βεράντα σχεδιασμό βεράντα έπιπλα εξωτερικού χώρου

Φτιάξτε όμορφα τη βεράντα σας

Είναι το σπίτι των ονείρων σας ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείτε να αποφύγετε το άγχος της πόλης; Σίγουρα μια υπέροχη βεράντα ή βεράντα είναι μέρος της, σωστά;?

Ναι, φυσικά! Γιατί εκεί μπορείτε να καθίσετε και να πιείτε έναν καφέ ενώ απολαμβάνετε τα πουλιά να τραγουδούν.

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν το σκέφτονται. Αλλά μόλις περάσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα σε μια τέτοια βεράντα, ξέρετε τι έχετε ήδη χάσει.

Επειδή εστιάζετε πάντα στην εσωτερική διακόσμηση και συχνά η βεράντα ή η βεράντα ξεθωριάζει στο παρασκήνιο. Αλλά η επέκταση αυτού και έτσι η απόλαυση του κήπου δεν πρέπει να έρθει πραγματικά στο προσκήνιο?

Αν το πιστεύετε, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας. Επειδή εδώ είναι μερικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης της βεράντας ή / και Βεράντεςσχέδιο με έναν αρκετά απλό τρόπο στην καθημερινότητά σας.

Στο πρώτο παράδειγμα, η βεράντα έγινε ευρύτερη μαζί. Έτσι συνδυάστηκε με τη βεράντα, ας το πούμε έτσι. Με αυτόν τον τρόπο αφήσατε στον εαυτό σας πολύ περισσότερο ελεύθερο χώρο από πριν.

Ιδέες σχεδιασμού βεράντας

σχεδιασμός βεράντας ιδέες διακόσμησης με πλούσια λουλούδια

Η δεύτερη εικόνα μας δείχνει πώς να κάνουμε τη βεράντα πιο άνετη και ασφαλή χρησιμοποιώντας κάγκελα.

Λευκά κάγκελα

δροσερό σχέδιο βεράντας έπιπλα εξωτερικού χώρου

Εξωτερικά έπιπλα

δροσερό κρεμαστό φως επίπλων σχεδιασμού βεράντας

Επιπλέον, βλέπουμε πώς η βεράντα έχει μετατραπεί σε πραγματικό δωμάτιο για τη θερινή περίοδο. Τις περισσότερες φορές μένετε εκεί το καλοκαίρι.

Ρύθμιση εξωτερικού δωματίου

δροσερό σχέδιο βεράντας προστασία της ιδιωτικής ζωής έπιπλα εξωτερικού χώρου

Σχεδιασμός βεράντας με ζεστή γωνιά

δροσερό σχέδιο βεράντα λουλούδια κουνιστή καρέκλα

Στην επόμενη εικόνα βλέπουμε πώς να αντιμετωπίζουμε δημιουργικά και έντεχνα έναν πολύ μικρότερο χώρο. Η είσοδος έχει διακοσμηθεί με υπέροχα λουλούδια και στις δύο πλευρές.

Τα λουλούδια είναι πάντα μια υπέροχη διακόσμηση

δροσερό σχέδιο βεράντας φωτισμός εξωτερικών φυτών

Σε όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει να επιλέξετε έπιπλα που είναι ανθεκτικά στον ήλιο. Είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη αυτά από μπαστούνι και πλαστικά.

DIY καναπές από παλέτες ευρώ

Έπιπλα παλέτας με δροσερή σχεδίαση βεράντας

Δοκιμάστε την όψη της βεράντας ή της βεράντας σας και κάντε το πιο άνετο με διαφορετικά υφάσματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι κουβέρτες και άλλα υπέροχα υφάσματα.

Διακοσμήστε με υφάσματα

δροσερό σχέδιο βεράντας εξωτερικά φυτά αιώρησης

Κοιτάξτε πόσο υπέροχα μπορείτε να αρωματίσετε αυτήν την περιοχή με υπέροχες κουρτίνες! Τόσο παιχνιδιάρικο, εξωτικό και ηρεμιστικό, σωστά;?

Οι κουρτίνες δημιουργούν χρώμα

βεράντα σχεδιασμό βεράντα έπιπλα εξωτερικού χώρου