νόστιμες ιδέες διακόσμησης με μήλα και μεταλλική λάμψη

Νόστιμες ιδέες διακόσμησης – υπέροχα σχέδια με φρούτα

Πριν από δύο χρόνια σκέφτηκα ότι τα έργα τέχνης με φρούτα μπορούσαν να εκτεθούν μόνο στην κουζίνα. Στη συνέχεια είδα αυτήν την εικόνα ενός παιδικού σταθμού με έργα τέχνης με θέμα τα φρούτα παρακάτω.

μοντέρνο παιδικό δωμάτιο με τέχνη φρούτων

νόστιμες ιδέες διακόσμησης αχλάδια και μήλα

Έτσι μου ήρθε η ιδέα ότι αυτά τα έργα ταιριάζουν παντού. Σήμερα επιλέξαμε τρεις πιθανές εφαρμογές τέχνης φρούτων για το σπίτι σας και δεν αφορά μόνο την κουζίνα ….

Φρούτα που εκτίθενται

Ξεκινάμε με το αυτονόητο. Τα φρούτα μπορούν να είναι η καρδιά του δωματίου, να εμφανίζονται στο τραπέζι ή στον πάγκο εργασίας. Και είναι εύκολο! Τέλος πάντων, τρώτε φρούτα, γιατί να είναι κρυμμένα; Στην εικόνα βλέπουμε ένα κρεμαστό καλάθι γεμάτο δώρα από τη φύση.

Κρεμαστό καλάθι με φρούτα

νόστιμες ιδέες διακόσμησης φρέσκα φρούτα ροζ τόνους

Τα φρούτα φέρνουν επίσης χρώμα σε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο δωμάτιο. Τα κύρια χρώματα αυτής της κουζίνας είναι το γκρι, το γκρι-καφέ και το λευκό, και το διώροφο συρμάτινο καλάθι, γεμάτο πορτοκάλια και λεμόνια στο νησί της κουζίνας, το ζωντανεύει.

Κεντρικό φρούτο σε μια μοντέρνα κουζίνα

νόστιμες ιδέες διακόσμησης λεμόνια και πορτοκάλια

Ένα μπολ με φρούτα μπορεί να κάνει θαύματα. Αναζητήστε όμως άλλες, μη παραδοσιακές παραλλαγές έκθεσης. Στην επόμενη εικόνα βλέπουμε μια μακρόστενη σειρά από πορτοκάλια, λεμόνια και ντομάτες. Το σχήμα και το έντονο κόκκινο χρώμα του πλαισίου συμπληρώνουν τον μοντέρνο τόνο σε αυτή τη σύγχρονη κουζίνα.

Φρούτα και λαχανικά σε μια σύγχρονη κουζίνα

νόστιμες ιδέες διακόσμησης μείγμα φρούτων και λαχανικών

Και γιατί να μην βάλετε νόστιμα φρούτα σε ένα γυάλινο μπολ; Αυτή η διακοσμητική λύση μπορεί να βρεθεί στην κουζίνα μπιστρό στην παρακάτω εικόνα.

Γυάλινο μπολ με φρούτα σε κουζίνα με στιλ μπιστρό

νόστιμες ιδέες διακόσμησης εσπεριδοειδή σε μεγάλα ποτήρια

Αυτά τα φρούτα και άλλα βρώσιμα δίνουν μια γιορτινή αίσθηση, ακόμη και το καλοκαίρι. Γεμίστε μια μακρά σανίδα σερβιρίσματος με συστάδες φρούτων, όπως εσπεριδοειδή, για τροπική αίσθηση.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια με φρούτα

νόστιμες ιδέες διακόσμησης πολύχρωμο κεντρικό στοιχείο

Ακόμα κι αν όχι το επίκεντρο του δωματίου, η έκθεση φρούτων μπορεί να είναι το επίκεντρο του ράφι ή του τραπεζιού. Υπάρχουν διαφορετικές απολαύσεις στο ανοιχτό ράφι, αλλά το μπολ με τα πράσινα μήλα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Ανοιχτά ράφια σε μια φωτεινή κουζίνα

νόστιμες ιδέες διακόσμησης ανοιχτά ράφια πράσινα μήλα

Και δεν είναι μόνο διακοσμητικά. Τοποθετήστε τα φρούτα εκεί που είναι πιο εύκολα προσβάσιμα. Για παράδειγμα στο τρόλεϊ σερβιρίσματος, καθώς τα ποτά χρειάζονται και λεμόνια.

Τα φρούτα στολίζουν το τρόλεϊ σερβιρίσματος

νόστιμες ιδέες διακόσμησης λεμόνια και τουλίπες

Έργα τέχνης με θέμα τα φρούτα

Τώρα ας περάσουμε στις αναπαραστάσεις των φόβων μέσα από έργα τέχνης. Φυσικά, θα ήταν δύσκολο να πάει στραβά με έργα τέχνης φρούτων στην κουζίνα. Μου αρέσει το κοντινό πλάνο του φρούτου στην παρακάτω εικόνα …

Τέχνη φρούτων σε μια σύγχρονη κουζίνα

νόστιμες ιδέες διακόσμησης πίνακες πορτοκαλιάς και μήλου

στο Etsy σίγουρα θα βρείτε μερικά μοναδικά έργα τέχνης με θέμα τα φρούτα. Τα μούρα και τα λεμόνια αποχρώνονται σε αυτή την εκτύπωση από το κατάστημα Etsy Ανέκ είναι ιδιαίτερα αισθητές. Έχουμε μια μοντέρνα εμφάνιση, σε συνδυασμό με ζωντανά χρώματα:

Τέχνη καλοκαιρινών φρούτων

νόστιμες ιδέες διακόσμησης καλοκαιρινή διάθεση

Τα έντονα σχήματα και οι καθαρές γραμμές είναι πάντα εντυπωσιακές. Το έργο τέχνης αχλάδι, πορτοκάλι και μήλο παρακάτω είναι ένα είδος εκτύπωσης από το κατάστημα Etsy Εκτυπώσεις από τη Stella Chili. Η εικόνα είναι ελκυστική, αλλά και κομψή και σε καμία περίπτωση πάνω από την κορυφή.

Αφίσα κουζίνας φρούτων

νόστιμες ιδέες διακόσμησης στυλιζαρισμένα φρούτα

Τα ρετρό φρούτα τυπώνουν από το κατάστημα Etsy Γεια σου παντελόνι είναι έξυπνα στυλιζαρισμένα, το vintage look καλωσορίζει τα θαύματα του χρώματος και του σχήματος. Φαίνονται υπέροχα στην κουζίνα, αλλά θα ταιριάζουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι.

Ρετρό τέχνη φρούτων

νόστιμες ιδέες διακόσμησης αφίσες κουζίνας σε έντονα χρώματα

Ο ανανάς δημιουργεί μια ασύγκριτη τροπική ατμόσφαιρα. Εκεί έχουμε μια εκτύπωση μιας πρωτότυπης, όμορφης ζωγραφικής με ακουαρέλα … ξανά στο Etsy. Αυτή η εκτύπωση φαίνεται υπέροχη σε ένα δωμάτιο με ζεστούς ξύλινους τόνους. Αλλά και πάλι, θα φαινόταν μια χαρά οπουδήποτε …

Ακουαρέλα εικόνα από ανανά

νόστιμες ιδέες διακόσμησης ανανά σε ακουαρέλα

Τα φρούτα είναι μόνο ένα από τα στοιχεία στον επόμενο πίνακα “Big Seafood” του καλλιτέχνη με έδρα τη Νέα Υόρκη, Happy Menocal. Αυτός ο πίνακας πλαισιώνεται σε πλαίσιο από φύλλα χρυσού και μπορεί να αγοραστεί από τον Jonathan Adler. Ένα τέτοιο έργο θα ήταν ιδανικό για την τραπεζαρία, έτσι δεν είναι?

Έργα τέχνης του Jonathan Adler

νόστιμες ιδέες διακόσμησης τέχνη τοίχου με φαγητό

Όλα τα παραδείγματα μέχρι τώρα ήταν σύγχρονα ευρήματα φρούτων. Η επόμενη εικόνα υποδηλώνει ότι τα φρούτα φαίνονται επίσης καλά σε παραδοσιακά περιβάλλοντα. Είστε στο επίκεντρο αυτής της κομψής τραπεζαρίας με γήινες και ζεστές αποχρώσεις.

Παραδοσιακή τραπεζαρία με φρούτα

νόστιμες ιδέες διακόσμησης παραδοσιακές και αξιοπρεπείς

Μαξιλάρι φρούτων

Τα φρούτα με πρόσωπα είναι διασκεδαστικά και κυκλοθυμικά, έτσι αυτά τα μαξιλάρια είναι η ιδανική προσθήκη σε ένα σαλόνι ή υπνοδωμάτιο (επίσης για ενήλικες).

Μαξιλάρι με θέμα τα φρούτα

νόστιμες ιδέες διακόσμησης μαξιλάρια σε σχήμα φρούτου

Δεν έχουν όλα τα μαξιλάρια φρούτων πρόσωπο … Μερικές φορές η πιο απλή πολύχρωμη σιλουέτα σε λευκό φόντο μπορεί να μιλήσει. Τολμηρό, δροσερό και κομψό, αυτό το μεγάλο μαξιλάρι αχλαδιού είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Etsy.

Μαξιλάρι αχλάδι

νόστιμες ιδέες διακόσμησης μινιμαλιστικό αχλάδι

Ένα άλλο υπέροχο εύρημα στο Etsy είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον μαξιλάρι Red Apple. Είναι άνετο και οπτικά εντυπωσιακό. Για άλλη μια φορά – τα μαξιλάρια φρούτων είναι μια υπέροχη διακόσμηση σε κάθε δωμάτιο!

Μαξιλάρι κόκκινου μήλου

νόστιμες ιδέες διακόσμησης μαξιλάρι μήλο μισό

Το επόμενο εύρημα φρούτων είναι από Άγρια κουνέλια Burrow… Αυτό το σετ τριών μαξιλαριών λεμονιού είναι κατασκευασμένο από πολικό φλις. Τα ομαδοποιημένα μαξιλάρια φρούτων είναι εντυπωσιακά – όπως πάντα με τον αριθμό 3.

Πολικό μαξιλάρι από λεμόνι από fleece

νόστιμες ιδέες διακόσμησης μαλακά μαλακά τσόχα μαξιλάρια πορτοκαλί λεμόνι και λάιμ

Η μαξιλαροθήκη με πορτοκαλί ροδάκινα από το Etsy shopVeeDubz είναι τόσο ωραία. Το μοτίβο είναι λίγο ρετρό και τα χρώματα είναι αναμφισβήτητα έντονα. Μη διστάσετε να πάρετε τέτοια ιδιότροπα και αστεία αντικείμενα όταν πρόκειται για μοτίβα φρούτων.

Μαξιλαροθήκη με φρούτα

νόστιμες ιδέες διακόσμησης ρίχνουν μαξιλάρια με εσπεριδοειδή

Τι είδους φρούτα έχετε; Κολλάτε με το απλό μπολ με φρούτα στην κουζίνα; Or έχετε ήδη στο σπίτι μοντέρνα έργα τέχνης; Θα χρησιμοποιούσατε επίσης φρούτα ως σύνθημα εκτός κουζίνας; Πείτε μας τις σκέψεις σας …

Τέλεια διακόσμηση τραπεζιού ευχαριστιών με πολλά μούρα και κολοκύθες

νόστιμες ιδέες διακόσμησης συγκομιδή χάρη στο φεστιβάλ με κολοκύθα