τι πρέπει να κάνετε για τις άκρες και τα αίτια λεκέδων χρωστικών αφαιρέστε τους λεκέδες από χρωστικές ουσίες

Αφαιρέστε τις κηλίδες χρωστικής με τη «Διατροφή της Χιονάτης»

Αγαπάμε τον ήλιο. Αυτό είναι επίσης πολύ καλό για εμάς σε πολλές περιπτώσεις. Βελτιώνει τη διάθεσή μας και μας μαυρίζει. Δυστυχώς όμως όλα έχουν την τιμή τους. Για πολλούς ανθρώπους είναι λίγο υπερβολικά υψηλό. Παίρνετε μόνιμες κηλίδες χρωστικής στο δέρμα σας.

Οι ένοχοι είναι οι παλιοί μας γνωστοί – οι υπεριώδεις ακτίνες.

Αλλά μόλις περιοριστεί αυτή η διαδικασία, μπορείτε να την επηρεάσετε και ακόμη και να την αντιστρέψετε. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες εκτός από τις ακτίνες του ήλιου που τον επηρεάζουν. Μεταξύ άλλων, αυτό είναι η διατροφή. Πολλά από τα προϊόντα που τρώμε καθημερινά περιέχουν μελανίνη. Προωθούν την ανάπτυξη χρωστικών χρωστικών. Αλλά μπορούμε να το επηρεάσουμε θετικά με μια κατάλληλη διατροφή.

 Αφαιρέστε τις κηλίδες χρωστικής – έτσι μπορείτε να το κάνετε κι εσείς!

αφαιρέστε τις κηλίδες χρωστικής όμορφες άκρες του δέρματος

Ορμονικοί λόγοι

Η δίαιτα επηρεάζει επίσης τις ορμόνες μας με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Τα σημεία χρωστικής είναι επίσης στενά συνδεδεμένα με αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι έγκυες γυναίκες έχουν συχνά πολλά από αυτήν τη στιγμή στη ζωή τους.

Ορμονική ανισότητα

αφαιρέστε τις κηλίδες χρωστικής συμβουλές ορμονικούς λόγους

Τα προϊόντα σόγιας βλάπτουν

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τις κηλίδες χρωστικής, είναι καλύτερα να μην τρώτε προϊόντα σόγιας. Αυτό ισχύει επίσης για όλα τα προϊόντα που παράγονται από αυτό, όπως το τόφου και το γάλα. Το κρέας και τα προϊόντα κρέατος δεν είναι καλά ούτε για αυτό.

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συσκευασίας, ώστε να δείτε αν αυτά τα προϊόντα δεν περιέχουν σόγια ή προϊόντα σόγιας σε οποιαδήποτε μορφή.

Τα προϊόντα σόγιας δεν συνιστώνται στην περίπτωσή σας

αφαιρέστε τις άκρες των χρωστικών και προκαλεί προϊόντα σόγιας

Είναι καλύτερα να ξεχάσετε αυτά τα φρούτα και λαχανικά για λίγο

Εξαιρέστε τα ακόλουθα στοιχεία από το μενού σας για μερικές εβδομάδες: καρότα, ροδάκινα, κολοκυθάκια, κόκκινη πιπεριά, ντομάτες, γλυκό καλαμπόκι και σπανάκι. Όλα αυτά τα τρόφιμα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βήτα-καροτίνη, η οποία μπορεί επίσης να ενθαρρύνει την ανάπτυξη κηλίδων χρωστικής.

φρούτα και λαχανικά

αφαιρέστε τις χρωστικές κηλίδες συμβουλές φρούτα και λαχανικά

Χωρίς καφεΐνη

Μια άλλη ουσία που επηρεάζει αρνητικά τις κηλίδες χρωστικής είναι η καφεΐνη. Υπάρχει αυτό στον καφέ, αλλά όπως σίγουρα γνωρίζετε και στο τσάι και το κακάο. Θα πρέπει επίσης να το κάνετε χωρίς αυτό για λίγο.

Προτιμάτε να σταματήσετε να πίνετε καφέ κάθε μέρα!

αφαιρέστε τις άκρες των χρωστικών και προκαλεί κοφεΐνη

Τα χημικά πρόσθετα

Όταν είστε σε δίαιτα «Χιονάτη», πρέπει επίσης να τρώτε όσο το δυνατόν πιο φυσικά τρόφιμα. Τα χημικά πρόσθετα έχουν καθοριστική και, δυστυχώς, μόνιμη επίδραση στις κηλίδες χρωστικής.

Τα χημικά πρόσθετα επηρεάζουν τις κηλίδες χρωστικής

αφαιρέστε τις άκρες των χρωστικών και προκαλεί χημικά πρόσθετα

Τότε τι πρέπει να φάτε;?

Θα πρέπει να αποφεύγετε τα τρόφιμα που μόλις περιγράφηκαν για περίπου τρεις εβδομάδες. Στη συνέχεια, πρέπει να δοθεί έμφαση σε άλλα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν στην ομαλοποίηση των επιπέδων μελανίνης στο δέρμα σας.

Ο ρόλος της υγιεινής διατροφής

αφαιρέστε τις κηλίδες χρωστικής συμβουλές για υγιεινή διατροφή

Γάλα και λαχανικά

Από την αρχαιότητα, πολλές άξιες και γνωστές κυρίες έκαναν μπάνιο στο γάλα. Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Αλλά πρέπει να πίνεις περισσότερο. Τα λαχανικά που τρώτε περιλαμβάνουν μπρόκολο, λάχανο, σκόρδο, κρεμμύδι. Επίσης καταναλώστε όσο σταφύλια και μήλα θέλετε. Τα αυγά είναι επίσης πολύ υγιεινά για αυτόν τον σκοπό.

γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα

αφαιρέστε τις άκρες των χρωστικών και προκαλεί γαλακτοκομικά προϊόντα

Αυτά τα προϊόντα έχουν έναν καλό συνδυασμό ψευδαργύρου, χαλκού, σιδήρου και θείου, ο οποίος σίγουρα προάγει την παραγωγή μελανίνης. Ωστόσο, όλα αυτά τα προϊόντα χάνουν την αποτελεσματικότητά τους όταν υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία.

πλήρης κόκκος

Συμπεριλάβετε περισσότερα δημητριακά στο μενού σας. Τα μη επεξεργασμένα προϊόντα αλευριού έχουν θετική επίδραση στην εξαφάνιση των κηλίδων χρωστικής.

Τρώτε μόνο ψωμί ολικής αλέσεως

αφαιρέστε τις κηλίδες χρωστικής και τις αιτίες των προϊόντων ολικής αλέσεως

Φρούτα με βιταμίνη C.

Το τριαντάφυλλο και τα εσπεριδοειδή είναι πολύ υψηλά σε βιταμίνη C. Αυτό βοηθά επίσης στη βελτίωση της μελάγχρωσης του δέρματος.

Vitalin C για όμορφο δέρμα

αφαιρέστε τις χρωστικές κηλίδες συμβουλές βιταμίνη c

Δύο ακόμη βιταμίνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση των χρωστικών κηλίδων. Αυτά είναι PP και E. Το πρώτο κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό στις ακτίνες του υπεριώδους φωτός. Βρίσκεται σε αφθονία στα ψάρια και το συκώτι. Η βιταμίνη Ε είναι πολύ σημαντική για την αναγέννηση του δέρματος. Δεν μπορείτε να επιτύχετε μια ομοιόμορφη χροιά χωρίς τη βοήθειά του. Μπορούν να βρεθούν σε μεγάλες ποσότητες σε αμύγδαλα και καρύδια, σε φυτικά έλαια και φυλλώδη λαχανικά.

Τα εσπεριδοειδή είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνη C.

αφαιρέστε τις άκρες των χρωστικών και προκαλεί βιταμίνη c

μπαχαρικά

Μια σειρά μπαχαρικών προσφέρουν επίσης θετική βοήθεια στην καταπολέμηση των κηλίδων χρωστικής. Η κανέλα, η βανίλια και το γαρίφαλο είναι μεταξύ αυτών.

Ακολουθήστε όλες αυτές τις συμβουλές και αποφύγετε τον ήλιο για μερικές εβδομάδες. Όλες οι χρωστικές κηλίδες ξεθωριάζουν και εξαφανίζονται.

Η κανέλα, η βανίλια και το γαρύφαλλο είναι μερικά από τα μπαχαρικά που αφαιρούν τις κηλίδες χρωστικής

αφαιρέστε τις άκρες των χρωστικών και προκαλεί μπαχαρικά