Το μπομπ μαλλί εσωτερικού χώρου δημιουργεί πράσινες πινελιές

Το φυτό εσωτερικού χώρου δημιουργεί πράσινες πινελιές στο σπίτι

Το βότανο μαργαριτάρι νάνος της Κούβας είναι ένα μαλακό ερπετό φυτό. Έχει λεπτά, ανοιχτό πράσινα φύλλα. Το σχήμα τους θυμίζει νεφρά και έχουν πολλά λευκά άνθη στις αντίστοιχες περιόδους.

Το κουβανικό νάνος μαργαριτάρι βότανο μεγαλώνει κοντά στο έδαφος και είναι μια καλή κάλυψη εδάφους.

Χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό φυτό στις πλευρές μακρινών ή άλλων φυτών που αγαπούν την υγρασία. Χρησιμοποιείται επίσης ως βλάστηση εδάφους.

Ευτυχώς, το φυτό μπορεί επίσης να αναπτυχθεί μέσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουβανέζικο μαργαριτάρι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το φυτό μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα υπέροχο υπόβαθρο στο ανοιχτό terrarium ή σε μικτά δοχεία φυτών.

Λόγω της εξάπλωσης, της αναρρίχησης της φύσης, το κουβανέζικο μαργαριτάρι λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στις γωνίες μιας γλάστραςΤο φυτό εσωτερικού χώρου δημιουργεί πράσινες πινελιές ζωγραφίζοντας πολυελαίους

 Μπορεί επίσης να συρρικνωθεί συστηματικά για να δημιουργήσει ένα ανάχωμα στενών, πράσινων φύλλων.

Βρείτε αυτόν τον ζωντανό τοίχο προφοράς τόσο πανέμορφο όσο εγώ?

Το φυτό εσωτερικού χώρου δημιουργεί πράσινες πινελιές σε έναν κάθετο κήπο

Ως επί το πλείστον, οφείλει τη ρευστότητα και την υφή του στο κουβανέζικο μαργαριτάρι. Εδώ πρέπει να παρέχετε αρκετή υγρασία και φυσικό φως.

Το νάνο μαργαριτάρι της Κούβας πρέπει να κλαδεύεται συχνά για να διατηρηθεί η εμφάνιση που μοιάζει με βρύα.

Μόλις κατακτήσετε τη βασική φροντίδα αυτού του φυτού, υπάρχουν μερικές απλές μέθοδοι που μπορούν να ενισχύσουν την όμορφη εμφάνισή του

Η κεφαλή φούσκα φυτό εσωτερικού χώρου δημιουργεί πράσινες πινελιές ράφια συρτάρια πράσινα πιάτα

Μέθοδος 1:

Πιέστε προς τα κάτω τους μίσχους ή πασπαλίστε τις ρίζες με μια ενυδατική κρέμα. Νέες ρίζες σχηματίζονται και μπορούν να κοπούν από το μητρικό φυτό.

Μέθοδος 2:

Κολλήστε ένα κομμάτι του φυτού σε ένα υγρό μείγμα τύρφης και περλίτη. Καλύψτε το δοχείο με μια πλαστική σακούλα και σφραγίστε το με ένα λαστιχάκι. Έτσι διατηρείται η υγρασία. Τώρα πρέπει να το βάλετε σε ένα μέρος με πολύ φως και θα πρέπει να μεγαλώσει μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες.

Το νάνο βότανο μαργαριτάρι της Κούβας προέρχεται από την περιοχή της Μεσογείου

Το φυτό εσωτερικού χώρου δημιουργεί πράσινες πινελιές στο τραπέζι φαγητού

Πιο συγκεκριμένα, προέρχεται από την Ιταλία και τα κοντινά νησιά. Αλλά το φυτό απλώθηκε σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιήθηκε ως διακόσμηση ή στον κήπο. Μπορεί ακόμα να χρησιμεύσει ως βιότοπος για αμφίβια. Το φυτό μπορεί επίσης να βυθιστεί εντελώς στο νερό για δεξαμενές ψαριών. Το φυτό μπορεί να προσαρμοστεί στο έδαφος ή στο νερό, αλλά όχι και στα δύο ταυτόχρονα.

Το φυτό πρέπει να γονιμοποιηθεί επαρκώς και δεν πρέπει να το παρακάνετε με το νερό. Υπάρχει ένα ειδικό είδος: Hemianthus callitrichoides. Αυτή είναι μια μικρότερη παραλλαγή του ίδιου φυτού. Αυτό είναι το μικρότερο φυτό ενυδρείου γνωστό στον κόσμο. Εάν το κλαδεύετε τακτικά, μπορεί να μείνει στην επιφάνεια του νερού. Στα ψάρια αρέσει να κρύβουν τα μικρά τους εκεί. Συνεχίζουν να διατηρούν φαγητό εκεί.

Το κουβανέζικο μαργαριτάρι φαίνεται υπέροχο σε διαφορετικά δοχεία

Το φυτό εσωτερικού χώρου δημιουργεί πράσινες πινελιές

Αλλά είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε σωλήνες παρά να τους αφαιρείτε για άρδευση.

Μικρά δοχεία κουβανέζικου μαργαριταριού μπορούν να μετακινηθούν μπρος -πίσω

Το φυτό εσωτερικού χώρου δημιουργεί πράσινες πινελιές σε έναν πίνακα με ψηλή πλάτη

Αλλά θα ήταν καλύτερο να τα αφήσετε να αναπτυχθούν σε υγρό περιβάλλον για τις περισσότερες φορές. Ένα τέλειο μέρος θα ήταν το μπάνιο.

Το μπομπ μαλλί εσωτερικού χώρου δημιουργεί πράσινες πινελιές

Λόγω της ικανότητάς τους να εξαπλώνονται γρήγορα, το φυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα ως κάλυμμα στο έδαφος. Χρησιμοποιείται σε πολλές εγκαταστάσεις εξωραϊσμού και ζει με άλλα είδη που αγαπούν την υγρασία.

Το κουβανέζικο μαργαριτάρι είναι πολύ λάτρης της σκιάς, της μέτριας υγρασίας έξω. Στις ψυχρότερες περιοχές, το φυτό υποχωρεί το χειμώνα και επιστρέφει σε πλούσια μορφή την άνοιξη.

Πώς να φροντίσετε το νάνο μαργαριτάρι της Κούβας

Το φυτό εσωτερικού χώρου με μαλλιά δημιουργεί πράσινες πινελιές σε έναν όμορφο φυσικό κήπο

Θερμοκρασία: 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Φως: έντονο ή φιλτραρισμένο φως. Εάν το φυτό εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως, το φυτό μπορεί να καεί και να χάσει τα όμορφα χρώματα.

Νερό: Το χώμα πρέπει να είναι ελαφρώς υγρό όλη την ώρα. Χρησιμοποιείτε πάντα νερό σε θερμοκρασία δωματίου.

Γη: Χρησιμοποιήστε γη πολλαπλών χρήσεων. Αυτό θα πρέπει να διατηρεί το νερό καλά, αλλά και να είναι κατάλληλο για λίπανση.

Υγρασία: Πολύ υψηλή. Ατμίζετε τακτικά το χώμα για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο το χώμα θα είναι πάντα υγρό χωρίς να χρησιμοποιείτε πολύ νερό.

Σίτιση: Εάν επιμένετε στο λίπασμα, θα πρέπει να είναι ισορροπημένου τύπου.

Κλάδεμα: Διαλέξτε τα νεκρά φύλλα και κλαδέψτε τακτικά. Έτσι διατηρεί την θαμνώδη εμφάνισή του.

Βοτανική ονομασία: Soleirolia soleirolii (Helxine soleirolii)

Το φυτό ταιριάζει οπουδήποτε στο σπίτι σας; Ελπίζω να σας αρέσει να τα εμφυτεύετε και ελπίζω ότι το σημερινό άρθρο ήταν χρήσιμο!

μωρό κεφάλι διακοσμητικό φυτό εσωτερικού χώρου πράσινο μπολ γεμάτο μήλα