Η απλή διακόσμηση είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές θέμα για τα Χριστούγεννα. Παραμένει όμως επίκαιρο όλο το χρόνο. Perhapsσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εορταστικό σας ενθουσιασμό για να μάθετε να φτιάχνετε εσείς κάτι νέο. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ικανότητα για να ομορφύνετε το σπίτι σας και σε άλλες εποχές.

Με απλές οδηγίες, θα σας μάθουμε πώς να φτιάχνετε μόνοι σας υπέροχες φούντες. Το μοτίβο περιλαμβάνει πολλά χρώματα και διασκεδαστικές λεπτομέρειες, όπως πομπόν και ξύλινες χάντρες. Χρησιμοποιώντας άλλα υπέροχα παραδείγματα, θα σας δείξουμε στη συνέχεια ιδέες για διακόσμηση με αυτά.

Μπορείτε να αρωματίσετε μια τσάντα με φούντες

Τσάντα με πομπόν

Τα υλικά που χρειάζονται για την κατασκευή φούντας

  • Νήματα διαφορετικών χρωμάτων / μεταξωτές κλωστές,
  • Κουτί μεγέθους Α6,
  • Κοφτερό ψαλίδι ραψίματος,
  • Μια μεγάλη βελόνα,
  • Ξύλινες χάντρες διαφορετικού χρώματος με μεγάλη τρύπα στη μέση,
  • πιρούνι,
  • σελοτέιπ,
  • Αγκίστρι / σπαστό δαχτυλίδι.

Τώρα αρχίστε να τσιμπάτε τα πομ πομ!

Θα χρειαστείτε αυτά τα υλικά για την ιδέα από τις οδηγίες

Υλικά κατασκευής Pompons

Φτιάξτε φούντες – Βήμα 1: Φτιάξτε μια δέσμη για την κύρια φούντα

Αρχικά, επιλέξτε το νήμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη μεγαλύτερη φούντα. Κόψτε ένα μικρό μέρος από το χαρτόνι. Σπρώξτε το ένα άκρο του νήματος προς τα μέσα για να μην γλιστρήσει. Τυλίξτε το γύρω από το κουτί 30-40 φορές.

Κόψτε ένα άλλο κομμάτι από το ίδιο νήμα που έχει μήκος περίπου 50 εκατοστά. Τραβήξτε το ανάμεσα στην ήδη φτιαγμένη δέσμη και το κουτί. Τα δύο άκρα πρέπει να έχουν το ίδιο μέγεθος. Σε καμία περίπτωση μην τα κόψετε!

Εικόνες για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής της φούντας

Pom poms χειροτεχνίες βήμα προς βήμα

Βήμα 2: κόψτε και δέστε

Τώρα σύρετε τη δέσμη από το χαρτόνι και κόψτε τους βρόχους. Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι ραψίματος για αυτό. Στη συνέχεια, φέρτε τα άκρα μαζί. Όταν το κάνετε αυτό, πρέπει να αφήσετε μόνο τα άκρα του μακρύ νήμα που χρησιμοποιήσατε για να σύρετε τη δέσμη προς τα κάτω.

Τώρα πάρτε ένα νήμα με αντίθεση χρώματος και δέστε έναν κόμπο στην επάνω πλευρά. Σε αυτήν την εικόνα χρησιμοποιήσατε το κίτρινο νήμα. Τυλίξτε το αρκετές φορές όπως φαίνεται εκεί. Δέστε σφιχτά μαζί με ένα διπλό κόμπο και κόψτε το περίσσευμα του νήματος.

Οδηγίες χειροτεχνίας φούντας με πιρούνι

Tinker small pom pons ιδέα

Φτιάξτε πομ πομ

Τώρα φτάνουμε στην κατασκευή των πομ-πομ. Τώρα πάρτε το πιρούνι και περάστε το νήμα στα 25 εκατοστά του νήματος γύρω από το ευρύτερο τμήμα του. Μπορείτε να κολλήσετε τα άκρα του νήματος στη λαβή του πιρουνιού, ώστε να μην παρεμβαίνουν.

Στη συνέχεια τυλίξτε μέρος του νήματος όπως φαίνεται στις εικόνες. Συχνά θέλετε να κάνετε τη δέσμη όσο το δυνατόν πιο παχιά. Ωστόσο, μην το παρακάνετε ούτε εσείς! Εάν τυλίξετε το νήμα περίπου 15 φορές, αυτό είναι το βέλτιστο.

Τραβήξτε τα άκρα του νήματος προς τα κάτω από τη λαβή του πιρουνιού. Χρησιμοποιήστε αυτά για να δέσετε το πακέτο μεταξύ τους. Κρατήστε το από το πιρούνι για λίγο ακόμα. Δέστε τη δέσμη όσο πιο σφιχτά μπορείτε με έναν διπλό κόμπο. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το από το πιρούνι και δέστε το ξανά έτσι ώστε το όλο πράγμα να είναι πολύ σφιχτό.

Φέρτε το ψαλίδι στο κέντρο της δέσμης. Στη συνέχεια, κυλήστε τα γύρω από το χέρι σας. Κόψτε τους βρόχους έτσι ώστε τα άκρα να παραμείνουν στο ίδιο μήκος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια αρχή για να φτιάξετε ένα ή περισσότερα πομπόν.

Τελειωμένες φούντες

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση με πομ πομ

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση της φούντας

Θα χρειαστείτε τον δακτύλιο σχισίματος ή το άγκιστρο για αυτό το μέρος. Πάρτε τα μακριά άκρα στις επάνω πλευρές των φούντων σας και στερεώστε τα στη βελόνα. Τώρα μπορείτε να εισάγετε τη βελόνα μέσα από τα πομπόν και τις ξύλινες χάντρες. Το πώς ακριβώς το κάνετε αυτό εξαρτάται από τη φαντασία σας.

Αφού λάβετε το αποτέλεσμα που θέλετε, βάλτε τη βελόνα πίσω μέσα από το δαχτυλίδι και, στη συνέχεια, πίσω από τα πομ πομ, φούντες και ξύλινες χάντρες. Πάντα να στοχεύετε στη μέση του δυνατού.

Κατεβάστε τη βελόνα αλλά κρατήστε και τα δύο άκρα του νήματος. Συνδέστε τα με άλλα που είναι ακόμα δωρεάν. Χρησιμοποιείτε πάντα διπλούς κόμβους για να διατηρήσετε το σύνολο όσο το δυνατόν ασφαλέστερο. Τώρα κόψτε όλα τα άκρα στο ίδιο μήκος. Γείρετε πίσω και απολαύστε τη δουλειά σας!

Όταν το έχετε κάνει αρκετά, μπορείτε να δείτε τις άλλες διακοσμητικές ιδέες μας με φούντες και ίσως να κάνετε μερικές από αυτές σε δράση.

Φούντες στον τοίχο σε μια κορδέλα

λεπτές ρίγες φούντες γιρλάντα

Έτσι είναι υπέροχη μια ρουστίκ διακόσμηση φούντας

φτιάξτε ευγενείς ρουστίκ φούντες sekber

Αυτή η γιρλάντα από φούντες θα ήταν αρκετή ως εορταστική διακόσμηση σε πολλές περιπτώσεις

διακοσμητικά διακοσμητικά γενεθλίων από φούντες

Σας αρέσει αυτή η διακόσμηση DIY ως ιδέα για παιδικό πάρτι γενεθλίων;?

διακόσμηση γενεθλίων με φούντες

γιρλάντα από φούντες σε διάφορα χρώματα

λαμπερή πανηγυρική φούντα εμφάνισης

φούντες διακόσμησης τζακιού κάνουν τη δική σας ιδέα

Αυτή η διακόσμηση φούντας είναι ιδανική για να αρωματίσει αυτόν τον βιομηχανικό χώρο

φτιάξτε μόνοι σας φούντες για κινητά

ωραίο σχέδιο τοίχου με φούντες σε ροζ και μπλε χρώμα

φούντες ως διακόσμηση για ντους μωρών

φούντες σε μεταλλικό σχεδιασμό τοίχων

Σχεδιασμός τοίχου με νήματα διαφορετικού χρώματος

φούντες σε ρουστίκ χρώματα ιδέα

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ζεν διάθεση με διακοσμήσεις φούντας

φούντες ιδέα διακόσμησης ζεν

βρόχο γιρλάντα φούντες ουράνιο τόξο

αλυσίδα φούντας διαφορετικών χρωμάτων

φτιάξτε μόνοι σας σχεδιασμό τοίχου με φούντες