σχεδιασμός βεράντας μοντέρνα μπαλκόνια φυτά σαλόνι έπιπλα φτιάξτε μόνοι σας

Το κίτρινο και το πορτοκαλί προσδίδουν στη βεράντα του κήπου έναν μοναδικό χαρακτήρα

Ένα αρκετά απλό δωμάτιο έχει μετατραπεί σε κάτι πραγματικά μοναδικό: Ειλικρινά, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε έναν τόσο επιτυχημένο και ταυτόχρονα εξαιρετικά ατομικό σχεδιασμό; Υπάρχουν τόσα πολλά αντικείμενα, τόσα πολλά φωτεινά χρώματα και λεπτομέρειες εδώ!

Όλα φαίνονται εξαιρετικά αρμονικά, ομοιόμορφα και γεμάτα ζωή.

Η κάτοψη της βεράντας είναι τετράγωνη. Στα αριστερά έχετε έναν πέτρινο τοίχο, η αυθεντική υφή του οποίου φαίνεται καθαρά. Στα δεξιά στην εικόνα φαίνεται να υπάρχουν τα σύνορα με άλλο διαμέρισμα ή άλλο κτίριο. Στα δεξιά της εικόνας έχουμε μια περιτοιχισμένη περιοχή με κατασκευή πλέγματος ξυλείας στο πάνω μέρος.

Στην απέναντι πλευρά φαίνεται το κατάστρωμα που μοιάζει με βήμα σε δύο επίπεδα. Αντί για κιγκλίδωμα, η βεράντα προστατεύεται από γυάλινο τοίχο. Τα πάνελ είναι δεμένα μεταξύ τους με ξύλινα δοκάρια. Απλά λευκά, μεγάλα πλακάκια ήταν στρωμένα στο πάτωμα.

Μοντέρνο, άνετο και πολύχρωμο σχέδιο βεράντας

βεράντα σχεδιασμό μοντέρνα μπαλκόνια φυτά πορτοκαλιά δέντρα πλακάκια βότσαλα

Τα ορθογώνια και στρογγυλά σχήματα καθορίζουν τον χαρακτήρα του δωματίου. Εδώ η κάτοψη και όλα τα άλλα κύρια δομικά στοιχεία έχουν γίνει στρογγυλά. Το τραπέζι, τα περισσότερα καθίσματα και επίσης οι γλάστρες είναι στρογγυλές.

Τα σχήματα είναι ομοιόμορφα και επομένως όλα φαίνονται αρμονικά. Με εξαίρεση αυτό, σχεδόν όλα τα αντικείμενα είναι εκεί για τον εαυτό τους. Κανένας τοίχος δεν μοιάζει και κανένα κάθισμα, εκτός από δύο καρέκλες, δεν ανήκει σε ένα ζευγάρι. Υπάρχουν επίσης μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια του ίδιου τύπου.

Τα δοχεία λουλουδιών έχουν όλα διαφορετικά μεγέθη. Αλλά τα περισσότερα από αυτά ήταν προσαρτημένα στον ειδικά δημιουργημένο χώρο από βότσαλα. Τα κυρίαρχα χρώματα είναι το κίτρινο, το πορτοκαλί και το κόκκινο.

Αυτά υπάρχουν στα μαξιλάρια του καθίσματος, στο στρογγυλό κάθισμα, στα λουλούδια. Τα φρούτα (πορτοκάλια) και τα άνθη δείχνουν επίσης αυτή τη σκιά.

Φυτά σπιτιού και δενδρύλλιο στη βεράντα

βεράντα σχεδιασμός μοντέρνα μπαλκόνια φυτά δωμάτιο δέντρα πορτοκαλιά

Τα χρώματα στο τραπέζι του πρωινού εναρμονίζονται επίσης με αυτό. Όλα αυτά λειτουργούν υπέροχα λόγω του πράσινου φόντου, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από τον τοίχο του παραθύρου της βεράντας.

 Πώς σας φαίνεται αυτό το ζωντανό σχέδιο κήπου; Θα πάει καλά με το στυλ του σπιτιού σας επίσης?

Ένα άλλο παρόμοιο παράδειγμα

σχεδιασμός βεράντας μοντέρνα έπιπλα μπαλκονιού ξύλινα τραπέζια στρογγυλές καρέκλες πολύχρωμες

Βεράντα με στέγες και δροσερά πλακάκια τοίχου

  σχεδιασμός βεράντας μοντέρνα έπιπλα μπαλκονιού ξύλινα τραπεζοκαρέκλες βεράντα στέγες κεραμίδια τοίχου

Σχεδιάστε την εξωτερική κουζίνα και τραπεζαρία στη βεράντα

βεράντα σχεδιασμό μοντέρνα έπιπλα μπαλκόνι ξύλινα τραπεζοκαρέκλες εξωτερική κουζίνα

Απλά απολαύστε τη ζωή

βεράντα σχεδιασμό μοντέρνα έπιπλα μπαλκόνι εξωτερική κουζίνα