Άχνετε για έναν κήπο που μοιάζει μπερδεμένος με ένα πάρκο παλατιών; Τότε σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε χωρίς τη βασίλισσα των λουλουδιών. Το τριαντάφυλλο νοείται σε όλο τον κόσμο ως σύμβολο χάρης, κομψότητας, ακόμη και ειρήνης. Παρά τα ακανθώδη στελέχη, τα τριαντάφυλλα αναπτύσσονται ετησίως χαρίστηκαν από τις χιλιάδες. Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που να μην είναι ευχαριστημένη με ένα μπουκέτο από τα υπέροχα ανθισμένα τριαντάφυλλα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν έναν κήπο στον οποίο μεγαλώνει η βασίλισσα των λουλουδιών. Ένα περίπτερο τριαντάφυλλου είναι μια κατασκευή που προορίζεται να υποστηρίξει αυτήν την επιθυμία. Δίνει στο λουλούδι μια βέλτιστη συγκράτηση καθώς μεγαλώνει και ταυτόχρονα διασφαλίζει ότι παρουσιάζεται με μοναδικό τρόπο.

λουλούδια κήπου κιβώτιο τριαντάφυλλο

Τριαντάφυλλα σε πλήρη λαμπρότητα

Τα λουλούδια πολλαπλασιάζονται έτσι ώστε το περίπτερο των τριαντάφυλλων να περιβάλλεται από τα υπέροχα άνθη σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό γίνεται τραβώντας μοσχεύματα. Αυτή δεν είναι μια τεχνική που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο επαγγελματίες ή έμπειροι κηπουροί. Με μερικά απλά βήματα μπορείτε να δημιουργήσετε μια θάλασσα από τριαντάφυλλα. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εργασία, μπορείτε να φυτέψετε τα φυτά γύρω από το κιόσκι. Λόγω της φυσικής τάσης των λουλουδιών να μεγαλώνουν προς την κατεύθυνση του ήλιου, αναζητούν ένα σταθερό κράτημα. Αυτό μπορεί να βρεθεί στα μεμονωμένα στηρίγματα του περιπτέρου. Κατά τη διάρκεια των μηνών ανάπτυξης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τριαντάφυλλα να τυλίγονται γύρω από τους μίσχους. Αυτό δημιουργεί έναν πυκνό συνδυασμό φύσης και τεχνητών συστατικών. Αυτό πρέπει να πληροί κάποιες απαιτήσεις. Ως εκ τούτου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε. Σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μακροχρόνια απόλαυση με τα μοναδικά μέσα παρουσίασης για τα αγαπημένα σας λουλούδια.

σχεδιασμός κήπος κιβωτίων

Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε το περίπτερο

Τα τριαντάφυλλα σας θα ανθίσουν στο μεγαλείο στο περίπτερο. Αν όμως πρέπει να υπάρξει καταιγίδα, η σκαλωσιά πρέπει να είναι σταθερή και σταθερή. Επομένως, κατά την αγορά, πρέπει να δώσετε προσοχή στο πόσο παχιά είναι τα μεμονωμένα δοκάρια και ράβδοι. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλο νεκρό βάρος της κατασκευής: Αυτό κρατά το περίπτερο στη θέση του, ακόμη και με ισχυρότερες ριπές.

Ακόμη και η πιο ισχυρή κατασκευή μπορεί να υποστεί ζημιά εάν το υλικό δεν αντέχει άλλο στις καιρικές συνθήκες. Επομένως, το περίπτερο τριαντάφυλλου πρέπει να είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο είναι επικαλυμμένο. Ένας υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας προστατεύεται από το φως του ήλιου, το χιόνι και τη βροχή. Η επιφάνεια είναι πιο ανθεκτική με επίστρωση με ψευδάργυρο καθώς και βαφή ή επένδυση από καθαρό ψευδάργυρο. Αυτό δημιουργεί ένα πλαίσιο που μπορεί να υπάρχει στους μεγάλους εξωτερικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς συντήρηση. ο Τα τριαντάφυλλα έχουν σταθερό, ασφαλές κράτημα για χρόνια, όπου μπορούν να μεγαλώσουν.

ορειχάλκινη διακόσμηση περίπτερο κήπου

Μια άλλη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά είναι το μέγεθος και η κατασκευή. Ανάλογα με τον χώρο που διαθέτετε στον κήπο σας για τη λαμπρότητα των τριαντάφυλλων, ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο περίπτερο τριαντάφυλλου μπορεί να είναι κατάλληλο. Ρωτήστε τον εαυτό σας πόσο χώρο πρέπει να διατηρείται κάτω από το περίπτερο. Μια καρέκλα κήπου μπορεί να ενσωματωθεί σε μικρότερα μοντέλα. Με τα μεγαλύτερα μοντέλα, από την άλλη πλευρά, έχετε αρκετό χώρο για ένα τραπέζι κήπου με πολλές καρέκλες. Το περίπτερο τριαντάφυλλων γίνεται ένα σκιερό σημείο όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ζεστό καλοκαιρινό αέρα στη μέση μιας θάλασσας από τριαντάφυλλα.

Εικόνες: http://eleo-pavillon.de/produkte/rosenpavillon/

περίπτερο με επίστρωση σκόνης κήπου

σχέδιο τριαντάφυλλα περίπτερο κήπο

περίπτερο λουλουδιών

περίπτερο κήπου με επίστρωση σε σκόνη