μάρμαρο στο σπίτι χρησιμοποιούν ανοιχτό γκρι αποχρώσεις

Χρησιμοποιείτε μάρμαρο στο σπίτι; – Πολύτιμες γνώσεις με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Αγαπάτε την ομορφιά και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, αλλά το μάρμαρο έχει και τα μειονεκτήματά του. Εδώ είναι μερικές σημαντικές πληροφορίες για τις ιδιότητές του

Διαφορετικοί δάσκαλοι χρησιμοποιούσαν το μάρμαρο για πολλούς αιώνες.

Ως αποτέλεσμα, έχουν εξευγενίσει τα δάπεδα πολλών παλατιών, τις οροφές και τους τοίχους τους. Κάποτε λοιπόν το μάρμαρο προοριζόταν κυρίως για την αριστοκρατία, αλλά τώρα βρίσκει το δρόμο του σε όλο και περισσότερα σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Εάν επιλέξετε μια μαρμάρινη λύση στο σπίτι?

Το μάρμαρο είναι ένα εμπόρευμα που κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται σε μειωμένες ποσότητες και είναι δύσκολο να το αγοράσετε σε καλή ποιότητα. Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του υλικού. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Βασικά στοιχεία για το μάρμαρο

Το μάρμαρο είναι ένας μεταμορφικός βράχος. Αυτό χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε κομμάτι μάρμαρο είναι διαφορετικό. Η ποικιλία σε κόκκους και χρώμα λέγεται ότι είναι μια από τις πιο πολύτιμες ιδιότητες της.

Το μάρμαρο μπορεί να δείχνει μια ομοιόμορφη ή λιγότερο ομοιόμορφη εμφάνιση. Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα και τον τύπο του.

η πολυτελής εμφάνιση διατηρείται πάντα

μάρμαρο στο σπίτι χρησιμοποιούν τικ ντουλάπια βάσης ευρύχωρη καμπίνα ντους

Οι τύποι μαρμάρου με πολυτελή επιφάνεια έχουν ομοιόμορφη παλέτα χρωμάτων με μαλακό κόκκο. Η εμφάνιση θα ήταν τότε κομψή και ομοιόμορφη, όπως σε αυτό το δωμάτιο.

Αυτή η εγκατάσταση έχει μάρμαρο με διακριτικό ήχο. Έτσι, η εμφάνιση είναι επίσης λιγότερο ομοιόμορφη. Αυτό μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό. Ο λόγος έγκειται στα ομοιόμορφα σχήματα και λεπτομέρειες που δημιουργούνται από την πέτρα.

Από την άποψη των τεχνικών, το μάρμαρο θα έπρεπε να είχε εξαχθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην Ελλάδα ή την Ιταλία. Έτσι θα αντέξει καλά στην υγρή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Έχω επίσης μια άλλη παρατήρηση: η μεγαλύτερη ποσότητα σιτηρών είναι σημάδι της υψηλότερης αναλογίας σιδήρου. Σε αυτό το μέρος η πέτρα θα αλλάξει την εμφάνισή της με την πάροδο του χρόνου.

Υπόδειξη: Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ιταλικό μάρμαρο για το δωμάτιό σας, η πορσελάνη θα μπορούσε να είναι εξίσου κατάλληλη. Θα επιτύχουν μια πολύ παρόμοια εμφάνιση.

Το ευγενές ξύλο κερασιού είναι μια υπέροχη προσθήκη στο μάρμαρο

Χρησιμοποιήστε μάρμαρο στο σπίτι με ντουλάπια από ξύλο κερασιάς

Τα πλεονεκτήματα του μαρμάρου

 Είναι πολύ εύκολο να δουλέψεις με μάρμαρο. Είναι μια μαλακή πέτρα που μπορεί ακόμη και να αλεσθεί. Μπορεί επίσης να υποστεί επεξεργασία και να πέσει. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μάρμαρο για διαφορετικούς σκοπούς. Στο παράδειγμα εδώ, όλες οι επιφάνειες έχουν εκτελεστεί με αυτή τη λεπτομέρεια, καθώς και μικρότερες λεπτομέρειες, για παράδειγμα στα πλαίσια των θυρών και τα καλούπια οροφής.

Τα μειονεκτήματα του μαρμάρου

Λόγω της μαλακής δομής του, το μάρμαρο είναι πολύ απορροφητικό. Υπάρχει κίνδυνος αποχρωματισμού κατά το χρωματισμό των μαλλιών σας. Για πολλούς λόγους, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το συνδυασμό μαρμάρου και πορσελάνης. Το μάρμαρο είναι πολύ ευαίσθητο σε όξινα μέταλλα. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά καθαριστικά. Κατά τον καθαρισμό πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακές λοσιόν ή άλλα μαλακά μέσα. Ωστόσο, δοκιμάστε τη συμβατότητά τους με το μάρμαρο σας εκ των προτέρων χρησιμοποιώντας ένα μικρό κομμάτι.

Το μάρμαρο διατίθεται σε διαφορετικούς τόνους

Χρησιμοποιήστε μάρμαρο στο σπίτι σε σκούρο γκρι και λευκό

Επιπλέον, το μάρμαρο δεν είναι επίσης η καλύτερη επιλογή εάν έχετε παιδιά.

Ειδικές εκτιμήσεις

Το μάρμαρο περιέχει μέταλλα. Γι ‘αυτό περιέχει επίσης σίδηρο και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε σκουριά. Αυτό μπορεί να καταστρέψει την ομορφιά του μακροπρόθεσμα.

Συνιστάται επίσης μια δοκιμή εδώ. Βάλτε ένα κεραμίδι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο νερό για περίπου δύο ημέρες. Στη συνέχεια, πάρτε τα πίσω για μερικές ώρες και βυθίστε τα ξανά. Παρακολουθήστε τα πλακάκια πολύ προσεκτικά.

Ντους με στιλ

μάρμαρο στο σπίτι χρησιμοποιήστε εσοχή γυάλινη πόρτα

Προειδοποίηση:

Εάν χρησιμοποιείτε τούβλα από κασσίτερο ή μικρά μαρμάρινα πλακάκια με πλάκες πίσω τους, λάβετε υπόψη ότι το 95% των πλακιδίων πρέπει να είναι σε επαφή με το σκυρόδεμα για οποιαδήποτε ανακαίνιση. Το σκυρόδεμα τοποθετείται με οδοντωτή σπάτουλα και δεν μπορούν όλα τα πλακάκια να επιτύχουν κάλυψη 95%.

Τα ενσωματωμένα φώτα παρέχουν ακόμη περισσότερη λάμψη

Χρησιμοποιήστε μάρμαρο στο σπίτι με μια τούβλα εμφάνιση

Το σχήμα κηρήθρας των μαρμάρινων πλακιδίων είναι μια κομψή επιλογή

μάρμαρο στο σπίτι χρησιμοποιούν μοτίβα κηρήθρας

Φροντίδα

Κατά τη γνώμη μου, το μάρμαρο πρέπει να διακοσμηθεί με ένα στεγανωτικό ποιότητας. Επιπλέον, η φροντίδα πρέπει επίσης να γίνεται με τέτοια. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποφύγετε τα ισχυρά καθαριστικά. Το σαπούνι, το νερό και μια νάιλον βούρτσα θα πρέπει να είναι αρκετά.

Στην εικόνα εδώ μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της συνεργασίας με αυτόν τον πράκτορα

μάρμαρο σε οικιακή χρήση κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο

υπόδειξη: Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει στεγανωτικό στις γωνίες. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος αδύναμης σύνδεσης μεταξύ του αρμόστοκου και των γωνιών.

βιωσιμότητα

Πρέπει σίγουρα να κάνετε την έρευνά σας πριν αποφασίσετε να αγοράσετε το μάρμαρο. Υπάρχει πολύ λίγο μάρμαρο στον κόσμο και πάρα πολλοί έμποροι αυτού του υλικού που παραδίδουν κακή ποιότητα.

Σκεφτείτε προσεκτικά τη σημασία και την προσπάθεια χρήσης του και σκεφτείτε την πορσελάνη ως εναλλακτική λύση.

Η ανεξάρτητη μπανιέρα στο μαρμάρινο πάτωμα είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή ματιά από την Lizette Marie Interior Design

μάρμαρο στο σπίτι χρησιμοποιούν ανεξάρτητη λευκή κεραμική μπανιέρα