Ειδικά στις δύσκολες στιγμές, γιορτές όπως το Πάσχα φέρνουν πολύ φως στην οικογένεια και την κοινωνία. Είμαστε ήδη κοντά σε αυτό φέτος. Έχουμε ήδη δημοσιεύσει αρκετές τρέχουσες ιδέες για την οργάνωση του Πάσχα 2020 στον ιστότοπό μας. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε επίσης κάποιους συνδέσμους για το πώς να το κάνετε αυτό. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι έχετε σχεδόν τελειώσει με τα κοσμήματα και τα δώρα του Πάσχα. Αν όχι, επωφεληθείτε από τις ιδέες μας της «τελευταίας στιγμής». Τώρα, όμως, είναι καιρός να ετοιμάσουμε τα εορταστικά γεύματα. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο μενού εδώ. Αλλά ο μοντέρνος, εορταστικός σχεδιασμός τραπεζιού δεν είναι λιγότερο σημαντικός. Παρεμπιπτόντως, θα μπορούσε να κάνει περιττές τις υπόλοιπες διακοσμήσεις του Πάσχα, αν έχουν γίνει πολύ καλά. Θεωρούμε επίσης τις εορταστικές διακοσμήσεις του Πασχαλινού τραπεζιού ως θέμα πειραματισμού με μοντέρνες ιδέες διακόσμησης. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν τότε να σας εμπνεύσουν να επανασχεδιάσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

Τα παραδοσιακά χρώματα έχουν πάντα μια τρέχουσα παραλλαγή

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού - όμορφες χαρτοπετσέτες σε πορτοκαλί

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού – έμπνευση κήπου σε μοντέρνα χρώματα

Ο ανοιξιάτικος κήπος έχει πάνω κάτω τα ίδια χρώματα κάθε χρόνο. Αυτό μας εμπνέει και για την εσωτερική διακόσμηση για το Πάσχα. Το ανοιχτό πράσινο κυριαρχεί, αλλά είναι επίσης αναμμένο με κίτρινες και μοβ προθέσεις. Οι αποχρώσεις των ανοιξιάτικων λουλουδιών είναι πάντα παρούσες.

Βρείτε τα μοντέρνα ισοδύναμα αυτών των χρωμάτων: Υπάρχουν συμβουλές για αυτό σε αυτό αντικείμενα. Μια απλή στρατηγική για τη διακόσμηση με μοντέρνα χρώματα θα ήταν να χρησιμοποιείτε δημιουργικά χαρτοπετσέτες. Αυτά μπορούν εύκολα να βρεθούν στις πιο μοντέρνες αποχρώσεις και μοτίβα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες συμβουλές για τις τεχνικές αναδίπλωσης του Πάσχα εδώ. Θα μπορούσατε επίσης να βάψετε μερικά πασχαλινά αυγά σε αυτές τις μοντέρνες αποχρώσεις.

Ένα ιδιαίτερο έργο DIY για τη διακόσμηση του τραπεζιού

Τραπεζομάντηλο - Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού

Σύγχρονο, μινιμαλιστικό και πολύχρωμο

Δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς τις πασχαλινές διακοσμήσεις μόνο από τον φόβο των υπερβολικών κοσμημάτων σε μινιμαλιστικό σχέδιο. Μια κοινή στρατηγική για τέτοιες περιπτώσεις θα ήταν η επιλογή διακοσμήσεων που απεικονίζουν πασχαλινά αυγά, κουνέλια, αρνιά και άλλα δημοφιλή σύμβολα του Πάσχα σε αφηρημένη μορφή ή που δίνουν σχεδόν μόνο μια ιδέα για αυτά. Αλλά ειδικά με το σχέδιο τραπεζιού, που είναι το κέντρο της γιορτής, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία για λίγο περισσότερο χρώμα. Το μπλε είναι επίκαιρο αυτή τη στιγμή και ταυτόχρονα εγγράφεται όμορφα στις έννοιες της διακόσμησης. Αφήστε αυτό ή ένα άλλο μοντέρνο χρώμα να κυριαρχήσει. Θα μπορούσατε φυσικά να επιλέξετε και εντελώς ουδέτερες αποχρώσεις όπως λευκό, καφέ, μπεζ ή ακόμα και μαύρο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό το θέμα του Πάσχα να μεταφερθεί με εξίσου μινιμαλιστικό τρόπο. Μπορείτε να βάλετε ένα μπολ με αυγά σε μια σκιά ή μια άλλη στο τραπέζι. Είναι ακόμα δυνατό να χρησιμοποιηθούν άλλες φιγούρες ως κοσμήματα μόλις αντιστοιχούν στη μονόχρωμη έννοια της διακόσμησης του Πασχαλινού τραπεζιού.

Αυτή η διακόσμηση φαίνεται vintage και ταυτόχρονα μοντέρνα χάρη στις μπλε πλάκες

μικρά κουνέλια στο πιάτο - Πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού

Αφήστε τα πιάτα να θεωρηθούν ως διακοσμήσεις τραπεζιού

Δεν υπάρχει ανοιξιάτικο μενού που δεν μπορεί να διακοσμηθεί για το Πάσχα. Για παράδειγμα, τα πασχαλινά αυγά σε ένα μεγάλο μπολ στο τραπέζι δίπλα στην όμορφη σαλάτα θα ήταν μια τρέχουσα και πολύ απλή ιδέα. Έχετε επίσης πολλές επιλογές με τα συνοδευτικά. Μπορείτε να διαμορφώσετε και να τα προσφέρετε σε σχήμα πασχαλινών αυγών ή ακόμα και κουνελιών. Εξάλλου, φυσικά, όλοι θα ήταν πολύ χαρούμενοι για τις ιδιαίτερες τούρτες και διακοσμήσεις κέικ. Εάν το κάνετε αυτό ενώ τρώτε, δύσκολα θα χρειαστείτε άλλες πασχαλινές διακοσμήσεις. Τα κοσμήματα σοκολατένια πασχαλινά αυγά είναι σίγουρο ότι θα δεχτούν με ενθουσιασμό όλοι.

Τα επιδόρπια είναι συχνά η καλύτερη δυνατή διακόσμηση 

Ιδέες για κέικ και μάφιν Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού

Χαρίστε στον εαυτό σας όμορφα πιάτα για το Πάσχα

Θα θέλατε να κεράσετε τον εαυτό σας με κάτι ωραίο για το Πάσχα; Τα θεματικά επιτραπέζια σκεύη μπορεί να μην είναι η πιο πρακτική λύση. Αλλά παραδεχόμαστε – σήμερα χρειαζόμαστε καλή διάθεση και αισιοδοξία. Πιάτα σε σχήμα λαγουδάκι του Πάσχα ή πασχαλινά αυγά, μπολ και βάζα όπως νεοσσοί και παρόμοιες ιδέες θα έφερναν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να μοιράσετε μερικά από τα σερβίτσια σε φίλους και γνωστούς ως δώρα του Πάσχα στη συνέχεια. Φυσικά, θα μπορούσατε να κρατήσετε εξίσου εύκολα όλα τα πιάτα στο ράφι και να τα βγάλετε και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά για το επόμενο έτος.

Ακόμα περισσότερη διακόσμηση σε μοντέρνα ουδέτερα χρώματα

Πασχαλινά αυγά στα σύγχρονα φυσικά χρώματα Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιών

Ένα μινιμαλιστικό κεντρικό στοιχείο

Ένα μινιμαλιστικό κεντρικό στοιχείο και αντίστοιχες μικρές προφορές θα ήταν μια άλλη πολύ μοντέρνα ιδέα. Η φυσική διακόσμηση με μινιμαλιστικό χαρακτήρα αντιστοιχεί πλήρως στη διάθεση του Πάσχα 2020. Χρειάζεστε ένα υψηλό διαφανές βάζο, καθώς και ανοιξιάτικα κλαδιά με λίγα λουλούδια. Μπορείτε να κρεμάσετε χάρτινα πασχαλινά αυγά με τα πιο σύγχρονα χρώματα. Επιπλέον, οι εορταστικές χαρτοπετσέτες θα μπορούσαν να έχουν τις ίδιες αποχρώσεις. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο τέτοιες εμπνεύσεις. Μας αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα από την παρακάτω εικόνα με τα ζωγραφισμένα γράμματα που μαζί συνθέτουν Καλό Πάσχα.

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού με ένα απλό γιορτινό μήνυμα

Πασχαλινά κλαδιά διακόσμησης τραπεζιού με γράμματα - πολύ ωραία

Η μαγεία της απλότητας

Το Πάσχα μαγεύει με την απλότητά του. Ο συμβολισμός μπορεί να μειωθεί πολύ. Παρ ‘όλα αυτά, νιώθετε χαρούμενοι και είστε πάντα ζεστοί σε αυτό το φεστιβάλ. Πιθανότατα και επειδή η άνοιξη έρχεται σύντομα. Με αυτό έρχεται η ελπίδα για καλύτερα. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ψωμί και σταφύλια, που αναφέρονται στη χριστιανική πίστη, ή στο σώμα και αυτό Αίμα του Χριστού σχετίζομαι. Δεν νομίζετε ότι θα ήταν υπέροχη ιδέα και για το Πάσχα?

Έχετε ήδη τη δική σας ιδέα για τη μοντέρνα διακόσμηση του Πασχαλινού τραπεζιού 2020?

Ευγενείς και μινιμαλιστικές πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού για τους πιο απαιτητικούς

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού ιδέες για κρασί και ψωμί

Ένα υπέροχο κεντρικό κομμάτι, το οποίο είναι απολύτως επαρκές για τη διακόσμηση του Πάσχα

Η άνοιξη είναι εδώ - Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιών

Δεν νομίζετε ότι ένας απλός δρομέας τραπεζιού για το Πάσχα θα ήταν υπέροχος και μοντέρνος?

Πασχαλινά κουνελάκια DIY διακόσμηση Πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού Πάσχα 2020

Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε αυτές τις πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού με τα παιδιά

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού - καραμέλες σοκολάτας

Χαρίστε στον εαυτό σας κάποια θεματικά επιτραπέζια σκεύη για το Πάσχα!

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού - πολλά όμορφα λουλούδια

Μονόχρωμη ιδέα σε δύο χρώματα σε αντίθεση – φαίνεται πολύ μοντέρνο!

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιών DIY ιδέες για το Πάσχα

Μια άλλη πολύ πολυτελής ιδέα για το Πάσχα 2020

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού φωτεινές ιδέες για τις χαρτοπετσέτες

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού για εσάς που αγαπάτε τον σκανδιναβικό μινιμαλισμό

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιών Πασχαλινά πιάτα λαγουδάκι

Αυτή η διακόσμηση έχει μια μικτή vintage και μοντέρνα εμφάνιση 

Πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού κοσμήματα λουλούδια

Κάπως έτσι θα μπορούσε να φαίνεται η πασχαλινή διακόσμηση σε ασπρόμαυρο

Πασχαλινές διακοσμήσεις τραπεζιού ιδέες για μαύρα κουνελάκια

Κέικ και πίτες ως διακόσμηση – αλλά αυτό φέρνει πολύ καλή διάθεση!

Πασχαλινά διακοσμητικά τραπέζια κέικ στο τραπέζι - ιδέες

Διακόσμηση σοκολατένιων αυγών - Πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού

Κόκκινες και πορτοκαλί ιδέες Πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού

Πραγματικά δεν χρειάζεστε πολλά για την όμορφη, μοντέρνα πασχαλινή διακόσμηση!

Όμορφα κεριά - υπέροχες διακοσμήσεις για το Πασχαλινό τραπέζι

Όμορφες χαρτοπετσέτες σε ροζ - Πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού

Επιτραπέζιος δρομέας και πιάτο - Πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού