Ιδέες για βεράντα με άνεσηβεράντα-μπαλκόνι-πισίνα-όαση

Εδώ θα βρείτε ενδιαφέρουσες συμβουλές για το πώς να μετατρέψετε τη βεράντα σας σε ένα άνετο ήσυχο υπαίθριο σαλόνι.

Δημιουργήστε μια όαση πισίνας με μια σχάρα

Η βεράντα της πισίνας θα είναι ένα ήσυχο εξωτερικό δωμάτιο εάν περικλείσετε μέρος της με τοίχους από πλέγμα.

Τα πάνελ πλέγματος προστατεύουν τις πλευρές και αφήνουν το αεράκι να περάσει. Φράχτες και άλλα γύρω δέντρα επεκτείνουν τους εξωτερικούς τοίχους και αυξάνουν την αίσθηση της άνεσης στη βεράντα.

 

Βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι με έναν φράχτη.

ιδέα περίφραξης μπαλκονιού μπαλκόνι

Ένας φράχτης είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διασφαλιστεί η ιδιωτικότητα για ένα αίθριο. Εάν ο φράκτης αντικατοπτρίζει την αρχιτεκτονική του σπιτιού, ο εξωτερικός χώρος θα είναι κυριολεκτικά προέκταση του σπιτιού σας. Αυτός ο αυτοσχέδιος φράχτης καλύπτει εδώ μια μικρή βεράντα στην αυλή και δημιουργεί ένα ζεστό σκηνικό για υπαίθρια διαβίωση.

 

διαφανές χαλινάρι

βεράντα-μπαλκόνι-διαφανείς-τοίχοι

Προσθέτοντας τοίχους και μια οροφή, μια βεράντα από τούβλα δίπλα σε ένα κτίριο από τούβλα μετατρέπεται σε υπαίθριο υπαίθριο δωμάτιο. Από καθαρά τεχνική άποψη, η στοά αυτού του κτηρίου μοιάζει με το σκελετό ενός σπιτιού Klotz και μας δίνει την αίσθηση της απομόνωσης χωρίς αεράκια ή θέα.

 Προστατέψτε την εσωτερική αυλή με μια στοά

Εδώ συνδέεται ένας πέτρινος τοίχος 5 ποδιών, αυτή η ψηλή ξύλινη είσοδος με κληματαριά καλύπτει μέρος της πλακόστρωτης αυλής και το χωρίζει από τα γειτονικά κτίρια. Ο σχεδιασμός της δομής εκφράζει την άνεση, αλλά αποφεύγει ένα κλειστό βλέμμα ή ένα καταπιεστικό συναίσθημα.

Ευγένεια με μισούς τοίχους – μια άλλη ιδέα για την εσωτερική σας αυλή

Βεράντα ιδέες άνεσης μισό τοίχο

Η εσωτερική αυλή δεν χρειάζεται ψηλούς τοίχους, όχι όπως το σπίτι, όπου θέλετε πραγματικά να νιώσετε ιδιωτικός. Ένας τοίχος ύψους περίπου 5 ποδιών προστατεύει την τραπεζαρία από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων όταν κάθεται η οικογένεια και οι επισκέπτες. Μαζί με έναν ξύλινο φράκτη και μια στοά από κέδρο, ο τοίχος παρέχει άνεση για τη βεράντα του καπλαμά δαπέδου διατηρώντας μια αίσθηση ανοίγματος. Τα ώριμα δέντρα κατά μήκος της περίφραξης δημιουργούν επίσης μια ζεστή ατμόσφαιρα και δημιουργούν μια αίσθηση ασφάλειας.

 Συνδέστε τα φυτά σας με μια πέργκολα.

Φράχτη ιδέας βεράντας με άνεση

Αυτή η πλακόστρωτη, σκεπαστή βεράντα έχει μια πολυτελή αίσθηση απομόνωσης χάρη στα εύφορα αμπέλια και τα λουλούδια που ανεβαίνουν στους τοίχους του πλέγματος. Επειδή αυτός ο εξωτερικός χώρος δεν περιλαμβάνει την πάνω δομή, είναι ανοιχτός και ευάερος.

Δημιουργήστε άνεση

Ιδέες για άνεση βεράντας - τοπίο

Το παλιό κόκκινο κατάστρωμα Westeder και η γκρίζα αυλή από ψαμμίτη πίσω από το σπίτι απολαμβάνουν μια αίσθηση άνεσης, περιτριγυρισμένη από πράσινα φυτά και μακριά από την περιέργεια των γειτόνων. Η πρόσθετη φύτευση φυλλοβόλων δέντρων προσθέτει σκιά και χρώμα καθώς προχωρά η εποχή. Το πλέγμα του μεγάλου πλέγματος καθορίζει τα όρια των εξωτερικών δωματίων και επιτρέπει στους αεράκια και το φως να εισέρχονται στα δωμάτια. Εάν θέλετε περισσότερη άνεση και σκιά, τότε επιλέξτε ένα πλέγμα με μικρότερο μοτίβο από αυτό.

Ιδέες για άνεση βεράντας – συνδέστε τη βεράντα με το σπίτι

βεράντα-μπαλκόνι-σπίτι-αίθριο

Κρυμμένη στη γωνία μεταξύ της πίσω εισόδου και του πίσω τοίχου του σπιτιού, αυτή η μικρή βεράντα προσφέρει μια αίσθηση προστατευμένης άνεσης. Οι τοίχοι με κισσούς προσθέτουν μια αίσθηση άνετου περιβόλου και ένας διακοσμητικός φράχτης από σφυρήλατο σίδερο χωρίζει το αίθριο από την αυλή για να ορίσει περαιτέρω τον εξωτερικό χώρο διαβίωσης.

Δημιουργήστε μια βεράντα διαφυγής Βεράντα ιδέες άνεσης αίθριο κρυμμένο

Όταν χωρίζεται από το σπίτι, μια βεράντα διαφυγής προσφέρει γαλήνη και ηρεμία σε μια καταπράσινη γωνιά του κήπου. Ένας φράχτης τα προστατεύει και τα προστατεύει από τα μάτια των περαστικών χωρίς να εμποδίζει τη ροή του αέρα. Αυτός ο τύπος βεράντας είναι συνήθως μικρός και οικείος (το δάπεδο εδώ είναι τούβλο).

Προσαρμόστε τη βεράντα στην αρχιτεκτονική

Βεράντα με άνεση ιδέες αρχιτεκτονική - αίθριο

Αυτό το εξοχικό σπίτι, χτισμένο το 1918, έχει σχήμα σχήματος U, βλέπει και από τις 3 πλευρές, αλλά η βεράντα του με βρύα καλύπτεται σαν εξωτερική τραπεζαρία. Η πλούσια φύτευση στην τέταρτη σελίδα είναι συνώνυμη με την τέλεια άνεση. Η μετατροπή μιας βεράντας σε ένα δωμάτιο σημαίνει πρακτικά περισσότερη άνεση, αλλά σημαίνει επίσης να κάνετε τον πραγματικά άνετο εξωτερικό χώρο, να μαλακώνετε τους τοίχους με αμπέλια και εργαλεία. Για την προστασία των εξωτερικών τοίχων, ο κισσός αναπτύσσεται σε πλέγματα περίπου ένα πόδι ψηλότερα από το θεμέλιο.

Προστατέψτε τη βεράντα με κουρτίνες

βεράντα-μπαλκόνι-κουρτίνες-αίθριο

Μια βεράντα με κολώνες που στηρίζουν την οροφή από ξύλινο πλέγμα ονομάζεται χαγιάτι. Κουρτίνες από ισχυρό ύφασμα κρέμονται ανάμεσα στους πυλώνες και τους σκαρφαλωμένους στύλους, προστατεύοντας τη βεράντα από τα στοιχεία. Στην πραγματικότητα εξαρτάται από το κλίμα, αλλά σε πολλά σημεία τοποθετείται επίσης η κορυφαία θέρμανση όπως αυτές που χρησιμοποιούνται στα εστιατόρια για να διασφαλιστεί ότι η χαγιάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

Προβολές οθόνης με πλέγμα.

βεράντα-μπαλκόνι-πλέγμα-αίθριο

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε βεράντες στο σπίτι. Δέντρα και θάμνοι περιβάλλουν αυτήν τη μικρή, ιδιωτική βεράντα που βρίσκεται μακριά από το κεντρικό σπίτι, στο οποίο έχετε πρόσβαση από ένα μονοπάτι με πλακάκια δαπέδου. Ο φράχτης πλέγματος προστατεύει από τους κοντινούς γείτονες.

Λάβετε υπόψη τον ήλιο και τη σκιά

βεράντα-μπαλκόνι-ηλιοθεραπεία

Μια στοά που περιβάλλεται από wisteria όχι μόνο σκιάζει τη βεράντα, αλλά και την περιοχή έξω από αυτό το εξοχικό, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της πλακόστρωτης επιφάνειας φωτίζεται από τον ήλιο. Λαμβάνοντας υπόψη τη σκιά και τον ήλιο, διευρύνεται η χρησιμότητα της βεράντας. Από τις δροσερές αρχές της άνοιξης έως τις τελευταίες μέρες του φθινοπώρου, τα τούβλα απορροφούν τη θερμότητα και σας επιτρέπουν να απολαύσετε το δωμάτιο παρά τις διαφορετικές θερμοκρασίες. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, η σκιερή στοά καλυμμένη με αμπέλια προσφέρει μια ευπρόσδεκτη φρεσκάδα. Μια οθόνη πλέγματος πίσω από το καθιστικό επικοινωνεί με τον κήπο που ρίχνεται μέσα από τους πυλώνες και δημιουργεί μια αίσθηση περίφραξης και τελειότητας.

Άνεση για μια βεράντα στην μπροστινή αυλή.

βεράντα-μπαλκόνι-μπροστινό σπίτι-αίθριο

Αυτή η πράσινη βεράντα της Πενσυλβάνια βρίσκεται στην μπροστινή αυλή, αλλά νιώθετε απόλυτα ιδιωτικοί και μόνοι εδώ χάρη στα πλούσια φυτά και την ειδικά σχεδιασμένη ζεστή ομπρέλα. Το συγκολλημένο σύρμα οθόνης είναι συνδεδεμένο σε ένα πλαίσιο στο κέδρο και συγχωνεύεται στο τοπίο.

Προσθέστε μια ομπρέλα άνετης βεράντας.

βεράντα-μπαλκόνι-ιδιωτική-ομπρέλα

Μια κληματαριά τυλιγμένη με το αμπέλι της σάλπιγγας χρησιμεύει ως πόρτα σε αυτή τη μικροσκοπική, κρυφή βεράντα, κρυμμένη σε έναν κιτρινωπό-πράσινο παράδεισο. Τόσο τα έργα όσο και τα έπιπλα φέρουν αυτόν τον ζωντανό χρωματικό τόνο και φέρνουν πολλή έντονη ενέργεια στο μικροσκοπικό δωμάτιο. Μια τέτοια βεράντα μπορεί να βρίσκεται σχεδόν σε κάθε γωνιά του κήπου, το κλειδί για την άνεση είναι στην πραγματικότητα η παλέτα των φυτών.