Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του παραθύρου, οι απόψεις συχνά διαφέρουν. Σε κάποιους αρέσει ιδιαίτερα η διακόσμηση. Τα περιτυλίγματα και οι πτυχώσεις αφήνονται να πέσουν στο πάτωμα. Άλλοι, από την άλλη πλευρά, το αγαπούν πρακτικό. Ένα παράθυρο είναι πάνω από όλα μια είσοδος για φως, αν γίνει πολύ φωτεινό ή αν η χειρότερη παρενέργεια – τα βλέμματα από τους γείτονες – είναι πολύ αισθητή, χρειάζεται ένα φράγμα, τίποτα περισσότερο.

Ρίχνουμε μια προσεκτική ματιά σε 3 μορφές μοντέρνου σχεδιασμού παραθύρων και αποκαλύπτουμε πού πηγαίνουν καλύτερα.

διακόσμηση παραθύρων διακόσμηση κήπου5

Τι μπορεί να κάνει η σύγχρονη αντηλιακή προστασία;?

Εκτός από μια ορισμένη ευθύτητα και νεωτερικότητα, και οι τρεις παραλλαγές έχουν τις ίδιες επιλογές όσον αφορά τις ιδιότητες του υφάσματος. Το σκοτάδι, η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η προστασία από τη θερμότητα και η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι δυνατές και με τις τρεις παραλλαγές σε διαφορετικές μορφές. Επίσης, δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά το χρώμα για οποιαδήποτε από τις παραλλαγές.

Υπό heimtextilien.com μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για την ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα οποία, παρεμπιπτόντως, σπάνια λένε τίποτα για τις ιδιότητες φωτισμού των υφασμάτων.

διακόσμηση παραθύρων διακόσμηση κήπου6

Κλασικό με ιδιότητες παίκτη ομάδας – το ρολό blind

Όποιος, εκτός από την κλασική διακόσμηση παραθύρων, εκτιμά τη σκούρα ή τις ιδιότητες προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της αντηλιάς, αλλά θέλει να τις εφαρμόσει όσο το δυνατόν πιο διακριτικά, ή που θέλει να δώσει στις λείες επιφάνειες χώρο εργασίας, συνιστάται με ρολό Το Μπορεί να υποχωρήσει σχεδόν αόρατα πίσω από την υπάρχουσα διακόσμηση κουρτινών και δεν το ανταγωνίζεται με την λεία του επιφάνεια. Εμπλουτίζει δωμάτια με ευθείες γραμμές και μινιμαλιστική επίπλωση με τις ίδιες ιδιότητες. Εδώ, στο σωστό χρώμα, μπορεί να γίνει έμφαση στο δωμάτιο. Με μια παιχνιδιάρικη διακόσμηση, για παράδειγμα millefleurs, ένα ρολό μπορεί επίσης να συμπληρώσει παιχνιδιάρικα στυλ ρομανικής επίπλωσης.

διακόσμηση παραθύρων διακόσμηση κήπου

διακόσμηση παραθύρων διακόσμηση κήπου7

Ευέλικτο και δομημένο – το κάθετο blind

Τα πλεονεκτήματα μιας κάθετης περσίδας είναι παρόμοια με αυτά ενός τυφλού. Η πτώση του φωτός είναι απεριόριστα ρυθμιζόμενη περιστρέφοντας τα πηχάκια. Μεταξύ των διακοσμητικών παραθύρων που παρουσιάζονται, η ελαστική κουρτίνα είναι πιθανώς αυτή που είναι περισσότερο στην περιοχή της έντασης μεταξύ της παραδοσιακής γλώσσας σχεδιασμού και της σύγχρονης λειτουργικότητας. Κινητό σαν forehand αλλά μειωμένο στα βασικά στο σχέδιο. Αυτή η νηφαλιότητα του έδωσε λανθασμένα τα προς το ζην σε γραφεία και πρακτικές. Εάν χρησιμοποιούνται σωστά, τα κάθετα πηχάκια μπορούν επίσης να διακοσμήσουν χώρους διαβίωσης.

διακόσμηση παραθύρων διακόσμηση κήπου3

Ποικιλία με την πραγματική έννοια της λέξης – πτυχωτές περσίδες

Λόγω του σχεδιασμού τους, οι πτυχωτές περσίδες έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων ιδεών διακόσμησης παραθύρων: Μπορούν να κατασκευαστούν για να ταιριάζουν σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων παραθύρων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακριβώς μπροστά από το παράθυρο. Επιπλέον, οι πτυχωτές περσίδες καθιστούν δυνατό τον συνδυασμό δύο κρεμαστών σε ένα σύστημα. Μπορείτε λοιπόν να αντικαταστήσετε τον κλασικό συνδυασμό κουρτινών και κουρτινών με πλήρη λειτουργικότητα αλλά λιγότερο εκτεταμένα. Οι πτυχωτές περσίδες είναι μια τάση στα παράθυρα και, λόγω της ποικιλίας των χρωμάτων και των σχεδίων τους, είναι κατάλληλες για μεγάλη ποικιλία στυλ επίπλωσης.

διακόσμηση παραθύρων διακόσμηση κήπου2

διακόσμηση παραθύρων διακόσμηση κήπου4