυσικών αρχέγονων στοιχείων από την ανθρώπινη ύπαρξη – φωτιά και νερό – έχει μεγάλη επίδραση στην ψυχή.

Τα πορτοκαλί και κίτρινα χρώματα κάνουν επίσης την ατμόσφαιρα πολύ πιο φιλόξενη. Εξετάστε και αποφασίστε σύμφωνα με το δικό σας γούστο.

Όμορφος τρόπος για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα

Ζωντανές-ιδέες-για-τζάκια-δίπλα-στην-πισίνα-φυσικό περιβάλλον

Σύγχρονο τζακούζι και πισίνα και υπαίθριος πυροσβεστήρας

Ζωντανές-ιδέες-για-τζάκια-δίπλα-στην-πισίνα-ρομαντική-νύχτα

Άνετο καθιστικό δίπλα στην πισίνα

Ζωντανές ιδέες για πυροσβεστήρες δίπλα στην πισίνα τεράστιο κήπο επίπλων

Οι βεράντες οροφής με υπέροχη θέα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Η φλόγα δημιουργεί περισσότερη ζεστασιά και άνεση. Η επιλογή σας δεν χρειάζεται να είναι υπερβολική. Συνήθως αρκεί να προσθέσετε λίγη πέτρα και πράσινο. Έτσι έχετε στυλ και μόδα που εγγράφονται τέλεια στο φυσικό περιβάλλον.

Πιο ιδιότροπες ιδέες για υπαίθριους πυροσβεστήρες

Ζωντανές ιδέες για πυρκαγιές στο φυσικό περιβάλλον της πισίνας πυρκαγιά πισίνα φυτά φοίνικες εξωτικός σχεδιασμός κήπος μεγάλη πισίνα πυρκαγιάς σχεδιασμός πισίνα ιδέα πισίνα πισίνα κληματαριά-καθιστικό-τζάκι-πισίνα Πισίνα ενσωματωμένο ξύλινο τζάκι εξωτερικής οθόνης απορρήτου ξύλινα πατώματα πάνελ εξωτερική τζάκι πισίνα στέγη έπιπλα αυλής φυτά κήπου έπιπλα έπιπλα μπαστούνι πράσινα μαξιλάρια

Μεγάλη εστίαση

Μπορείτε να ενσωματώσετε πυροσβεστήρες τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές περιοχές. Αυτό γίνεται αμέσως το επίκεντρο του δωματίου. Το κλείσιμο με γυάλινες επιφάνειες το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό.

Προτιμάτε ένα τζάκι ή ένα πλήρως εξοπλισμένο τζάκι; Σχηματίστε κατάλληλα καθίσματα γύρω από αυτό το σημείο από όπου μπορείτε να απολαύσετε τόσο τη ζεστασιά όσο και την ομορφιά της φύσης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο από τον μεσημεριανό ήλιο μέσω της εκτεταμένης οροφής του σπιτιού ή μια πέργκολα.

πισίνα κήπος εντοιχισμένα έπιπλα τζάκι καθιστικό άνετα μαξιλάρια πολύχρωμα υπαίθριος χώρος κήπος πισίνα ενσωματωμένο καθιστικό τζάκι βεράντα εξωτερική σκάλα τζάκι τοίχος γυάλινη πισίνα ενσωματωμένη

Ανεξάρτητα από τη λύση που θα επιλέξετε, θα πρέπει να έχετε κατά νου τα εξής: Εδώ εξαρτάται από την αρμονία μεταξύ των διαφορετικών στοιχείων.

Τόσο από αισθητική όσο και από εργονομική άποψη, ο συνδυασμός πισίνας και τζακιού φαίνεται υπέροχος. Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι ειδικά για εσάς!

χαλαρώστε ξαπλωμένα μαξιλάρια ξύλου άνετο τζάκι πισίνας ενσωματωμένο πέτρινη σχεδίαση κατοικία εξωτικό περιβάλλον τζάκι πισίνα πισίνα έξω από την περιοχή μαξιλάρια καναπέ μαξιλάρια ριγέ πολύχρωμα μινιμαλιστικός σχεδιασμός κτιρίου ενσωματωμένο γυαλί φράχτη πισίνας πισίνα έξω από το σχεδιαστικό σπίτι, καθιστικό, ρομαντικούς πυροσβεστήρες πλακάκια δάπεδο γρασίδι αυλή πολύχρωμες καρέκλες έπιπλα κήπου τζάκι