Τα έπιπλα βεράντας, καθώς και τα έπιπλα εξωτερικού χώρου γενικά, γίνονται όλο και πιο απλά στην εμφάνισή τους. Οι περισσότερες καινοτομίες συνίστανται στην επίτευξη ενός εξαιρετικά ισχυρού οπτικού εφέ με λίγη προσπάθεια και δημιουργικές ιδέες. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα: οι σαρωτικές σιλουέτες, τα συμπαγή ψάθινα έπιπλα, η ανάμειξη τολμηρών χρωμάτων και τα εντυπωσιακά μοτίβα είναι μοντέρνα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά μαζί.

Οι αψιδωτές γραμμές χαρακτηρίζουν έντονα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου και βεράντας το 2020

Οι καμπύλες γραμμές είναι μοντέρνες

Έπιπλα βεράντας με τοξωτές σιλουέτες

Λιγότερα έπιπλα εξωτερικού χώρου μπορούν οπτικά να γεμίσουν το χώρο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να τοποθετηθούν τέλεια. Επιπλέον, θα μπορούσαν πραγματικά να έρθουν στο δικό τους με τα σωστά σχήματα. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο οι σχεδιαστές δημιούργησαν ζωντανές σιλουέτες για έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Έπιπλα βεράντας 2020: γυαλί και ξύλο – ένας από τους πολλούς πιθανούς συνδυασμούς

δημοφιλής συνδυασμός γυαλιού και σιδήρου

Πειράματα με μεγάλη ποικιλία υλικών

Κομψή ταπετσαρία, ψάθινα έπιπλα, τικ, σίδερο και ανοξείδωτο ατσάλι μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους σχεδόν κατά βούληση φέτος. Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα, ειδικά για έργα που φτιάχνεις μόνος σου. Μπορείτε γρήγορα να κάνετε ένα έπιπλο σε ένα σχέδιο κήπου ή βεράντας να φαίνεται πρωτότυπο με μια τέτοια προσέγγιση.

Οι τρέχουσες χρωματικές τάσεις είναι κομψές και ταυτόχρονα εντυπωσιακές και αναζωογονητικές

ανατολίτικη αίσθηση

Κομψά χρώματα που γεμίζουν το δωμάτιο με ενέργεια

Τα εντυπωσιακά χρώματα στο σχέδιο της βεράντας δεν χρειάζεται να είναι οποιοδήποτε. Πρέπει να μας γεμίσουν ενέργεια. Το πράσινο, το νερό, οι τροπικές και εμπνευσμένες από τον ωκεανό αποχρώσεις είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια προφορά με αυτό.

Η συμβουλή μας: Τα ψάθινα έπιπλα σε έντονες αποχρώσεις είναι εξαιρετικά το 2020.

Τα ριχτά μαξιλάρια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον εξωτερικό σχεδιασμό του 2020

έντονα-χρώματα-συνδυασμοί-ντεκό-μαξιλάρια

Μαξιλάρια καθισμάτων και διακοσμητικά

Τα απλά έπιπλα μπορεί να είναι λίγο άβολα μερικές φορές. Η επένδυση σε επικαλυμμένα έπιπλα, τα οποία είναι επίσης μοντέρνα, μπορεί να μην είναι καλή ιδέα για εσάς φέτος. Μια win-win λύση θα ήταν να το εφοδιάσετε με άνετο κάθισμα και διακοσμητικά μαξιλάρια. Αυτό όχι μόνο κάνει τα έπιπλα πιο άνετα. Μπορείτε επίσης να τα βελτιώσετε εμφανώς. Τα εντυπωσιακά χρώματα των διακοσμητικών μαξιλαριών είναι μοντέρνα.

Το αγροτικό στιλ και η κλασική κομψότητα συνδυάζονται εδώ

λευκό σετ υπέροχα αποτελεσματικό

Μείγμα στυλ στο σχεδιασμό βεράντας 2020

Αν προσπαθείτε να βρείτε ένα μοντέρνο στυλ για το αίθριο και τον σχεδιασμό του κήπου 2020, είναι σχετικά εύκολο για εσάς. Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν. Ο απλός λόγος για αυτό είναι ότι τα εκλεκτικά μίγματα κυριαρχούν έντονα σε εξωτερικούς χώρους. Μετά από όλα, ορισμένα στυλ είναι ιδιαίτερα αισθητά. Αυτά αφορούν το boho και το ρουστίκ σχέδιο.

Η ζωή το καλοκαίρι λαμβάνει χώρα σχεδόν αποκλειστικά έξω

λεπτές χρωματικές πινελιές μέσω των φυτών

Entυχαγωγία έξω

Όταν είναι πραγματικά άνετα εκεί έξω, η ψυχαγωγία είναι επίσης πολύ εύκολη. Έπιπλα και αξεσουάρ, καθώς και αποθηκευτικός χώρος για αυτά, αποτελούν μέρος του. Δανείζεστε πολλές ιδέες από την εσωτερική διακόσμηση. Τα ράφια τοίχου και τα έπιπλα με αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα μπορούν τώρα να βγουν έξω.

Βασικά, παρατηρεί κανείς την εξάλειψη των διαφοροποιήσεων και των ορίων. Μεσογειακά, παραδοσιακά και ινδικά στοιχεία αναμειγνύονται μεταξύ τους. Οι εσωτερικές και εξωτερικές ζώνες δεν μπορούν πραγματικά να διαχωριστούν μεταξύ τους. Ένα μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας λαμβάνει χώρα σε υπαίθριο χώρο. Με τις νέες τάσεις, οι σχεδιαστές μας στέλνουν το σαφές μήνυμα: Το καλοκαίρι είναι σύντομο και πρέπει να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Είμαστε λοιπόν γεμάτοι ενέργεια και θετικισμό για το υπόλοιπο του έτους.

Οι μπλε-πράσινες αποχρώσεις είναι εξαιρετικά μοντέρνες

μπλε-πράσινο σούπερ ρεύμα

Τα σκαλιστά μοτίβα συχνά διακοσμούν τα έπιπλα εξωτερικού χώρου από σφυρήλατο σίδερο

χαραγμένο μοτίβο μαύρο κλασικό σε λευκό πάτωμα

Αγροτικό σε χρώμα και σιλουέτα, μοντέρνο σε σχεδιασμό

A Beautiful Makeover Ideas και χυτοσίδηρο βεράντα επίπλων βεράντας ενισχυτής εξωτερικού χώρου χυτοσίδηρος με το The Awesome Luxury Home Interior Remodel with Decoration Sets καθώς και Ενδιαφέροντα σιδερένια έπιπλα βεράντας όσον αφορά τα Eclectic Makeover του σπιτιού σας για έπιπλα βεράντας σιδήρου

Το στυλ Hygge είναι πολύ επίκαιρο στον εξωτερικό χώρο

hygge έξω

Η απλή ρετρό κομψότητα με τις μικρές μοντέρνες πινελιές είναι επίσης επίκαιρη

ρετρό και απλό

Το βαθύ κόκκινο είναι ένα από τα δημοφιλή χρώματα αυτής της σεζόν

πλούσια κόκκινη προφορά

Οι διαφορετικές ζώνες διαχωρίζονται τέλεια μεταξύ τους με όμορφα σχέδια και κορεσμένα χρώματα

διαφορετικά μοτίβα ανατολίτικο μωσαϊκό τραπέζι τέλεια ζώνη

Όσο πιο κοντά στη φύση είναι η σειρά της ημέρας το 2020

νατουραλισμός καταρράκτη

Τραπέζι από λευκό σφυρήλατο σίδερο με διακόσμηση

λευκό σφυρήλατο σίδερο

Τα φωτεινά λευκά υφάσματα είναι τώρα ιδιαίτερα δημοφιλή

λευκό που λάμπει σε σκούρα έπιπλα