μπλε στην τραπεζαρία περιστέρια μπλε λεπτός καθρέφτης κουζίνας

Κατάλαβα – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλε στην τραπεζαρία!

Ποιες είναι κατά τη γνώμη σας οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις στην τραπεζαρία; Από ό, τι έχω παρατηρήσει, αυτά είναι ανοιχτό καφέ, κόκκινο και χρυσό. Αυτά τα χρώματα είναι άνετα και ελκυστικά και ως εκ τούτου ταιριάζουν υπέροχα σε δωμάτια για φαγητό και συναντήσεις με οικογένειες και φίλους. Μια άλλη απόχρωση αγνοείται πάντα, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι εξίσου ταιριαστή και όμορφη.

Πρόκειται για το μπλε. Πολλοί άνθρωποι δικαίως θεωρούν ότι αυτή η σκιά είναι κρύα. Μπορείτε όμως να το «ζεστάνετε» και τότε είναι πολύ κατάλληλο και ταυτόχρονα πρωτότυπο.

Ας ξεκινήσουμε με μερικές υπέροχες παραλλαγές αυτής της απόχρωσης στο πλαίσιο που ονομάζεται παρακάτω. Ποια παραλλαγή σας αρέσει περισσότερο?

Η θάλασσα και ο ουρανός

Τι πιο ευτυχισμένο από την ενσωμάτωση αυτών των στοιχείων; Εάν θέλετε να φέρετε το ηρεμιστικό αποτέλεσμα του νερού στο σαλόνι, τότε η κατάλληλη σκίαση είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Ένας συνδυασμός με ανοιχτό πράσινο και άμμο θα ήταν απλά υπέροχος εδώ.

Τι γίνεται με το τιρκουάζ; Απλώς δεν χορταίνω αυτή τη χροιά. Φαίνεται αγορίστικο, μοντέρνο και φρέσκο. Θα αρωματίσω τον συνδυασμό με κάποιες ουδέτερες πινελιές όπως σκούρα ουδέτερα και καφέ σοκολάτα.

Διακόσμηση τραπεζιού και τοίχος σε τέλεια αρμονία – ονειρικό τιρκουάζ

μπλε στον τοίχο της τραπεζαρίας σε τιρκουάζ με καθρέφτη ήλιου

Το μπλε του ουρανού στον τοίχο μπορεί να είναι υπέροχο

μπλε στην τραπεζαρία ανοιχτή οροφή δοκάρια αφηρημένη τέχνη τοίχου

Μπορείτε να το δείτε καθαρά στο επόμενο σχήμα. Τα εκτεθειμένα δοκάρια παραπάνω είναι απλά υπέροχα, δεν νομίζετε; Αυτό δημιουργεί σκοτάδι στο ταβάνι και εμφανίζεται χαμηλότερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Αυτό δημιουργεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον κάποιος νιώθει αρκετή ελευθερία μέσα από τα πλατιά παράθυρα.

Στο επόμενο παράδειγμα, βλέπουμε μια πιο συγκρατημένη, αλλά εξίσου όμορφη, παλέτα χρωμάτων.

Εδώ μπορείτε να βρείτε μπλε του ουρανού, λευκό και διάφορες αποχρώσεις του καφέ στα ξύλινα στοιχεία

μπλε στην τραπεζαρία μινιμαλιστικό σχέδιο ανοιχτό μπλε τοίχο

Ένας τέτοιος συνδυασμός αναδεικνύει ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία προς όφελός τους.

Τα σκούρα, μελάνια χρώματα στο εσωτερικό είναι επίσης συναρπαστικά. Ισορροπημένο με ελαφρές αποχρώσεις και / ή λευκό, αυτό μπορεί επίσης να είναι μια πολύ καλή παραλλαγή για την τραπεζαρία.

Κάποιος έχει μια δραματική, αλλά όχι κλειστοφοβική εμφάνιση Gregory Roth Design

μπλε στην τραπεζαρία σκούρες αποχρώσεις ασυνήθιστων κρεμαστών λαμπτήρων

Θέλετε το ταβάνι σας να φαίνεται πιο εκτεταμένο και ευρύτερο; Εδώ το μπλε χρώμα είναι επίσης πολύ πιο κατάλληλο από το λευκό! Γιατί ακριβώς αυτή η σκιά συνδέεται με τον ουρανό και το αδιαπέραστο βάθος του.

Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε έναν συνδυασμό καρέκλες σε κρεμ και μπλε χρώμα

μπλε στην τραπεζαρία τιρκουάζ οροφή παλαιά αίσθηση

Στο τέλος θα ήθελα να ρίξω μια ματιά στον συνδυασμό του μπλε του ουρανού και του σκούρου κόκκινου στην επόμενη φωτογραφία μαζί σας. Αυτή είναι μια φανταστική παλέτα για μια μοντέρνα τραπεζαρία. Εάν αλλάζετε συχνά διάθεση και σας αρέσει να ενσωματώνετε τις τελευταίες τάσεις, περιορίστε τη χρήση των τρεχόντων χρωμάτων σε μερικές λεπτομέρειες που μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν ή να μεταμορφωθούν. Αυτό έγινε μέσω των καρεκλών σε αυτό το δωμάτιο. Είναι πραγματικά πιο εύκολο να βάψετε τον τοίχο από τις πόρτες, το ταβάνι ή τα δάπεδα, για παράδειγμα! Γι ‘αυτό μάλλον δεν υπάρχει τίποτα ενάντια σε μια προσπάθεια, σωστά?

μπλε στην τραπεζαρία παστέλ τόνους ανοιχτόχρωμο ξύλο