Ανανεώστε τον σχεδιασμό της βεράντας σας εγκαίρως για τη νέα σεζόν

Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι δεν είναι απόλυτα σίγουροι τι μεγάλες δυνατότητες υπάρχουν ακόμη και στη μικρότερη βεράντα. Μπορεί να γίνει αγαπημένο στην οικογένεια. Έτσι όλοι μπορούν να νιώσουν καλά εκεί παρά τα διαφορετικά ενδιαφέροντα και τις μορφές χαλάρωσης. Για να μοιάζει η βεράντα, πρέπει να τηρείτε ορισμένους κανόνες και να ενημερώνετε συνεχώς τον σχεδιασμό της. Έχετε ήδη προγραμματίσει κάτι σχετικά με την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο; Or ήδη αναληφθεί?

Αν όχι, ας το συζητήσουμε …

Ρίξτε μια καλή ματιά στις διαφορετικές παραλλαγές του σχεδιασμού της βεράντας!

Ο σχεδιασμός της βεράντας πρέπει να είναι επιπλωμένος όπως κάθε μοντέρνο δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε χωρίζοντας διαφορετικές περιοχές. Αυτές πρέπει να είναι δευτερεύουσες στις λειτουργίες που πρέπει να εκπληρώσει η βεράντα.

40 σχεδιασμός βεράντας Εικόνες ως έμπνευση

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα μπαστούνι αντηλιακή προστασία

Με άλλα λόγια, ισχύουν εδώ οι ίδιοι κανόνες όπως θα κάνατε σε ένα μικρό δωμάτιο ή ένα διαμέρισμα ενός δωματίου. Μπορείτε να δημιουργήσετε καθιστικό, τραπεζαρία και χώρο εργασίας σε μια μικρή περιοχή. Μεταξύ άλλων. Αυτά χωρίζονται μεταξύ τους είτε με έπιπλα είτε με διαφορετικά σχέδια δαπέδου ή τοίχου.

Και ενδιάμεσα πρέπει να υπάρχει αρκετή επιφάνεια για να μην αισθάνεστε στριμωγμένοι ή άβολοι. Αλλά πριν τα μαζέψετε όλα αυτά στη μικρή βεράντα, αναρωτηθείτε αν χρειάζεστε πραγματικά όλες αυτές τις λειτουργίες. Caseσως στην περίπτωσή σας να είναι αρκετό να χρησιμοποιείτε το ίδιο τραπέζι ενδιάμεσα για να πιείτε έναν καφέ ή να εργαστείτε.

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, ο προγραμματισμός αυτής της διανομής αποτελεί ορόσημο για έναν επιτυχημένο σχεδιασμό βεράντας.

Δημιουργήστε μια μικρή όαση ευεξίας στη βεράντα σας

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα μπαλκόνια φυτά έπιπλα παλέτα

Τοίχοι και δάπεδο

Οι τοίχοι και το δάπεδο αποτελούν τη βάση του σχεδιασμού της βεράντας. Πρέπει να έχεις κάτι ενιαίο μέσα σου. Είτε επιλέξτε το ίδιο υλικό ή παρόμοια απόχρωση. Σε αυτή τη βάση, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε διακόσμηση ή εκτέλεση υψηλής αντίθεσης ορισμένων περιοχών για να διασφαλίσετε τη διαίρεση σε ζώνες.

Απαιτείται άνεση και στον εξωτερικό χώρο

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες έπιπλα μπαλκονιού που τοποθετούν ξύλινα πλακάκια

Για μια κομψή εμφάνιση, συνιστούμε να τοποθετήσετε κεραμικά πλακίδια εκεί. Είναι πολύ μοντέρνα και έρχονται σε διαφορετικές παραλλαγές. Η φυσική πέτρα και το τούβλο είναι μια άλλη εξαιρετική λύση με φυσική εμφάνιση. Όλες αυτές οι παραλλαγές χρησιμοποιούνται επίσης στον κήπο επειδή είναι πολύ βιώσιμες και ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες. Έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν η βεράντα είναι ανοιχτή. Η χρήση οργανικών υλικών όπως το μπαμπού είναι επίσης πολύ μοντέρνα.

Όλα τα υλικά που αναφέρονται για το σχεδιασμό μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο πάτωμα όσο και στους τοίχους. Με μερικές εξαιρέσεις, μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στο χρώμα αρκετά εύκολα.

Το ξύλο φαίνεται φιλόξενο και άνετο

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμό εικόνες μπαλκόνι έπιπλα ξύλινη επένδυση τοίχων

Δημιουργήστε μια ιδιαίτερη μεσογειακή αίσθηση με το φόντο

Ενώ είμαστε στο σχεδιασμό του δαπέδου και του τοίχου, θέλουμε να επισημάνουμε ότι μπορείτε να διαδώσετε μια όμορφη μεσογειακή ατμόσφαιρα στην ατμόσφαιρα της βεράντας σας μέσω αυτού.

Για το σκοπό αυτό, τρέξτε τους τοίχους σε παστέλ αποχρώσεις και τονίστε τις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες με φυσικές ή τεχνητές πέτρες. Ο συνδυασμός χρωμάτων σε μπλε, πράσινο και λευκό είναι επίσης μια υπέροχη λύση.

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από διαφορετικά στυλ επίπλωσης!

μοντέρνο σχέδιο βεράντας εικόνες μεσογειακού στιλ

Ανατολίτικο και αντίκες στιλ

Για το ανατολίτικο στυλ, θα πρέπει να επιλέξετε φωτεινά χρώματα τοίχων. Το σκηνικό των κλασικών τόνων, που μπορούν να εισαχθούν με τοιχογραφίες αντίκες, είναι επίσης μοντέρνο.

Επιλογή επίπλων

Επιλέγοντας τα έπιπλα για τη βεράντα σας, θα συνεχίζαμε το στυλ που είναι χαρακτηριστικό για το σχεδιασμό δαπέδων και τοίχων. Για να επιτύχουμε το μεσογειακό στυλ, θα επιλέγαμε σετ επίπλων από σφυρήλατο σίδερο, τα οποία διαθέτουν μαξιλάρια καθισμάτων και άλλα απαλά καλύμματα σε όμορφα χρώματα.

Μια ήσυχη γωνιά χαλάρωσης επίσης στο κέντρο της πόλης

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα καναπές μαξιλάρια χαλί από μπαστούνι

Σε ανατολίτικο και κλασικό στιλ, δεν χρησιμοποιείτε πολλά έπιπλα. Για το στυλ της Άπω Ανατολής, χρησιμοποιήστε οργανικά υλικά όπως το μπαμπού και χρησιμοποιήστε τα για διακόσμηση.

Ο φωτισμός

Ο φωτισμός είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο κατά το σχεδιασμό μιας βεράντας. Χρειάζεται πολλή εστίαση και σωστές αποφάσεις και γι ‘αυτό το αφήσαμε για το τέλος. Εάν η βεράντα βλέπει δυτικά ή νότια, σίγουρα πρέπει να σκεφτείτε την προστασία από τον ήλιο. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πρόσβαση στο φως ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας περσίδες και ρολά.

 Κεριά για ρομαντικές καλοκαιρινές βραδιές 

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι ιδέες φωτισμός κεριών

Ωστόσο, εάν δεν έχετε αρκετό φως στην αυλή σας, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να το εξασφαλίσετε. Αλλά είναι καλύτερα να επιλέξετε διαφορετικά ενσωματωμένα στοιχεία, όπως λωρίδες LED ή ενσωματωμένα φώτα.

Εάν έχετε σκοτεινές γωνίες ή δημιουργείτε μια περιοχή που προορίζεται για εργασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φωτισμό εργασιών εκεί.

Ελαφριά ξύλινη βεράντα σε ρουστίκ στιλ

μοντέρνα σχέδια βεράντας εικόνες ρουστίκ έπιπλα μπαλκονιού έπιπλα από μασίφ ξύλο

Αυτές είναι οι βασικές αρχές του μοντέρνου σχεδιασμού της βεράντας. Δεν είναι τόσο υπέροχα, ειδικά με τις τρέχουσες έννοιες, επειδή σας αρέσει να έχετε πολλή ελευθερία εκεί. Αλλά αυτά διασφαλίζουν ότι ακόμη και οι μικρότερες περιοχές μπορούν να μετατραπούν σε παράδεισο. Να επωφεληθούν από αυτό!

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ένα υπέροχο καλοκαίρι!

μοντέρνες εικόνες σχεδιασμού βεράντας έξω από ξύλο επίπλων κήπου

Τα έπιπλα από μπαστούνι και ξύλο ταιριάζουν απόλυτα σε εξωτερικούς χώρους

Ο μοντέρνος σχεδιασμός της βεράντας έστησε εικόνες από έπιπλα μπαλκονιού έξω

Ένα μικρό τραπέζι με 2 πτυσσόμενες καρέκλες είναι συχνά η καλύτερη λύση για το μικρό μπαλκόνι

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα μπαλκόνι πτυσσόμενες καρέκλες

Τσιμεντένιος πάγκος

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα τσιμέντο και ξύλο

Ακριβώς στο πάτωμα: μαξιλάρια δαπέδου αντί για καρέκλες

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες έπιπλα μπαλκόνι μαξιλάρια δαπέδου

Αποθηκεύστε καυσόξυλα στη βεράντα

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα καυσόξυλα

Εμπνευστικές ιδέες από την Άπω Ανατολή

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα πολύχρωμα μαξιλάρια

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε έπιπλα μόνοι σας από παλέτες

μοντέρνα σχεδίαση βεράντας εικόνες μπαλκόνι DIY χτίζοντας ένα τραπέζι από παλέτες

Ράφι για βιβλία και φυτά

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα φρέσκα χρώματα βιβλιοθήκη

Χρησιμοποιήστε φρέσκους τόνους χρώματος

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμό εικόνες μπαλκόνι έπιπλα χρησιμοποιούν φρέσκα χρώματα γλάστρες

Φυτά σε γλάστρες στη γωνία

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες έπιπλα κήπου έπιπλα κήπου και γλάστρες

Αιώρα στο μπαλκόνι

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμό εικόνες μπαλκόνι έπιπλα αιώρα φυτά μπαλκόνι μοντέρνα βεράντα σχεδιασμό εικόνες μπαλκόνι έπιπλα χρησιμοποιούν ξύλινα κουτιά μοντέρνα βεράντα σχεδιασμό εικόνες μπαλκόνι πτυσσόμενο τραπέζι ξύλινα κουτιά μαξιλάρια μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα φυτά διακοσμητικά αντικείμενα μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα μπαστούνι στρογγυλό μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα χαλαρώσετε τα έπιπλα κούνια μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι έπιπλα ρομαντικό φως των κεριών μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες μπαλκόνι κουνιστό κρεβάτι μοντέρνες εικόνες σχεδιασμού βεράντας σχεδιάζουν παραδείγματα επίπλωσης μικρού μπαλκονιού μοντέρνες εικόνες σχεδιασμού βεράντας με παραδείγματα οθόνης απορρήτου από μπαμπού μοντέρνες εικόνες σχεδιασμού βεράντας επιπλώνοντας ιδέες DIY τραπέζια κορμού δέντρων μοντέρνες εικόνες σχεδιασμού βεράντας που προσφέρουν ιδέες σε σκανδιναβικό στιλ μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες ευρύχωρη υπαίθρια πτυσσόμενα έπιπλα μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες κρεμαστές καρέκλα καλάθι κάθετος κήπος μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες στούντιο γραφείου μοντέρνες εικόνες σχεδιασμού βεράντας αναρριχώμενα φυτά ξύλινα πλακάκια μοντέρνα βεράντα σχεδιασμό εικόνες συμπαγή μπαλκόνι έπιπλα πολύχρωμα μοντέρνα βεράντα σχεδιασμός εικόνες έπιπλα μπαστούνι καναπέ μαξιλάρια μαξιλάρια νεράιδα μοντέρνα σχέδια βεράντας εικόνες ρουστίκ έπιπλα από ξύλο ξύλου επένδυση τοίχου μοντέρνα βεράντα σχεδιασμό εικόνες καταπράσινα μπαλκόνια φυτά κάθετο κήπο μοντέρνες εικόνες σχεδιασμού βεράντας δημιουργούν μια ζεν ατμόσφαιρα