Η ταράτσα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε την άνοιξη και το καλοκαίρι: βρίσκεστε στο σπίτι και έξω ταυτόχρονα! Αλλά δεν είναι όλοι τυχεροί και έχουν κάτι πολύτιμο στη στέγη τους! … Υπάρχουν όμως πολλές σχεδιαστικές ιδέες για την περιοχή της στέγης, τις οποίες μπορείτε να σχεδιάσετε σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Εξωτερική τραπεζαρία, γωνιά χαλάρωσης ή διακοσμητικός κήπος; Θα μπορούσατε να τα σχεδιάσετε όλα στην ταράτσα σας! Θα μπορούσατε ακόμη και να το μετατρέψετε σε roof garden! … Η ταράτσα είναι μια πολύτιμη πρόσθετη περιοχή που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει διάφορους σκοπούς. Ας δούμε πώς λειτουργεί!

Κάντε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου άνετη

η ταράτσα δημιουργεί μια ήσυχη όαση χαλάρωσης με τραπεζαρία

Ποιες πτυχές πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε μια ταράτσα;?

Ως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ταράτσας στον τελευταίο όροφο, μπορούμε να τονίσουμε τα εξής: Έχετε υπέροχη θέα! Οι βεράντες στον τελευταίο όροφο είναι ένα μοναδικό δώρο, ένα εξαιρετικό επιπλέον. Οι σχεδιαστές δημιουργούν εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους με εξωτερικά τζάκια, πισίνες και χώρους εστίασης.

Εδώ μπορείτε να ζήσετε στιγμές που κόβουν την ανάσα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους ή να χαλαρώσετε εντελώς. Έχετε γραφική ή πιο εντυπωσιακή θέα από τη βεράντα; Τότε το δείπνο στην οροφή θα ήταν απλά αξέχαστο! Or μήπως η σοφίτα βρίσκεται στη μεγάλη πόλη και μπορείτε να απολαύσετε τα φώτα της πόλης τη νύχτα; Τότε απλά κάντε το! Τόσοι πολλοί άνθρωποι θα σε ζηλέψουν! Εάν σχεδιάζετε βεράντα στον τελευταίο όροφο, ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα. Η ιδέα σχεδιασμού για τη βεράντα πρέπει να εξεταστεί εκ των προτέρων. Γιατί, ανάλογα με τον σκοπό της βεράντας, πρέπει να προσέξεις διαφορετικά πράγματα. Αλλά ένα πράγμα δεν πρέπει να ξεχνάμε: αυτός είναι ένας εξωτερικός χώρος και εδώ πρέπει να αναφερθείτε στα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό του κήπου: τα έπιπλα, η διακόσμηση και ο φωτισμός είναι το επίκεντρο.

Οι βεράντες στον τελευταίο όροφο προσφέρουν υπέροχη θέα

μοντέρνα επίπλωση και βεράντα με όμορφη διακόσμηση

Σχεδιάστε μια μοντέρνα βεράντα στον τελευταίο όροφο. Τι έπιπλα και υλικά χρειάζεστε?

Σηκωθείτε το πρωί και απολαύστε ένα φλιτζάνι καφέ στη βεράντα του τελευταίου ορόφου ενώ ανατέλλει ο ήλιος … Αυτό ακούγεται απλά φανταστικό! Το πρωινό μετατρέπεται επίσης σε μια συναρπαστική εμπειρία στον τελευταίο όροφο! Χρειάζεστε απλώς μια κατάλληλη ατμόσφαιρα και ένας καλά ξοδεμένος ελεύθερος χρόνος είναι εγγυημένος εκεί. Με τα σωστά έπιπλα και υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα και να δημιουργήσετε τη σωστή διάθεση. Ρομαντικό ή μάλλον αστικό – αυτό εξαρτάται από εσάς! Ωστόσο, αυτός είναι ένας εξωτερικός χώρος και θα πρέπει να το πάρετε πολύ σοβαρά υπόψη ότι πρέπει να υπολογίζετε με φυσικές συνθήκες. Λόγω του κακού καιρού, ο χρόνος και ο ελεύθερος χρόνος σας στη βεράντα του τελευταίου ορόφου μπορεί να καταστραφούν ….

Μοντέρνο υπαίθριο σαλόνι με βεράντες στον τελευταίο όροφο

μοντέρνα βεράντα οροφής με μοκέτα

Αυτό που χρειάζεστε για ευχάριστες ώρες στη βεράντα είναι αρκετοί χώροι καθιστικού και χώροι πρασίνου. Η επιλογή των υλικών για το σχεδιασμό της βεράντας είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία. Το ξύλο συχνά θεωρείται ως κάλυμμα δαπέδου σε βεράντες οροφής. Ως φυσικό υλικό, είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας όασης χαλάρωσης. Οι ίδιοι κανόνες για την επιλογή υλικών και υφασμάτων ισχύουν εδώ στη βεράντα όπως και στον ίδιο τον κήπο. Εάν θέλετε να βασιστείτε σε ένα μόνιμο σχέδιο βεράντας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα και υφάσματα για την επίπλωση. Τα έπιπλα του αίθριου πρέπει να είναι αδιάβροχα σε κάθε περίπτωση. Το τικ, το πολυρατάν, το μέταλλο και το πλαστικό είναι καλά για αυτό το περιβάλλον. Παρεμπιπτόντως, η ταπετσαρία είναι μια ευκολία που αξίζει αν θέλετε να σχεδιάσετε ένα άνετο σαλόνι.

Καινοτόμες ιδέες για το σχεδιασμό της βεράντας

ο σχεδιασμός της βεράντας δημιουργεί μια βεράντα στην επίπεδη οροφή

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός βεράντας

βεράντα οροφής μοντέρνο σχέδιο βεράντας σε φυσικά χρώματα

Βεράντα στον τελευταίο όροφο με λουλούδια

Τώρα στην εποχή της φυσικής αναζωογόνησης, η διακόσμηση λουλουδιών στη βεράντα του τελευταίου ορόφου είναι μια κατάλληλη προσέγγιση. Αν θέλετε να προσαρμόσετε την γκρίζα εμφάνιση της πόλης, σκεφτείτε μια πολύχρωμη διακόσμηση με φυτά. Τοποθετήστε μεγάλα δοχεία φυτών οπουδήποτε. Αλλά τα φυτά πρέπει να είναι σταθερά, αλλιώς δεν θα απολαύσετε την ομορφιά τους για πολύ. Κατάλληλα φυτά κήπου είναι επομένως δημοφιλή για ταράτσες. Φέρνουν ζωντάνια και χαρά στην ταραχώδη καθημερινότητά σας. Απλώς τοποθετήστε τα φυτά σωστά και θα δείτε: η βεράντα της οροφής σας κόβει μια υπέροχη φιγούρα!

Όμορφα χρώματα και φωτεινά υφάσματα κάνουν την ατμόσφαιρα χαρούμενη

εργοστάσια σχεδιασμού βεράντας σε μεγάλα δοχεία φυτών

Διακοσμήστε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου

Εάν θέλετε να κάνετε τον κήπο ένα αγαπημένο μέρος, θα πρέπει να ενσωματώσετε κατάλληλα διακοσμητικά στοιχεία στα σωστά σημεία. Η επίπεδη οροφή τότε φαίνεται πιο ελκυστική και ελκυστική.

Διακοσμητικά αντικείμενα προσδίδουν στη βεράντα επιπλέον γοητεία

βεράντα οροφής επιλέξτε χρωματιστά υφάσματα

Βεράντα στον τελευταίο όροφο με κάλυμμα βεράντας

Ένα κατάλληλο κάλυμμα βεράντας είναι απαραίτητο εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αίθριο για χαλάρωση και φαγητό. Εκτός από την προστασία από τον ήλιο, η προστασία της ιδιωτικής ζωής συνιστάται επίσης εάν θέλετε να προστατέψετε τον ιδιωτικό σας χώρο. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να έχετε άφθονο πράσινο στην επίπεδη οροφή, σκεφτείτε προσεκτικά το κάλυμμα του αίθριου: σκεφτείτε πώς τα φυτά ευδοκιμούν καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα roof garden

Εάν στοχεύετε σε ένα πράσινο σχέδιο βεράντας, τότε πηγαίνετε για ένα roof garden. Η επίπεδη οροφή προσφέρει την τέλεια εναλλακτική λύση στην εφαρμογή του λειτουργικού σχεδιασμού του δωματίου. Ο προγραμματισμός είναι πολύ σημαντικός εδώ. Κάποιος πρέπει να ενημερωθεί λεπτομερώς για το πώς είναι νόμιμα μαζί του. Ποιοι είναι λοιπόν οι περιορισμοί για έναν κήπο με εντατική φύτευση ή με εκτεταμένη χρήση πράσινης στέγης. Και τι γίνεται με έναν κήπο με δέντρα και θάμνους; Και μπορείτε απλά να καλλιεργήσετε βότανα και χόρτα εκεί?

Πολύ πράσινο κάνει τη βεράντα να φαίνεται φρέσκια και φιλόξενη

Βεράντα στον τελευταίο όροφο Δημιουργήστε ένα roof garden και επιλέξτε τα κατάλληλα έπιπλα κήπου

Η φέρουσα ικανότητα της επίπεδης οροφής, η θερμομόνωση και η αποστράγγιση του νερού είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά το σχεδιασμό ενός roof garden. Ένα ανεμοφράκτη είναι επίσης απαραίτητο. Ένας ειδικός θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ στο σχεδιασμό του roof garden.

Τι θα μπορούσατε να φυτέψετε στην επίπεδη οροφή με άδεια;?

Χρυσό πράσο, καμπάνα, κιχώριο, βαλσαμόχορτο, ίριδα, ίριδα, (λιβάδι) φασκόμηλο, θυμάρι, ρίγανη, μουριά, χόρτο φαρέτρα, μαργαριτάρι, φτερόχορτο, αρκεύθου, καλοκαιρινό αστέρι, λεβάντα, γαλαζοκέφαλο, φυτό sedum και Ο κισσός είναι μόνο μερικά από τα είδη για τα κατάλληλα φυτά της βεράντας.

Μερικά δέντρα θα μπορούσαν επίσης να φυτευτούν στη βεράντα του τελευταίου ορόφου: ροκ αχλάδι, θάμνος πεταλούδας, πυξάρι, καραμπόλα και τριαντάφυλλα είναι μόνο μερικά από αυτά.

Φωτίστε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου

Τόσο η πράσινη όαση όσο και ο σύγχρονος χώρος χαλάρωσης χρειάζονται κατάλληλο φωτισμό. Τα σωστά στοιχεία φωτός δημιουργούν έναν υπέροχο χώρο χαλάρωσης που σας καλεί να καθυστερήσετε πολύ, ακόμη και τη νύχτα. Φωτίζουν και ομορφαίνουν ταυτόχρονα.

Υπέροχες ιδέες για το μικρό αίθριο

βεράντα στον τελευταίο όροφο το χειμώνα δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα

Παραμυθένιος φωτισμός στη βεράντα του τελευταίου ορόφου

ταράτσα βεράντα βεράντα φωτίζουν ιδέες

Βεράντα στον τελευταίο όροφο με πισίνα στον τελευταίο όροφο

Βεράντα στον τελευταίο όροφο με πισίνα ή μπανιέρα! Αυτό είναι ένα πράγμα! Εάν ένα πολυτελές σχέδιο βεράντας τίθεται υπό αμφισβήτηση, αυτά είναι στοιχεία που σίγουρα θα δημιουργήσουν μια πολυτελή εμφάνιση.

Χαλαρώστε στη δική σας βεράντα στον τελευταίο όροφο και χαλαρώστε μετά από μια κουραστική μέρα

σχεδιασμός βεράντας σχεδιασμός βεράντες οροφής με σάουνα

Λίγοι άνθρωποι διαθέτουν επίπεδη οροφή. Επομένως, αξιοποιήστε καλύτερα αυτόν τον επιπλέον χώρο και σχεδιάστε έναν πολυλειτουργικό εξωτερικό χώρο όπου μπορείτε να βρείτε ηρεμία και χαλάρωση, αλλά και να απολαύσετε νόστιμο φαγητό με φίλους και οικογένεια. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να βρείτε ένα κατάλληλο σχέδιο για τη δική σας ταράτσα! Or ότι έχετε τουλάχιστον αντλήσει έμπνευση για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτόν τον επιπλέον χώρο διαβίωσης.

σύγχρονες ιδέες επίπλωσης ταράτσας για ευχάριστο ελεύθερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους

βεράντα στον τελευταίο όροφο μοντέρνο σχεδιασμό άνετο και κομψό

έπιπλα βεράντας οροφής και φυτέψτε ξύλινο πάτωμα

σχεδιασμός βεράντας ταράτσες οροφής δημιουργούν ιδέες για αντιστοίχιση επίπλων και φυτών

ιδέες σχεδιασμού βεράντας για τη βεράντα στην οροφή

ιδέες σχεδιασμού βεράντας για βεράντες οροφής με αντίστοιχα έπιπλα

σχεδιασμός βεράντας ασυνήθιστες ιδέες για ρομαντική ατμόσφαιρα

μοντέρνα βεράντα με βεράντα με κομψό καθιστικό

Αίθριο σχεδιασμού Αίθριο ιαπωνικού στυλ

βεράντα ταράτσας μοντέρνες ιδέες με φυτά και χαλίκια

ο σχεδιασμός της βεράντας δημιουργεί μια μικρή βεράντα με μπάρμπεκιου

σχεδιασμός βεράντας με εξωτερικό ντους

επιλέξτε τα σωστά έπιπλα για τη βεράντα του τελευταίου ορόφου

απλά βάλτε δύο πολυθρόνες στη βεράντα του τελευταίου ορόφου και απολαύστε τη θέα

βεράντα στον τελευταίο όροφο δημιουργούν ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά

Ξεχωριστό σχέδιο βεράντας στην οροφή

βεράντα σχεδιασμό φρέσκια ατμόσφαιρα και όμορφα φυτά

ο σχεδιασμός της βεράντας δημιουργεί μια φρέσκια βεράντα στην οροφή

ο σχεδιασμός της βεράντας δημιουργεί ένα μικρό καθιστικό στην οροφή