δροσερό μπαλκόνι ιδέες διακόσμησης λουλούδια μπαμπού οθόνη απορρήτου

Δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού – σχεδιάστε το μπαλκόνι σας με στυλ

Αν είστε από αυτούς που περνούν πολλές ώρες στο μπαλκόνι, να ξέρετε ότι δεν είστε ο μόνος. Για να νιώσετε όσο το δυνατόν πιο άνετα και άνετα, υπάρχουν πολλές παραλλαγές και λύσεις επίπλωσης για αυτόν τον εξωτερικό χώρο.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια συλλογή από τέτοια σχέδια μπαλκονιών που είναι εμπνευσμένα.

Ποικιλία εξωτικών φυτικών ειδών που συλλέγονται σε έναν κάδο

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια φυτά δοχεία

Είτε ζείτε σε διαμέρισμα με μικρό μπαλκόνι είτε σε σπίτι με επάνω όροφο, η συλλογή εικόνων θα σας δώσει έξυπνες ιδέες που μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας. Τις περισσότερες φορές αναφέρονται σε φυτά, άνετα καθίσματα και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο σχεδιασμός ενός μπαλκονιού δεν αποτελεί έκπληξη.

Ομορφύνετε το μπαλκόνι με περισσότερα φυτά

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια κάκτος

 Τα φυτά στον κύριο ρόλο

Η χλωρίδα παίζει τον κύριο ρόλο στη δημιουργία ενός υπαίθριου χώρου: ένα σημάδι της φύσης! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα στολισμένο μπαλκόνι. Τα φυτά δίνουν στο μπαλκόνι σας ένα στοιχείο φυσικής ομορφιάς που ενισχύει τη θετική ενέργεια. Παρακάτω βλέπουμε μια συλλογή από φυτά σε γλάστρες σε ένα μικρό μπαλκόνι. Τα λουλούδια προσθέτουν χρώμα και βάθος στο δωμάτιο.

Ένα μεγαλύτερο μπαλκόνι έχει περισσότερα αντικείμενα

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια μεταλλικά κλασικά

Μερικές φορές μόνο μερικά προσεκτικά επιλεγμένα φυτά μπορούν να δώσουν μεγάλη έμφαση. Στο δωμάτιο του μαροκινού στιλ, βλέπουμε μια όμορφη πορτοκαλιά που μετατρέπει τον πέτρινο τοίχο σε έναν πλούσιο καμβά.

Υπέροχο κάθισμα το καλοκαίρι

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια κομψός εκλεπτυσμένος διακοσμητικός θάμνος

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια ιδέα σχεδιαστή στο μικρό σας μπαλκόνι που χρησιμοποιείται στη μεγάλη αυλή; Στον σύγχρονο εξωτερικό χώρο παρακάτω βλέπουμε σύγχρονα σύγχρονα δοχεία φυτών διακοσμημένα με μια σειρά από ενδιαφέρουσες διαμορφώσεις. Παρατηρήστε πώς τοποθετούνται τα δοχεία κατά μήκος του παραθύρου, ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να τα απολαύσουν από το σπίτι. Το αποτέλεσμα: ένα δροσερό εφέ κήπου!

Κομψός και κομψά σχεδιασμένος χώρος καθιστικού με μπαλκόνι

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια λευκά μαξιλάρια

Υπάρχει τόση ενέργεια στο μονόχρωμο! Το στενό μπαλκόνι που ακολουθεί γιορτάζει την ομορφιά με κόκκινο χρώμα, από τα κρεμαστά φανάρια μέχρι τα ροζ λουλούδια που καλύπτουν κάθε πλευρά του δωματίου. [από τον Savio * Rupa]

Συμπαγής χώρος καθιστικού στο μπαλκόνι για δύο άτομα

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια φυτά έπιπλα μπαστούνι

Άνετο καθιστικό στο μπαλκόνι

Τα φυτά είναι εκεί, αλλά πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι; Δεν θέλετε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο στην όαση του μπαλκονιού σας; Σίγουρα χρειάζεστε ένα καθιστικό όπου μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε! Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, ίσως σκεφτείτε ότι τα καλά καθίσματα πρέπει απαραίτητα να είναι ακριβά. Για υπέροχες λεπτομέρειες σχεδίασης, δείτε το βίντεο από το Engineer Your Space.

Όμορφος σχεδιασμός μπαλκονιού στη μεγάλη πόλη

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια πολύχρωμες υφές

Δροσερός σχεδιασμός μπαλκονιού

Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε το μπαλκόνι κομψό και άνετο. Κάντε ένα σχέδιο και προσθέστε γλάστρες, όμορφα και συμπαγή έπιπλα βεράντας και επιλέξτε αντίστοιχα χρώματα και υφές. Ο χρόνος για να σχεδιάσετε το μπαλκόνι αποδίδει πραγματικά. Τώρα έχετε ένα ιδιωτικό καθιστικό όπου μπορείτε να απολαύσετε τις τελευταίες ακτίνες του ήλιου το απόγευμα.

 Έπιπλα μπαλκονιού Rattan – στρογγυλό τραπέζι με γυάλινη επιφάνειαδροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια μπαμπού γυάλινο τραπέζι

Ωραία, πράσινη πολυθρόνα από ξύλο – καθιστικό στο μπαλκόνι

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια πολύχρωμη πράσινη καρέκλα

Πολύχρωμες, απαλές υφές και ξύλινα έπιπλα στο μπαλκόνι

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια πολύχρωμες ρίγες χαλί    Γκρι τοίχος και ζαρντινιέρα ταιριάζουν καλάδροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια μπανιέρες  Λειτουργικό αλλά ωραίο σχέδιο μπαλκονιού – ριγέ χαλί και ξύλινες πολυθρόνεςδροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια μοντέρνα αμερικανικά  Ενδιαφέροντα είδη φυτών σε γλάστρες στο μπαλκόνιδροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια κιγκλίδωμα φυτών

Καλλιεργήστε πορτοκαλιά σε μια κατσαρόλα στο μπαλκόνι

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια φυτά πορτοκαλιά  Κομψό, άνετο μπαλκόνι δροσερό μπαλκόνι ιδέες διακόσμησης λουλούδια φυτό λευκό τούβλο τοίχο

Ο χιονισμένος σχεδιασμός μπαλκονιού είναι πανέξυπνος συνυφασμένος με το σαλόνι

δροσερές ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού λουλούδια λευκά χρώματα