Ο όμορφος καιρός μας ελκύει να περάσουμε μεγάλα χρονικά διαστήματα έξω στον ύπνο. Αν δεν σας αρέσει να ταξιδεύετε το καλοκαίρι, υπάρχουν πολλές ιδέες για να απολαύσετε άνετες ώρες στον εξωτερικό σας χώρο. Έχετε ήδη σκεφτεί μια ξύλινη βεράντα για το σπίτι σας; Σε άλλα έθνη αναφέρεται συχνά ως το ξύλινο κατάστρωμα, αλλά για εμάς είναι η κλασική ξύλινη βεράντα. Όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιών πρέπει να προγραμματίσουν την κατασκευή και το σχεδιασμό τους εκ των προτέρων, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μοντέρνα προέκταση του χώρου διαβίωσης. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, υπάρχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή σας. Στα παρακάτω έχουμε επιλέξει απλά, αλλά αποτελεσματικά κόλπα για εσάς. Αυτά σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε την ξύλινη βεράντα σας σε μια ζεστή όαση ηρεμίας. Θα εξηγήσουμε σε λίγο πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό.

 Χρειάζεστε έμπνευση για το σχεδιασμό της ξύλινης βεράντας σας?

Σχεδιασμός ξύλινης βεράντας με πολλές ιδέες έμπνευσης για διακόσμηση με στυλ μοντέρνα έπιπλα με πολύ πράσινο

  • Καθορίστε το σωστό μέρος και στυλ της ξύλινης βεράντας

Πριν ακόμα ξεκινήσετε το έργο της ξύλινης βεράντας, πρέπει να επιλέξετε το πιο κατάλληλο μέρος για την όαση ηρεμίας και χαλάρωσης έξω. Πολλοί άνθρωποι σκοπεύουν ακόμη να το κάνουν αυτό όταν χτίζουν το δικό τους σπίτι. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα ξύλινο κατάστρωμα επιπλέον.

Αρχικά, σκεφτείτε πότε και πόσο συχνά θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ξύλινη βεράντα. Ποιο προσανατολισμό πρέπει να έχει αυτό; Ακόμη λάβετε υπόψη τη μέση βροχόπτωση στην περιοχή σας πριν αποφασίσετε πού θα τοποθετήσετε το κατάστρωμα. Θέλετε να έχετε πολύ ήλιο εκεί, ίσως λίγο άνεμο ή να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα το βράδυ; Αυτές οι πτυχές είναι εξίσου σημαντικές και ο περαιτέρω σχεδιασμός της ξύλινης βεράντας σχετίζεται με αυτές.

Όποιος χτίζει το δικό του σπίτι θα πρέπει να περιλαμβάνει το σχεδιασμό μιας ξύλινης βεράντας στο σχεδιασμό όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Δημιουργήστε ξύλινη βεράντα Πέργκολα Πρόσβαση από ξύλινες σανίδες δαπέδου δύο ξαπλώστρες Όαση ηρεμίας

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού σχεδιάζουν το ξύλινο κατάστρωμα ως προέκταση του καθιστικού, οπότε το χτίζουν ακριβώς μπροστά από το σαλόνι. Αυτό δημιουργεί μια απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Άλλοι προτιμούν να χτίσουν το ξύλινο κατάστρωμα στο πίσω μέρος του σπιτιού για περισσότερη ιδιωτικότητα. Μια τρίτη ομάδα επιλέγει το ηλιόλουστο σημείο δίπλα στην πισίνα του κήπου και χτίζει εκεί την ξύλινη βεράντα. Όπως μπορείτε να δείτε, όλα εξαρτώνται από εσάς εδώ, επειδή οι επιλογές είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ατομικές και εξαρτώνται από τις συγκεκριμένες συνθήκες του εξωτερικού σας χώρου. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να επιλέξετε το μέρος έτσι ώστε αργότερα να έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στη μέση της φύσης στην ξύλινη βεράντα. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το κατάστρωμα κάτω από την ήδη χτισμένη πέργκολα και να απολαύσετε την άνεση του να ζείτε στον υπαίθριο χώρο.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μόνοι σας μια ξύλινη βεράντα. Υπάρχουν πολλές οδηγίες στο Διαδίκτυο που θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα στον στόχο σας. Θέλουμε να συμπεριλάβουμε ένα εδώ για όλους τους θαυμαστές του DIY.

 Υπάρχουν πάντα πολλά να κάνετε στον κήπο για όλους τους λάτρεις του DIY.

Σχεδιάστε μια ξύλινη βεράντα Οι ανεμιστήρες DIY μπορούν να φτιάξουν τις δικές τους ξύλινες σανίδες για την πέργκολα

Ο σχεδιασμός της ξύλινης βεράντας σε ένα συγκεκριμένο στυλ είναι για άλλη μια φορά προσωπική σας υπόθεση. Ανάλογα με τον τρόπο ζωής και το γούστο σας, τις ιδιαιτερότητες του τόπου κατοικίας σας και, τέλος, τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να σχεδιάσετε το κατάστρωμα σε ρουστίκ ή boho στυλ ή μάλλον μοντέρνο και μινιμαλιστικό. Υπάρχουν επίσης επιλογές σχεδίασης σε σκανδιναβικό στιλ. Εάν δεν ζείτε μακριά από την ακτή, μπορείτε να προσθέσετε μια σίγουρα ρομαντική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο με μια ξύλινη βεράντα σε μεσογειακό στιλ. Αφού αποφασίσετε για ένα συγκεκριμένο στυλ, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου και τη διακόσμηση ανάλογα. Θα σας δείξουμε τι ταιριάζει καλύτερα με ποιο στυλ στα επόμενα σημεία.

 Οι παλιές ξαπλώστρες βρίσκουν νέα χρήση στη ρουστίκ ξύλινη βεράντα.

Η ξύλινη βεράντα κάνει ρουστίκ παλιές ξαπλώστρες για νέα χρήση

 Τα μοντέρνα ψάθινα έπιπλα ταιριάζουν με κάθε στυλ επίπλωσης και φέρνουν μια νέα φρεσκάδα της Μεσογείου.

Ξύλινο σχέδιο βεράντας ψάθινα έπιπλα λευκά μαξιλάρια καθισμάτων πολύχρωμα διακοσμητικά μαξιλάρια ομπρέλα

 Τα ιστιοφόρα είναι απαραίτητα σε μια μοντέρνα ξύλινη βεράντα.

Η ξύλινη βεράντα κάνει όμορφα φιλόξενα άνετα έπιπλα τέντες υδρομασάζ

Μια μεγάλη ομπρέλα θα σας προσφέρει τη σκιά που χρειάζεστε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Ξύλινο σχέδιο βεράντας μεγάλη μαύρη ομπρέλα φωτίζει άνετα έπιπλα πράσινο φυτό

  • Έπιπλα, προστασία της ιδιωτικής ζωής και προστασία από τον ήλιο στο ξύλινο κατάστρωμα

Ας επιστρέψουμε στο σχεδιασμό και την επίπλωση της ξύλινης βεράντας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πληθώρα επίπλων εξωτερικού χώρου, το ένα σετ πιο όμορφο και πιο άνετο από το άλλο. Τι μπορείτε όμως να επιλέξετε; Για παράδειγμα ξύλινα έπιπλα και τζάκι για μια ρουστίκ ξύλινη βεράντα, μινιμαλιστικά ξύλινα και τσιμεντένια έπιπλα για αυτό σε μινιμαλιστικό ύφος, ελαφριά έπιπλα από μπαστούνι για ξύλινο κατάστρωμα σε στυλ boho. Δεν πρέπει να αποκρύπτεται ότι τα έπιπλα από ψάθινα και μπαστούνια ταιριάζουν πολύ με πολλά εσωτερικά στυλ, ώστε να μπορείτε να τα αγοράσετε χωρίς δισταγμό. Σκεφτείτε επίσης τα ενσωματωμένα έπιπλα, για παράδειγμα ένας ενσωματωμένος πάγκος εξοικονομεί πολύ χώρο και μπορεί να προσφέρει κάποιο αποθηκευτικό χώρο.

Το στυλ boho δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα έξω.

Σχεδιασμός ξύλινης βεράντας σε μαξιλάρια καθισμάτων στυλ boho με πολύχρωμο γρασίδι ως διακόσμηση

 … και πιθανότατα δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα.

Ξύλινο σχέδιο βεράντας boho στυλ μαξιλάρι καθίσματος μαύρη γάτα πολλά πράσινα φυτά

Αν σας αρέσει ένα μινιμαλιστικό σχέδιο για την ξύλινη βεράντα σας ….

Τα ξύλινα καταστρώματα σχεδιάζουν μινιμαλιστικά απλά έπιπλα πολλά πράσινα φυτά

Αποκτήστε κατάλληλα έπιπλα εξωτερικού χώρου και απολαύστε περισσότερη άνεση καθισμάτων έξω.

Οι ξύλινες βεράντες δημιουργούν άνετα έπιπλα, οθόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων, ζαρντινιέρες

 Οι ενσωματωμένοι πάγκοι προσφέρουν πολύ αποθηκευτικό χώρο, εξοικονομούν επίσης χώρο και ως εκ τούτου είναι πολύ πρακτικοί.

Μοντέρνα ξύλινη βεράντα με ενσωματωμένους πάγκους με τζάκι, αποθηκευτικό χώρο που εξοικονομεί χώρο

Εκτός από τα άνετα έπιπλα εξωτερικού χώρου, χρειάζεστε σωστή προστασία από τον ήλιο έξω. Οι φαρδιές ομπρέλες, τα πανιά και τα παρόμοια είναι ότι πρέπει στο ξύλινο κατάστρωμα. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού μπορείτε να κρυφτείτε από κάτω από τον ήλιο. Η καλή προστασία από τον ήλιο συμβάλλει πολύ στον καλό σχεδιασμό της ξύλινης βεράντας. Για να νιώσετε χαλαροί και ανενόχλητοι έξω, πρέπει επίσης να λάβετε την κατάλληλη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Οι πράσινοι τοίχοι ή οι τοίχοι από ξύλο ή μπαστούνι από μπαμπού, οθόνες και ελαφριά και αδιαφανή υφάσματα τίθενται εδώ υπό αμφισβήτηση. Είναι σημαντικό να μην επιτρέπετε σε ξένους να κοιτούν την ξύλινη βεράντα σας.

 Μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε εδώ, κρυμμένοι από τη θέα.

Δημιουργήστε μια ξύλινη βεράντα οθόνη ιδιωτικότητας χαλαρώστε πραγματική όαση με ήρεμα λουλούδια

 Και απολαύστε τη ζεστασιά του μπολ της φωτιάς.

Μινιμαλιστικό μπολ φωτιάς ξύλινης βεράντας στο βάθρο

 Οι σφραγισμένες κουρτίνες στις ράγες είναι επίσης μια καλή ιδέα.

Η ξύλινη βεράντα δημιουργεί πολύχρωμες και ελκυστικές αδιαφανείς κουρτίνες σε ράγες για οθόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

  • Διακοσμήστε και φωτίστε την ξύλινη βεράντα

Για να μετατρέψετε την ξύλινη βεράντα σε μια δική σας ιδιωτική όαση ηρεμίας και να νιώσετε άνετα και χαλαρά εκεί, πρέπει να το διακοσμήσετε και να το φωτίσετε κατάλληλα. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε αυτό. Αντίθετα, κοιτάξτε πρώτα. Αυτό που έχετε ήδη στο σπίτι και μπορεί να μην το χρειάζεστε απαραίτητα σε εσωτερικούς χώρους. Ένα πολύχρωμο χαλί απλωμένο στις ξύλινες σανίδες του δαπέδου κάνει την ατμόσφαιρα πιο σπιτική. Πολύχρωμα διακοσμητικά μαξιλάρια και μικρές φιγούρες που δίνουν οπτικές πινελιές, πράσινα φυτά και όμορφα λουλούδια σε αντίστοιχες ζαρντινιέρες φέρνουν μια φυσική πινελιά. Εάν έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο στην ξύλινη βεράντα, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ένα μπολ πυρκαγιάς εκεί. Τοποθετήστε άνετα καθίσματα τριγύρω και καλέστε καλούς φίλους για ένα μπουκάλι κρασί σε εξωτερικούς χώρους.

Νιώστε άνετα έξω στην ξύλινη βεράντα!

Οι ξύλινες βεράντες δημιουργούν οθόνες ιδιωτικότητας, άνετα έπιπλα, ελκυστικά χρώματα

 Με χαλί, άνετα καθίσματα και πολλά φυτά σε γλάστρες.

Ξύλινο σχέδιο βεράντας γκρι ξύλινες σανίδες μπλε χαλί άνετα έπιπλα φυτά λουλούδια

Ξύλινο τραπέζι τραπεζαρίας τραπεζαρία ξύλινο πάγκο μεγάλο χαλί ομπρέλας πολλά πράσινα φυτά σε γλάστρες

Ξύλινο σχέδιο βεράντας έπιπλα μπαστούνι λευκά μαξιλάρια καθισμάτων ανοιχτό μπλε διακοσμητικά μαξιλάρια

 Χρειάζεστε επίσης κατάλληλο φωτισμό έξω.

Απλά δημιουργήστε μια ξύλινη βεράντα σε ένα ρουστίκ, πολύχρωμο χαλί, φώτα νεράιδων στον ξύλινο τοίχο

 Νεράιδα φώτα, κρεμαστά φωτιστικά, φανάρια και κεριά δίνουν έμφαση το βράδυ.

Ξύλινο σχήμα βεράντας ρουστίκ οθόνη ιδιωτικότητας τοίχος ξύλινα πηχάκια νεράιδα φώτα φανάρι

Η ξύλινη βεράντα δημιουργεί μικρούς χώρους, φωτεινά χρώματα, στρογγυλά σχήματα, πολύ πράσινο στον κήπο

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θέλουμε επίσης να αναφερθούμε στον εξωτερικό φωτισμό, ο οποίος κατά τη γνώμη μας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη ζεστή ατμόσφαιρα το βράδυ. Φώτα νεράιδας, φανάρια και κεριά μπορούν να φωτίσουν τέλεια την ξύλινη βεράντα και να αναδείξουν καλύτερα μεμονωμένα αντικείμενα στο σκοτάδι. Εδώ μπορείτε να αφήσετε τη δημιουργικότητα και το σχεδιαστικό ταλέντο σας ελεύθερη. Μην ξεχνάτε ότι οι μικρές λεπτομέρειες έχουν μεγάλες δυνατότητες σχεδιασμού! Και όλα όσα εφοδιάζουμε και διακοσμούμε με αγάπη λένε πολλά για τον χαρακτήρα και το στυλ μας.

Η συντακτική ομάδα του Freshideen σας εύχεται πολλή διασκέδαση και επιτυχία στο σχεδιασμό μιας κομψής και ζεστής ξύλινης βεράντας!

 Μπορείτε να φέρετε μια αίσθηση της Άπω Ανατολής στην ξύλινη βεράντα στο σχεδιασμό.

Δημιουργήστε μια ξύλινη βεράντα με τη φιγούρα του Βούδα να φέρει την αίσθηση της Άπω Ανατολής

Τα χρώματα και τα λουλούδια κάνουν αυτή την εξωτερική βεράντα να φαίνεται πολύ ξεχωριστή.

Ξύλινο σχέδιο βεράντας πολύχρωμα κορεσμένα χρώματα πολλά λουλούδια μεσογειακό στυλ

Το μπλε και το γκρι ταιριάζουν πολύ.

Η ξύλινη βεράντα αποτελείται από άνετα μπλε και γκρι έπιπλα

 Στη μεγάλη πόλη χτίζετε ξύλινες βεράντες στην ταράτσα και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα κομμάτι φύσης.

Οι ξύλινες βεράντες δημιουργούν ένα κομμάτι φύσης στην οροφή της μεγάλης πόλης

Είναι γνωστό ότι μπορείτε να φτιάξετε έπιπλα κήπου μόνοι σας από παλέτες.

Ξύλινος σχεδιασμός βεράντας εξωτερικός καναπές από παλέτες μεγάλα άνετα μαξιλάρια

 Αντλήστε περαιτέρω έμπνευση για το σχεδιασμό της ξύλινης βεράντας σας …

Η ξύλινη βεράντα κάνει τη θέα ανάμεσα στα δέντρα μινιμαλιστική επίπλωση πολύ ελκυστική

…. Και καλό καλοκαίρι!

Ξύλινη βεράντα απλά και άνετα κόκκινη ξαπλώστρα με πολύ πράσινο τριγύρω

Σχεδιασμός ξύλινης βεράντας μεσογειακή αίσθηση λευκό μπλε κυρίαρχα χρώματα διακοσμητικά μαξιλάρια

Ξύλινη βεράντα με σχέδιο ψάθινα έπιπλα τζάκι τζάκι τραπεζαρία τραπεζαρία τραπεζαρία

Σχεδιάζοντας μια ξύλινη βεράντα, η απλή επίπλωση είναι ελκυστική

Ξύλινοι πυλώνες σχεδιασμού βεράντας προστατεύουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής πολλές επιλογές καθιστικών ορτανσίες στο προσκήνιο

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός ξύλινης βεράντας με ρετρό στοιχεία που κυριαρχούν το γκρι

Η ξύλινη βεράντα έχει μινιμαλιστικό εσωτερικό, πολύ πράσινο τριγύρω

Η ξύλινη βεράντα σχεδιάζει πολλά χρώματα Οι βαμμένες ξύλινες σανίδες δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα

Ξύλινο σχήμα καταστρώματος ναυτικών στοιχείων λιμνών λίμνη στο παρασκήνιο

Η ξύλινη βεράντα δημιουργεί μια μικρή, ζεστή περιοχή, ξύλινα έπιπλα, πολύ πράσινο

Ξύλινες βεράντες σχεδιασμένες αιώρες υψηλών δέντρων για απόλυτη χαλάρωση

Η ξύλινη βεράντα κάνει απλά έπιπλα κήπου από ξύλο πολύ πράσινο

Μινιμαλιστικές ξαπλώστρες με μινιμαλιστική σχεδίαση ξύλινου καταστρώματος

Ξύλινη βεράντα σχεδιασμό μεγάλο παράθυρο στην κουζίνα δερμάτινο σκαμνί πολλά πράσινα φυτά