Λαμπτήρες LED ως φωτισμός και διακόσμηση ταυτόχρονα

Τον τελευταίο καιρό μιλάμε αποκλειστικά για φωτισμό LED και λάμπες LED. Στην πραγματικότητα, αποδεικνύεται ότι οι λαμπτήρες LED είναι πιο ενεργειακά αποδοτικοί από άλλα φώτα και ότι παρέχουν ένα ευχάριστο φως. Αλλά θα λάβουμε υπόψη τα πλεονεκτήματά τους λίγο αργότερα. Πρώτα απ ‘όλα, θέλουμε να σας δείξουμε ότι οι πηγές φωτός LED μπορούν επίσης να θεωρηθούν ως αντικείμενα τέχνης. Ο καλλιτέχνης το αποδεικνύει Μαριάνα Φερνάντες Φόλμπεργκ από τα επιτραπέζια φωτιστικά τους που λάμπουν στο σκοτάδι.

Πηγές φωτός LED με τη μορφή φυτών

Πηγή φωτός LED Λάμπα φυτικής κατσαρόλας Marina DeFrates

Κάθε λαμπτήρας είναι μοναδικός: κάθε φύλλο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται ένα οργανικό σχήμα, όπως ακριβώς υπάρχει στη φύση. Κάθε φυτό έχει τη δική του αισθητική. Ο καλλιτέχνης επικεντρώνεται στα φύλλα και στην ποικιλομορφία τους. Φέρνει στο προσκήνιο τις φλέβες των φύλλων τους. Με τις φλέβες των φύλλων στα φυτά εννοεί τα όργανα που τροφοδοτούν τα φύλλα με νερό και μέταλλα από τις ρίζες.

Αυτά τα ακρυλικά φύλλα ανάβουν με LED και καθοδηγούν το φως από το δοχείο με τις σκαλισμένες “φλέβες” των φύλλων. Αυτό δημιουργεί ένα απαλό πράσινο φως.

Πηγές φωτός LED ως διακόσμηση

λαμπτήρες led Εργοστάσια επιτραπέζιων λαμπτήρων Marina DeFrates

Ασυνήθιστοι λαμπτήρες φυτών φωτίζουν τις νύχτες με έναν συναρπαστικό τρόπο

λαμπτήρες led Η ποικιλία σχεδίων επιτραπέζιων λαμπτήρων της Marina DeFrates

Οι λαμπτήρες LED φωτίζουν το δωμάτιο και το ενισχύουν

λαμπτήρες led Οι ασυνήθιστες επιτραπέζιες λάμπες της Marina DeFrates

Έξυπνα σχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια …

λάμπα led λεπτομέρειες εργοστασίου επιτραπέζιου φωτιστικού Marina DeFrates

Αυτοί οι αειθαλείς λαμπτήρες όχι μόνο παρέχουν φως, αλλά αντιπροσωπεύουν επίσης μια τέλεια διακόσμηση στο δωμάτιο. Λειτουργικές και όμορφες, μετατρέπονται σε πραγματικές αιχμές. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ωραία προσθήκη στο σαλόνι ή θα μπορούσε επίσης να φωτίσει τη νύχτα στο φυτώριο. Τοποθετήστε μια τέτοια λυχνία LED δίπλα στα άλλα αξεσουάρ στο ράφι ή τοποθετήστε μια στο κομοδίνο. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως τα πράσινα φυτά! Αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία προφορά στο δωμάτιο, που δίνει στην ατμόσφαιρα ακόμα περισσότερη γοητεία!

Τοποθετήστε ανάμεσα σε άλλα αξεσουάρ σπιτιού

φωτιστικό led Εργοστάσιο διακόσμησης επιτραπέζιου φωτιστικού Marina DeFrates

Ακόμα κι αν οι λαμπτήρες LED δεν βρέθηκαν να είναι άψογοι στην αρχή, οι λυχνίες LED εκτιμώνται πλέον πολύ. Σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν κανένας δισταγμός όταν εξετάζουμε τον σύγχρονο φωτισμό. Οι λαμπτήρες LED δεν περιέχουν ουσίες επικίνδυνες για την υγεία. Χαρακτηρίζονται επίσης από τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους και αντικαθίστανται πολύ εύκολα. Επιπλέον, δεν απορρίπτονται ως επικίνδυνα απόβλητα. Οι λαμπτήρες LED χαρακτηρίζονται επίσης από το χαμηλό φορτίο θερμότητας στο φωτιστικό και έναν μερικώς καλύτερο δείκτη απόδοσης χρώματος.

Μικρά βλέμματα και φωτιστικά ταυτόχρονα

λαμπτήρες led Διακοσμητικά φωτιστικά Marina DeFrates

Ο συναρπαστικός σχεδιασμός και η υψηλή λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν αυτά τα αντικείμενα τέχνης

λαμπτήρες led Λαμπτήρες Marina DeFrates μοντέρνος φωτισμός

Φωτισμός LED και ασυνήθιστος σχεδιασμός σε ένα, αυτά τα επιτραπέζια φωτιστικά αντιπροσωπεύουν μοναδικά αντικείμενα τέχνης που απλά σας αφήνουν άφωνους.

Ιδέες διακόσμησης με λάμπες LED

λαμπτήρας led Marina DeFrates τα φωτεινά φυτά τέχνης