εσωτερική διακόσμηση αξεσουάρ βάζα διακοσμητικός καναπές

Φρέσκια, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο σαλόνι

Τα αξεσουάρ δίνουν στο σπίτι ψυχή και ξεχωρίζουν το διαμέρισμα από έναν εκθεσιακό χώρο για έπιπλα. Τα αξεσουάρ αφηγούνται ιστορίες από τη ζωή των ιδιοκτητών και, όπως και τα σύμβολα, περιγράφουν τον χαρακτήρα, τα ενδιαφέροντα και το γούστο τους.

Μπορεί ακόμη και να γνωρίζετε από κάτι πώς και πού έσπασε η καρδιά τους.

Ωστόσο, η διακόσμηση ενός σπιτιού με αξεσουάρ μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο έργο.

Τι πρέπει να κρατήσετε, τι πρέπει να αφαιρέσετε και πώς πρέπει να συνδυάσετε τα πράγματα; Είναι σκληρές ερωτήσεις. Υπάρχουν όμως μερικές γενικές αρχές. Μόλις το καταλάβετε, πρακτικά τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Αρχικά, κοιτάξτε για αξεσουάρ που ταιριάζουν. Στις διάφορες περιοχές στις οποίες αποθηκεύετε αντικείμενα, μπορείτε πάντα να βρείτε απρόσμενους και καλά ξεχασμένους θησαυρούς. Συχνά δεν έχει σημασία το ίδιο το θέμα, αλλά το είδος της παρουσίασης.

Τα κουκουνάρια, τα μπολ και οι πέτρες είναι υπέροχα αξεσουάρ. Αλλά λειτουργούν καλά όταν συγκεντρώνονται σε μεγάλες ποσότητες και σε ένα όμορφο, διαφανές δοχείο.

  Διακόσμηση και αξεσουάρ για ένα όμορφο σπίτι

εσωτερική διακόσμηση αξεσουάρ βάζα θαλάσσια πολυθρόνα καναπέ με θέμα

Κάντε μια διάταξη κοσμημάτων σε μια κορδέλα ή νιώστε ένα μπολ με διακοσμητικά βιβλία σπίρτων.

Στο επόμενο ταξίδι σας, μπορείτε να παραλείψετε το κατάστημα με μπλουζάκια και να αγοράσετε αξεσουάρ.

Δεν θα προτιμούσατε να πάτε σε υπαίθρια αγορά ή σε εργαστήριο;?

Στη συνέχεια, γυρίστε σπίτι με μια ιστορία να διηγηθείτε και ένα εξαιρετικά ελκυστικό θέμα.

Σας αρέσει να σχεδιάζετε το σπίτι με αξεσουάρ; Οι φίλοι και οι γνωστοί σας σίγουρα θα το εκτιμήσουν όταν το επισκεφτούν. Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για εσάς και ελπίζουμε να τις απολαύσετε.

Δεν πρέπει να τοποθετείτε αντίστοιχα σε καμία πλευρά του πλαισίου τζακιού

Διακόσμηση και αξεσουάρ για ένα όμορφο σπίτι, παραδοσιακό ενσωματωμένο τζάκι

από τον Christopher Burns Interiors

Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ ομάδων διαφορετικών κομματιών. Οι φωτογραφίες τοποθετημένες η μία πάνω στην άλλη και ακουμπισμένες η μία στην άλλη δημιουργούν μια εμφάνιση του Πασκάλ και είναι πολύ πιο κομψές από τις συνηθισμένες εικόνες.

Σε αυτό το παράδειγμα αυτά δημιουργούν μια σύνδεση με τα στολίδια στα δύο άκρα της διακοσμητικής δομής.

Δεν πρέπει να σκορπίζετε μεμονωμένα αντικείμενα στο δωμάτιο οπουδήποτε χωρίς κανόνα

Διακόσμηση και αξεσουάρ για τα όμορφα γυαλιά του σπιτιού

Μάλλον, θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε, τακτοποιώντας τα σύμφωνα με παρόμοιες αποχρώσεις χρώματος και σχήματος. Συνδυάστε τα διαφορετικά σχήματα έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών διακοσμήσεων. Θα πρέπει επίσης να διαφέρουν αντικείμενα διαφορετικών μεγεθών. Το όλο πράγμα δεν πρέπει να φαίνεται πολύ συμμετρικό.

Αυτό δεν ισχύει για κατεδάφιση με αντικείμενα του ίδιου είδους.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα στοιχεία σε σχήμα πυραμίδας. Το υψηλότερο κομμάτι πρέπει να στερεωθεί μέχρι το πίσω μέρος και το χαμηλότερο – μέχρι μπροστά.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό αντικείμενο για διακόσμηση; Στη συνέχεια, συνδυάστε αυτό σε μια κορδέλα ή μέσα σε ένα μπολ με πολλά άλλα αντικείμενα.

Τα αντικείμενα που είναι πολύ χαμηλά πρέπει να τονιστούν τοποθετώντας τα σε ένα βιβλίο, για παράδειγμα.

Ανακατέψτε τα βιβλία με αξεσουάρ

Διακόσμηση και αξεσουάρ για τον όμορφο καναπέ στο σπίτι με ράφια

Αυτός ο κανόνας πρέπει πάντα να τηρείται, εκτός εάν ζείτε σε βιβλιοθήκη. Τα ίδια τα βιβλία είναι υπέροχα διακοσμητικά αντικείμενα. Μόνο για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να αποκτήσει κάποιος.

Πρέπει πάντα να έχεις ένα κεντρικό στοιχείο

Διακόσμηση και αξεσουάρ για το όμορφο σπιτικό μοντέρνο σαλόνι

Τα μεγάλα κεριά σε αυτό το τραπέζι του καφέ είναι το στήριγμα του δωματίου. Όλα τα άλλα αντικείμενα φαίνεται να είναι διατεταγμένα γύρω τους.

Έχετε συγκεντρώσει μερικά μικρά αντικείμενα σε ένα δίσκο και λειτουργούν μαζί ως συνδυασμός. Υπέροχο μάτι, έτσι δεν είναι?

Το μπολ με τα μήλα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τα φρέσκα φυτά. Το όλο πράγμα μοιάζει με μια ζωντανή ρύθμιση και όχι σαν κάτι που έχει μείνει ανέγγιχτο εδώ και χρόνια.

Δημιουργήστε διαβαθμίσεις

Διακόσμηση και αξεσουάρ για το όμορφο σπίτι

Το αντικείμενο δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό για την περιοχή εμφάνισης. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να υπάρχουν αξεσουάρ σε κάθε επιφάνεια τραπεζιού.

Τα μάτια και οι αισθήσεις μερικές φορές χρειάζονται χαλάρωση.

Στο τραπέζι του καφέ στην εικόνα, και τα τρία αντικείμενα έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος. Το κοράλλι τοποθετήθηκε πάνω από ένα σωρό βιβλία. Αυτό ενισχύει την επίδρασή τους στο δωμάτιο.

Δείτε τη σχέση μεταξύ των εξωφύλλων βιβλίων και των χρωμάτων των λουλουδιών?

Ομαδοποίηση αντικειμένων με παρόμοιο χαρακτήρα

Διακόσμηση και αξεσουάρ για τις όμορφες κουρτίνες σπιτιού ηλιοτρόπια

Perhapsσως συνδέονται με ένα κοινό χρώμα, επιφάνεια ή ύφασμα.

Στην εικόνα στα αριστερά, το σχήμα, το κρανίο, το κουτί και το μπολ έχουν το ίδιο χρώμα. Έχουν επίσης μια αίσθηση της ιστορίας. Αυτό ισχύει και για το ίδιο το τραπεζάκι του καφέ.

Συλλέξτε τυχόν αντικείμενα?

Διακόσμηση και αξεσουάρ για το όμορφο σπιτικό ψάθινο καπέλο ρουστίκ

Παρακαλώ μην κρύβετε τους θησαυρούς σας στην ντουλάπα! Βάλτε το στον τοίχο. Εκτός, φυσικά, αν είναι πολύτιμο αντικείμενο!

Ο συνδυασμός μεγάλου αριθμού παρόμοιων αντικειμένων δίνει σε όλα μια πολύ υψηλή τιμή. Τις περισσότερες φορές, δεν είναι τόσο συναρπαστικά από μόνα τους.

Η συλλογή δεν χρειάζεται να έχει μεγάλη αξία για να φαίνεται καλή. Ο κανόνας της διακόσμησης με συλλογές απεικονίζεται με το παράδειγμα από παλιά καπέλα στο σχήμα.

Τα περισσότερα πράγματα φαίνονται καλά σε μεγαλύτερες ομάδες

Διακόσμηση και αξεσουάρ για το όμορφο ξύλινο ντουλάπι ράφι στο σπίτι

Εάν έχετε πιο φθηνά από ακριβά αντικείμενα σε μια συλλογή, ανακατέψτε τα και περνά απαρατήρητο. Μπορείτε πάντα να εμπλουτίσετε τη συλλογή με νεοαποκτηθέντα κομμάτια.

Ηχώ σε χρώμα προφοράς

Διακόσμηση και αξεσουάρ για τους όμορφους πορτοκαλί τοίχους του σπιτιού

Τι σημαίνει αυτό? Το δωμάτιό σας έχει κυρίαρχο χρώμα; Στη συνέχεια θα πρέπει να απορροφηθεί από κάποια αξεσουάρ στο δωμάτιο. Το πορτοκαλί χρώμα των τοίχων στο παράδειγμά μας εμφανίζεται σε ορισμένα αντικείμενα, ακόμη και στα κοράλλια.

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο τραπέζι: το μπολ με τη βάση ανασηκώνει το κοράλλι και γίνεται το επίκεντρο της διάταξης εκεί.

Φέρτε χαρά στα μάτια σας

Διακόσμηση και αξεσουάρ για τον όμορφο πράσινο καναπέ της μέντας

Σε αυτό το παράδειγμα, το χρώμα του τοίχου λαμβάνεται επίσης από μερικά άλλα αντικείμενα. Οι γυάλινες κομπόστες στο μικρό τραπέζι αντιπροσωπεύουν τα μικρά κομμάτια μέσα με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Επίτευξη αρμονίας

Η διακόσμηση και τα αξεσουάρ για το όμορφο σπίτι είναι κλασικά υπέροχα

Ο Jay Jeffers είναι σχεδιαστής εσωτερικών χώρων και η δημιουργία των αξεσουάρ είναι το κύριο ταλέντο του. Το γλυπτό δημιουργεί μια ισορροπία στο χώρο του για την έντονη επίδραση της λάμπας στο τραπέζι της κονσόλας. Ο αστερισμός σε αυτή τη γωνία του δωματίου δείχνει μια σειρά από άλλα αντικείμενα τέχνης. Αυτά με τη σειρά τους αντισταθμίζουν την επίδραση της φωτογραφίας στον τοίχο. Λειτουργούν επίσης ως γέφυρα μεταξύ των αντικειμένων στο πάτωμα και στην οροφή.

Τα αξεσουάρ δημιουργούν εκπλήξεις

Διακόσμηση και αξεσουάρ για το όμορφο πλαίσιο τοίχου σπιτιού μαύρο

Σχεδόν κάθε αντικείμενο μπορεί να αφαιρεθεί από το πλαίσιο της καθημερινής ζωής και να αντιμετωπιστεί ως άθλος. Καθένα από αυτά μπορεί να γίνει απίστευτα σημαντικό ως αποτέλεσμα. Τώρα δείτε τα πράγματα στο σπίτι σας με διαφορετικά μάτια.

Λευκό εσωτερικό στο σαλόνι – κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες σε σχήμα λουλουδιών      μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό στο σπίτι πολυθρόνα κόκκινο λουλούδι βελούδο