αφαιρέστε τους λεκέδες από το ξύλινο πάτωμα, σχεδιασμό δομής κτιρίου

Αφαίρεση Spot Deck – Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές!

Σε μια σειρά άρθρων θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι χωρίς να καλέσετε τον επαγγελματία και να βασιστείτε απαραίτητα στην τεχνογνωσία του. Πρώτα πρέπει να δημιουργήσετε τη λίστα δραστηριοτήτων σας, στη συνέχεια να σηκώσετε τα μανίκια και να ξεκινήσετε τη δουλειά!

Μόνο το βράδυ μπορείτε να ανατρέξετε στη δουλειά της ημέρας σας με ικανοποίηση και να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Αλλά υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος και δουλειά για να κάνετε πριν το βράδυ! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Μινιμαλιστικό στυλ καταστρώματος – εξωτικό περιβάλλον

Αφαιρέστε τους λεκέδες στο κατάστρωμα

αφαιρέστε τους λεκέδες από το εξωτικό ξύλινο πάτωμα του καταστρώματος

Σήμερα θέλουμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για τον τρόπο αφαίρεσης λεκέδων στο κατάστρωμα. Είτε πρόκειται για το λάθος χρώμα που είχατε για χρόνια είτε έχει ήδη ξεθωριάσει, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι λεκέδες στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος πρέπει να αφαιρεθούν. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν να το κάνουν μόνοι τους επειδή η επαγγελματική θεραπεία μπορεί να είναι δαπανηρή. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τους λεκέδες μόνοι σας, πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι η δραστηριότητα είναι χρονοβόρα, αλλά στο τέλος θα δείτε πολλά οφέλη στη δική σας εργασία και τα πλεονεκτήματά σας στο κόστος θα είναι σημαντικά – θα εξοικονομήσετε πολλά χρημάτων στη διαδικασία!

Αρχικά, καθαρίστε τα φύλλα και τα κλαδιά

αφαιρέστε τους λεκέδες από το ξύλινο δάπεδο του καταστρώματος

Πρώτον, η επιφάνεια του καταστρώματος πρέπει να σκουπιστεί και να καθαριστεί, τα φύλλα και τα κλαδιά πρέπει να αφαιρεθούν. Δώστε προσοχή στις ρωγμές και τις ρωγμές μεταξύ των σανίδων, καθώς τα φύλλα μπορούν να βρίσκονται εκεί και να σαπίζουν. Εάν παραμείνουν εκεί, θα προκαλέσει επίσης σήψη του ξύλου.

Χρησιμοποιήστε ισχυρό καθαριστικό λεκέδων

αφαιρέστε τους λεκέδες από το ξύλινο κάλυμμα δαπέδου

Όταν το κάνετε αυτό, εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα αφαίρεσης λεκέδων στο κατάστρωμα με βούρτσα πολυεστέρα, ρολό ή ψεκαστήρα χεριών. Αφήστε το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων να καθίσει εκεί για λίγο μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται το χρώμα και στη συνέχεια τρίψτε μαζί με ένα σκληρό πινέλο. Στη συνέχεια, το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων πρέπει να ξεπλυθεί με άφθονο νερό.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ροδέλες πίεσης, αλλά να είστε προσεκτικοί!

αφαιρέστε τους λεκέδες από το ξύλινο δάπεδο από σκαλοπάτια από μπαστούνι

Ενώ ένα πλυντήριο πίεσης δεν είναι απολύτως απαραίτητο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – θα σας κάνει να εργάζεστε πιο γρήγορα, ειδικά όταν πλένετε μεγαλύτερα καταστρώματα. Ωστόσο, απαιτείται μεγάλη προσοχή εδώ – πρέπει πραγματικά να είστε πολύ προσεκτικοί όταν εργάζεστε με ένα πλυντήριο πίεσης. Μια λανθασμένα κατευθυνόμενη ροή νερού μπορεί να βλάψει τις γλάστρες και τα δοχεία με λουλούδια πάνω ή δίπλα στο κατάστρωμα, ή ακόμη και να προκαλέσει ζημιά στο κατάστρωμα σας για πάντα.

Ωραία σχεδίαση καταστρώματος – υπαίθριοι χώροι καθιστικού και τραπεζαρίας

αφαιρέστε τους λεκέδες από το ξύλινο πάτωμα του καταστρώματος όμορφο σχέδιο

Μετά από χημική επεξεργασία και ξέπλυμα νερού, ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη σημεία όπου έχει μείνει το παλιό χρώμα. Η λείανση είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν αυτά τα σημεία τώρα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χημικό λευκαντικό ξύλου και να το εφαρμόσετε σε όλη την επιφάνεια για να εξουδετερώσετε τον καθαρισμό λεκέδων και να ανανεώσετε το ξύλο.

Η επένδυση χρειάζεται χρόνο για να στεγνώσει τελείως

αφαιρέστε τους λεκέδες στο κατάστρωμα βερνίκι το ξύλινο πάτωμα

Εάν το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ακόμα αυτό που θέλετε, μπορείτε να επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία μέχρι να είστε τελικά ικανοποιημένοι. Αλλά επίσης προσέξτε, το δάπεδο χρειάζεται μέρες για να στεγνώσει καλά, μόνο τότε μπορεί να χρωματιστεί ξανά η επιφάνεια.

Ένα καλά συντηρημένο και σχεδιασμένο κατάστρωμα – ξύλινος πάγκος και ξαπλώστρες από μπαστούνι σε σκούρες καφέ αποχρώσεις

αφαιρέστε τους λεκέδες στο κατάστρωμα ξύλινο πάτωμα είναι στον ήλιο

Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν πολύ στις δουλειές του σπιτιού σας. Όπως είπα, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο σπίτι ή στο διαμέρισμά μας μόνοι μας στον ελεύθερο χρόνο μας! Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε! Ελπίζουμε να απολαύσετε τη δουλειά σας!

Λευκές οθόνες απορρήτου και μαξιλάρια – ευχάριστη ατμόσφαιρα αφαιρέστε τους λεκέδες από ξύλινα έπιπλα από ξύλο δαπέδουΞύλινο δάπεδο ακριβώς πάνω στο γρασίδι – τυρκουάζ ξύλινες καρέκλες   αφαιρέστε τους λεκέδες από το ξύλινο πάτωμα στο κατάστρωμα

Πανέμορφος σχεδιασμός βεράντας οροφής

αφαίρεση λεκέδων στο ξύλινο δάπεδο του καλοκαιριού

Πολλά φύλλα και πράσινο στη βεράντα του τελευταίου ορόφου

αφαιρέστε τους λεκέδες από το ξύλινο πάτωμα ξύλινο πάτωμα τραπεζάκι αντηλιακή προστασία

Ένα τυπικό σπίτι αμερικανικού στιλ

αφαιρέστε τους λεκέδες από το ξύλινο κατάστρωμα του σπιτιού

γραμμένο και επιμελημένο από τη Sabine