Κάποιοι συλλέγουν τις φωτογραφίες σας στα smartphone τους, άλλοι στο άλμπουμ φωτογραφιών και τρίτα μέρη; … Τα τρίτα μέρη σχεδιάζουν τοίχους φωτογραφιών! Οι τοίχοι φωτογραφιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε ρητά στο εσωτερικό μια προσωπική πινελιά. Είτε δώστε περισσότερη αρμονία στο εσωτερικό είτε φέρτε δυναμισμό στο δωμάτιο. Αν θέλετε να φέρετε μια ζωντανή αίσθηση στο σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο ή το διάδρομο, θα μπορούσατε φυσικά να σχεδιάσετε μόνοι σας έναν φωτογραφικό τοίχο! Υπάρχουν πολλές επιλογές σχεδίασης στη διάθεσή σας για το πώς το κάνετε αυτό. Σε αυτό ακριβώς εστιάζεται η σημερινή μας ανάρτηση …

Ένας φωτογραφικός τοίχος ταιριάζει απόλυτα στο σαλόνι αν δεν θέλετε να αφήσετε τους τοίχους άδειους σε καμία περίπτωση!

φτιάξτε φωτογραφία τοίχου μόνοι σας διακόσμηση τοίχου εικόνας

Σχεδιάστε έναν τοίχο φωτογραφιών – πρακτικές συμβουλές

Οι οικογενειακές φωτογραφίες και οι φωτογραφίες με φίλους είναι πολύ σημαντικές. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο οι τοίχοι φωτογραφιών είναι τόσο δημοφιλείς στη μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση. Υπάρχει επίσης χώρος για όμορφα μοτίβα και τοπία στον τοίχο. Όταν σχεδιάζετε έναν τοίχο φωτογραφιών, έχετε μεγάλη ελευθερία να εκφράσετε τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι ποιος τοίχος μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη οθόνη διαφορετικών φωτογραφιών. Για παράδειγμα, ο κενός τοίχος πάνω από τον καναπέ του σαλονιού είναι ένα τέλειο μέρος για τον τοίχο φωτογραφιών σας. Το άδειο υπνοδωμάτιο ή ο τοίχος του διαδρόμου είναι επίσης υπέροχα κατάλληλο για αυτό! Στη συνέχεια, θα πρέπει να σχεδιάσετε τον τοίχο φωτογραφιών: μετρήστε την περιοχή και δημιουργήστε ένα σκίτσο!

Ορίστε έγχρωμες πινελιές στο δωμάτιο με τον τοίχο φωτογραφιών

Ο τοίχος φωτογραφιών δίνει έμφαση στα πλαίσια εικόνων

 Υπάρχουν επίσης άλλες αποφάσεις που πρέπει να λάβετε κατά το σχεδιασμό του δικού σας τοίχου φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες θα είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες; Μπορείτε επίσης να τα εκτυπώσετε σε διαφορετικά μεγέθη και να τα πλαισιώσετε σε διαφορετικά πλαίσια εικόνων. Or δημιουργήστε έναν τοίχο φωτογραφιών χωρίς κορνίζα! Άλλωστε, ο τρόπος που σχεδιάζετε τον τοίχο φωτογραφιών λέει κάτι για το γούστο του κατοίκου! Θήκες γυαλιού χωρίς πλαίσιο, μονές κορνίζες στο ίδιο μέγεθος για διαφορετικά μεγέθη φωτογραφιών ή μονές κορνίζες και εικόνες του ίδιου μεγέθους; Όλα αυτά είναι υπό αμφισβήτηση πριν σχεδιάσετε τον τοίχο φωτογραφιών. Και πολλα ΑΚΟΜΑ…

Μια ποικιλία ιδεών σχεδιασμού τοίχων με φωτογραφίες …

Ανάλογα με το πώς σχεδιάζετε τον τοίχο φωτογραφιών, αφήνετε το δωμάτιο να εμφανίζεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έτσι καθορίζετε το στυλ της ατμόσφαιρας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σχεδιάσετε τον τοίχο φωτογραφιών. Θα θέλατε μια συμμετρική διάταξη ή θέλετε ένα δημιουργικό σχέδιο τοίχου; Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες και οι εικόνες μπορούν να τοποθετηθούν ασύμμετρα στον τοίχο ή σε μια ενδιαφέρουσα μορφή.

Βάλτε τις φωτογραφίες στο προσκήνιο με όμορφες κορνίζες ή φώτα

φτιάξτε τον τοίχο φωτογραφιών μόνοι σας μαύρο και άσπρο

Δεν θέλουν όλοι να δημιουργήσουν μια ιδιωτική συλλογή φωτογραφιών σε κορνίζες. Είναι επίσης μια ωραία ιδέα να κολλήσετε τις φωτογραφίες απευθείας στον τοίχο με αυτοκόλλητα τακάκια. Αλλά μην ανησυχείτε! Αυτά μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα! Έχετε μερικές διαφορετικές επιλογές: στερέωση εικόνων σε κορδόνια ή σύρμα με μανταλάκια, στερέωση φωτογραφιών σε τοίχο φελλού με βελόνες, τοποθέτηση φωτογραφιών σε μεταλλική ράγα με μαγνήτες … Σε κάθε περίπτωση, εξασφαλίζετε ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο τοίχου που ταιριάζει επίσης δωμάτιο δίνει μια μοντέρνα εμφάνιση!

Αλλά για εκείνους που βασίζονται σε φωτογραφίες και εικόνες με κορνίζες, υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εναλλακτικές για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σχέδιο τοίχου. Αρχικά, μπορείτε να βάλετε ποικίλες μορφές φωτογραφιών στον τοίχο. Μπορείτε είτε να τα κρεμάσετε τυχαία είτε να τα τοποθετήσετε σε ένα πλέγμα ή σε διαφορετικές γεωμετρικές φιγούρες. Έτσι, το να τα κρεμάσετε σε σειρές δεν αποδεικνύεται πάντα το καλύτερο … Αλλά μια σειρά από φωτογραφίες που γεμίζουν τοίχους αντιπροσωπεύουν το στυλ και την κομψότητα! Το κολάζ (κρέμεται στην άκρη) είναι επίσης πολύ δημοφιλές επειδή το δωμάτιο παίρνει μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες των μικρών κοσμούν υπέροχα τους τοίχους του σαλονιού!

Οι τοίχοι φωτογραφιών δημιουργούν δημιουργικές ιδέες διακόσμησης τοίχων

Τακτοποιήστε τις φωτογραφίες και τις εικόνες στον τοίχο με έναν κάπως παιχνιδιάρικο τρόπο

φτιάξτε φωτογραφία τοίχο ιδέες διακόσμησης τοίχου σαλόνι διακοσμήστε

Αφού αποφασίσετε για το ένα ή το άλλο σχέδιο τοίχου φωτογραφιών, μπορείτε στη συνέχεια να εξετάσετε διαφορετικές μεθόδους για το πώς να παρουσιάσετε όμορφα τον φωτογραφικό τοίχο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λωρίδες ή μεμονωμένους λαμπτήρες για να φέρετε τις φωτογραφίες σε πρώτο πλάνο και ένα μοτίβο ζωγραφισμένο στον τοίχο δίνει στον τοίχο φωτογραφιών μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Όλοι έχουν αγαπημένες φωτογραφίες ή εικόνες που απολαμβάνουν να τις βλέπουν ξανά και ξανά! Αν θέλετε επίσης να προβάλλετε οικογενειακές φωτογραφίες ή όμορφα θέματα και τοπία, γιατί να μην δημιουργήσετε έναν δημιουργικό τοίχο φωτογραφιών ή κολάζ φωτογραφιών; Καταπλήξτε τους καλεσμένους σας με ένα όμορφο σχέδιο τοίχου!

Επίσης κρεμάστε μερικά διακοσμητικά αντικείμενα κάτω από τις φωτογραφίες και τις εικόνες!

φτιάξτε μόνοι σας φωτογραφίες τοίχου προτάσεις σχεδιασμού τοίχου

Συμμετρική ή όχι; Πώς πρέπει να φαίνεται ο τοίχος φωτογραφιών?

ο φωτογραφικός τοίχος κάνει ιδέες σχεδιασμού τοίχων που τραβούν την προσοχή

Οι φωτογραφίες κάνουν το σαλόνι πολύ πιο άνετο …

Φτιάξτε μόνοι σας φωτογραφία τοίχου ιδέες διακόσμησης τοίχου

Οι λωρίδες εικόνας είναι επίσης μια ωραία εναλλακτική λύση για τη διακόσμηση τοίχων με εικόνες

φτιάξτε τον τοίχο φωτογραφιών μόνοι σας λωρίδες εικόνας ιδέες σχεδιασμού καθιστικού

Χαριτωμένες οικογενειακές φωτογραφίες ή όμορφα μοτίβα; Τι προτιμάτε να βάλετε στον τοίχο?

φωτογραφικός τοίχος κάντε οικογενειακές φωτογραφίες τοπία μόνοι σας

κάντε φωτογραφία τοίχου μόνοι σας επιλογή παλέτας χρωμάτων

φτιάξτε φωτογραφία τοίχου μόνοι σας δερμάτινο καναπέ πίσω τοίχο εικόνες διακόσμηση τοίχου

Φτιάξτε μόνοι σας φωτογραφία σε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις

Πολύ μοντέρνος σχεδιασμός τοίχων στο σαλόνι

Ο τοίχος φωτογραφιών κάνει παιχνιδιάρικες ιδέες διακόσμησης τοίχων καθιστικού

φτιάξτε μόνοι σας φωτογραφία τοίχου δημιουργήστε ιδέες για τοίχους

φτιάξτε φωτογραφία τοίχο μόνοι σας τοίχοι k

φτιάξτε μόνοι σας φωτογραφία τοίχου λευκή γκρίζα διακόσμηση τοίχου

Φέρτε ένα δοχείο στυλ στο δωμάτιο μέσω του σχεδιασμού τοίχων

Φτιάξτε μόνοι σας ιδέες διακόσμησης σαλονιού φωτογραφιών

φτιάξτε φωτογραφία τοίχο διάταξη διακοσμήστε διάδρομο

φτιάξτε φωτογραφία τοίχου μόνοι σας διακόσμηση τοίχου λωρίδες εικόνας κομψές ιδέες διακόσμησης σαλόνια