Ο Ιανουάριος έχει σχεδόν τελειώσει και σιγά σιγά μπορούμε να μπούμε στο κλίμα για την άνοιξη. Και το καλοκαίρι θα φτάσει πολύ γρήγορα και απαρατήρητο. Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ σύντομο και γι ‘αυτό πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε τώρα. Στη συνέχεια, δεν μπορούμε παρά να αφοσιωθούμε στην απόλαυση της καυτής περιόδου. Θεωρείτε χρήσιμη αυτή τη ρύθμιση; Στη συνέχεια, μπορούμε να ξεκινήσουμε με κάτι: μια όμορφη και λειτουργική μονάδα νιπτήρα για την εξωτερική κουζίνα!

Ο νεροχύτης είναι συχνά αναπόσπαστο μέρος της υπαίθριας κουζίνας

τοποθετήστε τη μονάδα νεροχύτη στο παράθυρο

Γιατί έχει καν νόημα ο νεροχύτης έξω?

Σε αρκετά άρθρα του περασμένου έτους τονίσαμε ότι επεκτείνετε όλο και περισσότερο τον δικό σας χώρο διαβίωσης έξω. Το καλοκαίρι αυτό βοηθά να απολαύσετε πιο έντονα τις όμορφες ζεστές ώρες. Με τη σωστή στέγη και θέρμανση, θα μπορούσατε πραγματικά να περάσετε περισσότερο χρόνο εκεί, ακόμη και στις πιο δροσερές εποχές.

Τα άνετα έπιπλα και ακόμη και μια υπαίθρια κουζίνα έχουν απόλυτη αίσθηση αν τα χρησιμοποιείτε εντατικά και περνάτε περισσότερο χρόνο εκεί με φίλους και οικογένεια. Αλλά δεν μπορούν όλοι να το αντέξουν αμέσως. Το ελάχιστο που χρειάζεστε για ένα γεύμα έξω, ωστόσο, είναι ένα άνετο τραπέζι, καθώς και άνετος και πρακτικός χώρος αποθήκευσης. Ναι, και νεροχύτη για να μην συνεχίζετε να τρέχετε μπρος -πίσω με τα βρώμικα πιάτα. Αυτό χαλάει την επιθυμία για κάθε δείπνο εκεί έξω!

Μπορείτε να στραγγίξετε το νερό από το νεροχύτη με έναν εύκαμπτο σωλήνα στον αποχετευτικό αγωγό

παλιά μονάδα λευκού νεροχύτη

Βρείτε το σωστό μέρος για τον εξωτερικό νεροχύτη

Πού είναι ο νεροχύτης εκεί έξω; Εάν έχετε εξωτερική κουζίνα, ο νεροχύτης θα πρέπει φυσικά να είναι λογικά ενσωματωμένος εκεί. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες: Πρέπει σίγουρα να βρίσκεται κοντά στο τραπέζι φαγητού. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε θα πρέπει τουλάχιστον να είναι εύκολα προσβάσιμο από εκεί. Ο δρόμος για μια κουζίνα πρέπει επίσης να είναι χωρίς πολλές διαπλοκές.

Εκτός από τον νεροχύτη, χρειάζεστε άνετο χώρο αποθήκευσης. Δεν χρειάζεται να είναι εκεί ειδικά για αυτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις η μονάδα νεροχύτη είναι προσαρτημένη σε ένα παράθυρο. Υπάρχουν και άλλες υπέροχες δημιουργικές λύσεις, που απεικονίζονται στις εικόνες μας.

Το βιομηχανικό στυλ είναι ιδανικό για εξωτερικό νεροχύτη

νιπτήρας diy σε πράσινο και άσπρο

Η σύνδεση με τη γραμμή

Πολλοί άνθρωποι αναστατώνονται από τεχνικές δυσκολίες πριν από την εγκατάσταση νεροχύτη κουζίνας. Απλώς φαίνεται πολύ δύσκολο να συνδεθεί αυτό με τη γραμμή. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται πάντα να τρυπάτε τους τοίχους και να κάνετε το όλο θέμα μια πολύ περίπλοκη υπόθεση. Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες μας και θα ανακαλύψετε πολλές ιδέες που περιλαμβάνουν μόνο σωλήνα και κουβά. Τέλεια δεν είναι?

DIY νεροχύτες όπως αυτή δίνουν στον κήπο μια πρωτότυπη εμφάνιση

μεταλλική μονάδα αγροτικού νεροχύτη

Υλικά και στυλ

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούμε τον νεροχύτη ως μέρος μιας μεγαλύτερης υπαίθριας κουζίνας ή ξεχωριστά, τα υλικά και η στιλιστική εμφάνιση θα πρέπει να επιλέγονται με μεγάλη προσοχή. Το πρώτο πρέπει να προσαρμοστεί στις εξωτερικές συνθήκες. Πρέπει να είναι ανθεκτικά στην υγρασία και στο νερό. Αν θέλετε μεταλλικό νεροχύτη, πρέπει να έχετε έναν ανθεκτική στη σκουριά επιφάνεια χαρακτηριστικό. Το ξύλο πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και να επεξεργάζεται ανάλογα ώστε να μην μουχλιάζει ή δεν σπάει εύκολα για άλλους λόγους. Φυσικά, αυτοί οι νεροχύτες που βρίσκονται κάτω από μια στέγη είναι πολύ καλύτερα ασφαλισμένοι.

Μια υπέροχη ξύλινη μονάδα νιπτήρα θα βελτιώσει την περιοχή του κήπου

ρουστίκ μονάδα νιπτήρα

Ο νεροχύτης ως έμφαση στην εξωτερική περιοχή

Μετά από όλα, ο νεροχύτης θα πρέπει να εμπλουτίσει την εξωτερική περιοχή από άποψη στυλ. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να φαίνεται πολύ ακριβό. Οι vintage ιδέες και αυτές σε αγροτικό στιλ είναι επίσης πολύ δημοφιλείς. Τα σπιτικά έργα είναι πολύ δημοφιλή! Ρίξτε μια ματιά στις υπέροχες ιδέες μας και ίσως κάποιος σας εμπνεύσει να επιλέξετε τη δική σας τέλεια εξωτερική μονάδα νεροχύτη!

Πολλά διαφορετικά έπιπλα μπορούν να μετατραπούν σε υπέροχες μονάδες νιπτήρα για τον κήπο

σπιτικός πλαστικός νεροχύτης

Οι νεροχύτες και άλλα έπιπλα κατασκευάζονται συχνά από παλέτες

Νιπτήρας από ξύλο και μέταλλο

Ο υπέροχος σχεδιασμός νεροχύτη κάνει αυτό το δύσκολο μέρος μια μικρή όαση

Μονάδα νεροχύτη έθνικ στυλ

Οι σύγχρονοι εξωτερικοί νεροχύτες συχνά ενσωματώνονται σε πολυλειτουργικές εγκαταστάσεις

νεροχύτη από μέταλλο και πέτρα

Ο νεροχύτης είναι μέρος μιας σούπερ πρωτότυπης ιδέας εδώ 

νεροχύτης με πρωτότυπο σχέδιο

Οι νεροχύτες πρέπει να έχουν ενσωματωμένο ή κοντινό αποθηκευτικό χώρο

νεροχύτης με κόκκινο και άσπρο σχέδιο

Οι μονάδες νεροχύτη που μπορούν να μετακινηθούν είναι ιδιαίτερα πρακτικές

νεροχύτης με απλό και λειτουργικό σχεδιασμό

Η πέτρα και το μάρμαρο δεν είναι μόνο όμορφα για την εξωτερική κουζίνα, αλλά και πολύ πρακτικά

νεροχύτης με υπέροχη υφή ξύλου

Με μια τόσο απλή ιδέα μπορείτε να διαδώσετε μια ατμόσφαιρα στην Προβηγκία

νεροχύτη κουζίνας στυλ provance

Ο νεροχύτης μπορεί να χρησιμεύσει ως εξαιρετική προφορά στο δωμάτιο!

Δωμάτιο με νεροχύτη

Ένα άλλο γοητευτικό και εύκολο έργο DIY

νεροχύτη σαν τραπέζι στον τοίχο

Ιδανικό για τους λάτρεις του ρουστίκ στιλ!

δύο μεταλλικοί κάδοι βυθίζονται