διακοσμητικά οροφής επιτραπέζιο φωτιστικό δαπέδου φωτιστικό δαπέδου

Ο Θεός είναι στις λεπτομέρειες

Όσον αφορά την αρχιτεκτονική, οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Ορίζεις το σύνολο. Οι οροφές είναι μία από αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες. Ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν αυτά έχει καθορίσει το ύφος και τον χαρακτήρα των σπιτιών μας ανά τους αιώνες. Το ταβάνι φροντίζει για τον χαρακτήρα και το γούστο στα σπίτια.

Μου έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα με τα μαργαριτάρια στα μπλουζάκια. Διακρίνει επίσης το ένα αρχιτεκτονικό στυλ από το άλλο.

Έργο: Νέα σύνορα στο εσωτερικό

Γιατί θα το κάνατε αυτό: Αν θέλετε να ομορφύνετε ή να αλλάξετε τον χαρακτήρα του δωματίου σας, τα ταβάνια θα προσθέσουν χαρακτήρα. Ο αντίκτυπος θα είναι πιο προσωπικός και θα έχει ισχυρότερη ταυτότητα.

Μεταμορφώστε την όψη του σπιτιού μέσα από το ταβάνι

μπουκέτο καρέκλες πιάνου πολυελαίου οροφής

Έχετε δωμάτιο μη στολισμένο και πολύ απλό; Στη συνέχεια, έχετε πολλά περιθώρια όσον αφορά τη διακόσμηση και τη διακόσμηση. Ας δούμε μερικά στυλ και τα στοιχεία που τα ξεχωρίζουν.

Βικτοριανό

Θα πάρω τη Βοστώνη ως παράδειγμα εδώ όπου αυτό το στυλ είναι ξεχωριστό. Εδώ οι ζωγραφισμένες ξύλινες πύλες είναι πραγματικά χαρακτηριστικές και ξεχωριστές. Ο χαρακτήρας κάθε σχήματος αφήνει μια συγκεκριμένη εντύπωση. Μπορείτε να τα παρατηρήσετε στα σημεία συνάντησης της οροφής και των τοίχων, για παράδειγμα.

Τα παρακάτω διαγράμματα απεικονίζουν πόσα διαφορετικά στοιχεία χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει ένα συγκεκριμένο στυλ. Οι παραλλαγές είναι τόσο διαφορετικές όσο ο αριθμός των Meißner και αρχιτεκτόνων που ερμηνεύουν αυτά τα στοιχεία και συνδέονται πάντα με αυτά. Έχεις τόσο διαφορετικά στυλ.

Σύνορα βικτοριανού στιλ

σύστημα καθοδήγησης στα σύνορα

Σε αυτήν την εικόνα, έχετε την ευκαιρία να δείτε προσεκτικά τα βικτοριανά καλούπια οροφής. Αυτή η κουβέρτα αποτελείται από πολλά τέτοια και μόνο μαζί μπορούν να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα πλαίσια εικόνας, όπως θα μπορούσατε να δείτε στην εικόνα πριν, είναι πολύ δημοφιλή σε αυτόν τον τύπο σπιτιού. Τα περιβλήματα των παραθύρων και των θυρών αποτελούνται επίσης από δύο ξεχωριστά περιθώρια.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα πολύ λεπτομερές ανώτατο όριο, το οποίο εδώ έχει ένα σύνορο, το οποίο περιβάλλεται από ένα μαύρο περίγραμμα. Ο υπέροχος σχεδιασμός του baseboard διαθέτει επίσης μοντέλα παπουτσιών. Αυτά βοηθούν στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της βάσης και του δαπέδου.

Το θεμέλιο του μηχανήματος χρησιμεύει ως το σημείο σύνδεσης μεταξύ της σανίδας και του πλαισίου της πόρτας.

Πρώην βικτοριανό στιλ

πόρτα από ξύλο

Εδώ μπορείτε να δείτε μια λεπτομέρεια από το πρώην βικτοριανό σπίτι. Υπάρχει επένδυση στο κάτω μέρος του τοίχου. Αποτελείται από περίγραμμα και πάνελ.

Αποικιακό στυλ

σύνορα τοίχου καθρέφτης κόκκινοι τοίχοι

Αποικιακό στυλ

Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε μια αντίθεση εμφάνιση για το ταβάνι σας. Κάτι τέτοιο έχει επιτευχθεί σε αυτό το παραδοσιακά επιπλωμένο δωμάτιο. Η ξυλουργική τονίζεται και οι αναλογίες έρχονται από μόνα τους.

Επεξηγηματικό σχέδιο για το αποικιακό στυλ

σχέδιο διδασκαλίας οροφών

Οι αποικιακές οροφές μπορεί μερικές φορές να έχουν καλούπια οροφής που μοιάζουν πολύ με τα βικτοριανά. Αλλά δείτε πόσο διαφορετικό είναι το αποτέλεσμα σε μέρη όπου οι λεπτομέρειες έρχονται από μόνα τους σε μια κλασική δομή. Σε αυτή την περίπτωση εννοούμε το κλασικό γείσο με φιόγκο, κορώνα και καλούπι χύτευσης (σε φθίνουσα σειρά).

Η θήκη έχει “πίσω μπάντα” με ένα απλώς διαιρεμένο εξώφυλλο. Το baseboard έχει μαργαριταρένιες λεπτομέρειες στο επάνω μέρος και ολόκληρο το τελείωμα με ένα προφίλ εξωφύλλου.

Γεωργιανό στυλ

σύνορα οροφής σε λευκό και πράσινο

Αυτή η εικόνα εδώ καταδεικνύει την επίδραση των καλουπιών οροφής σε ένα σπίτι γεωργιανού στιλ. Τα καλούπια οροφής είναι πολύ παρόμοια με αυτά που εμφανίστηκαν στις προηγούμενες εικόνες.

Τεχνίτης

Καθιστικό δίπλα στο παράθυρο κόκκινο καναπέ τζάκι

Τεχνίτης

Αυτό το στυλ είναι επίσης πολύ γνωστό για τα υπέροχα και λεπτομερή στοιχεία του. Περιέργως, η αρχική ιδέα ήταν να απλοποιήσει και να εκσυγχρονίσει τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές σε αυτό το στυλ. Σε αυτή την εικόνα μπορείτε να δείτε έναν συνδυασμό που είναι πολύ χαρακτηριστικός για τα σπίτια των τεχνιτών. Το στέμμα έχει ένα κύμα που είναι πολύ χαρακτηριστικό της κλασικής αρχιτεκτονικής, αλλά έχει επίσης πολύ να κάνει με τις βικτοριανές και αποικιακές παραλλαγές. Τα περιγράμματα γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα είναι συνήθως πολύ απλά και επίπεδα, με απλές άκρες, αν και οι κεφαλίδες χρησιμοποιούνται συχνά. Το λεπτό περίγραμμα και η βάση του άνω μέρους, καθώς και το πάνω μέρος του πλαισίου της πόρτας ονομάζονται “Stop”.

Οδηγίες στυλ τεχνίτη

επεξηγήσεις για το ανώτατο όριο

Ορισμένα σχέδια έχουν επίσης βάσεις. Σε άλλες περιπτώσεις, το περίγραμμα της πόρτας έχει επεκταθεί ευθεία και ρέει προς το πάτωμα. Έχετε ένα ράφι πόρτας εδώ, αλλά ταυτόχρονα έχετε απαλλαγεί εντελώς από τις λεπτομέρειες. Έχετε μόνο ένα πολύ απλό πλεονέκτημα.

Επιστροφή στο παρόν

φαρδύ δωμάτιο τζάκι ράφια τραπέζι

Σύγχρονος σχεδιασμός

Στολίδια στα μαξιλάρια καναπέδων οροφής

Σύγχρονος

Εδώ βλέπουμε ένα πανέμορφο σύγχρονο σπίτι που φαίνεται να σέβεται την ιστορία των καλουπιών. Οι μονόχρωμοι τοίχοι κατεβάζουν απλούς πίνακες και προσπαθούν για μεγάλη λεπτομέρεια. Τα απλά παράθυρα με τα παράθυρα ανεβάζουν αυτό το δωμάτιο σε πολύ επίσημο επίπεδο.

Ανάμνηση της γοτθικής αρχιτεκτονικής

στολίδια στην οροφή στρογγυλό τραπέζι τζάκι χαλί

Τα προφίλ οροφής σε αυτό το δωμάτιο αφήνουν εξαιρετική εντύπωση. Ο βαρύς χαρακτήρας του ταβανιού θυμίζει γοτθική αρχιτεκτονική. Σε αυτό το στυλ, τα σχήματα καθορίστηκαν με μεγάλη ακρίβεια για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιηθεί το περίγραμμα;

Αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν το σπίτι σας έχει ήδη ταβάνι αλλά δεν ταιριάζει στη γενική αρχιτεκτονική του σπιτιού σας.

Ποιον πρέπει να προσλάβετε

Πολλοί άνθρωποι είναι πολύ έμπειροι με πριόνια και μηχανές ξυλουργικής. Εάν είστε ένας από αυτούς, τότε πιθανότατα δεν χρειάζεστε βοήθεια. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά βιβλία οδηγιών στο Διαδίκτυο. Θα λάβετε αρκετή υποστήριξη σε αυτό το θέμα.

Αυτή είναι μια υπέροχη δουλειά, επίσης, όταν έχετε έναν εραστή που είναι στην ευχάριστη θέση να προσθέσει μια πινελιά διακόσμησης στο σπίτι. Ωστόσο, εάν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, πάνελ και κουτιά στην προγραμματισμένη κατασκευή, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν ξυλουργό ή κατασκευαστή που έχει μεγάλη εμπειρία με τέτοιου είδους εργασίες.

Η κατανόηση της κλασικής αρχιτεκτονικής και η σωστή εκτέλεση της εγκατάστασης είναι μια τέχνη από μόνη της.

Υπέροχη εμφάνιση

στολίδια στον καναπέ τοίχου κρεβάτι φωτιστικό δαπέδου τηλεόραση

Διάρκεια του έργου:

Κάποιος πρέπει να λάβει υπόψη την πολυπλοκότητα του έργου. Σε μικρά δωμάτια, η οροφή μπορεί να εγκατασταθεί μέσα σε μια εβδομάδα. Ένα εξειδικευμένο άτομο μπορεί να χρειαστεί περίπου μία εβδομάδα για να ολοκληρώσει ένα μεγαλύτερο δωμάτιο που έχει πολλές λεπτομέρειες.

Εάν διαθέτετε το wainscoting και τα πάνελ και έναν πολύ λεπτομερή χώρο, ίσως χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Άδεια: Είναι πολύ απίθανο να χρειαστείτε ειδικές άδειες. Έχουμε να κάνουμε με ένα έργο που θυμίζει πολύ ζωγραφική.

Ο καλύτερος χρόνος για την ολοκλήρωση του έργου

Μπορείτε να κάνετε ένα έργο όπως αυτό όλο το χρόνο και να το ολοκληρώσετε με επιτυχία. Maybeσως όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις γιορτινές ώρες για να μην αισθάνεστε άβολα μπροστά στους καλεσμένους σας. Η σκόνη και η ακαταστασία θα μπορούσαν να ενοχλήσουν εσάς και τους επισκέπτες.

Το πρώτο βήμα:

Μελετήστε προσεκτικά την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας και καθορίστε ποια σύνορα μπορεί να είναι κατάλληλα για αυτό.

Εάν κάνετε αυτό το έργο προσεκτικά, θα απολαύσετε το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα.