Υλικά και σχέδια βεράντας

Υλικά βεράντας και σχέδια στυλ εξοχικής κατοικίας

Το πλακόστρωτο δημιουργεί μια ελκυστική, σταθερή και στεγνή βάση για εξωτερική ζωή. Επιλέξτε τον καλύτερο τύπο που ταιριάζει στο στυλ και τον προϋπολογισμό σας.

Βρώμικο σκυρόδεμα

Το βρώμικο σκυρόδεμα είναι μια ανθεκτική επιφάνεια που προσαρμόζεται σχεδόν σε κάθε σχέδιο. Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στο νέο σκυρόδεμα, είτε με τη χρωστική ουσία απλωμένη στην επιφάνεια της πλάκας είτε ανακατεμένη στο σκυρόδεμα πριν την έκχυση.

Πηγαίνετε για μια σκιά λίγο πιο σκοτεινή από αυτή που θέλετε γιατί θα αναμειχθεί στον ήλιο. Για υπάρχοντα καταστρώματα από σκυρόδεμα, χρησιμοποιήστε ένα χημικό λεκέ στον εαυτό σας για να επιτύχετε το χρώμα που θέλετε.

Λερωμένα τσιμεντένια υλικά βεράντας για το σπίτι σας

Υλικά βεράντας και σχέδια πιο ηλιόλουστα

Δικαστικά έξοδα: Μέτρια πολύ φθηνό? μικρές ποσότητες και ασυνήθιστα χρώματα είναι πιο ακριβά. Εγκατάσταση: Ειδικός σκυροδέματος – μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας το μείγμα, να χρησιμοποιήσετε ξηρά συστατικά για την πρόμιξη ή το κύριο μέρος. Συντήρηση: Περιστασιακά πλύνετε με σαπούνι και νερό. σφραγίστε το για να αποφύγετε ανεπιθύμητους λεκέδες, επισκευάστε τσιπ ή ρωγμές.

Τούβλα ως ιδέα για υλικό βεράντας για τον κήπο σας

Υλικά βεράντας και σχέδια με μαύρα πλακάκια

Είτε χτισμένα βρεγμένα στη θέση τους είτε στεγνά πάνω σε ένα κρεβάτι από χαλίκι, τα τούβλα προσφέρουν μια παραδοσιακή εμφάνιση σε μια σειρά από ζεστά, τραχιά χρώματα. Λόγω του ομοιόμορφου μεγέθους και του σχήματός τους, τα τούβλα είναι σχετικά εύκολο να εγκατασταθούν και έρχονται σε μια ποικιλία σχεδίων. Τα τούβλα κατασκευάζονται ειδικά για πλακόστρωση, είτε παλιά είτε νέα, είναι πιο ανθεκτικά σε ψυχρά κλίματα.

Τούβλα – πόσο θα σας κοστίσει και τι πρέπει να γνωρίζετε

Υλικά και σχέδιο βεράντας - τούβλα

 Δικαστικά έξοδα: Ακριβά για υγρή κατασκευή. εύκρατο για στραγγισμένο. ΕΓΩ.Εγκατάσταση: Επαγγελματίας για υγρή κατασκευή. έμπειρο για τον εαυτό σας και για στραγγισμένο. Συντήρηση: Τα πλένετε περιστασιακά για να αφαιρέσετε βρύα ή βρωμιά. επισκευάστε χαλαρά ή πελεκημένα κονιάματα.

Στεγνά πλακάκια δαπέδου

Υλικά βεράντας και σχεδιασμός πλακιδίων ξηρού δαπέδου

Ανθεκτικά και εύκολα στο κράτημα, τα πλακάκια δαπέδου διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τύπων και χρωμάτων για να συμπληρώσουν την ποικιλία των αρχιτεκτονικών στυλ. Αυτά είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για μια αγροτική, χειροποίητη εμφάνιση. Επιλέξτε πέτρες από τον προμηθευτή μόνοι σας για να εξασφαλίσετε μια καλή αντιστοιχία χρωμάτων.

Υλικά βεράντας – κόστος ξηρών πλακιδίων δαπέδου

Υλικά και σχέδια βεράντας - με πλακάκια δαπέδου

Δικαστικά έξοδα: Μέτρια πολύ ακριβό ανάλογα με τον τύπο της πέτρας. Εγκατάσταση: Επαγγελματίας για υγρή κατασκευή. έμπειρο για τον εαυτό σας και για στραγγισμένο. Συντήρηση: Αντικαταστήστε την άμμο μεταξύ των αρμών, όπως απαιτείται. αφαιρέστε τα ζιζάνια από τις σχισμές. Επαναφορά όταν αλλάζετε τις πέτρες.

Μια ιδέα για τον κήπο σας με αμμοχάλικο

Υλικά και σχέδια βεράντας - αμμοχάλικο

Το χαλίκι μπιζελιού είναι εγκατεστημένο κάτω από τις ελαφρύτερες επιφάνειες του αίθριου. Επειδή αυτό είναι χαλαρό, κινείται κάτω από τα πόδια σας, κάνοντας το περπάτημα πιο άνετο και παρέχει καλύτερη αποστράγγιση από οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. Βοηθά στην πρόληψη της διάβρωσης και επιτρέπει στο νερό να απορροφήσει το έδαφος.

Υλικά βεράντας και σχέδια με αμμοχάλικο 

Βεράντα-υλικά-μπαλκόνι-ρέει-κισσός

Δικαστικά έξοδα: η φθηνότερη βεράντα από άποψη κόστους. Εγκατάσταση: Εύκολο να φτιάξετε μέτρια για τον εαυτό σας. W.artung: Περιστασιακά γδέρνετε την επιφάνεια για να εξομαλυνθούν οι πέτρες μετατόπισης. διώξτε τα μπάζα.

Σκυρόδεμα ως διαφορετική ιδέα

Βεράντα-υλικά-μπαλκόνι-πλακάκια-γραμματόσημο-σκυρόδεμα

Το φρέσκο ​​χυμένο σκυρόδεμα μπορεί στη συνέχεια να στερεωθεί με ένα μοτίβο με δίσκο λείανσης. Διατίθενται επωνυμίες για τη δημιουργία μοτίβων που μοιάζουν με πέτρα πλακόστρωτης, πετρωμένη, ακανόνιστη πέτρα, τούβλο ή προ-κατασκευασμένους αναμικτήρες σκυροδέματος πεζοδρομίου.

Υλικά βεράντας και σχέδια με μπετό από μπετά

Βεράντα-υλικά-μπαλκόνι-πλακάκια-μεγάλες-πέτρες

Δικαστικά έξοδα: Μέτριος. Εγκατάσταση: Καλύτερα να το αφήσετε για τους επαγγελματίες: περιστασιακά το πλένετε με καθαριστικό υψηλής πίεσης για να αφαιρέσετε βρύα ή βρωμιά. χρησιμοποιήστε σφραγίδα από σκυρόδεμα για να αποφύγετε ζημιές από την υγρασία.