Διακόσμηση κεριών με λιωμένα κεριά σε γυαλί: Αυτό το DIY έργο αξίζει τον κόπο!

Η διακόσμηση με κεριά είναι όμορφη όλο το χρόνο. Υπάρχει κάτι άλλο ιδιαίτερο σε αυτό: Μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές. Μην πετάτε τα πολύχρωμα και όμορφα αρωματικά κεριά αν δεν μπορείτε πλέον να τα χρησιμοποιήσετε στη συμβατική τους μορφή. Ακόμα κι αν έχουν σχεδόν καεί, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε υπέροχα DIY έργα. Σήμερα θα μάθετε πώς να δημιουργείτε διακόσμηση από λιωμένα κεριά και / ή σε γυάλινα δοχεία από μαρμελάδα και άλλα προϊόντα βήμα προς βήμα. Στη συνέχεια, θα σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να ολοκληρώσετε με επιτυχία τον εσωτερικό σχεδιασμό μαζί τους.

Διακόσμηση κεριών – DIY ιδέες με λιωμένα κεριά

κεριά διακόσμησης βάζα κτιστών ιδέες χειροτεχνίας

Διακόσμηση κεριών – ιδέες με γυαλιά

deco κεριά γυάλινο βάζο deco ιδέες φτιάξτε τις δικές σας ιδέες

  • Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά

Χρειάζεστε λίγα υλικά για αυτό το έργο DIY. Αρχικά, καθορίστε την ποσότητα των κεριών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Πρώτα απ ‘όλα χρειάζεστε γυαλί, κερί κεριού και επίσης σουβλάκια και σύρμα (στον κατάλληλο αριθμό για τα κεριά).

Ασυνήθιστες ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε μόνοι σας με κεριά

διακόσμηση κεριών διακόσμηση ιδεών ιδέες χειροτεχνίας

Διακόσμηση με κεριά – πολύχρωμες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού

διακοσμητικά κεριά κερί χρησιμοποιήστε γυάλινο βάζο

Εάν αγοράζετε άχρωμο κερί, μπορείτε να το χρωματίσετε με κατάλληλα έλαια.

Το κερί κεριού μπορεί να αποτελείται από παλιά κεριά που δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν ή μπορείτε να αγοράσετε μερικά για αυτό το έργο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κερί σε μια συγκεκριμένη απόχρωση για τα μεμονωμένα ποτήρια ή μπορείτε να προσπαθήσετε να αναμίξετε μερικές αποχρώσεις μαζί.

Ένα υπέροχο μείγμα χρωμάτων επιτρέπει στο κερί να χρησιμοποιηθεί με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο

κεριά ντεκό ιδέες ντεκό ιδέες ντεκό

Φτιάξτε μόνοι σας πολύχρωμα κεριά

φτιάξτε μόνοι σας κεριά χρώματα

Σε αυτό το σημείο είναι λογικό να σκεφτούμε τη θέση των κεριών. Για τα διαφορετικά δωμάτια μπορεί να χρειαστεί να έχετε διαφορετικές αποχρώσεις, ώστε να μπορούν να εκπληρώσουν με επιτυχία τον διακοσμητικό τους ρόλο.

Φτιάξτε μόνοι σας κεριά σε γνήσια μπουκάλια

κεριά διακόσμησης diy ιδέες μπουκάλια

  • Κεριά DIY με σύρμα – βήμα προς βήμα

Λιώνουμε το κερί!

Για να λιώσετε τα κεριά χρειάζεστε ένα γυάλινο δοχείο, το οποίο βάζετε σε μια κατσαρόλα γεμάτη με νερό. Φέρτε αυτό στην εστία και βράστε το νερό. Προσθέστε το κερί στο γυάλινο βάζο και περιμένετε μέχρι να λιώσει σωστά. Μπορείτε να το ανακατέψετε με μια ξύλινη κουτάλα. Μπορείτε ενδεχομένως να προσθέσετε αρωματικά ή κερί χρώματα.

Προετοιμάστε τα βάζα για τα κεριά!

Ενώ αυτό συμβαίνει, μπορείτε να προετοιμάσετε το υπόλοιπο έργο DIY. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε ένα σύρμα και δέστε το στη μέση ενός σουβλάκι ψησίματος. Τοποθετήστε το τελευταίο κάθετα στο γυάλινο άνοιγμα. Το σύρμα πρέπει να αγγίζει το έδαφος.

Τακτοποιήστε πολλά χρώματα το ένα δίπλα στο άλλο

κεριά διακόσμηση βάζα κτιστών χρωματισμένα

Κάντε το ίδιο για τα υπόλοιπα κεριά που θέλετε να φτιάξετε.

Ρίξτε το κερί στο ποτήρι

Αρχικά, ρίξτε μια πολύ μικρή ποσότητα κεριού στα γυάλινα δοχεία που προορίζονται για τα κεριά. Αφήστε το να κρυώσει. Μόλις κρυώσει, μπορείτε να ρίξετε το υπόλοιπο. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό σε μερίδες. Αυτό θα απλώσει ομοιόμορφα το κερί και το σύρμα θα σταθεί ίσιο.

Διακοσμήστε το διαμέρισμα με κεριά

διακόσμηση κεριών ιδέες διακόσμησης κεριού τήξης βάζων κτιστών

Συμβουλές για τη διανομή των κεριών στο σπίτι

Ανάλογα με το πόσο γεμάτα είναι τα ποτήρια με κερί, αυτά τα κεριά μπορεί να είναι λίγο πιο ασφαλή από τα συνηθισμένα γιατί η φλόγα προστατεύεται από την επαφή με άλλα αντικείμενα. Έχετε λοιπόν αρκετή ελευθερία στη διανομή τους.

Χρησιμοποιήστε κεριά και λουλούδια για τη διακόσμηση του σπιτιού

διακόσμηση κεριών ιδέες τέχνης deco ιδέες

Ταιριάζουν με ράφια βιβλίων και άλλα ανοιχτά ράφια. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό άρωμα για κάθε δωμάτιο. Μερικά έχουν αναζωογονητική και άλλα – ηρεμιστική δράση.

Φυσικά, αυτά τα κεριά DIY είναι κυρίως διακοσμητικά και πρέπει να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα έπιπλα ως προς το χρώμα: Θα πρέπει είτε να ξεχωρίζουν ως φωτεινές προφορές είτε να ταιριάζουν με το χρώμα του φόντου.

 Πρωτότυπη διακόσμηση, η οποία φέρνει επίσης λίγο ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα

κεριά διακόσμησης ιδέες διακόσμησης diy διακόσμηση με κεριά