επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός γκριλ παραγγελία online

Η ψησταριά χωρίς καπνό είναι υπέροχο με το νέο LotusGrill

Στη ζεστή εποχή, ένα ζεστό βράδυ μπάρμπεκιου με φίλους ή οικογένεια δεν πρέπει φυσικά να λείπει. Δεν έχουν όλοι τόσο συνετοί γείτονες που δεν αισθάνονται ενοχλημένοι από τον αρωματικό καπνό μπάρμπεκιου. Όσοι θέλουν να κάνουν μπάρμπεκιου χωρίς καπνό στο μπαλκόνι, στον κήπο, στη βεράντα, αλλά και εν κινήσει στο πάρκο ή στην παραλία θα βρουν μοντέρνο και καινοτόμο LotusGrill μια μεγάλη εναλλακτική λύση.

Αυτές οι ελκυστικές σχάρες κατασκευάζονται από το 2010. Η εταιρεία LotusGrill δραστηριοποιείται διεθνώς και πωλεί επίσης άλλα χρήσιμα σκεύη μπάρμπεκιου.

Επιτραπέζια σχάρα: μάθετε για αυτήν την ψησταριά χωρίς καπνό με κάρβουνο ξέρω!

επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός σχάρα κόκκινη σχάρα χωρίς καπνό

Το ψήσιμο στο μπαλκόνι δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα

επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός σχάρα μαύρη γαρίδα σχάρα χωρίς καπνό

Τι είναι πραγματικά το LotusGrill;?

Το LotusGrill είναι μια επιτραπέζια σχάρα που διατίθεται προς το παρόν σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Αυτές οι σχάρες παρουσιάζονται σε φωτεινά, φωτεινά χρώματα. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ

– κίτρινο καλαμπόκι,

– μανταρίνι-πορτοκάλι,

– φλογερό κόκκινο,

– μωβ δαμάσκηνο,

– γκρι ανθρακί,

– πράσινο λάιμ και

– ανοξείδωτο ατσάλι.

Τα υπόλοιπα αξεσουάρ σχάρας είναι επίσης διαθέσιμα σε αυτά τα μοντέρνα χρώματα.

Αυτές οι σχάρες τροφοδοτούνται με κάρβουνο. Ωστόσο, επειδή το λίπος από τις λιχουδιές της σχάρας δεν μπορεί να στάξει απευθείας στον άνθρακα, η σχάρα λειτουργεί σχεδόν χωρίς καπνό. Με αυτόν τον τρόπο, το φαγητό που πρέπει να ψηθεί μπορεί να παρασκευαστεί υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά.

Αγοράστε μια επιτραπέζια σχάρα σε φρέσκο ​​χρώμα

επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός σχάρα χρώματος πορτοκαλί

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του LotusGrill

Απο στρογγυλή σχάρα με κάρβουνο έχει πλαστική επίστρωση διπλού τοιχώματος σε ένα από τα προαναφερθέντα χρώματα. Εξασφαλίζει ότι το εξωτερικό κέλυφος δεν ζεσταίνεται. Αυτό παρέχει στα παιδιά μεγαλύτερη ασφάλεια κατά το ψήσιμο στη σχάρα. Για το λόγο αυτό, το LotusGrill έχει ήδη λάβει πολλά βραβεία. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα

– το βραβείο μπάρμπεκιου,

– το βραβείο Design Plus και

– το βραβείο Red Dot Design.

Από την έναρξή της στην αγορά, η σχάρα έχει πλέον εξαχθεί σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και στη μακρινή Αυστραλία τα πλεονεκτήματα αυτού του LotusGrill έχουν αναγνωριστεί. Αυτή η καινοτόμος σχάρα κατασκευάζεται στην έδρα του Limburgerhof. Η εταιρεία στεγάζει γραφεία 3.000 τ.μ., γραμμή παραγωγής, σφυρηλάτηση σχεδιασμού, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και αίθουσα πωλήσεων.

Το LotusGrill διατίθεται σε 6 μοντέρνα χρώματα

επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός σχάρα επιλεγμένο χρώμα

Έτσι, αν τυχαίνει να βρίσκεστε κοντά, μπορείτε να παραλάβετε το LotusGrill σας απευθείας από το εργοστάσιο. Περίπου 12 εργαζόμενοι εργάζονται εδώ στη σχάρα και τα αξεσουάρ της. Το ανοξείδωτο μοντέλο της σχάρας, για παράδειγμα, απολάμβανε μεγάλη δημοτικότητα και πωλήθηκε ως ειδική έκδοση με ποσότητα μόλις 2.222. Εκτός από το βασικό μοντέλο, διατίθεται και το ελαφρώς μεγαλύτερο μοντέλο XL. Το LotusGrill XL έχει σχεδιαστεί ακόμη και για έως 10 άτομα και καταναλώνει μόνο 400 γραμμάρια άνθρακα.

Η ψησταριά χωρίς καπνό είναι ήδη δυνατή

επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός σχάρα κίτρινη πορτοκαλί σχάρα κρέατος

Το ψήσιμο στη σχάρα είναι εύκολο

επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός σχάρα κίτρινη πορτοκαλί σχάρα γαρίδας

Οικονομικό και άοσμο – το LotusGrill

Το LotusGrill λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή Wedermann. Είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε μόλις 3 λεπτά, είναι ασφαλές και απολύτως χωρίς καπνό. Το ψήσιμο σε κάρβουνο δεν χρειάζεται πάντα να είναι μια βρώμικη και αιθάλη υπόθεση. Η σχάρα διαθέτει μια εξελιγμένη τεχνολογία ανεμιστήρα που δημιουργεί μια συνεχή ροή αέρα και έτσι αποτρέπει τη δημιουργία καπνού. Λόγω της κλειστής κατασκευής, το ζεστό κάρβουνο στεγάζεται με ασφάλεια. Ακόμα κι αν πέσει η σχάρα, δεν μπορεί να διαφύγει άνθρακας, κάρβουνα ή στάχτες. Αυτό Οι οικογένειες με παιδιά πρέπει να λαμβάνουν ιδιαίτερα υπόψη τους παράγοντες ασφάλειας.

Επίσης εξοπλισμένο με πρακτικό καπάκι

επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός σχάρα χωρίς καπνό

Το εξωτερικό του LotusGrill είναι μόνο χλιαρό. Μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε από το ένα μέρος στο άλλο. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, το LotusGrill είναι επίσης μια ιδανική λύση για πικνίκ ή κάμπινγκ. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας δεν απαιτεί σταθερή σύνδεση ισχύος και λειτουργεί μόνο με μπαταρίες. Ο χρόνος λειτουργίας των 24 ωρών είναι εγγυημένος με τέσσερις μπαταρίες ΑΑ 1,5 V. Ο ανεμιστήρας χρησιμεύει επίσης ως πρακτικός έλεγχος θερμοκρασίας. Στην ιδανική περίπτωση, ο άνθρακας πρέπει να ψηθεί με πάστα καυσίμου. Η σχάρα σχάρας και ο δίσκος σχάρας πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και καθαρίζονται εύκολα.

Η επιτραπέζια σχάρα σε μέγεθος XL

επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός σχάρα μαύρη

Αξεσουάρ για το LotusGrill

Μια πρακτική τσάντα μεταφοράς περιλαμβάνεται επίσης στη σχάρα για το επόμενο πικνίκ. Εκτός από τις διάφορες λαβίδες σχάρας στα χρώματα της σχάρας, τα εξαρτήματα της πέτρας πίτσας είναι πολύ δημοφιλή. Έτσι όλοι μπορούν να ψήσουν την αγαπημένη τους πίτσα εν κινήσει. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης διάφορες κουκούλες σχάρας για να διαλέξετε, έτσι ώστε το LotusGrill να μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ψήσιμο. Αυτή η σχάρα αξίζει σίγουρα μια νέα ιδέα.

Απαραίτητα αξεσουάρ – πάστα καυσίμου ασφαλείας, Τσάντα μεταφοράς και Μπαμπού κάρβουνο

επιτραπέζια σχάρα κάρβουνο λωτός σχάρα μαύρο και αξεσουάρ