δημιουργήστε μια ήσυχη μπαλκόνι πολυθρόνα μπαστούνι σκοτεινή θάλασσα

Πώς μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ήσυχο μπαλκόνι; – Κορυφαίες συμβουλές και ιδέες

Θέλετε πάντα το καλύτερο για τον εαυτό σας και γι ‘αυτό θέλετε ένα ζεστό και κομψό σπίτι. Αυτό σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να αναρρώσετε καλύτερα. Φυσικά, το υπνοδωμάτιο είναι ο τέλειος χώρος για να χαλαρώσετε. Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στο σαλόνι σας ενώ παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Θα μπορούσατε επίσης να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας δίπλα στην πισίνα στην πίσω αυλή. Αλλά μερικοί άνθρωποι επιλέγουν το μπαλκόνι ως το αγαπημένο τους μέρος, όπου μπορούν να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να απολαύσουν ένα φλιτζάνι καφέ με την ησυχία τους.

Στερεές πολυθρόνες από ξύλο και ένα συμπαγές πτυσσόμενο τραπέζι

δημιουργήστε ένα ήσυχο μπαλκόνι μπαλκόνι ξύλινα μαξιλάρια

Το μπαλκόνι είναι ένα μέρος που σας δίνει μια όμορφη θέα στη γύρω περιοχή και όπου μπορείτε να πάρετε μια ανάσα καθαρού αέρα. Υπάρχει μια περιοχή στο σπίτι όπου μπορείτε να νιώσετε το ζεστό αεράκι που περιβάλλει. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς ένα καλά σχεδιασμένο μπαλκόνι μπορεί να φαίνεται θετικό και κομψό. Λοιπόν, εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό μπαλκόνι. Ακολουθήστε τα βήματά μας και δείτε μόνοι σας.

Ρωτήστε έναν ειδικό για τη δομή

κάνει ένα ήσυχο μπαλκόνι άγαλμα κομψό μοντέρνο

Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε πρώτα αν το κτίριο μπορεί να υποστηρίξει τη φέρουσα ικανότητα του μπαλκονιού. Έτσι, επιλέξτε ελαφριά υλικά και ζητήστε από έναν πολιτικό μηχανικό να το αναθεωρήσει.

Κάνε ένα καλό σχέδιο

δημιουργήστε ένα ήσυχο μπαλκόνι πτυσσόμενα έπιπλα ιδέα λευκό

Φανταστείτε το σχέδιο του μπαλκονιού που θέλετε. Στη συνέχεια, προγραμματίστε τα πάντα πολύ προσεκτικά. Κοιτάξτε προσεκτικά το δωμάτιο και αποφασίστε τι χρειάζεστε εκεί. Maybeσως κάποιες καρέκλες ή πολυθρόνες και κάποια φυτά θα τα πήγαιναν καλά.

Μοντέρνα έπιπλα μπαλκονιού με γκρι, μονόχρωμες υφές και μαξιλάρια

Τα γκρι έπιπλα μπαλκονιού δημιουργούν ένα ήσυχο μπαλκόνι

Αποφασίστε πώς να χρησιμοποιήσετε το μπαλκόνι σας. Έτσι βάζετε πράγματα που θα χρησιμοποιείτε τις περισσότερες φορές.

Η θέα έχει μεγάλη σημασία για ποιοτική χαλάρωση

δημιουργήστε ένα ήσυχο μπαλκόνι μπαλκόνι έπιπλα θαλάσσια παραλία

Το μπαλκόνι θα μπορούσε να είναι μια κατάλληλη περιοχή για την αντιμετώπιση της φύσης. Επιλέξτε ένα τέτοιο μέρος έτσι ώστε να έχετε μια όμορφη θέα στον κήπο ή τη θάλασσα.

Επιλέξτε άνετα και κομψά έπιπλα από μπαστούνι ή ξύλο

δημιουργήστε ένα ήσυχο μπαλκόνι με πράσινα μαξιλάρια

Προσέξτε το μέγεθος των επίπλων. Θα πρέπει να προσανατολίζονται προς το μέγεθος του μπαλκονιού · βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος αφού τοποθετήσετε μερικές καρέκλες και ένα μικρό τραπέζι. Συνδυάστε τις υφές και τα υλικά που ταιριάζουν με το εσωτερικό του σπιτιού σας.

Σκιερό μπαλκόνι με πέτρινους τοίχους και απλά, συμπαγή καθίσματα

δημιουργήστε ένα ήσυχο μπαλκόνι μικρό καθιστικό με γυαλί

Ένα καλά και άνετα σχεδιασμένο μπαλκόνι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένας συμπαγής εξωτερικός χώρος καθιστικού με υπέροχη θέα στη φύση. Προσοχή λοιπόν και προγραμματίστε το σχέδιο μαζί με έναν επαγγελματία.

Τι είναι μπαλκόνι, βεράντα ή βεράντα χωρίς πράσινο και λουλούδια; Προσθέστε μερικές γλάστρες στο μπαλκόνι. Προσφέρουν φρεσκάδα και ομορφιά.

Τα παλιά έπιπλα μπαλκονιού δίνουν στο μπαλκόνι μια ρουστίκ εμφάνιση 

ένα ήσυχο μπαλκόνι κάνει έπιπλα από μασίφ ξύλο ντεμοντέ

Δώστε νερό στα φυτά

οι συρόμενες πόρτες επίπλων από μπαστούνι δημιουργούν ένα ήσυχο μπαλκόνι

Συνεχίστε να εγκαθιστάτε ένα σύστημα άρδευσης με τη βοήθεια ειδικού. Η χλωρίδα σας στο μπαλκόνι χρειάζεται πολύ νερό.

Προσθέστε φώτα

ένα ήσυχο μπαλκόνι κάνει τα φώτα της πόλης μοντέρνα

Έμμεσος φωτισμός στο μπαλκόνι – όπως ενσωματωμένα φώτα δαπέδου ή νεράιδες ή ακόμη και κεριά – δημιουργεί μια υπέροχη, ρομαντική ατμόσφαιρα σε κάθε εξωτερικό χώρο.

 Εργονομικές πολυθρόνες από ξύλο και ένα στρογγυλό τραπεζάκι στο ενδιάμεσοτα έπιπλα μπαλκονιού κάνουν ένα ήσυχο μπαλκόνι κλασικό   Πτυσσόμενα έπιπλα από μέταλλο – περισσότερο διακοσμητικά παρά λειτουργικάτα έπιπλα μπαλκονιού κάνουν ένα ήσυχο μπαλκόνι μοντέρνο  Συμπαγές μπαλκόνι στην οροφή – μαζικός, ξύλινος γωνιακός πάγκος με μαλακά γκρι -λευκά μαξιλάρια πάνω του δημιουργήστε ένα ήσυχο μπαλκόνι στέγη από έπιπλα από μασίφ ξύλο       δημιουργήστε-ένα-ήσυχο-μπαλκόνι-πέτρα-ογκώδη-έπιπλα-κάγκελα

Έπιπλα κήπου από μπαστούνι 21 κατάλληλα για τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας από τη Roche Bobois