κάντε το μόνοι σας ιδέες έφηβοι μωβ τοίχοι διακόσμηση τοίχων

Φτιάξτε μόνοι σας ιδέες για αναδιαμόρφωση δωματίων εφήβων το καλοκαίρι

Οι έφηβοι δεν αγαπούν μόνο την αλλαγή. Αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζει από όλες τις άλλες ηλικιακές ομάδες. Το δωμάτιο στο οποίο μένουν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Φτιάξτε μόνοι σας ιδέες που είναι εύκολο να βρείτε σε άρθρα στο Διαδίκτυο ή σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα κάνουν το όλο πράγμα πολύ πιο εύκολο.

Αναζητάτε τώρα ιδέες μόνοι σας που θα θέλατε να συζητήσετε με τους εφήβους σας σχετικά με το σχεδιασμό του δωματίου τους; Έχουμε μερικά εδώ και τα έχουμε επιλέξει ειδικά για το καλοκαίρι.

Οι κανόνες που πρέπει να τηρούνται πάνω απ ‘όλα

Πριν ξεκινήσετε να εφαρμόζετε τις ιδέες που περιγράφονται εδώ ή άλλες ιδέες, πρέπει να θυμάστε μερικούς σημαντικούς κανόνες. Πρέπει να τηρηθούν έτσι ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα εποχικό έργο ιδεών για τον εαυτό σας.

Ειδικά στα έφηβα κορίτσια αρέσει η γλυκιά πολυτέλεια στα δωμάτιά τους

φτιάξτε μόνοι σας ιδέες έφηβος πολυτελές δωμάτιο

Πρώτον, ο χειμώνας τελείωσε και ό, τι θυμίζει την προηγούμενη σεζόν πρέπει να φύγει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διανείμετε τα πάντα σε κουτιά από χαρτόνι και να τα φέρετε στο υπόγειο ή σε άλλη αποθήκη. Αυτό ισχύει ακόμη και για ρούχα και κουβέρτες. Perhapsσως θα πρέπει να σκεφτείτε να έχετε ειδικά έπιπλα για αυτό το σκοπό. Στην αρχή κάθε νέας σεζόν μπορείτε να συλλέξετε ό, τι δεν χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή.

Δεύτερον, πρέπει να καθαρίσετε καλά τα πάντα. Αφαιρέστε τη σκόνη και τη συσσωρευμένη βρωμιά, έτσι ώστε να προσκαλέσετε τη φρεσκάδα του καλοκαιριού. Χωρίς αυτό, όλες οι ιδέες που κάνετε μόνοι σας δεν έχουν αξία.

Τρίτον, προσθέστε φωτεινές πινελιές χρώματος. Τα χρώματα εξασφαλίζουν σχεδόν πάντα ότι μια ατμόσφαιρα φαίνεται πιο όμορφη από πριν. Ακόμη και σε μικρές ποσότητες, αλλά στα σωστά μέρη, αυτά τα ίδια μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά με πριν.

Φωτεινά χρώματα και έντονο σχέδιο

κάντε το μόνοι σας ιδέες εφήβους φωτεινά χρώματα μπλε ροζ

Τώρα για τις πραγματικές ιδέες φτιάξτε μόνοι σας

Ναι, δεν έχουμε ξεχάσει το κύριο θέμα! Εδώ είναι οι πραγματικές μας ιδέες για να το φτιάξετε μόνοι σας.

Πίνακας έμπνευσης

Χρειάζεστε: μια επιφάνεια εργασίας, η οποία μπορεί επίσης να είναι ένας καμβάς, μια διαφανής κόλλα, μια βούρτσα με την οποία μπορείτε να την εφαρμόσετε και μερικές εικόνες που οι έφηβοι σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως έμπνευση. Μπορεί επίσης να είναι φωτογραφία από περιοδικό. Οι πηγές δεν πρέπει να σας αξίζουν πολύ γιατί θα πρέπει να τις κόψετε.

Τοποθετήστε πρώτα ό, τι πρόκειται να τοποθετήσετε τις εικόνες στο πάτωμα. Τοποθετήστε τις διαφορετικές εικόνες σε αυτό. Πειραματιστείτε με μια ποικιλία αστερισμών, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή παραλλαγή στο τέλος. Όταν τα έχετε, αναποδογυρίστε τις εικόνες και βάλτε τους κόλλα. Συνδέστε τα στον καμβά. Μετά από περίπου 30 λεπτά, οι φωτογραφίες είναι σίγουρα κρεμασμένες σταθερά στον καμβά.

Κολάζ φωτογραφιών και λάμψη παντού

φτιάξτε μόνοι σας ιδέες έφηβος αίθουσα φωτογραφιών τοίχου λάμψη

Τώρα κρεμάστε τον καμβά στο χώρο που προβλέπεται για αυτό στο δωμάτιο.

Διακοσμητικά κουτιά από κασσίτερο για την αποθήκευση κοσμημάτων

Το καλοκαίρι τα έφηβα κορίτσια λατρεύουν να φορούν εξωτικά κοσμήματα. Βρίσκονται στις πιο ποικίλες αποχρώσεις. Αλλά πού πρέπει να τοποθετήσετε τα πάντα; Έρχεται η δεύτερη από τις ιδέες μας για τον εαυτό σου σήμερα.

Θα μπορούσατε να φτιάξετε διακοσμητικά τενεκεδάκια. Θα χρησιμεύσουν επίσης ως διακόσμηση στο δωμάτιο.

Τα κουτιά αποθήκευσης από χαρτόνι δεν είναι επίσης κακή ιδέα

κάνε το μόνος σου ιδέες κουτιά από χαρτόνι δωματίου εφήβων

Χρειάζεστε διακοσμητικά δοχεία από κασσίτερο με καπάκια που θέλετε να αρωματίσετε. Στη συνέχεια, χρειάζεστε χρώμα με τη μορφή σπρέι. Ιδανικά, θα πρέπει να είναι μεταλλικό. Θα πρέπει επίσης να βρείτε απορρίμματα χαρτιού σε ελκυστικά χρώματα που ταιριάζουν με τον εσωτερικό σχεδιασμό του δωματίου. Φέρτε επίσης τις κορδέλες της επιλογής σας. Θα ήταν υπέροχο αν έχετε επίσης έτοιμες μερικές στρογγυλές ξύλινες χάντρες. Για την πραγματοποίηση τέτοιων ιδεών μικρού μεγέθους, φτιάξτε μόνοι σας, είναι απαραίτητα πάνελ για κόλλα ή πιστόλια θερμής κόλλας.

Πρωτότυπες ιδέες για κοσμήματα και μακιγιάζ

φτιάξτε μόνοι σας ιδέες για εφηβική αποθήκευση

Spεκάστε το δοχείο κασσίτερου μία φορά στο εσωτερικό και δύο φορές στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, αφήστε το όλο να στεγνώσει. Τυλίξτε το απόβλητο χαρτί από πάνω και δέστε τις κορδέλες. Τώρα μπορείτε να το αρωματίσετε με τις ξύλινες χάντρες ή άλλα αρωματικά αξεσουάρ.

Σας ευχόμαστε μια υπέροχη καλοκαιρινή περίοδο και πολλές ακόμη δημιουργικές ιδέες για τον εαυτό σας!

 Κομψά μαξιλάρια σε έντονα χρώματα

κάνε το μόνος σου ιδέες οι έφηβοι ρίχνουν μαξιλάρια φρέσκους τόνους χρώματος

Αυτό που αρέσει στους εφήβους να αρέσει

κάντε το μόνοι σας ιδέες διακόσμηση εφήβων διακόσμηση τοίχου

Λεπτή διακόσμηση με υφασμάτινες καρδιές

κάνε το μόνος σου ιδέες έφηβοι καρδιές γιρλάντα

Παστέλ χρώματα και μοτίβα φιλιγκράν

κάντε το μόνοι σας ιδέες έφηβοι διακόσμηση εσωτερικού σχεδιασμού

Στους εφήβους αρέσουν τα ωραία γκράφιτι

κάντε το μόνοι σας ιδέες εφήβους γκράφιτι διακόσμησης τοίχων

Αλλά και σε σικ τατουάζ τοίχου

φτιάξτε μόνοι σας ιδέες εφήβους χαλκομανίες τοίχου πολύχρωμες κουκουβάγιες

Καρφίτσα πάνω από το κρεβάτι και μακρύ κοντάρι ως γκαρνταρόμπα

φτιάξτο μόνος σου ιδέες εφήβων αυτοκόλλητα τοίχου κρεμασμένα γκαρνταρόμπα

Όσο πολύχρωμο και αν γίνεται

φτιάξτο μόνος σου ιδέες εφηβικά περιοδικά κρεμαστά περιοδικά

Υπέροχα χρώματα τοίχων και ένα χαριτωμένο αυτοκόλλητο τοίχου με μια γάτα

φτιάξτε μόνοι σας ιδέες διακόσμηση τοίχου έφηβος