Ιαπωνική διακόσμηση Ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης τοίχου για στυλ

Υπέροχη ιαπωνική διακόσμηση

Τι πραγματικά γνωρίζετε για την Ιαπωνία; Πρόκειται για μια χώρα η οποία, σύμφωνα με τη γεωγραφία, βρίσκεται στο πιο ανατολικό σημείο της γης. Γι ‘αυτό ονομάζεται επίσης χώρα του ανατέλλοντος ήλιου. Η Ιαπωνία είναι επίσης μια χώρα αιώνων παραδόσεων. Αλλά ταυτόχρονα, οι άνθρωποι που ζουν εκεί είναι από τους πιο δυναμικούς στον κόσμο.

Ανεξάρτητα από το πόσο μακρά είναι η ιστορία τους, τα 10 χρόνια είναι ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εμπνευστήκαμε από το παραδοσιακό ιαπωνικό στιλ

ιαπωνικές διακοσμήσεις διακοσμήσεις ιαπωνικού στιλ γιρλάντες

Η αποτελεσματικότητα είναι η τάξη της ημέρας από όλες τις απόψεις. Αυτό ισχύει τόσο για την κατασκευή ουρανοξυστών όσο και για τη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας στο σπίτι.

Εορταστική διακόσμηση δρόμου στην Ιαπωνία

ιαπωνική διακόσμηση γιρλάντες διακόσμηση δρόμου

Ιαπωνικό εσωτερικό σχέδιο

Πώς αντικατοπτρίζονται αυτά τα χαρακτηριστικά στην ιαπωνική διακόσμηση; Ας δούμε πώς λειτουργεί αυτό πριν συζητήσουμε πώς να το ενσωματώσουμε στο δικό μας σχεδιασμό σπιτιού. Η ιαπωνική διακόσμηση αντιπροσωπεύει την πεποίθηση ότι μπορείτε να επιτύχετε τόσο μεγάλα επιτεύγματα εάν είστε σε θέση να διατηρήσετε την εσωτερική αρμονία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γίνονται πολύ καλά, ανεξάρτητα από το πολιτισμικό πλαίσιο.

Ιδέες επίπλωσης ιαπωνικού στιλ

ιαπωνική διακόσμηση κρεβατοκάμαρα ιαπωνικού στιλ

Ιαπωνία και Άπω Ανατολή

Όπως σε όλες τις παραδόσεις της Άπω Ανατολής, κυριαρχεί η τάξη του σύμπαντος και η αρμονία εκεί. Στην ιαπωνική διακόσμηση, τα χρώματα είναι το κλειδί για την επίτευξη αυτού. Γι ‘αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγετε χρώματα.

Συνδυάστε επιδέξια τα χρώματα

ιαπωνική διακόσμηση τραπεζαρία ιαπωνικού στιλ

Τα πιο σημαντικά από τα χρώματα είναι το ασπρόμαυρο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο. Πρώτον, περιέχουν όλες τις άλλες αποχρώσεις και αποχρώσεις από μόνα τους. Επιπλέον, δείχνουν τα δύο αντίθετα – καλά και κακά. Τώρα ας βουτήξουμε λίγο περισσότερο στο θέμα και εξετάσουμε ποια συγκεκριμένη εφαρμογή έχουν τα δύο χρώματα.

Οι ουδέτερες αποχρώσεις του χρώματος εξασφαλίζουν ισορροπία στο εσωτερικό

Ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης με φυτά εσωτερικού χώρου Ιαπωνικό κρεβάτι

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια των φυτών

Ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης με φυτά εσωτερικού χώρου παχύφυτα

Μαύρο για την ιαπωνική διακόσμηση

Το μαύρο χρώμα χρησιμοποιείται στους εξωτερικούς τοίχους και σε μεγάλη ποικιλία στολιδιών. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην Ιαπωνία αυτό που ονομάζουμε μινιμαλισμός επικρατεί εδώ και πολλά χρόνια. Λέγοντας στολίδια λοιπόν εννοούμε πολύ λεπτές λεπτομέρειες κοσμημάτων.

Αυτός είναι ο τρόπος για να διακοσμήσετε ένα πάρτι στον κήπο

ιαπωνική διακόσμηση διακοσμήστε πάρτι κήπου

Το λευκό και τα άλλα ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ εμφανίζονται πάντα στο εσωτερικό των κτιρίων στην αρχιτεκτονική. Αυτό ισχύει και για τα μικρότερα αντικείμενα.

Και έτσι μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο του σαλονιού σας

Ιαπωνικές διακοσμήσεις ιδέες σχεδιασμού τοίχων αυτοκόλλητα τοίχου

Η διακόσμηση στην Ιαπωνία ως ατελείωτη αναζήτηση

Η διακόσμηση στην Ιαπωνία μπορεί να περιγραφεί ως μια αδιάκοπη αναζήτηση της αρμονίας. Αυτό μπορεί να ανακαλυφθεί ξανά στην ισορροπία μεταξύ χρώματος και σχήματος. Τα φυσικά υλικά, και συγκεκριμένα το ξύλο, το μπαμπού και το χαρτί, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Οι ευθείες και καθαρές γραμμές είναι επίσης θεμελιώδεις.

Σε αναζήτηση αρμονίας

Ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης με φυτά εσωτερικού χώρου φενγκ σούι

Δωρεάν τοίχοι

Μέσα στο ιαπωνικό εσωτερικό υπάρχει πολύς χώρος για διακόσμηση. Αυτό συμβαίνει επειδή τα έπιπλα είναι τοποθετημένα στη μέση του δωματίου. Αυτό αφήνει πολύ χώρο σε όλους τους τοίχους.

Αρκετός χώρος για διακόσμηση

ιαπωνικό ντεκό σχέδιο και διακόσμηση σαλονιού

Το τραπέζι

Ο σχεδιασμός τραπεζιού είναι πολύ σημαντικός στην ιαπωνική διακόσμηση. Το τραπέζι είναι το κεντρικό στοιχείο σε ένα δωμάτιο. Εδώ θα βρείτε επίσης την προέλευση από τους κανόνες, οι οποίοι είναι σημαντικοί. Όλα τα αντικείμενα πρέπει να είναι πολύ αυστηρά γεωμετρικά. Κάθε γραμμή πρέπει επίσης να αντιπροσωπεύει ένα διάνυσμα.

Ιαπωνική τραπεζαρία

ιαπωνική διακόσμηση διακόσμηση τοίχου τραπεζαρίας ιαπωνικού στυλ

Το ίδιο το τραπέζι είναι χαμηλό και βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Είναι επίσης φαρδύ και κατασκευασμένο από ξύλο κέδρου. Τα ίδια τα πιάτα είναι παραδοσιακά κατασκευασμένα από ξύλο. Έχετε μόνο λεπτά στρώματα για να καθίσετε.

Ελάχιστα τραπέζια ξύλινα έπιπλα στο σαλόνι

ιαπωνική διακόσμηση σαλόνι ιαπωνικού στιλ

Ο σχεδιασμός σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένης της ιαπωνικής διακόσμησης, έχει έναν πολύ αυστηρό χαρακτήρα. Δίνεται προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Οι λεπτομέρειες πρέπει να εναρμονίζονται υπέροχα μεταξύ τους.

Ένα φωτεινό χρώμα τοίχου ως προφορά

σαλόνι ιαπωνικής διακόσμησης σε χρώμα ιαπωνικού στυλ τοίχου πράσινο

Υπάρχουν σύγχρονα χαρακτηριστικά, αλλά αυτά τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά δεν έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Αν λοιπόν το ιαπωνικό ντεκό και η εσωτερική διακόσμηση είχαν θέση στο σπίτι σας?

Μια δυναμική ατμόσφαιρα σε παραδοσιακά ιαπωνικά χρώματα

Ιαπωνική διακόσμηση Ιαπωνικές ιδέες διακόσμησης τοίχου σαλονιού σε στυλ