Ακόμα κι αν το μοσχαρίσιο λουκάνικο είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό στο Oktoberfest και αποτελεί παραδοσιακά μέρος του μενού του, σήμερα θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, στους αναγνώστες μας, αυτήν την όμορφη παράδοση όσον αφορά την άνεση των Χριστουγέννων.

Ο κόσμος αυτή τη στιγμή στρέφεται στο vegan φαγητό. Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί άνθρωποι σίγουρα ανυπομονούν να επιτύχουν τελικά να δοκιμάσουν κάτι σπιτικό και παραδοσιακό για τα Χριστούγεννα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα παραδοσιακά πιάτα έχουν την καλύτερη γεύση όταν μπορείτε να πάρετε εξίσου καλά υλικά όπως τότε. Και αν μπορείτε να πείσετε να φάτε κρέας, αυτό το κρέας πρέπει να είναι τόσο καθαρό και νόστιμο όσο ήταν τότε.

Πολλοί άνθρωποι αυτές τις μέρες δίνουν μεγάλη αξία στο πού να αγοράσουν το φαγητό τους. Μερικοί μάλιστα μετακομίζουν στην ύπαιθρο για να είναι πιο κοντά στην πηγή του φαγητού τους. Εμείς, στο Freshideen, μένουμε στην πόλη και, όπως πάντα, αναζητούμε μικρές αποστάσεις και καλές ευκαιρίες που μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε καλή ποιότητα ζωής.

λευκή σαλάτα λουκάνικων βαυαρική κουζίνα

Η θρεπτική μοσχαρίσια σαλάτα λουκάνικου ταιριάζει πολύ με το εορταστικό μενού

Στη σημερινή περίπτωση, ψάξαμε για καλά βαυαρικά μοσχαρίσια λουκάνικα και μάλιστα συναντήσαμε μια πολύ νόστιμη συνταγή που ταιριάζει με κάθε εορταστικό μενού. Τα μοσχαρίσια λουκάνικα συνήθως τρώγονται με μουστάρδα λιοντάρι με μια μπύρα, αλλά υπάρχουν και πιο κομψοί τρόποι για να φάτε αυτή τη βαυαρική λιχουδιά, για παράδειγμα ως σαλάτα από μοσχαρίσιο λουκάνικο.

Όποιος ενθουσιάζεται αμέσως με την ιδέα μπορεί να βρει τη συνταγή για το Λευκή σαλάτα λουκάνικων στην ανάρτησή μας στο vomWochenmarkt.de Εύρημα. Αν θέλετε να πάρετε το χρόνο σας με αυτό, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την παραδοσιακή δημοτικότητα της Βαυαρίας αμέσως.

λευκή σαλάτα λουκάνικων βαυαρική κουζίνα ραπανάκια

Η βαυαρική κουζίνα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για το εξαιρετικό φαγητό και ποτά της. Οι βαυαρικές σπεσιαλιτέ φαίνονται απλές με την πρώτη ματιά και δεν εντυπωσιάζουν αμέσως με την εξωτερική τους ομορφιά. Αλλά αν το έχετε φάει μια φορά, η απόλαυση των ακριβώς συγκεντρωμένων σημειώσεων γεύσης θα μείνει στη μνήμη σας για πάντα.

λευκή σαλάτα λουκάνικων ένα ζευγάρι λουκάνικα

λευκή σαλάτα λουκάνικων ιδέα βαυαρικής κουζίνας

Από τι είναι φτιαγμένο το λευκό λουκάνικο και γιατί είναι λευκό από όλα τα πράγματα?

Κανένας κρεοπώλης δεν δίνει τη συνταγή του οικειοθελώς, αλλά σε γενικές γραμμές τα μοσχαρίσια λουκάνικα είναι φτιαγμένα από μοσχάρι και χοιρινό, αλλά περιέχουν άφθονο μπέικον και φλούδα. Το αλάτι και το πιπέρι είναι απαραίτητα, αλλά όχι τα πάντα. Το λευκό λουκάνικο του Μονάχου, για παράδειγμα, είναι καρυκευμένο με τζίντζερ και δαντέλα, αλλά φρέσκο ​​μαϊντανό και κρεμμύδι πρέπει επίσης να περιλαμβάνονται στο λουκάνικο.

Το μάλλον ανοιχτό γκρι χρώμα των λουκάνικων προκύπτει κατά την παρασκευή του κρέατος λουκάνικου και οφείλεται στη χρήση κανονικού επιτραπέζιου αλατιού.

λευκή σαλάτα λουκάνικων βαυαρικό τραπέζι κουζίνας

Πώς τρώτε λευκά λουκάνικα?

Η διατήρηση μιας παλιάς παράδοσης δεν μπορεί παρά να είναι πολύτιμη. Στη Βαυαρία όλα φαίνεται να βασίζονται στα παλιά έθιμα, γι ‘αυτό και η χώρα είναι τόσο δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός.

Τα λουκάνικα που παρασκευάζονται παραδοσιακά θα πρέπει να τρώγονται παραδοσιακά. Όπως κάθε ζεστό λουκάνικο, έτσι και τα λουκάνικα μοσχαρίσιου παρασκευάζονται για λίγο σε ζεστό νερό και στη συνέχεια είναι έτοιμα για σερβίρισμα. Μπορούν να ξεφλουδιστούν και να καρυκευτούν για να φτιάξουν μια σαλάτα ή αν προτιμάτε το βαυαρικό στυλ, θα πρέπει να μάθετε να ζουζελίνετε γρήγορα και να απολαύσετε το καλό λουκάνικο με γλυκιά μουστάρδα και κουλούρια.

Με αυτό κατά νου, σας ευχόμαστε καλή όρεξη και ήρεμο χρόνο!

λευκή σαλάτα λουκάνικων βαυαρική κουζίνα zuzeln οδηγίες

λευκή σαλάτα λουκάνικων Βαυαρική κουζίνα κοντά