Οι πιο όμορφες ιδέες κήπων για μικρούς κήπους

Γίνετε τόσο έξυπνοι όσο τα smartphone σας και μην πετάτε απλά παλιά πράγματα χωρίς να το σκεφτείτε! Αρχικά, σκεφτείτε το και ίσως βρείτε κάποια επαναχρησιμοποίηση για κάτι που δεν χρειάζεστε πλέον. Τέτοιες σκέψεις και έργα είναι βιώσιμα, εξοικονομούν χρήματα και σας φέρνουν έναν απροσδόκητο ενθουσιασμό μέσα από τον οποίο μπορείτε να πάρετε πιο δημιουργικές ιδέες.

Βιώσιμες και δημιουργικές ιδέες κήπου

δημιουργικές ιδέες κήπου ποδήλατο λεβάντα

πολύχρωμο και επιβεβαιώνει τη ζωή

δημιουργικές ιδέες κήπου για μικρούς κήπους σημείωση ποδηλάτου

Για σήμερα ετοιμάσαμε κάτι ρομαντικό με το οποίο μπορείτε να ομορφύνετε τον κήπο σας και να εμπλουτίσετε τη φαντασία σας. Σίγουρα έχετε ένα ποδήλατο στο υπόστεγο ή στο υπόγειο που έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και καιρό, αλλά σημαίνει πολλά για εσάς; Βγάλτε το γρήγορα από το σκοτεινό δωμάτιο και βάλτε το στον κήπο ή την αυλή σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ζήσετε ακόμα περισσότερο την ιδιαίτερη σχέση σας με το ποδήλατο και ακόμη και να τη βελτιώσετε. Και εδώ έρχονται οι ιδέες του κήπου μας για αυτό!

Δημιουργήστε οράματα για το μέλλον 

δημιουργικές ιδέες κήπου για μικρούς κήπους ποδήλατο

Σε αρμονία με τα χρώματα 

δημιουργικές ιδέες κήπου για μικρούς κήπους ροζ ποδηλάτου

Η πολύχρωμη και επιβεβαιωτική ζωή είναι ακριβώς η σωστή απόφαση το καλοκαίρι. Εάν το ποδήλατο έχει χάσει το χρώμα του με τα χρόνια, μπορείτε απλά και γρήγορα να το ψεκάσετε με χρώμα. Το ζεστό εύρος χρωμάτων μεταξύ κίτρινου και μοβ είναι μια καλή επιλογή και αντιστοιχεί τέλεια με τα ανθισμένα φυτά στον κήπο.

Δημιουργήστε περισσότερη ομορφιά 

δημιουργικές ιδέες κήπου για μικρούς κήπους ποδήλατο καφέ

Επιλέξτε συνειδητά ανοιχτά χρώματα 

δημιουργικές ιδέες κήπου για μικρούς κήπους λευκό ποδηλάτου

Χρησιμοποιήστε το καλάθι ποδηλάτου, τη σχάρα αποσκευών και το τιμόνι για να στερεώσετε ή να κρεμάσετε γλάστρες ή φαναράκια. Φυσικά είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε οτιδήποτε άλλο σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας. Εάν θέλετε το ποδήλατο να έχει μόνιμη θέση στον κήπο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως προσανατολισμό για τη διάταξη του κήπου σας. Για παράδειγμα, το ποδήλατο θα μπορούσε να είναι το όριο μεταξύ λουλουδιών και λαχανικών, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το απόλυτο κέντρο του κήπου.

Χαλαρώστε από τους Ολλανδούς 

δημιουργικές ιδέες κήπου για μικρούς κήπους ποδήλατο πολύχρωμο

Φτιάξτε τη μικρή σας όαση 

δημιουργικές ιδέες κήπου για πινακίδα ποδηλάτου μικρών κήπων

Η στερέωση ενός ποδηλάτου στο φράχτη σίγουρα εξοικονομεί χώρο και είναι μια από τις ιδέες κήπου για μικρούς κήπους. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ποδήλατό σας είναι καλά προσαρτημένο στον φράκτη ή στην πρόσοψη του σπιτιού.

Χαιρετισμός στον ήλιο

δημιουργικές ιδέες κήπου για μικρούς κήπους ποδήλατο κίτρινο

Καθορίστε μια ξεχωριστή θέση στον κήπο με το ποδήλατο 

δημιουργικές ιδέες κήπου για μικρούς κήπους ψάθινα καλάθια ποδηλάτων

Ο σχεδιασμός του κήπου σας εξαρτάται από το πόσο σημαντικό είναι το ποδήλατό σας για εσάς. Θα μπορούσε να παγιδευτεί εντελώς ή να τοποθετηθεί στο μονοπάτι του κήπου σαν ένα πολύτιμο γλυπτό. Αυξήστε τη φαντασία σας και εφαρμόστε τις ιδέες σας ελεύθερα!

Ένα διαδραστικό σήμα για εξειδικευμένους αγρότες 

δημιουργικές ιδέες κήπου για μικρούς κήπους σημείωση ποδηλάτου

δημιουργικές ιδέες κήπου ποδήλατο