ανακυκλωμένο κούτσουρο σε εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση φωτεινών επιφανειών

Χρήση ανακυκλωμένου κούτσουρου στο εσωτερικό σχέδιο και διακόσμηση – δημιουργικές ιδέες εμπνευσμένες από τη φύση

Θέλετε να φρεσκάρετε ένα δωμάτιο; Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό? Παρεμπιπτόντως, επίσης με τη χρήση υπολειμμάτων πρέμνων!

Αυτό σας θυμίζει τη θέση σας στη φύση και τη δύναμή μας να αποφασίσουμε αν θα την καταστρέψουμε ή θα τη διατηρήσουμε.

Τα κούτσουρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάθρα στο μπάνιο. Μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως βάση για φυτά στο σαλόνι ή ως τραπέζια ή καθίσματα στο μπάνιο. Μπορούν να συγκεντρωθούν γύρω από ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι και να δημιουργήσουν μια ζεστή κοινωνική περιοχή. Στην πραγματικότητα, η φαντασία σας είναι το μόνο πλαίσιο για τις δυνατότητες χρήσης των κούτσουρων.

Εκλεκτικές επιλογές συνδυασμού

Τα κοτσάνια των δέντρων έχουν μεγάλες δυνατότητες. Μπορούν να κάνουν ένα υπέροχο μωσαϊκό μέσα σε ένα δημιουργικό εσωτερικό σχεδιασμό. Φανταστείτε τις ακόλουθες δυνατότητες: “Φέτες” από ξύλο σχηματίζουν ένα μονοπάτι στον κήπο σας ή μερικά χρωματιστά κούτσουρα για να στεφανώσουν το εσωτερικό σας. Θα θέλατε ένα funky στοιχείο σαν αυτό, έτσι δεν είναι;?

Αυτά τα καθίσματα από ξύλο πεύκου, βαμμένα σε χρώματα φθορισμού, διαθέτουν επιπλέον επιφάνειες καθρέφτη από πλεξιγκλάς. Δημιουργούν με πολύ γούστο τη λειτουργικότητα των κορμών δέντρων που πρέπει να ερμηνευτούν ξανά. Τη νύχτα θα έχουν υπέροχο αποτέλεσμα έξω.

Το αλουμίνιο συναντά το ξύλο

Στα κομμάτια του Ισραηλινού σχεδιαστή, η αφθονία οδηγεί σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Δημιούργησε μια εγκατάσταση από μερικά κούτσουρα κυπαρισσιού και αντικείμενα αλουμινίου και τα έστησε γύρω από το σπίτι.

Το σημείο εκκίνησης είναι η αναπαράσταση του σύγχρονου τρόπου συντήρησης του ξύλου σε λεπτή, εγκάρσια επένδυση αλουμινίου. Το αλουμίνιο φαίνεται να έχει μόλις εκτεθεί κατά τη διαδικασία χύτευσης. Ένα τυχαίο οπτικό παιχνίδι από καμένο ξύλο και ζάντες αλουμινίου επιτυγχάνουν υπέροχα αποτελέσματα. Δεν το πιστεύω?

Αυτό είναι επίσης ένα σύμβολο της σύνδεσης μεταξύ του υγρού αλουμινίου

ανακυκλωμένο κούτσουρο σε εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση ξύλο αλουμινίου

Σπιτικά έπιπλα από κούτσουρα

Τα οφέλη είναι εξίσου σημαντικά με τη φύτευση των δέντρων. Ενσωματώστε λίγο από τη φύση στο σπίτι σας και μεταμορφώστε το ξύλο χάρη σε ένα αυτοσχέδιο έργο. Τώρα θα καταλάβετε πραγματικά το νόημα να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Τα αποκαλούμενα “περιττά” αντικείμενα τίθενται ξανά σε χρήση. Αυτό είναι όπου το ενδιαφέρον, η εστίαση στις λεπτομέρειες και οι σαφείς γραμμές ενώνονται για να δημιουργήσουν υπέροχα σπιτικά κομμάτια!

Ο συγγραφέας αυτού του έργου συγκέντρωσε κούτσουρα και τα χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει έπιπλα όπως τραπεζάκι σαλονιού και καρέκλα σαν αράχνη. Το επιθυμητό σχήμα επιτεύχθηκε με έναν άξονα, σμίλη και σφυρί. Τώρα αυτά τα έπιπλα έχουν διπλή σημασία.

Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δημιουργούν μια συναισθηματική, θα μπορούσαμε να πούμε ακόμη και παθιασμένη ατμόσφαιρα

Ανακυκλωμένο κούτσουρο στην εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση τραπεζάκι πολυθρόνας

Άλογο αναβάτη από ξύλο

Τα κούτσουρα των δέντρων μπορούν επίσης να μετατραπούν σε παιχνίδια οργανικής εμφάνισης. Κάποιος μπορεί εύκολα να το πετύχει με τη βοήθεια ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Το άλογο του αναβάτη από τη σχεδιάστρια Hilla Shamia είναι ένα παράδειγμα αυτού. Αυτό είναι ένα υπέροχο έπιπλο.

Αυτό εξακολουθεί να αποπνέει τη φυσική ομορφιά του κούτσουρου

ανακυκλωμένο κούτσουρο στην εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση κουνιστό άλογο

Μοναδικά βάζα από ξύλινα κούτσουρα

Το ρουστίκ συναντά το μοντέρνο στα παρακάτω παραδείγματα. Ο συνδυασμός είναι απολύτως επιτυχημένος και είναι κατάλληλος για κάθε σπίτι. Αυτό δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Trine Andersen. Εμπνεύστηκε από το περιβάλλον της Σκανδιναβίας. Στο εσωτερικό υπάρχει μια κεραμική κούπα. Μπορείς να το βγάλεις από εκεί. Συμβάλλει στην ακεραιότητα και τη μοναδική εμφάνιση. Τονίζει επίσης τη φυσική όψη μοιάζοντας με το άνθος ενός λουλουδιού.

Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτά τα βάζα υπέροχα σε ένα περβάζι ή σε ένα τραπεζάκι σαλονιού στο σαλόνι

Ανακυκλωμένο κούτσουρο σε βάζα εσωτερικής διακόσμησης και διακόσμησης

Χαλαρώστε όπως στη χώρα

Ο ευκολότερος τρόπος για να στήσετε τους κορμούς των δέντρων εξακολουθεί να είναι ο φυσικός. Μπορείτε να το κάνετε με το κομμάτι Τραπέζι Stump Nude Tree Trunk Stool Seal βλέπω. Με μερικά τέτοια φυτά, δεν χρειάζεστε πλέον καναπέ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιφάνειες εργασίας, κομοδίνα και καθίσματα για το μπάνιο. Πρόκειται για κομμάτια ξύλου που έχουν στεγνώσει στον αέρα και υποβλήθηκαν σε σημαντικές διαδικασίες. Στεγνώθηκαν τεχνητά, ισοπεδώθηκαν, λειαίνονται και τρίβονται στο πλάι. Η επιφάνεια έχει γυαλιστεί. Για να πετύχετε νέες ιδέες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε έναν περίπατο και να βρείτε νέα κούτσουρα.

Στεγνώθηκαν τεχνητά, ισοπεδώθηκαν, λειαίνονται και τρίβονται στο πλάι

Ανακυκλωμένο κούτσουρο στην εσωτερική διακόσμηση και ξαπλώστρα διακόσμησης

Περπατήστε γύρω από τη βελανιδιά

Όπου καλύτερα να στήσουμε έργα τέχνης από ξύλο παρά στον κήπο. Κάθε δέντρο έχει τη δική του ιστορία και κάθε δαχτυλίδι και κάθε ίχνος ατέλειας μιλά για τη γήρανση και τον αγώνα με τη φύση.

Ανοίξτε το δρόμο σας με ξαναχρησιμοποιημένα κούτσουρα δέντρων όπως στην παρακάτω εικόνα. Αυτό το παράδειγμα προέρχεται από το χαρτοφυλάκιο του Sweetlake Interior Design Studio. Τώρα οι αναμνήσεις σας θα περιέχουν μια εντυπωσιακή εικόνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πελάτης έχασε μια βελανιδιά με συναισθηματική αξία και η ομάδα την έφερε πίσω στην καθημερινότητά της με τη μορφή αυτής της οδού.

Είστε λάτρης του ξύλου και των κυμάτων που φέρνουν τη φύση πιο κοντά σας; Θέλετε τη σοφή εμφάνιση των κούτσουρων στο σπίτι σας; Αφήστε τις παραπάνω ιδέες να σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε νέες δημιουργίες!

  Ένας υπαίθριος χώρος καθιστικού από κούτσουρα δέντρων – υπέροχη ιδέα, σωστά;?

ανακυκλωμένο κούτσουρο σε εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση σκαμπό τραπεζιού έξω     Πρακτικό και ασυνήθιστο βοηθητικό τραπέζι Ανακυκλωμένο κούτσουρο σε εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση συμπαγής καρέκλα τραπεζιού

Ομαδοποιημένα σκαμπό από κούτσουρα δέντρων και κλασικές πολυθρόνες ενδιάμεσα

Ανακυκλωμένο κούτσουρο στην εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση πολυθρόνα σκαμπό ιδέα φύσης

Σκούρο λακαρισμένο στερεό κούτσουρο δέντρου χρησιμεύει ως τραπεζάκι σαλονιού

Ανακυκλωμένο κούτσουρο συνυφασμένο με εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση πολυθρόνα μπαστούνι

Κομψό, εντυπωσιακό βοηθητικό τραπέζι στα πόδια

Ανακυκλωμένο κούτσουρο σε εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση τραπεζιού από ανοιχτό ξύλο φυσικό βάζο

Χαμηλό τραπεζάκι από ανακυκλωμένο κούτσουρο

Ανακυκλωμένο κούτσουρο σε εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση τραπεζιού