Το εύχρηστο τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση αγγείων διακόσμησης τοίχων

Όχι, δεν πρόκειται για ποιητικό όρο! Το τυχερό μπαμπού είναι δικό του φυτό

Ενώ μοιάζει με το άλλο, σίγουρα δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Το Luchy Bamboo έχει πολλές πολύτιμες ιδιότητες. Είναι αριστοκρατικός, υπέροχος, εναλλάξ. Επίσης, μπορεί να διακοσμήσει πολλούς τομείς, όπως η καλλιέργεια σε οικιακά γραφεία ή χώρους εργασίας, και αυτό είναι ένα αρκετά πρακτικό χαρακτηριστικό.

Σας αρέσει η φυσική εμφάνιση με τις ευθείες γραμμές σε ένα όμορφο γυάλινο βάζο; Perhapsσως θα θέλατε μια γλάστρα με καμπύλους μίσχους; Με αυτό το φυτό, μπορούν να επιτευχθούν και τα δύο. Υπάρχουν μόνο μερικοί απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε!

Προσοχή: Το τυχερό μπαμπού μπορεί επίσης να είναι δηλητηριώδες για ορισμένα είδη ζώων!

Στην εικόνα βλέπουμε το τυχερό μπαμπού στο πλαίσιο ενός κομψού παραλιακού σπιτιού –

Το εύκολο στη φροντίδα τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση

Το εύχρηστο τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση για το σαλόνι στυλ σαλόνι

Εδώ δείχνει ένα εξωτικό στυλ φύτευσης και έτσι έχει μετατοπίσει τα ασιατικά χαρακτηριστικά του στο παρασκήνιο.

Εδώ βλέπουμε μια αιτιώδη διαιρεμένη ανθοδέσμη. Το οβάλ βάζο είναι μια επιτυχημένη αντίστιξη με τα τετράγωνα αγγεία. Αυτός ο σχεδιασμός δίνει στην τυχερή διάταξη μπαμπού μια εξέχουσα εμφάνιση.

Το τυχερό μπαμπού έχει πραγματικά έναν πολύ συναρπαστικό ρόλο στην κινεζική ιστορία. Αυτό ανάγεται σχεδόν 4.000 χρόνια πριν. Το φυτό προέρχεται στην πραγματικότητα από τη Δυτική Αφρική και θεωρήθηκε ως σύμβολο καλής τύχης. Επιπλέον, μπορεί να είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι αυτό το φυτό σχετίζεται περισσότερο με τα κρίνα παρά με το μπαμπού. Αλλά το όνομά τους παραπέμπει στην εξωτερική εμφάνιση.

Στην επόμενη εικόνα βλέπουμε πώς το τυχερό μπαμπού ενσωματώθηκε στο σχέδιο του σπιτιού με φόντο έναν αφηρημένο πίνακα και δίπλα σε μια συλλογή από οβάλ βάζα

Το εύχρηστο τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση αγγείων διακόσμησης τοίχων

Η δημοτικότητα του φυτού μπορεί να εξηγηθεί από τους καμπύλους μίσχους. Στην πραγματικότητα, δεν είναι φυσική ιδιοκτησία. Το καμπύλο σχήμα είναι το αποτέλεσμα μιας χειραγώγησης που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τα άλλα φυτά μπαμπού.

Κάποιος μπορεί να το πετύχει αυτό στο σπίτι με υπομονή. Για να γίνει αυτό, το φυτό πρέπει να περιστρέφεται τακτικά προς άλλες κατευθύνσεις σε σχέση με τη δύναμη της βαρύτητας κατά τη διαδικασία ανάπτυξης.

Στην επόμενη εικονογράφηση, το τυχερό μπαμπού που φυτεύτηκε στη γλάστρα δημιουργεί μια ζωντανή προφορά ανάμεσα στον τοίχο και το ντουλάπι ασιατικού στιλ

Το εύχρηστο τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση για το ντουλάπι βάσης του μπάνιου

Τι καλύτερη προσθήκη στον καθρέφτη με πλαισιωμένο μπαμπού στον τοίχο.

Στο επόμενο παράδειγμα, η προσθήκη αυτού του φυτού δημιουργεί μια μυστικιστική ατμόσφαιρα. Οι καμπύλοι μίσχοι μοιάζουν σχεδόν με καπνό

Το εύχρηστο τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση για τη συρταριέρα του μπάνιου

Όχι λιγότερο υπέροχη είναι η εμφάνιση αυτού του φυτού σε αυτή τη χαρούμενη τουρκική κουζίνα

Το εύκολο στη φροντίδα τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση μωσαϊκό παράθυρο ιδέα βάζα γυαλί Το τυχερό μπαμπού καταλαμβάνει πραγματικά λίγο χώρο εδώ, αλλά το ύψος του το κάνει εμφανές.

Οι παραδοσιακές κουζίνες με μεγάλους πάγκους φαίνονται πάντα ωραίες με λίγο πράσινο

Το εύχρηστο τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση για έπιπλα από ξύλο κουζίνας

Εδώ το τυχερό μπαμπού θα ήταν πραγματικά κατάλληλο δίπλα σε μερικά κομμάτια επιτραπέζιων σκευών.

Τα καντήλια είναι η βάση τόσο για τα κεριά όσο και για τον θάμνο του δέντρου! Εξαιρετική ή?

Το εύχρηστο τυχερό μπαμπού καθώς τα κεριά διακόσμησης λάμπουν στο περιβάλλον

Δεν είναι αρκετά κομψό και πρωτότυπο?

Το εύκολο στη φροντίδα τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού ενσωματωμένο τζάκι

Πώς βρίσκετε τους μίσχους του τυχερού μπαμπού, που είναι ίσιοι στη βάση και καμπύλοι στο πάνω μέρος, σε αυτό το τραπεζάκι σαλονιού?

Αυτή η διάταξη χρησιμεύει επίσης ως σύνδεση μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων!

Το ευκολοφόρετο τυχερό μπαμπού ακουμπισμένο στα σκαμπό μπαρ της τραπεζαρίας της κουζίνας

Στο επόμενο σχήμα βλέπουμε μια αιτιολογική παραλλαγή. Εδώ το τυχερό μπαμπού έχει την ελκυστικότητα ενός μπουκέτου λουλουδιών.

Στο ανοιχτό μπάνιο, το μπαμπού τοποθετημένο σε μια κατσαρόλα κάνει μια υπέροχη εμφάνιση

Το εύκολο στη φροντίδα τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση μπανιέρα κουβά μπάνιου

 Το φυτό δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αναζωογονεί το δωμάτιο και να παίρνει το καλύτερο από τις ακτίνες του ήλιου.

Πώς να φροντίσετε σωστά το φυτό του θάμνου:

Θερμοκρασία: 15 έως 25 βαθμούς

Φως: Θα πρέπει να παρέχετε ένα φωτεινό αλλά έμμεσο φως. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τον άμεσο φωτισμό. Σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν καλύτερο να έχουμε πολύ λίγα παρά πάρα πολλά. Εάν το φυτό αλλάξει κατεύθυνση προς το φως ή τα φύλλα γκριζάρουν, τότε σίγουρα δεν υπάρχει αρκετό φως.

Νερό: Πρέπει να αντικαθίσταται κάθε δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε μεταλλικό νερό για αυτό. Θα πρέπει να φροντίζετε για την υγεία των φυτών σας όπως θα φροντίζατε για τη δική σας. Εάν χρησιμοποιείτε γλάστρες αντί για βάζα, το χώμα σε αυτά πρέπει να είναι υγρό.

Γη: Αυτό πρέπει να εμπλουτίζεται τακτικά με λιπάσματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τον κατασκευαστή.

Δοχείο: Το τυχερό μπαμπού μπορεί να αναπτυχθεί σε γυάλινο βάζο καθώς και σε γλάστρα. Η στάθμη του νερού πρέπει να είναι μεταξύ 3 και 8 cm.

Κατανομή: Νέα και παλιά φυτά μπορούν εύκολα να αναπτυχθούν μαζί. Μπορείτε να κόψετε ένα στέλεχος από ένα αναπτυγμένο φυτό, να καλύψετε την επιφάνεια με ένα λιωμένο κερί και να βάλετε το σπασμένο κομμάτι σε ένα βάζο. Τις περισσότερες φορές πρέπει να επεξεργάζεστε το νερό με ορισμένες αυξητικές ορμόνες, αλλά θα πρέπει να βρείτε ξανά οδηγίες με τον κατασκευαστή.

Συχνά προβλήματα και οι λύσεις τους

Το να χαλάσει ένα τυχερό μπαμπού είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αποτέλεσμα του κακού νερού. Φροντίστε να το αλλάξετε! Μπορείτε να κόψετε μερικά κομμάτια από τους μίσχους που έχουν ήδη μεγαλώσει και να τα βάλετε σε νερό.

Μην αφήνετε τα νεκρά φύλλα στο νερό, αφαιρέστε τα το συντομότερο δυνατό.

Τα φύλλα που έχουν αναπτυχθεί είναι κιτρινωπά. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτό!

Τα καφέ φύλλα δείχνουν την κακή ποιότητα του νερού.

Όπως πιθανότατα θα μπορούσατε να δείτε από το άρθρο, το τυχερό μπαμπού είναι τυχερό για την εσωτερική διακόσμηση. Μπορείτε να επιτύχετε υπέροχα αποτελέσματα με αυτό ακόμη και με μικρή εμπειρία.

Ας ελπίσουμε ότι θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε με το έργο του θερμοκηπίου σας!

Το εύχρηστο τυχερό μπαμπού ως διακόσμηση για τη συρταριέρα του μπάνιου