«Μόνη της η φύση είναι απείρως πλούσια, και μόνη της σχηματίζει τον μεγάλο καλλιτέχνη», έγραψε ο γνωστός Γερμανός ποιητής Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκέτε (1749-1832). Μπορούμε μόνο να συμφωνούμε και να θαυμάζουμε τη φύση γύρω μας κάθε μέρα. Μας προσφέρει μια ατελείωτη ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και σχεδίων και εμπλουτίζει τις αισθήσεις μας. Η φύση είναι αναμφίβολα ο μεγαλύτερος δημιουργός και εμείς απλώς προσπαθούμε να τη μιμηθούμε. Είναι ένα αδιαμφισβήτητο πρότυπο για τους σχεδιαστές μόδας και τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Τα λουλουδάτα μοτίβα έχουν κατακτήσει πλήρως τον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια και εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλή. Αλλά δεν πρέπει να λείπουν ούτε στο εσωτερικό σχέδιο. Προσπαθείτε συνεχώς να περιβάλλετε τον εαυτό σας με όσο το δυνατόν πιο φυσικά στοιχεία στην καθημερινή ζωή. Για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την αναζήτηση, αποφασίσαμε σήμερα να σας δείξουμε έξυπνες συμβουλές και κόλπα για το πώς μπορείτε να φέρετε τη φύση στο σπίτι σας. Όλες οι ιδέες που παρουσιάζονται εδώ απεικονίζονται με κατάλληλες εικόνες.

 Ρίξτε μια ματιά έξω και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τη γύρω φύση.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι, κοιτάξτε έξω, θαυμάστε τα πρότυπα

  • Γιατί χρειαζόμαστε τη φύση μέσα στους τέσσερις τοίχους μας?

«Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο από αυτό που υπάρχει έξω», λένε οι ειδικοί όσον αφορά τη φυσική εσωτερική διακόσμηση. Η φύση δεν είναι μόνο μαγευτική, αλλά συνδυάζει τέλεια πολλά σχήματα, διαφορετικά χρώματα, ατελείωτες αποχρώσεις και ασυνήθιστα μοτίβα. Όλα αυτά φαίνονται πολύ απλά αφενός, και αφετέρου είμαστε έκπληκτοι για το πώς όλη αυτή η κομψότητα έχει τις ρίζες της στη φύση και πώς έρχεται πραγματικά στο προσκήνιο.

Αν θέλετε να φέρετε τη φύση στο σπίτι σας, θα μπορούσατε να δείτε τη φυσική της ομορφιά κάθε μέρα. Τα φυσικά χρώματα ηρεμούν τις αισθήσεις και αφήνουν την ψυχή μας να κρεμάσει για μια στιγμή. Στη συνέχεια αισθάνεστε περιτριγυρισμένοι από τη φύση και αισθάνεστε καθαρή χαλάρωση στο σπίτι. Επιπλέον, η φύση μπορεί να σας εμπνεύσει για νέες δημιουργικές ιδέες και έργα DIY. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και να ξεκινήσετε!

Μπορείτε να φέρετε τη γοητεία του χειμώνα στο σπίτι σας με φυσικά διακοσμητικά στοιχεία.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας Διακοσμητικά στοιχεία χωνάκια πράσινα κλαδιά λευκά κεριά μια χειμερινή διάταξη

  • Πολλά φυσικά στοιχεία μας βοηθούν να φέρουμε τη φύση στο σπίτι

 Τα φυσικά στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού και διακόσμησης για αιώνες. Αυτά είναι απαραίτητα στο εσωτερικό όλες τις εποχές. Ακριβώς το χειμώνα, όταν όλα έξω φαίνονται γυμνά και άχρωμα, μπορείτε να φέρετε περισσότερη φυσική ζεστασιά στο σπίτι με μερικά διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο. Το ξύλο σημύδας, για παράδειγμα, μπορεί να γραφτεί υπέροχα στο εσωτερικό και δίνει σε κάθε δωμάτιο μια ισχυρότερη φυσική αίσθηση. Εξαρτάται από εσάς αν χρησιμοποιείτε μερικά κλαδιά σημύδας στο υπνοδωμάτιό σας ή θα δημιουργήσετε δύο ή τρεις καλλιεργητές ξύλου σημύδας. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα WOW είναι εγγυημένο, έχετε αφήσει με επιτυχία τη φύση στο σπίτι σας.

Το λευκό ξύλο σημύδας φέρνει περισσότερη φυσικότητα στο υπνοδωμάτιο.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι λευκό ξύλο σημύδας κρεβατοκάμαρα σοκολάτα καφέ κρεβάτι δημιουργούν αντιθέσεις

 Οι καλλιεργητές ξύλου σημύδας και τα πράσινα φυτά που περιποιούνται εύκολα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να φρεσκάρετε το εσωτερικό σας.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι Τα δοχεία φυτών από ξύλο σημύδας φροντίζονται εύκολα για πράσινα φυτά

Οι ρυθμίσεις διακόσμησης με τα δώρα της φύσης είναι ιδιαίτερα κατάλληλες το χειμώνα. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε μερικούς κώνους με λευκά κεριά σε ένα δίσκο ή απευθείας στο τραπεζάκι του καφέ ή στο τραπέζι και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό βλέμμα που αντανακλά ακριβώς τη διάθεσή σας τους κρύους μήνες. Αν συνδυάσετε το λευκό με άλλα φυσικά χρώματα σε μια τέτοια διάταξη, σύντομα θα νιώσετε την ηρεμιστική τους επίδραση πάνω σας.

 Διακοσμητικές ρυθμίσεις όπως αυτή έχουν ισχυρή επίδραση στη διάθεσή σας.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι Διακοσμητικές ρυθμίσεις με δώρα της φύσης, χειμωνιάτικη διάθεση

 Τα απαλά φυσικά χρώματα στο υπνοδωμάτιο δημιουργούν μια οπτική ισορροπία στο δωμάτιο και εξασφαλίζουν γαλήνη.

Η φύση στο σπίτι φέρνει απαλά φυσικά χρώματα στην κρεβατοκάμαρα κλαδιά σημύδας ως διακόσμηση

  • Τα πράσινα φυτά είναι γνωστά σε όλους τους τομείς που φέρνουν τη φύση στο σπίτι

Σήμερα έχει να κάνει με το πώς ανανεώνουμε το εσωτερικό μας και βελτιώνουμε το εσωτερικό κλίμα. Είναι λοιπόν αδιανόητο ότι θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου έξω από τις έξυπνες συμβουλές και κόλπα μας. Αυτά φέρνουν ένα φρέσκο ​​πράσινο στην ατμόσφαιρα και μετατρέπουν το διαμέρισμα σε ένα πραγματικό σπίτι. Έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα για αειθαλή φυτά εσωτερικού χώρου στον ιστότοπό μας, οπότε θα είμαστε σύντομοι σήμερα. Είναι καλύτερα να επιλέξετε αυτά τα φυλλώδη φυτά που δεν έχουν καθόλου ή δυσδιάκριτα λουλούδια. Σκοράρουν με τα ειδικά σχήματα, χρώματα και μοτίβα φύλλων τους και είναι εξαιρετικά διακοσμητικά. Για παράδειγμα, τα φυτά Velcro όπως ο κισσός, οι πλούσιες φτέρες ή τα φυτά εσωτερικού χώρου όπως οι χαριτωμένες μπιγκόνιες ή οι tillandsias είναι πάντα πραγματικοί αιχμαλωτιστές στο δωμάτιο. Τακτοποιήστε αυτά με ένα υψηλότερο αναπτυσσόμενο καουτσούκ ή δέντρο χρήματος και έχετε ήδη δημιουργήσει κάτι μοναδικό. Επιπλέον, τα παχύφυτα με εύκολη φροντίδα, όπως η αλόη και το πόδι του ελέφαντα είναι πολύ ελκυστικά, αλλά σχεδόν απαράδεκτα. Τόσο ιδανικό για κάθε πράσινη διάταξη στους τέσσερις τοίχους.

 Κάθε λάτρης των λουλουδιών είναι σίγουρο ότι θέλει μια τόσο πράσινη και επιδέξια τακτοποιημένη γωνιά.

Φέρτε τη φύση στην πράσινη γωνιά του σπιτιού, πολλά πράσινα φυτά επιδέξια τακτοποιημένα

Με τέτοια πράσινα φυτά, μπορείτε να κανονίσετε έναν πράσινο τοίχο στο σπίτι ή να φτιάξετε έναν κάθετο κήπο. Σε όλες τις περιπτώσεις έχετε πολύ πράσινο στο δωμάτιο, το οποίο εξασφαλίζει ειρήνη και γαλήνη.

Το υπνοδωμάτιο μπορεί επίσης να μετατραπεί σε πράσινη όαση.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι, μια πράσινη όαση στο υπνοδωμάτιο, μια ήσυχη ατμόσφαιρα

Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς ποια κόλπα χρησιμοποιείτε για να φέρετε περισσότερη φύση στο σπίτι σας. Θέλουμε απλώς να ελπίζουμε ότι σας βοηθήσαμε σε κάποιο βαθμό με τις συμβουλές μας. Δημιουργήστε ένα γαλήνιο σπίτι όπου θα θέλατε να μείνετε για πολύ καιρό!

Ένα κομμάτι της φύσης στη μέση του δωματίου

Ένα δέντρο φέρνει τη φύση στο σπίτι και ανθίζει στη μέση του δωματίου

 Χαρίστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα και απολαύστε τη γύρω φύση.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι πανέμορφη αιώρα δίπλα στο παράθυρο

Το πράσινο έξω ηρεμεί τις αισθήσεις.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι. Τραπεζαρία Το πράσινο έξω ηρεμεί τις αισθήσεις

 Λιγότερο είναι μερικές φορές περισσότερο!

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας διακοσμήστε με φυσικά στοιχεία

Φέρτε τη φύση στο σπίτι Διακοσμήστε κλαδιά σημύδας με φυσικά στοιχεία

Φέρτε τη φύση στο σπίτι πράσινα φυτά στο υπνοδωμάτιο

Φέρτε τη φύση στο σπίτι.Ο κισσός στην κατσαρόλα τραβάει τα βλέμματα στο δωμάτιο

Ο κισσός στην κουζίνα φέρνει περισσότερα πράσινα φυτά στο παράθυρο

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας με κισσό στον τοίχο πάνω από ένα vintage κομμό

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας διακοσμήστε ιδέες με φυσικά στοιχεία

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας διακοσμήστε ιδέες με φυσικά στοιχεία