hallway-hallway-design-shabby-chic-rustic

Ενδιαφέροντα παραδείγματα εξαιρετικών κλασικών σανίδων

Αν ψάχνετε για ένα κατάλληλο μέρος στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας που θέλετε να επιπλώσετε κλασικά, τότε ο διάδρομος είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή. Λοιπόν, κατά κανόνα πρέπει να έχετε σκάλες και κατά μέσο όρο διαθέσιμο άφθονο χώρο. Τα παρακάτω παραδείγματα πληρούν επίσης αυτές τις απαιτήσεις.

Αλλά ακόμη και μικρότερες σανίδες μπορούν να αρωματιστούν με τη βοήθεια της έμπνευσης από τα σημερινά παραδείγματα. Απλώς εξαρτάται από τη στάση και τη δημιουργικότητά σας. Με αυτά, καθώς και με λίγο περισσότερο γούστο, εξασφαλίζετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση όταν μπαίνετε στο σπίτι σας.

Δημιουργήστε μια πολύ προσωπική ατμόσφαιρα

διάδρομος σχεδιασμός αίθουσα κόλπα πολύ ανατολικά γυάλινα φανάρια πορσελάνινα βάζα

Ταπετσαρία τοίχου

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε κατάλληλα κλασικά μοτίβα για τον τοίχο. Θα είχατε περισσότερες από μία επιλογές. Το προφανές θα ήταν να επιλέξετε την ταπετσαρία με κλασικά μοτίβα. Μια άλλη πιθανή επιλογή θα μπορούσε να είναι να έχετε μια εξαιρετική ταπισερί στον τοίχο. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε μια τολμηρή προφορά γύρω από την οποία “περιστρέφεται” το υπόλοιπο σχέδιο.

Ανάλογα με ποια από τις δύο εναλλακτικές λύσεις που έχετε επιλέξει, θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα χαλί για τις σκάλες. Αυτό έχει μεγάλη επίδραση.

Διακοσμήστε τους τοίχους σας με κλασικά μοτίβα με χαρτί τοίχου

διάδρομος σχεδιασμός διαδρόμου φρέσκες λευκές ορτανσίες μαύρο vintage κομμό

Συνδυάστε με πρωτότυπα ιστορικά στοιχεία

Μερικοί άνθρωποι είναι αρκετά τυχεροί που έχουν πρωτότυπα ιστορικά στοιχεία στις σανίδες τους. Με αυτό εννοούμε καλούπια ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία προγενέστερης εποχής. Θα μπορούσατε να αναζητήσετε μοτίβα στην ταπετσαρία και άλλες διακοσμήσεις που συλλέγουν και επαναλαμβάνουν αυτά τα στοιχεία. Μπορείτε να βάλετε τα αυθεντικά διακοσμητικά κομμάτια σε μια μοντέρνα απόχρωση. Αυτό θα είναι πρωτότυπο, δεν το νομίζετε!?

Μπορείτε επίσης να βάλετε vintage έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο στον χώρο του διαδρόμου

διάδρομος σχεδιασμός συρταριέρα συρταριέρα μάρμαρο σφυρήλατο σίδερο

επιπλα αντίκες

Τα έπιπλα αντίκες είναι φυσικά υπέροχα χαραγμένα σε κλασικά έπιπλα αίθουσας. Είναι λίγο ασυνήθιστο για ένα σύγχρονο άτομο να τα ενσωματώσει. Αξίζει τον κόπο όμως. Ένα τραπέζι κονσόλας στη μέση της αίθουσας φαίνεται ιδιαίτερα όμορφο. Αντίκες συρταριέρες και ντουλάπια συρταριών είναι επίσης πολύ κατάλληλα σε αυτό το πλαίσιο. Φαίνεται υπέροχο αν τοποθετήσετε έναν καθρέφτη πάνω του.

Οι διακοσμητικές πλάκες τοίχου δεν είναι επίσης κακή ιδέα

σχεδιασμός διαδρόμου διακόσμηση τοίχου πλάκας τοίχου

Στολίδι – τοίχοι

Μεγάλα τυπωμένα διακοσμητικά χαρτιά τοίχου θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό. Μπορείτε φυσικά να επιτύχετε ακόμα μεγαλύτερη κομψότητα με πλαστική διακόσμηση.

Το θέμα “πουλιά”

Το θέμα πουλιών είναι επίσης κατάλληλο για κλασικές σανίδες δαπέδου.

Εμφανίζονται συχνά σε χαρτί τοίχου με ροζ και ουδέτερα χρώματα

διάδρομος διάδρομος σκάλα τοιχογραφίες τοίχου πουλιά μοτίβο

Ελαφρύ και ευρύχωρο

Τα ουδέτερα χρώματα φωτίζουν υπέροχα τις φωτεινές και ευρύχωρες αίθουσες εισόδου. Συνδυάστε με σκούρα κλασικά έπιπλα για υπέροχη αντίθεση. Μπορείτε εύκολα να συνεχίσετε την παλέτα στους τοίχους με χαλιά στο πάτωμα.

Συντονισμός χρωμάτων

Η δραματική εμφάνιση έχει να κάνει πολύ με τον συντονισμό χρωμάτων. Αναζητήστε κλασικούς, αποτελεσματικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Τι θα λέγατε για το ασπρόμαυρο, αρωματισμένο με κόκκινες πινελιές?

Δράμα στο έδαφος

Τα κλασικά στοιχεία στις σανίδες δαπέδου σίγουρα δεν αποκλείουν το μοντέρνο δράμα. Αυτό σας εισάγει εύκολα μέσα από μοντέρνα, χαλιά με αντίθεση. Με ουδέτερο σχεδιασμό τοίχου, αυτή η εκλεκτική εμφάνιση φαίνεται αρκετά αρμονική. Εναλλακτικά, αναφέρετε διαφορετικά ζεύγη αποχρώσεων με γεωμετρικά μοτίβα.

Οι φαρδιές ρίγες φαίνονται επίσης πολύ εκλεπτυσμένες

διάδρομος σχεδιασμός δαπέδου χαλί ριγέ

Προσεκτικά εισαγόμενες, δροσερές λεπτομέρειες

Οι φωτεινές, μοντέρνες λεπτομέρειες ταιριάζουν με τις κλασικές σανίδες δαπέδου. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, να τους παρουσιάζετε βήμα προς βήμα και να παρατηρείτε το αποτέλεσμα. Μερικές φορές αρκετές μεταλλικές ομπρέλες δίπλα στην πόρτα είναι αρκετές!

Shabby chic με ρουστίκ επίγευση

έπιπλα σχεδιασμού διαδρόμου

Αν σας αρέσει η νοσταλγία στο μπαρόκ στυλ

μπαρόκ τραπέζι σχεδιασμού διαδρόμου

Συνδυάστε στρογγυλά σχήματα και κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό

διάδρομο σχήμα διαδρόμου στρογγυλά σχήματα υψηλής στιλπνότητας μοντέρνο σχέδιο

Κλασικά μοτίβα και ανδρική εμφάνιση

σχεδιασμός διαδρόμου στρογγυλός τοίχος καθρέφτης μαύρο μπουφέ

Βασιστείτε στον πουρισμό όταν πρόκειται για διακόσμηση

βάση ομπρέλα σχεδιασμού διαδρόμου

Καλοκαιρινή ελαφρότητα με φυσικά υλικά

διάδρομος διάδρομος σχεδιασμός σέικερ στυλ υφασμένα καλάθια

Ρετρό μοτίβο ταπετσαρίας για μια ρομαντική πινελιά του παρελθόντος

χαλί σχεδιασμού διαδρόμου

Τα στρογγυλά τραπέζια επίσης δεν είναι τόσο παράταιρα

διάδρομος σχεδιασμός σκάλα στρογγυλό ξύλινο τραπέζι