Το καλοκαίρι ο καιρός είναι όμορφος και ο ήλιος λάμπει δυνατά. Μερικές φορές μας ενοχλεί στη δουλειά ή μας χαλάει τα σχέδια για απόλυτη χαλάρωση στο σπίτι. Μάλλον είστε εξοικειωμένοι με τις ακόλουθες καταστάσεις: Σκοπεύετε να κοιμηθείτε πραγματικά το Σαββατοκύριακο. Καλό, αλλά υπάρχει κάτι ενάντια στις καλές σας προθέσεις – οι πρώτες ακτίνες του ήλιου τα ξημερώματα της Κυριακής μπαίνουν απευθείας στο υπνοδωμάτιό σας και διαταράσσουν τον συνεχή ύπνο σας. Or πρέπει να γράψετε κάτι επείγον στο γραφείο μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας, καθώς ο απογευματινός ήλιος τυφλώνει την οθόνη του υπολογιστή, έτσι ώστε μετά βίας να βλέπετε τίποτα και να συνεχίζετε να εργάζεστε «τυφλά». Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πεντακάθαρο, χρειάζεστε καλό ήλιο και προστασία της ιδιωτικής ζωής στο σπίτι και στο γραφείο! Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε με αυτό και να σας παρουσιάσουμε υπέροχες ιδέες για το πώς να διώξετε τη ζέστη του καλοκαιριού, το δυνατό φως και ακόμη και τις περίεργες ματιές από τα δωμάτια.

 Οι αδιαφανείς κουρτίνες και κουρτίνες είναι η κλασική επιλογή για ασφαλή ήλιο και προστασία της ιδιωτικής ζωής στο σπίτι

προστασία της ιδιωτικής ζωής ασυνήθιστες κουρτίνες pom pom αρωματίζουν το δωμάτιο

Κλασική προστασία από τον ήλιο και την προστασία της ιδιωτικής ζωής: αδιαφανείς κουρτίνες και κουρτίνες

Perhapsσως είστε παθιασμένοι λάτρεις του κλασικού εσωτερικού σχεδιασμού; Τότε έχουμε κάτι ξεχωριστό για εσάς! Μην αμφιβάλλετε όταν πρόκειται για διακόσμηση παραθύρων και βασιστείτε σε κλασικές κουρτίνες και αδιαφανείς κουρτίνες για ασφαλή προστασία από τον ήλιο και ιδιωτικότητα στο σπίτι.

Αυτά μπορούν να βρεθούν σε διαφορετικά μήκη, καθώς και σε όλα τα πιθανά χρώματα και μοτίβα. Είτε κλασικά όλα σε λευκό είτε μονόχρωμο σε μοντέρνα απόχρωση, με λεπτό μοτίβο, ριγέ ή με τελείες, η γκάμα των χρωμάτων και των μοτίβων είναι ατελείωτη εδώ.

Είτε στο πάτωμα είτε λίγο πιο κοντές, οι αδιαφανείς κουρτίνες όχι μόνο διακοσμούν τα παράθυρά σας, δεν επιτρέπουν σε κανέναν περίεργο γείτονα να μπει στο δωμάτιο. Αν σας αρέσει να κοιμάστε το απόγευμα, οι χοντρές κουρτίνες και οι κουρτίνες είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Σταματούν αξιόπιστα τον καυτό ήλιο και σκουραίνουν την όαση ηρεμίας σας. Επιπλέον, έχετε τεράστια ελευθερία σχεδιασμού και μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο της διακόσμησης των παραθύρων σας στο ύφος επίπλωσης του σπιτιού σας και να δημιουργήσετε ένα πολύ ελκυστικό περιβάλλον διαβίωσης.

Βασιστείτε στην κλασική εμφάνιση αδιαφανών κουρτινών και κουρτινών

Οι οθόνες απορρήτου στο υπνοδωμάτιο φωτεινές κουρτίνες ανανεώνουν την ατμόσφαιρα

Πτυχωτές περσίδες και ρολά όχι μόνο διακοσμούν τα παράθυρα, αλλά ολόκληρη την ατμόσφαιρα

Πηγαίνουμε κατευθείαν από τις κλασικές σε πιο μοντέρνες εκδόσεις για καλή προστασία της ιδιωτικής ζωής και προστασία από τον ήλιο για το σπίτι και το γραφείο. Αυτό αναμφίβολα περιλαμβάνει πτυχωτές περσίδες και ρολά. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αυτά σε εξειδικευμένα καταστήματα. Μπορείτε να εκπλαγείτε αμέσως, επειδή οι πτυχωτές περσίδες και τα ρολά μπορούν να εγγράφονται τέλεια σε κάθε ατμόσφαιρα. Οι πτυχωτές περσίδες είναι προς το παρόν πολύ δημοφιλείς επειδή μπορούν να χρησιμεύσουν ως έγχρωμες πινελιές στο δωμάτιο. Εάν θέλετε ένα ιδιαίτερο βλέμμα στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σας, στην κουζίνα ή στο γραφείο του σπιτιού, τότε μπορείτε να διακοσμήσετε τα παράθυρά σας με πτυχωτές περσίδες. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε πολύ καλό και αξιόπιστο ήλιο και προστασία της ιδιωτικής ζωής στους τέσσερις τοίχους σας και ταυτόχρονα έχετε επιτύχει ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Τα ρολά έχουν επίσης τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματά τους. Μπορούν να τραβηχτούν προς τα πάνω ή προς τα κάτω πολύ γρήγορα, έτσι ώστε το δωμάτιο να γίνει από το φως στο σκοτάδι σε χρόνο μηδέν ή το αντίστροφο. Τα ρολά σας δίνουν μεγάλη ελευθερία στο σχεδιασμό των διακοσμητικών παραθύρων. Εδώ είστε σίγουρα κακομαθημένοι για επιλογή, γιατί με πτυχωτές περσίδες και ρολά έχετε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μοτίβων και μοτίβων. Αυτά είναι πολύ δημοφιλή σε απαλά παστέλ χρώματα και με λουλουδάτα μοτίβα. Τα αγαπημένα μας περιλαμβάνουν ρολά διακοσμημένα με θαλάσσια μοτίβα που θυμίζουν τη γαλάζια θάλασσα και εισάγουν μια πινελιά ρομαντισμού στο περιβάλλον διαβίωσης.

Πτυχωτές περσίδες ή περσίδες παραθύρων; Εσύ αποφασίζεις!

ιδέες διαβίωσης θέα στο σαλόνι και ηλιοπροστασία μέσω μοντέρνων πτυχωτών περσίδων

Πλάκες και περσίδες

Οι παραλλαγές για ασφαλή προστασία από τον ήλιο και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι οποίες έχουν ήδη εξηγηθεί εν συντομία, είναι απλά εξαιρετικές για κάθε σπίτι. Αλλά περνάμε επίσης πολλές ώρες στο γραφείο κάθε μέρα, οπότε δεν πρέπει να υποτιμούμε το ελκυστικό σχέδιο εκεί. Αυτό επηρεάζει έντονα το κίνητρο και τη συγκέντρωση εργασίας όλων των εργαζομένων. Πολλοί σύγχρονοι άνθρωποι εργάζονται αυτή τη στιγμή από το σπίτι, όπου κάθονται επίσης για ώρες μπροστά στην οθόνη κάνοντας τις καθημερινές τους εργασίες. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο χώρος εργασίας σας, το εργασιακό περιβάλλον πρέπει να είναι κομψό, ώστε όλοι να απολαμβάνουν τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Μέρος αυτής της πτυχής της καθημερινής μας ζωής είναι τα πτερύγια και οι περσίδες που μας παρέχουν αξιόπιστη προστασία από την αντηλιά.

Αυτά είναι πολύ περισσότερα από μια καλή προστασία από τον λαμπερό ήλιο ή από τα αδιάκριτα μάτια. Χαρακτηρίζονται από μεγάλη ευελιξία. Μπορείτε να καθορίσετε την επίπτωση του φωτός μόνοι σας ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες ή τις ατομικές σας ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε τον σχεδιασμό φωτισμού στα γραφεία, ακριβώς όπως στο σπίτι. Και το πιο σημαντικό: με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε κάθε πιθανή λάμψη στην οθόνη σας και μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να εργαστείτε αποτελεσματικά στον υπολογιστή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα πηχάκια μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία ως διαχωριστικά δωματίων, κάτι που χρησιμοποιείται με επιτυχία σε μεγάλα δωμάτια.

 Με τη σωστή προστασία από τη λάμψη, η εργασία σας στο γραφείο θα είναι ευκολότερη

περσίδες στο σαλόνι

Σε αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε εν συντομία τα πλεονεκτήματα των επιμέρους παραλλαγών για ασφαλή ήλιο, λάμψη και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό δωματίου, εκτιμήστε ποια επιλογή προστασίας σας ταιριάζει περισσότερο. Σας ευχόμαστε ένα ηλιόλουστο καλοκαίρι και απολαύστε το χρόνο σας στο σπίτι και στο γραφείο!

 Δημιουργήστε μια ελκυστική ατμόσφαιρα για δημιουργική εργασία στο σπίτι ή στο γραφείο

ιδέες διαβίωσης κουρτίνες τραπεζαρίας με όμορφα μοτίβα ως οθόνες διακόσμησης και ιδιωτικότητας

Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα εργασίας στο γραφείο ή το γραφείο του σπιτιού σας

προστασία της ιδιωτικής ζωής για το γραφείο κατάλληλες λύσεις και όμορφες εσωτερικές ιδέες

Οι ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής για τις πτυχωτές περσίδες γραφείου είναι μια καλή λύση

οθόνη απορρήτου για την τραπεζαρία

Κουρτίνες ιδιωτικότητας με μοντέρνα μοτίβα που αναδεικνύουν το δωμάτιο

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στην τραπεζαρία φωτεινές κουρτίνες για απρόσκοπτη ατμόσφαιρα

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στο μοντέρνο σαλόνι με κρεμ κουρτίνες

Σκεφτείτε ότι οι οθόνες απορρήτου στο υπνοδωμάτιο οι φωτεινές κουρτίνες είναι μια εξαιρετική λύση

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής στο υπνοδωμάτιο είναι απαραίτητη με κουρτίνες σε έντονες αποχρώσεις

ιδέες διαβίωσης οθόνη ιδιωτικότητας κρεβατοκάμαρας με αδιαφανείς κουρτίνες

Εξετάστε τις μοντέρνες κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στο σαλόνι γκρι κουρτίνες που εγγράφονται στον εσωτερικό σχεδιασμό

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής στις κίτρινες κουρτίνες του καθιστικού φέρνει ατμόσφαιρα και άνεση σε αυτό το δωμάτιο

Κοντές κουρτίνες σε φρέσκα χρώματα για μικρά παράθυρα

Απόρρητο και προστασία από τον ήλιο με πλισέ φρέσκες εσωτερικές λύσεις

ιδιωτικότητα και προστασία από τον ήλιο μέσω πτυχωτών περσίδων

ιδέες διαβίωσης μοντέρνες κουρτίνες κρεβατοκάμαρας για μια κομψή ατμόσφαιρα

θέα και ηλιοπροστασία με περσίδες για το σαλόνι

Δημιουργήστε ιδιωτικότητα και προστασία από τον ήλιο στο σαλόνι με πιέτες

ιδέες διαβίωσης τραπεζαρία πράσινες κουρτίνες δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα στο δωμάτιο

ιδέες διαβίωσης πτυχωτές περσίδες τραπεζαρίας δημιουργούν περισσότερη άνεση διαβίωσης

ιδέες διαβίωσης τραπεζαρία κομψές κουρτίνες ως θέα και αντηλιακή προστασία

ιδέες διαβίωσης τραπεζαρία διαφανείς κουρτίνες σε μαύρο χρώμα

ιδέες διαβίωσης κουρτίνες κρεβατοκάμαρας για ορατότητα και αντηλιακή προστασία

ιδέες διαβίωσης κουρτίνες κρεβατοκάμαρας σε μπεζ χρώμα για προστασία της ιδιωτικής ζωής και προστασία από τον ήλιο

ιδέες διαβίωσης κρεβατοκάμαρες γκρι κουρτίνες για έναν κομψό χώρο ύπνου

σαλόνι ιδέες σαλόνι σκούρες κουρτίνες στο σαλόνι

ιδέες διαβίωσης σαλόνι φρέσκο ​​μοτίβο κουρτίνας και όμορφο χαλί

ιδέες διαβίωσης φωτεινές κουρτίνες σαλονιού δημιουργούν μια ωραία αίσθηση ζωής

ιδέες για το σαλόνι οι πτυχωτές περσίδες είναι μια καλή λύση για ιδιωτικότητα και προστασία από τον ήλιο

ιδέες για το καθιστικό και ιδέες για την προστασία από τον ήλιο

προστασία της ιδιωτικής ζωής μέσω ιδεών με πτυχωτές περσίδες για καλύτερη άνεση στη ζωή

Ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής για κουρτίνες σαλονιού με φρέσκο ​​μοτίβο

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στο υπνοδωμάτιο και προστασία από τον ήλιο ταυτόχρονα

κουρτίνες σαλονιού με ριγέ μοτίβο

ιδέες σαλονιού σαλόνι αέρινες λευκές κουρτίνες