Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και όλο και πιο συχνά ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ζεστός. Σίγουρα έχετε πολλά σχέδια για το σπίτι και τον κήπο που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Όπως πάντα, έχουμε επίσης υπέροχες ιδέες έτοιμες για εσάς. Εάν έχετε έναν πράσινο αντίχειρα, τότε το ξέρετε όπως και εμείς: Τώρα είναι η ώρα να φέρετε περισσότερο χρώμα και φρεσκάδα όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στην πρόσοψη του σπιτιού. Εάν θέλετε να ανανεώσετε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας, τότε πρέπει να τοποθετήσετε ένα κουτί λουλουδιών στο περβάζι του παραθύρου σας. Είναι λίγο πιο περίπλοκο στην πόλη παρά στη χώρα, οπότε θέλουμε να σας δώσουμε μερικές καλές συμβουλές: Ενημερωθείτε για τους κανόνες για την εγκατάσταση κιβωτίων στην περιοχή σας και λάβετε άδεια πριν καν πάτε εκεί Αποφασίστε το βήμα. Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να ασχοληθούμε με διάφορες πτυχές που σχετίζονται με το κιβώτιο λουλουδιών στο περβάζι του παραθύρου.

 Ένα κομψά επιλεγμένο κιβώτιο λουλουδιών στο περβάζι μπορεί επίσης να είναι ένα μεγάλο βλέμμα για τους γείτονές σας.

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι σε λευκό χρώμα με πολλές πράσινες φυτεμένες κόκκινες ζέρμπερες

 Το να βάζετε ένα κουτί λουλουδιών στο περβάζι ενός εξοχικού σπιτιού είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε.

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι στο πράσινο εξοχικό σπίτι πλούσια φυτά πολύχρωμα λουλούδια

  • Το κουτί λουλουδιών πρέπει να ταιριάζει με το αρχιτεκτονικό στυλ του σπιτιού

Τα κουτιά λουλουδιών έρχονται σε διαφορετικά σχέδια, μεγέθη και παραλλαγές χρώματος. Αυτές οι παραδοσιακές διακοσμήσεις σπιτιών προορίζονται κυρίως για εξοχικές κατοικίες, αν και μοντέρνα κουτιά με λουλούδια μπορούν επίσης να βρεθούν στην αγορά. Τα τελευταία χρησιμοποιούνται συχνά από τους κατοίκους της πόλης. Ανεξάρτητα από το σχέδιο, τα κιβώτια λουλουδιών μπορούν αφενός να διακοσμήσουν τέλεια οποιοδήποτε περβάζι παραθύρου, ανεξάρτητα από την πόλη ή τη χώρα. Επιπλέον, είναι σταθερά προσαρτημένα στο περβάζι του παραθύρου ή κάτω από αυτό, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος πτώσης. Ορισμένα μοντέλα μπορούν ακόμη και να συνδεθούν χωρίς διάτρηση. Αυτά δεν είναι μόνο από ξύλο, αλλά και από μέταλλο, υαλοβάμβακα, τερακότα ή σκυρόδεμα. Κατ ‘αρχήν, σας δίνουν μεγάλες ευκαιρίες να αρωματίσετε το σπίτι και να έχετε πάντα πλούσια πρασινάδα και πολύχρωμα λουλούδια μπροστά στα μάτια σας. Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός του κουτιού λουλουδιών πρέπει να ταιριάζει με το αρχιτεκτονικό στυλ του σπιτιού σας, ώστε να συνδυάζεται εύκολα με τη συνολική εμφάνιση.

 Όλοι θα ήθελαν να έχουν μια τέτοια λαμπρότητα λουλουδιών μπροστά στα μάτια τους κάθε μέρα, σωστά;?

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι πλούσιο πράσινο φυτά όμορφα λουλούδια

Εάν έχετε αρκετές χειρονακτικές δεξιότητες, μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας λουλούδι. Μπορείτε να μάθετε ακριβώς ποια υλικά και εργαλεία χρειάζεστε για ένα τέτοιο έργο DIY και πώς να το κάνετε στο συνημμένο βίντεο:

Αν φτιάξετε μόνοι σας το κιβώτιο λουλουδιών, έχετε περισσότερη ελευθερία στο σχεδιασμό του. Μπορείτε να καθορίσετε το μέγεθός του και επίσης να επιλέξετε το χρώμα που μπορεί να είναι σε οπτική αρμονία με την πρόσοψη του σπιτιού. Ωστόσο, πολλοί που κάνουν μόνοι τους επιλέγουν χρώματα που έρχονται σε αντίθεση με την πρόσοψη του σπιτιού. Έτσι ορίζετε το κουτί λουλουδιών ως προφορά και το κάνετε να ξεχωρίζει καλύτερα.

Αυτό το μαύρο κουτί λουλουδιών έρχεται σε αντίθεση αφενός με την πρόσοψη του σπιτιού, αφετέρου βγάζει καλύτερα τα πολύχρωμα λουλούδια.

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι σε μαύρο πλούσιο πράσινο όμορφα κόκκινα λουλούδια

 Μόνο όταν δεν υπάρχει κίνδυνος παγετού έξω, ο χόμπι κηπουρός μπορεί να αρχίσει να φυτεύει τα λουλούδια τους.

Περιμένετε το κουτί με τα λουλούδια στο περβάζι του παραθύρου με τα φυτά

  • Φύτευση λουλουδιού: ποια φυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εδώ?

Οι κηπουροί χόμπι είναι καλά ενημερωμένοι: η περίοδος κηπουρικής ξεκινά πραγματικά μετά τους αγίους του πάγου.

Ωστόσο, ανάλογα με τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες στην πολιτεία σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε ότι τα καλοκαιρινά λουλούδια σας είναι τέλεια. Ακολουθούν πρακτικές συμβουλές για τη φύτευση κουτιών λουλουδιών.

  1. Συμβουλή: Ένα κουτί λουλουδιών δεν πρέπει να είναι πολύ μικρό.

Όταν επιλέγετε το κιβώτιο λουλουδιών του περβάζι του παραθύρου, λάβετε υπόψη ότι τα λουλούδια χρειάζονται αρκετό χώρο ρίζας. Εάν ο όγκος του εδάφους είναι μεγαλύτερος, το χώμα της γλάστρας στεγνώνει πιο αργά. Οι καλύτερες διαστάσεις που έχουν δοκιμαστεί στην πράξη είναι 20 εκατοστά ύψος και το ίδιο πλάτος. Το μήκος μπορεί να ποικίλει, εξαρτάται από το περβάζι και επίσης από τα φυτά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο κουτί λουλουδιών.

Αυτό το όμορφο μπλε κουτί λουλουδιών είναι αρκετά βαθύ και αρκετά φαρδύ για τα κόκκινα γεράνια.

Κουτί λουλουδιών στο μπλε περβάζι παραθύρου φυτεμένο με όμορφα γεράνια

  1. Συμβουλή: Η καλή αποστράγγιση και η υψηλής ποιότητας γλάστρες είναι απαραίτητα.

Για να αποφύγετε τη διαβροχή νερού στο κιβώτιο λουλουδιών, πρέπει να σκεφτείτε καλή αποστράγγιση για τα λουλούδια πριν τα συνδέσετε στο περβάζι. Για παράδειγμα, τα τελικά πλαστικά μοντέλα έχουν σφραγισμένες οπές εξαερισμού που πρέπει πρώτα να ανοίξετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Χρησιμεύουν για να διασφαλιστεί ότι το υπερβολικό νερό άρδευσης αποστραγγίζεται. Αφού το ανοίξετε, μπορείτε να βάλετε θραύσματα κεραμικής πάνω του. Μια πολύ πρακτική ιδέα είναι να βάλετε ένα λεπτό στρώμα χαλικιού στο κάτω μέρος του κιβωτίου λουλουδιών, στη συνέχεια τη γη. Αυτό το στρώμα είναι επίσης απαραίτητο σε κουτιά λουλουδιών από μέταλλο ή τερακότα, κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο ή ξύλο.

Χρησιμοποιήστε χώμα υψηλής ποιότητας από την αγορά λουλουδιών για το κουτί λουλουδιών σας στο περβάζι, καθώς αυτό προωθεί την ανάπτυξη των φυτών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χώμα χωρίς τύρφη εάν λιπαίνετε τακτικά. Απλά βεβαιωθείτε ότι το χώμα δεν περιέχει μικρόβια και ανανεώστε το με νέες προσθήκες κάθε χρόνο πριν φυτέψετε τα λουλούδια.

Τα λουλούδια δεν πρέπει να φυτεύονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο.

Μην φυτεύετε λουλούδια πολύ κοντά στο ξύλινο περβάζι παραθύρου

Συμβουλή 3: Σημειώστε την απόσταση μεταξύ των λουλουδιών όταν φυτεύετε το λουλούδι σας στο περβάζι.

Τα λουλούδια είναι πάντα μικρά στην αρχή και πολλοί χόμπι κηπουροί τείνουν να τα τοποθετούν πολύ πυκνά. Η συνιστώμενη απόσταση, ωστόσο, είναι το πλάτος ενός χεριού μεταξύ των φυτών και αυτό πρέπει να τηρείται. Όρθια λουλούδια τοποθετούνται στο κέντρο και κρεμαστά φυτά τοποθετούνται στο μπροστινό άκρο. Επιπλέον, πρέπει να επιλέξετε τα φυτά ανά χρώμα. Το κουτί λουλουδιών δεν πρέπει να είναι πολύ πολύχρωμο, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα χρωματικό δίδυμο. Για παράδειγμα, τα λουλούδια σε μπλε και μοβ ταιριάζουν πολύ ή αυτά με κόκκινο χρώμα μπορούν να συνδυαστούν με πολύ πράσινο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε χρωματικές αντιθέσεις ή να επιλέξετε έναν συνδυασμό τόνου σε τόνο. Τελικά, αυτό εξαρτάται μόνο από εσάς.

Ο συνδυασμός τόνου σε τόνο αυτών των κρεμασμένων γερανιών φαίνεται υπέροχος.

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι Συνδυασμός τόνων σε τόνους κρεμασμένων γερανιών μπροστά από έναν τοίχο λευκού σπιτιού

4η συμβουλή: Το πιο σημαντικό πράγμα όταν φυτεύετε τα λουλούδια στο περβάζι είναι χωρίς αμφιβολία τα ίδια τα λουλούδια. Με τη σωστή επιλογή και φύτευση, σύντομα θα ευχαριστήσουν τα μάτια σας με τα χρώματα και τα άνθη τους και ακόμη και τη μύτη σας με το φρέσκο ​​άρωμά τους. Αλλά μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα λουλούδια χρειάζονται αρκετό ήλιο, οπότε ένα κουτί με λουλούδια στο νότιο ή δυτικό περβάζι παραθύρου θα ήταν ακριβώς το σωστό μέρος. Ξεκινήστε να το φυτεύετε με τα τυπικά ανοιξιάτικα λουλούδια – νάρκισσους, τουλίπες και νήσους. Όταν αυτά ξεθωριάσουν, βάλτε πετούνιες και γεράνια, τα οποία καταρχήν αγαπούν πολύ τον ήλιο. Πιστός στους άντρες και οι κρεμασμένες μπιγκόνιες έκοψαν επίσης μια ωραία φιγούρα στο κιβώτιο λουλουδιών στο περβάζι του παραθύρου. Αυτά είναι τα κλασικά όταν φυτεύετε κουτιά λουλουδιών!

 Με καλή φροντίδα, μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη λαμπρότητα των λουλουδιών για μήνες!

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι, όμορφα λουλούδια σε λευκό κουτί

Πολλές νοικοκυρές θέλουν πάντα φρέσκα βότανα στο χέρι και αποφασίζουν να φυτέψουν τουλάχιστον ένα κουτί λουλουδιών με βότανα. Εκτός από μαϊντανό και άνηθο, δεντρολίβανο και λεβάντα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εδώ, επειδή ευδοκιμούν σε ένα κουτί. Έτσι έχετε πάντα ένα φρέσκο ​​άρωμα μπροστά από το παράθυρο. Υπέροχη ιδέα, έτσι δεν είναι?

Βάλτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας στο παιχνίδι τώρα και σχεδιάστε την τέλεια διακόσμηση για την πρόσοψη του σπιτιού σας με ένα αντίστοιχο κουτί λουλουδιών! Η συντακτική ομάδα μας σας εύχεται μια υπέροχη άνοιξη με πολλά λουλούδια ακριβώς μπροστά από το παράθυρο!

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τη συλλογή εικόνων μας!

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι για να εμπνεύσει τον ταπεινό σχεδιασμό

Συνδυάστε το κιβώτιο λουλουδιών με μια πέργκολα και βυθίστε το εξοχικό σας στο πράσινο!

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι με πέργκολα συνδυάζει πολύ πράσινο

Τα όμορφα λουλούδια χαρίζουν τα μάτια!

Κουτί λουλουδιών στο παράθυρο λευκές πετούνιες πολύ πράσινο

 … ακόμα και τη μύτη!

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι όμορφο άρωμα υπέροχα λουλούδια και βότανα

 Η σωστή διάταξη των φυτών στο κιβώτιο λουλουδιών θα σας προσφέρει μια πλούσια εμφάνιση λουλουδιών αργότερα!

Φυτευτής στο περβάζι του παραθύρου τακτοποιήστε σωστά τα φυτά λευκό πράσινο

 Pure joie de vivre!

Κουτί λουλουδιών στο ξύλινο περβάζι ροζ γεράνια πολύ πράσινο

Κουτί με λουλούδια στο περβάζι, λευκό, πλούσιο φυτεμένο παιδικό ποδήλατο πουλιών από κάτω

Κάθε διακοσμητικό κουτί λουλουδιών περιλαμβάνει όμορφα λουλούδια, ευαίσθητα αρώματα και πλούσιο πράσινο.

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι όμορφα λουλούδια καταπράσινο

 Τα αγαπημένα σας φυτά εμφανίζονται προς όφελός τους!

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι διακοσμητικά πράσινα λάχανα φυτά κρεμαστά φυτά

Κουτί λουλουδιών στο ξύλινο περβάζι μοβ πετούνιες πράσινα κρεμαστά φυτά

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι στο μεταλλικό κουτί πολλά κόκκινα φυτά λίγο πράσινα

Κουτί λουλουδιών στο περβάζι παραθύρου σκούρα κόκκινα χρυσάνθεμα σε γλάστρες σε μεταλλική μάσκα