Μπορείτε να φανταστείτε ένα κομψό εσωτερικό χωρίς φυτά σπιτιού; Δεν είναι κάτι καινούργιο, τα ανθοφόρα φυτά είναι από καιρό αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σπιτιού. Ζωντανεύουν τους τέσσερις τοίχους μας και φέρνουν μια φυσική πινελιά μαζί τους. Μας αρέσει να το χρησιμοποιούμε για να διακοσμήσουμε μεμονωμένα δωμάτια και να φέρουμε περισσότερη φρεσκάδα και χρώμα σε αυτά. Η αισθητική λειτουργία των φυτών εσωτερικού χώρου είναι αξεπέραστη. Αλλά αυτές οι φυσικές ομορφιές έχουν επίσης πολλά πρακτικά πλεονεκτήματα. Καθαρίζουν τον αέρα και δημιουργούν ένα καλύτερο εσωτερικό κλίμα. Γνωρίζατε όμως ότι ανάμεσα στα φυτά εσωτερικού χώρου υπάρχουν και εκείνα που μας φέρνουν περισσότερη ευτυχία και ευημερία; Αυτά δεν φαίνονται απλά υπέροχα χάρη στα όμορφα λουλούδια τους ή στα καταπράσινα φύλλα τους. Μπορούν να αλλάξουν πολύ την αγάπη ή την οικογενειακή σας ζωή φέρνοντας σας ευτυχία, υγεία και ευημερία. Στα επόμενα δύο άρθρα, θέλουμε να αναφέρουμε ποια φυτά εσωτερικού χώρου θεωρούνται τυχερά γούρια. Σε αυτό το άρθρο ρίχνουμε μια προσεκτική ματιά σε τέσσερα ανθισμένα φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερά γούρια.

 Φυτά εσωτερικού χώρου με όμορφα λουλούδια διακοσμούν το σπίτι μας και μας φέρνουν περισσότερη προσωπική ευτυχία στην καθημερινή ζωή.

Σπίτι φυτά για καλή τύχη Anthurium κόκκινα λουλούδια γυαλιστερά πράσινα φύλλα

Πιστέψτε το ή αμφιβάλλετε, τα φυτά του σπιτιού είναι ζωντανά πράγματα που μας περιβάλλουν παντού στην καθημερινή ζωή. Στο δικό σας σπίτι είναι πραγματικοί ολόπλευροι που μας εντυπωσιάζουν με τη φυσική τους γοητεία και δημιουργούν μια καλή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Για παράδειγμα, χωρίς τα φυτά εσωτερικού χώρου να ανθίζουν, κάθε δωμάτιο θα φαινόταν γυμνό και άψυχο.

Πολλά από αυτά δεν είναι απαιτητικά και δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση. Αλλά αν φροντίζετε σωστά τους πράσινους συγκάτοικους σας, μπορεί να εκπλαγείτε με το πώς αντιδρούν. Τα φυτά εσωτερικού χώρου εκτιμούν την προσπάθεια και τη φροντίδα σας. Σας ευχαριστούν για αυτό με υπέροχα, μερικές φορές αρωματικά λουλούδια και πλούσιο πράσινο. Γιατί να αρνηθούμε τότε ότι ορισμένα φυτά εσωτερικού χώρου θεωρούνται τυχερά γούρια στους τέσσερις δικούς σας τοίχους; Παρακάτω θα βρείτε τα τέσσερα αγαπημένα μας ανάμεσα στα ανθισμένα φυτά εσωτερικού χώρου που μπορείτε να φέρετε με νέα ευτυχία, πολλή ευημερία και επιτυχία στη ζωή.

Οι αφρικανικές βιολέτες επίσης ανθίζουν το χειμώνα και είναι μια πραγματική απόλαυση για τα μάτια και την ψυχή.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερή γοητεία αφρικανικές βιολέτες, μικρά μπλε λουλούδια, είναι ένα πραγματικό βλέμμα

  • Φυτά εσωτερικού χώρου για καλή τύχη: Αφρικανικές βιολέτες (Saintpaulia Ionantha)

Η αφρικανική βιολέτα (Saintpaulia Ionantha) είναι ένα από τα δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου εδώ και χρόνια, που μας παρουσιάζει ένα πραγματικό χρωματικό θέαμα σχεδόν όλο το χρόνο. Λέγεται ακόμα το ανθισμένο θαύμα στο περβάζι και είναι επίσης γνωστό με το όνομα Αφρικανική βιολέτα. Αυτή η ομορφιά ήρθε σε μας από τα βουνά Usambara στην Τανζανία και έμεινε εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκεί αυτά τα λουλούδια μεγαλώνουν στην άγρια ​​φύση, προτιμάμε σε οικιακές συνθήκες. Όλα τα υβρίδια αυτής της αφρικανικής ποικιλίας βιολέτας είναι όμορφα. Χαρακτηρίζονται από τα ευαίσθητα λουλούδια τους σε λευκό, ροζ, μπλε και μοβ. Αυτά μπορεί να είναι μονόχρωμα ή πολύχρωμα και να φαίνονται λιτά μέσα από τα αειθαλή, βελούδινα και σαρκώδη φύλλα του φυτού. Το παρακάτω βίντεο δείχνει αυτές τις φυσικές ομορφιές από κοντά:

Η αφρικανική βιολέτα πιστεύεται ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει μια ήρεμη και ισορροπημένη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Οι άνθρωποι που ζουν εκεί είναι αξιόπιστοι και τακτικοί. Δεν υπάρχει καυγάς ή σύγκρουση στην οικογενειακή τους ζωή. Ωστόσο, είναι σκόπιμο να κρύψετε το λουλούδι από τα αδιάκριτα μάτια. Παρόλο που η αφρικανική βιολέτα ευδοκιμεί στο περβάζι, μπορείτε να την τοποθετήσετε πίσω από μια ελαφριά κουρτίνα έτσι ώστε να μην είναι αισθητή. Επίσης, αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου μπορεί να βελτιώσει την υγεία των παιδιών.

Οι καυγάδες είναι μια σπανιότητα στην οικογένεια όπου ανθίζει αυτό το όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου.

Φυτά εσωτερικού χώρου για καλή τύχη Αφρικανικές βιολέτες ευαίσθητα ροζ λουλούδια προσελκύουν ματιές

Επιπλέον συμβουλή:  Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με τη διάδοση των αφρικανικών βιολέτων. Μπορεί να σας ακούγεται σαν προκατάληψη, αλλά πιστεύεται ότι πάρα πολλές βιολέτες θα μπορούσαν να απομακρύνουν άντρες από την οικογένεια.

 Το μονόφυλλο είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερή γοητεία.

Φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερή γοητεία Φροντίδα για το μόνο φύλλο στο σπίτι Τα λευκά λουλούδια και τα καταπράσινα φύλλα είναι ερωτευμένα

  • Εσωτερικά φυτά ως τυχερή γοητεία: μονόφυλλο (Spathiphyllum wallisii)

Το μονόφυλλο (Spathiphyllum wallisii) είναι εγγενές στις τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής. Περίπου 50 διαφορετικά είδη Spathiphyllum είναι γνωστά στην Ευρώπη, τα οποία είναι επίσης γνωστά με τα ονόματα σημαία φύλλων, φύλλα περιβλήματος ή κρίνο ειρήνης. Χαρακτηριστικά του μεμονωμένου φύλλου είναι τα γυαλιστερά πράσινα φύλλα του, που φτάνουν τα 25 εκατοστά σε μήκος. Όταν το φυτό ανθίζει, έρχονται σε καλή αντίθεση με τα κρεμώδη λευκά άνθη. Αυτή η φυσική κομψότητα μπορεί να θαυμάζεται από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Στο σπίτι, το μόνο φύλλο μπορεί να ανθίσει ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. Τα λευκά λουλούδια Spathiphyllum είναι πολύ ελκυστικά. Είναι ένα πραγματικό βλέμμα σε κάθε σπίτι. Επιπλέον, θα πρέπει να φέρνουν ευτυχία στους κατοίκους του σπιτιού.

Το μονό φύλλο είναι επίσης γνωστό σε αυτή τη χώρα με το όνομα σημαία φύλλου, φύλλο θήκης ή κρίνο ειρήνης.

Εσωτερικά φυτά ως μια τυχερή γοητεία μονόφυλλο ή ειρήνη κρίνος λευκά λουλούδια πράσινα επιμήκη φύλλα

Το Spatiphyllum, γνωστό και ως γυναικεία ευτυχία, προστατεύει τις γυναίκες από τη μοναξιά και τις βοηθά να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια και να αποκτήσουν πολλά παιδιά. Αυτές οι ιδιότητες δεν ισχύουν μόνο για την περίοδο ανθοφορίας του ενός φύλλου, γι ‘αυτό πρέπει να φροντίζετε σωστά αυτά τα φυτά εσωτερικού χώρου όλο το χρόνο ως τυχερή γοητεία. Ο θρύλος λέει ότι οι γυναίκες που καλλιεργούν αυτό το λουλούδι στο σπίτι τους γίνονται ευτυχισμένες πολύ γρήγορα. Είναι επίσης σημαντικό για τους singles να έχουν αυτό το τυχερό φυτό εσωτερικού χώρου στο σπίτι. Εάν μια γυναίκα είναι ακόμα μόνη, θα βρει γρήγορα την αδελφή ψυχή της. Αν το ζευγάρι θέλει να κάνει παιδί, θα το κάνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 Το ανθούριο είναι πολύ δημοφιλές σε εμάς και είναι ένα από τα πιο όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερή γοητεία.

Σπιτικά φυτά ως τυχερή γοητεία Anthurium δημοφιλές τυχερό λουλούδι επιδεικτικά κόκκινα λουλούδια

  • Το λουλούδι φλαμίνγκο (ανθούριο) σας φέρνει προσωπική ευτυχία

 

Το λουλούδι φλαμίνγκο προέρχεται αρχικά από τα τροπικά δάση της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, αλλά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερή γοητεία. Εδώ στη Γερμανία υπάρχουν πολλά υβρίδια ανθούριου που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να καθορίσουν ποιο λουλούδι είναι πιο όμορφο. Το ανθούριο φτάνει κατά μέσο όρο τα 60 εκατοστά. Τα όμορφα λουλούδια διαφέρουν πολύ από τα πράσινα φύλλα του λουλουδιού φλαμίνγκο. Τα άνθη είναι ωοειδή, σε σχήμα αυγού ή σε σχήμα καρδιάς και τα χρώματα τους κυμαίνονται από λευκό έως ροζ έως κόκκινο αίματος. Ορισμένα είναι ακόμη και στίγματα και έχουν αισθητή κλίση. Το υπέροχα ανθισμένο ανθούριο φέρνει μια εξωτική αίσθηση στο σπίτι σας. Μπορείτε να μάθετε πώς να φροντίζετε σωστά αυτήν την ομορφιά εδώ

Στη δημοτική γλώσσα, το λουλούδι φλαμίνγκο ονομάζεται επίσης αρσενικό άνθος ανθούριου. Σε ορισμένους πολιτισμούς θεωρείται επίσης ως σύμβολο ανδρικής δύναμης. Αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου λέγεται ότι έχει μαγικές ιδιότητες. Πιστεύεται ότι φέρνει ειρήνη και ευημερία στο σπίτι. Αλλά μόνο εκεί που μεγαλώνει το λουλούδι φλαμίνγκο.

 Τα λουλούδια του ιβίσκου είναι μοναδικά όμορφα. Τα περισσότερα είναι χρωματισμένα σε λευκό, κίτρινο, πορτοκαλί ή κορεσμένη απόχρωση του κόκκινου.

Φυτά εσωτερικού χώρου για καλή τύχη Λουλούδι Ιβίσκου σε σχήμα όμορφα χρωματισμένο σε κορεσμένο πορτοκαλί

  • Διακοσμητικός ιβίσκος – ο πιο δημοφιλής τύπος λουλουδιών μεταξύ των ανθισμένων φυτών εσωτερικού χώρου ως μια τυχερή γοητεία

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, σήμερα εστιάζουμε στον διακοσμητικό ιβίσκο, ο οποίος είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερή γοητεία. Συχνά ονομάζεται επίσης τριαντάφυλλο marshmallow και δεν ευδοκιμεί μόνο σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και έξω σε βεράντες και μπαλκόνια. Τα υπέροχα πράσινα και λαμπερά κόκκινα λουλούδια του είναι ένα πραγματικό βλέμμα όπου κι αν μεγαλώνει ο διακοσμητικός ιβίσκος. Με σωστή φροντίδα, το φυτό μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 3 μέτρα και σας ευχαριστεί με πολλά λεπτά λουλούδια. Χιλιάδες ποικιλίες του διακοσμητικού ιβίσκου είναι γνωστές παγκοσμίως. Η χρωματική παλέτα των λουλουδιών τους κυμαίνεται από λευκό έως κίτρινο έως κόκκινο.

Υπάρχουν πάνω από 200 είδη ιβίσκου που ευδοκιμούν επίσης σε εξωτερικούς χώρους σε εύκρατο κλίμα.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου ως γούρι καλής τύχης Το λευκό άνθος ιβίσκου ευδοκιμεί επίσης έξω σε ένα εύκρατο κλίμα

Ο ιβίσκος πιστεύεται ότι προσελκύει παθιασμένη αγάπη. Αυτό βγαίνει από το μπλε σαν κεραυνός, περνά γρήγορα και αφήνει βαθιά ίχνη. Τα φλογερά κόκκινα λουλούδια του έχουν ήπιο σχήμα, αλλά συμβολίζουν την παθιασμένη αγάπη. Σύμφωνα με την ψυχολογία των χρωμάτων, το κόκκινο σημαίνει όχι μόνο αγάπη αλλά και δραστηριότητα. Από αυτή την άποψη, μπορεί κανείς να εξηγήσει επίσης τη θετική ιδιότητα του διακοσμητικού ιβίσκου. Αυτό το δημοφιλές λουλούδι γεμίζει την ατμόσφαιρα γύρω μας με την ενέργεια της κίνησης. Ο ιβίσκος καταστρέφει την αρνητική ενέργεια και τη μετατρέπει σε δημιουργική δράση. Το τριαντάφυλλο γεράκι μπορεί επίσης να κάνει κάτι καλό για την υγεία σας. Μπορεί να έχει θετική επίδραση στο ενεργειακό μας περιβάλλον και για το λόγο αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ σε άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα.

 Αυτό το λεπτό κόκκινο λουλούδι συμβολίζει την παθιασμένη αγάπη.

Εσωτερικά φυτά ως τυχερή γοητεία Ο ιβίσκος λεπτό κόκκινο λουλούδι συμβολίζει την παθιασμένη αγάπη

Τώρα ξέρετε ποια τέσσερα ανθισμένα φυτά εσωτερικού χώρου θεωρούνται τυχερά γούρια στους δικούς σας τοίχους. Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας εάν θέλετε ή όχι να μεγαλώσετε αυτά τα φυτά εσωτερικού χώρου και στο σπίτι σας. Ωστόσο, μπορείτε να αισθανθείτε τη μαγική επιρροή της στην προσωπική σας ζωή μόνο αν φροντίσετε μερικές από αυτές στο σπίτι. Αξίζει τουλάχιστον να το δοκιμάσετε, έτσι δεν είναι?

 Η αφρικανική βιολέτα μας εκπλήσσει με τα λουλούδια της.

Εσωτερικά φυτά για καλή τύχη ιβίσκου

 Μας προσφέρει ένα πραγματικό χρωματικό θέαμα σχεδόν όλο το χρόνο.

Ιβίσκος φυτά σπιτιού

 Το μονό φύλλο σκοράρει με την κομψή του εμφάνιση.

Φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερή γοητεία Μονόφυλλο κομψή εμφάνιση μεγάλων φυτευτών

Καλλιεργήστε φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερή γοητεία σε εξωτερικούς χώρους στον κήπο

Το λουλούδι φλαμίνγκο φαίνεται πάντα υπέροχο.

Εσωτερικά φυτά για καλή τύχη λουλούδι φλαμίνγκο κόκκινα λουλούδια υπέροχη θέα

Όχι μόνο με τα κόκκινα λουλούδια του, αλλά και όταν έχουν μπλε χρώμα.

Φυτά εσωτερικού χώρου ως τυχερή γοητεία Λουλούδι φλαμίνγκο με ανοιχτό μπλε λουλούδια

 Έχετε ήδη ιβίσκο στο σπίτι;?

Φυτά εσωτερικού χώρου για καλή τύχη ιβίσκου λεπτό ροζ κόκκινο λουλούδι μαγική δύναμη