μοντέρνα φωτιστικά και φωτιστικά ιδέες για έπιπλα σπιτιού

Ενσωματώστε σύγχρονες λάμπες και φώτα

Εάν είστε οπαδός των blogs σχετικά με τη διακόσμηση, σίγουρα είστε συχνά σε αυτό σύγχρονες λάμπες και φώτα συναντήθηκε με το Onefortythree. Είναι βιομηχανικά, γεωμετρικά, μοντέρνα και κομψά. Έχουν όλες αυτές τις ιδιότητες ταυτόχρονα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ξύλο, ορείχαλκος και μέταλλα επικαλυμμένα με σκόνη. Αυτός ο τύπος σχεδίου είναι πραγματικά μοντέρνος αυτή τη στιγμή και ταυτόχρονα καταφέρνει να είναι εντελώς μοναδικός. Αναφέραμε ότι αυτά τα φώτα δεν είναι τελικά τόσο ακριβά. Η τιμή τους είναι αρκετά φθηνή, ειδικά όταν λάβετε υπόψη τη λεπτομερή χειροτεχνία.

Το Onefortythree ξεκίνησε όταν ο Logan Hendrickson ξεκίνησε ένα blog που περιγράφει το σπίτι που ανακαινίζει με τη σύζυγό του, Roxy. Ο αριθμός με τον οποίο ζουν: 143 (Σίγουρα!)

Κρεμαστά φώτα

Το Onefortythree προσφέρει μια σειρά από κρεμαστά φώτα. Κάθε στυλ αναδεικνύει καλά τα υλικά και προσφέρει ένα μοναδικό σχέδιο. Το ξύλο και το μέταλλο ταιριάζουν με τους γυάλινους λαμπτήρες χωρίς καμία αντίρρηση. Όλα δείχνουν καθαρά την λεπτή απλότητα. Το έγχρωμο κρεμαστό φωτιστικό είναι ένα πολύ δημοφιλές κομμάτι. Προς το παρόν μπορείτε να αγοράσετε ένα κομμάτι τη φορά. Αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει να αγοράσετε ένα σωρό από αυτά.

Η βάση με επίστρωση σκόνης μπορεί επίσης να αγοραστεί σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Αυτά περιλαμβάνουν πράσινο μέντα, ροζ σολομό και κίτρινο σχολικό λεωφορείο.

Πρωτότυπες αποφάσεις στον κόσμο των λαμπτήρων

μοντέρνα-φωτιστικά-και-φώτα-κρεμαστά-φώτα-πολύχρωμα

Τα δίχρωμα σχέδια είναι επίσης πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό, οπότε δεν είναι περίεργο που αυτά τα φώτα από κάτω τράβηξαν την προσοχή μας. Αγοράζετε τη λάμπα ξεχωριστά, αλλά θα φαίνεται επίσης υπέροχη και κομψή μέσα σε μια ομάδα. Μπορείτε να κρεμάσετε τη λάμπα πάνω από την τραπεζαρία ή το κομοδίνο. Και σε αυτή την περίπτωση, η βάση με επίστρωση σκόνης είναι διαθέσιμη σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Ο πραγματικός καπλαμάς από ξύλο δρυός, τικ, κερασιού, τριαντάφυλλου, καρυδιάς και τέφρας.

Για μοναδική ατμόσφαιρα

μοντέρνα φωτιστικά και φώτα έπιπλα ζωντανές ιδέες 2 αποχρώσεις

Στην επόμενη εικόνα βλέπουμε το λεγόμενο «σκιασμένο λυχνάρι». Σας δίνει μια vintage αίσθηση. Αυτό οφείλεται ιδιαίτερα στο σχήμα και στις επιφάνειες όπως χρώμιο, γυαλιστερό λευκό, πράσινο μέντας και μαύρο ματ. Για να μην αναφέρουμε ότι το στριφτό κορδόνι διατίθεται σε μαύρο, λευκό και μπεζ χρώμα. Απλά αξιολάτρευτο!

Κρεμαστά φώτα σε σχήμα θόλου

μοντέρνα φωτιστικά και φώτα κρεμαστά φώτα

Μερικές φορές εξαρτάται από το ξύλινο καπλαμά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για καρυδιά, βελανιδιά, τικ, κεράσι και τριανταφυλλιά. Πείτε γεια στο “Φωτιστικό κρεμαστό ξύλο καπλαμάς”, το οποίο περιλαμβάνει ένα στριμμένο κορδόνι. Επιπλέον, αυτό το κομμάτι έχει μια βάση που έχει καλυφθεί με καπλαμά και δείχνει μια φυσική, γδαρμένη επιφάνεια.

Κρεμαστά φώτα από ξύλο

μοντέρνα φωτιστικά και φώτα κρεμαστά φώτα από ξύλο

Περιστρεφόμενος λαμπτήρας (περιστρεφόμενος λαμπτήρας)

Οι ρυθμιζόμενοι λαμπτήρες έχουν σίγουρα τα πλεονεκτήματά τους. Τα φώτα περιστροφής προσφέρουν αρκετές επιλογές σε αυτό το θέμα. Τα συναρπαστικά σχέδια και η δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών είναι δύο λόγοι για τους οποίους μπορεί να σας αρέσει η λάμπα Swing, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω στο γαλαζοπράσινο. Αυτός ο λαμπτήρας γυρίστηκε και συγκολλήθηκε με το χέρι. Δείχνει μια επιφάνεια με επίστρωση σκόνης, η οποία μπορεί να αγοραστεί σε διάφορες επιλογές. Αναφέραμε ότι η βάση περιστρέφεται επίσης?

Πολύχρωμος περιστρεφόμενος λαμπτήρας

μοντέρνες λάμπες και φωτιστικά μπλε περιστρεφόμενες λάμπες ιδέες επίπλωσης

Τώρα ας δούμε το Double-Jointed Swing Lamp

Μπορείτε να κάνετε διαφορετικές διαμορφώσεις από αυτήν τη λάμπα. Είναι ένα πραγματικό εκθετήριο, το οποίο δείχνει μια επιφάνεια με επίστρωση σκόνης σε μαύρο ματ χρώμα.

Ορείχαλκος απλός

μοντέρνα φωτιστικά και φωτιστικά φωτιστικά τοίχου

Παρακάτω βλέπουμε έναν συνδυασμό αυτού του υλικού και ξύλου. Αφήνει το καλύτερο από τα δύο υλικά να έρθει από μόνο του. Συγκεκριμένα, είναι ένας ορειχάλκινος λαμπτήρας περιστροφής (περιστρεφόμενος λαμπτήρας χρωμίου).

Απλίκες τοίχου από ορείχαλκο και ξύλο

σύγχρονες λάμπες και φώτα περιστρεφόμενης λάμπας ορείχαλκου

Απλίκες τοίχου

Υπάρχουν ορισμένα σχέδια λαμπτήρων τοίχου που δεν αλλάζουν ποτέ. Εξαιτίας αυτού, μερικές φορές φαίνονται ξεπερασμένα. Ευτυχώς, το Onefortythree ανεβάζει αυτά τα κομμάτια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω εικόνα σε μία και διπλή έκδοση. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε τον σωστό συνδυασμό.

Μοντέρνα φωτιστικά και φώτα από το Onefortythree

μοντέρνες λάμπες και φώτα πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης

Λατρεύω τα χρώματα και τις χρωματιστές παραλλαγές που μπορείτε να δείτε στον τοίχο εδώ. Δημιουργήθηκαν χαλύβδινοι σωλήνες χειροποίητοι. Είχαν εφοδιαστεί με μια βιώσιμη επίστρωση σκόνης. Εδώ έχουμε κόκκινο-πορτοκαλί, γαλάζιο και στρατιωτικό πράσινο. Αυτές είναι μόνο μερικές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να τα φανταστείτε εκατέρωθεν του καναπέ. Θα μπορούσαν επίσης να συνοδεύουν υπέροχα έναν διάδρομο με λευκά τοιχώματα.

Πολύχρωμες λάμπες

μοντέρνα φωτιστικά και φωτιστικά πολύχρωμα απλίκια

Τώρα ας τελειώσουμε με ένα κλασικό κομμάτι με φινίρισμα χρωμίου! Ωραία, ζεστή απόχρωση, το Bron Shaded Wall Sconce δημιουργήθηκε από φυσικό ορείχαλκο λυγισμένο στο χέρι. Το κομμάτι δείχνει μια vintage-συναντά-μοντέρνα εμφάνιση εδώ και είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Ένας τέτοιος λαμπτήρας θα εγγράφεται απρόσκοπτα σε μια μεγάλη ποικιλία εσωτερικών σχεδίων.

Ορείχαλκος απλός

σύγχρονες λάμπες και απλίκες απλίκες από ορείχαλκο

Έχετε ερωτευτεί τα φώτα Onefortythree όπως εμείς; Δεν είναι αναζωογονητικό, φθηνό, λαξευμένο στο χέρι σύγχρονες λάμπες και φώτα να το βρεις να κάνει μια ισχυρή δήλωση; Έχετε κάποιο αγαπημένο;?