Θέλετε να δώσετε στους τέσσερις τοίχους σας μια προσωπική πινελιά και ταυτόχρονα να έχετε ένα υπέροχο βλέμμα; Στη συνέχεια, ήρθατε στο σωστό μέρος, γιατί σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε έναν πρακτικό οδηγό για το πώς να σχεδιάσετε ένα μοντέρνο φωτογραφικό τοίχο στο σπίτι. Αυτό είναι αναμφίβολα ένα είδος διακόσμησης τοίχων που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Ένας φωτογραφικός τοίχος είναι ο τέλειος τρόπος για να εξατομικεύσετε ένα δωμάτιο. Μπορείτε να αποδεχτείτε το σχεδιασμό ενός τοίχου μιας γκαλερί ως πρόκληση να εκφράσετε την προσωπικότητά σας με έμμεσο τρόπο. Επιπλέον, είναι η τέλεια ευκαιρία να είστε δημιουργικοί και να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό. Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για το σχεδιασμό ενός τοίχου φωτογραφιών, για παράδειγμα με διαφορετικές διατάξεις, πλαίσια και εμφάνιση. Αλλά αν έχετε ένα μοντέρνο σύγχρονο εσωτερικό ή απλά θέλετε να φέρετε μια κομψή αίσθηση, ένας μοντέρνος φωτογραφικός τοίχος είναι ακριβώς η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ο σχεδιασμός ενός μοντέρνου φωτογραφικού τοίχου είναι στην πραγματικότητα μια δημιουργική δραστηριότητα.

σύγχρονη δημιουργική δραστηριότητα πλαισίου τοίχου φωτογραφιών μεγάλες φωτογραφίες φωτιστικά επάνω από τη μαύρη γάτα

 Οι εικόνες σας επιτρέπουν να αναπτύξετε τη δική σας προσωπικότητα.

Δημιουργήστε σύγχρονες φωτογραφίες τοίχου πολύχρωμες προσωπικές εικόνες αναπτύξτε τη δική σας προσωπικότητα

Σχεδιάστε τον οδηγό σας για έναν μοντέρνο φωτογραφικό τοίχο

Παρακάτω έχουμε περιγράψει τα βασικά βήματα για τη δημιουργία ενός κομψού τοίχου φωτογραφιών. Βασίζονται σε πρακτική εμπειρία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς ανθρώπους. Διαβάστε αυτά τα σημεία προσεκτικά και ξεκινήστε τη δουλειά. Ο σχεδιασμός του φωτογραφικού σας τοίχου θα είναι σίγουρα εύκολος για εσάς. 

  • Προετοιμασία για το σχεδιασμό ενός τοίχου φωτογραφιών

Επιλέξτε τις αγαπημένες σας εικόνες. Αυτά μπορεί να αντιπροσωπεύουν τις πιο όμορφες στιγμές των διακοπών σας, να δείξουν σημαντικά οικογενειακά γεγονότα ή να δείξουν βαθιά αισθήματα αγάπης. Από αυτή την άποψη, σίγουρα θα υπάρχουν άπειρες επιλογές και μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε καλύτερα ποιες φωτογραφίες θα βάλετε στον τοίχο. Στη συνέχεια, καθορίστε τον τοίχο που θέλετε να σχεδιάσετε ως γκαλερί. Ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο, μπορείτε επίσης να καθορίσετε τον αριθμό και το μέγεθος των εικόνων.

 Αναδείξτε τις αγαπημένες σας στιγμές.

Σχεδιάστε έναν μοντέρνο φωτογραφικό τοίχο Οι οικογενειακές φωτογραφίες παρουσιάζουν αγαπημένες στιγμές

Ένας μοντέρνος φωτογραφικός τοίχος μπορεί επίσης να δείχνει αφηρημένα μοτίβα.

Σύγχρονα σχέδια τοίχου αφηρημένα μοτίβα φύλλων σε μορφή XXL στην τραπεζαρία

2) Ποιο κορνίζα ταιριάζει καλύτερα με την ιδέα του σχεδιασμού σας για έναν μοντέρνο φωτογραφικό τοίχο?

Τα κομψά πλαίσια εικόνων είναι ιδιαίτερα σημαντικά επειδή δίνουν στις φωτογραφίες την προσοχή που πραγματικά τους αξίζει. Όσον αφορά την αντιστοίχιση πλαισίων εικόνας, ωστόσο, μπορείτε εύκολα να χαλάσετε για επιλογή. Κατ ‘αρχήν, τα πλαίσια είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, για παράδειγμα ξύλο, μέταλλο ή πλαστικό. Έρχονται επίσης σε διαφορετικά χρώματα, αν και το ασπρόμαυρο είναι το πιο δημοφιλές. Αν στοχεύετε σε μια απλή κομψότητα, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια κλασική εμφάνιση, συγκεκριμένα μαύρα ξύλινα κουφώματα με πασέ-πατάτα. Τα πλαίσια φωτογραφιών που ταιριάζουν μεταξύ τους έχουν πάντα ως αποτέλεσμα μια ρέουσα, συνεκτική αισθητική στο σχεδιασμό και βαθμολογούνται με αυτό. Αλλά αν στέκεστε σε έναν μοντέρνο φωτογραφικό τοίχο σε στυλ Boho, τότε μπορείτε να διατηρήσετε το σχέδιο πιο πολύχρωμο. Σε αυτή την περίπτωση, σημαίνει καρέ σε διαφορετικά χρώματα και τις εικόνες μάλλον ελεύθερα σχεδιασμένες χωρίς συγκεκριμένο πλέγμα. Όλα αυτά εξαρτώνται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Κλασικό σχέδιο τοίχου φωτογραφιών σε ασπρόμαυρο.

μοντέρνο σχέδιο τοίχου με κλασική διάταξη σε ασπρόμαυρο

Οι έγχρωμες φωτογραφίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για μια κομψή διάταξη.

μοντέρνα διάταξη σχεδιασμού τοίχου φωτογραφιών με έγχρωμες φωτογραφίες αναμνήσεις από τις διακοπές

Οι ευθείες γραμμές και η τέλεια συμμετρία χαρακτηρίζουν αυτόν τον σχεδιασμό τοίχου.

μοντέρνος φωτογραφικός τοίχος κάτω από γυαλί ευθείες γραμμές τέλεια συμμετρία ενδιαφέρουσα σχεδίαση τοίχου

3) Ποια διάταξη σας αρέσει περισσότερο?

Για τη συνολική εμφάνιση ενός μοντέρνου φωτογραφικού τοίχου, είναι ζωτικής σημασίας ο τρόπος κατανομής των εικόνων σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Υπάρχει κάποιο κεντρικό σημείο γύρω από το οποίο είναι τοποθετημένες οι εικόνες ή ακολουθούν ένα κανονικό μοτίβο; Στη συλλογή φωτογραφιών μας θα βρείτε παραδείγματα μοντέρνων φωτογραφικών τοίχων με διαφορετική διάταξη. Για παράδειγμα, αυτά ξεχωρίζουν στο κλασικό στιλ με τις καθαρές γραμμές και την τέλεια συμμετρία τους. Χαρακτηρίζονται από ένα αυστηρό κρέμασμα σειράς.

Το αυστηρό κρέμασμα σειράς είναι κομψό και κλασικό.

μοντέρνος σχεδιασμός τοίχων φωτογραφιών αυστηρή ανάρτηση τεσσάρων εικόνων διατεταγμένων κάθετα

Τα μεγέθη των εικόνων ταιριάζουν πολύ ….

μοντέρνα φωτογραφία τοίχου μόδα νεαρή γυναίκα πολλές εικόνες αυστηρή ρύθμιση

 … και καταλήγουν σε μια ρέουσα, συνεκτική ρύθμιση.

σύγχρονη αυστηρή συνεκτική διάταξη τοίχου φωτογραφιών

Σε αντίθεση με την τέλεια, μάλλον μινιμαλιστική διάταξη των φωτογραφιών, υπάρχει ένας τοίχος εικόνας σε στιλ boho. Υπάρχουν φωτογραφίες σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα και η διάταξη είναι εκλεκτική. Είναι όσο πιο προσωπική γίνεται. Δύσκολα μπορεί να γίνει λόγος για τσιμεντένιο πλέγμα. Ωστόσο, ένας τέτοιος τοίχος φωτογραφιών σκοράρει με την ατομική του διάταξη και έχει τόσους θαυμαστές όσο η κλασική διάταξη.

 Μια εκλεκτική διάταξη εικόνας μπορεί επίσης να είναι κομψή.

μοντέρνα φωτογραφία τοίχου εκλεκτική διάταξη εικόνας πολύ κομψή στο σαλόνι

Αυτός ο μοντέρνος φωτογραφικός τοίχος έχει έντονη εκφραστικότητα.

μοντέρνος φωτογραφικός τοίχος στο σαλόνι μια ισχυρή εκφραστικότητα των εικόνων

Μια κομψή διάταξη χωρίς πλέγμα ταιριάζει απόλυτα στο μοντέρνο σαλόνι.

μοντέρνα φωτογραφία τοίχου κομψή διάταξη χωρίς πλέγμα τέλειο στο μοντέρνο σαλόνι

Σχεδιάστε επιπλέον συμβουλές για έναν μοντέρνο φωτογραφικό τοίχο

Θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές επιπλέον συμβουλές για τον κομψό και, κυρίως, επιτυχημένο σχεδιασμό του φωτογραφικού σας τοίχου.

  • Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να περάσετε από τους τοίχους με έναν ανιχνευτή καλωδίων. Αυτό είναι απολύτως απαραίτητο εάν θέλετε να τρυπήσετε. Πριν από τη διάτρηση, φροντίστε να απενεργοποιήσετε το ρεύμα. Καλύτερα να εργάζεσαι με ασφάλεια παρά να ρισκάρεις!
  • Κατά κανόνα, οι αφίσες, οι εκτυπώσεις, οι φωτογραφίες και οι εικόνες πρέπει να τοποθετούνται περίπου έξι πόδια πάνω από το πάτωμα. Ωστόσο, το ύψος, όπως και η διάταξη των φωτογραφιών, εξαρτάται πρωτίστως από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τη γενική ιδέα του σχεδιασμού σας.

Αυτός ο φωτογραφικός τοίχος φέρνει ένα συγκεκριμένο δράμα στην κρεβατοκάμαρα.

Ο σχεδιασμός ενός μοντέρνου φωτογραφικού τοίχου στο υπνοδωμάτιο φέρνει ένα συγκεκριμένο δράμα στο δωμάτιο

 Ενδιαφέρουσες εικόνες κοσμούν τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι.

Ο μοντέρνος φωτογραφικός τοίχος δημιουργεί ενδιαφέρουσες εικόνες στο υπνοδωμάτιο και διακοσμεί τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι

  • Ένας μοντέρνος φωτογραφικός τοίχος μπορεί επίσης να σχεδιαστεί χωρίς διάτρηση. Η διάτρηση σημαίνει βλάβη ολόκληρου του τοίχου αυτές τις μέρες, επομένως θεωρείται ξεπερασμένη μέθοδος. Μπορείτε να κλείσετε τις φωτογραφίες σας με κολλητική ταινία και επίσης να δημιουργήσετε τη διάταξη που θέλετε. Μια άλλη πιθανότητα θα ήταν να βάλετε τις φωτογραφίες σε λωρίδες και να τις ακουμπήσετε στον τοίχο ανάλογα με το μέγεθος.
  • Τέλος, συνιστάται να φωτίζετε τον τοίχο φωτογραφιών. Οι σύγχρονοι προβολείς έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα φωτιστικά για το σχεδιασμό σας.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για το σχεδιασμό ενός μοντέρνου φωτογραφικού τοίχου και θαυμάστε το έργο τέχνης σας κάθε μέρα!

Ένας τοίχος γκαλερί σε λωρίδες!

Σχεδιάστε ένα μοντέρνο φωτογραφικό τοίχο Gallery Wall σε λωρίδες

μοντέρνο φωτογραφικό τοίχο ενδιαφέρουσα διάταξη στις προεξοχές

 Θαυμάστε ένα πραγματικό έργο τέχνης στον τοίχο κάθε μέρα!

μοντέρνος φωτογραφικός τοίχος δημιουργούν αφηρημένα μοτίβα πραγματικό έργο τέχνης στον τοίχο στο σαλόνι

 Έχετε ακούσει για την κρεμάστρα κομμωτηρίου;?

μοντέρνα φωτογραφία τοίχου σχεδιασμός καφέ γωνιακό κρεμαστό σαλόνι πολλές εικόνες

Οι φωτογραφίες του μωρού είναι πάντα οι πιο όμορφες!

μοντέρνα φωτογραφία τοίχου μεγάλη φωτογραφία μωρού πολύ χαριτωμένη