ιδέες σχεδιασμού βεράντας πράσινες ξύλινες βεράντες γλάστρες φυτά σαλόνι έπιπλα ξύλινη πέργκολα

Υπέροχες αστικές βεράντες: πώς να φτάσετε εκεί!

Ελέγξατε τις τελευταίες αναρτήσεις μας για υπέροχους κήπους σε μικρές βεράντες της πόλης; Λοιπόν, ας προχωρήσουμε τώρα!

Στο πρώτο παράδειγμα, η βεράντα χωρίζεται από το πανόραμα της πόλης με έναν βιομηχανικό, μη πλινθόκτιστο τοίχο από τούβλα.

Λόγω του κόκκινου χρώματος, παρέχει το τέλειο υπόβαθρο για το πράσινο, το οποίο παίζει τον κύριο ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση εδώ. Οι γλάστρες κατασκευάστηκαν επίσης περίπου στο ίδιο χρώμα με τους τοίχους. Τα έπιπλα είναι σε πολύ ανοιχτές αποχρώσεις. Το πράσινο και η φωτεινή διακόσμηση έρχονται πραγματικά από μόνα τους.

Στην ίδια εικόνα, ένα από τα μεγαλύτερα στοιχεία της βεράντας ήταν κρυμμένο. Τώρα το βλέπουμε: ο πράσινος φράχτης, ο οποίος αποτελείται μόνο από πλούσιους θάμνους. Ο καναπές παρουσιάζεται. Έτσι μπορείτε πρακτικά να καθίσετε στη μέση της πόλης και να περιτριγυριστείτε από πραγματική φύση.

Ιδέες σχεδιασμού βεράντας με τις οποίες θα δημιουργήσετε μια ονειρική βεράντα

ιδέες σχεδιασμού βεράντας σχεδιασμός μπαλκονιού φυτά σε γλάστρες έπιπλα σαλόνι ξύλινη βεράντα

Η βεράντα που βλέπουμε τώρα φαίνεται να είναι στενή και εντελώς κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά. Το πάτωμα είναι καλυμμένο με τούβλα και τμήματα από ξύλινες παλέτες χρησιμεύουν ως κιγκλιδώματα. Στη συνέχεια, βλέπουμε μια μεταχειρισμένη καρέκλα, προφανώς βαμμένη με νέα, γαλάζια βαφή. Το όλο πράγμα εμπλουτίζεται από πλούσια φυτά σε γλάστρες. Πολλά από αυτά τοποθετήθηκαν μπροστά από το εσωτερικό της βεράντας. Εδώ βλέπουμε μια διαφορετική προοπτική από την ίδια βεράντα. Ο χαρακτήρας αυτού του κάκτου αντιμετωπίστηκε με πολύ ενδιαφέρον. Δείτε πώς φαίνεται να πιάνει το κιγκλίδωμα σαν μια πένσα.

Σχεδιάστε ένα μικρό μπαλκόνι

ιδέες σχεδιασμού βεράντας μικρά μπαλκόνια σχεδιασμό φυτών μπαλκονιού

 Οι κάκτοι ως φυτά μπαλκονιού

ιδέες σχεδιασμού βεράντας κάτοικοι μικρού σχεδιασμού μπαλκονιού

Σε αυτήν την εικόνα μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποιήθηκε ο χώρος και το κιγκλίδωμα για να προσθέσετε περισσότερο πράσινο. Φαίνεται λοιπόν σαν μια μικτή δομή και σιγά σιγά παίρνει τον χαρακτήρα ενός κάθετου κήπου.

Πλούσια φυτά μπαλκονιού ως προστασία της ιδιωτικής ζωής και του ήλιου

ιδέες σχεδιασμού βεράντας σχεδιασμός μικρού μπαλκονιού γλάστρες φυτά βότσαλα πάτωμα

Το τρίτο παράδειγμα εδώ έρχεται σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα. Εδώ η βεράντα έχει έναν αναμφισβήτητα πολυτελή χαρακτήρα. Τα τραχιά στοιχεία έχουν απορριφθεί εντελώς. Αυτό το εσωτερικό είναι επίσης πολύ πράσινο εδώ, αλλά εξαιρετικά κομψό και αστικό. Τα πράσινα στοιχεία εδώ, ένα δέντρο, μερικοί μικροί θάμνοι και ο πράσινος φράχτης είναι πλούσια. Αλλά οι ζώνες τους είναι σαφώς διαχωρισμένες από τις υπόλοιπες.Επειδή εδώ σχεδόν δεν υπάρχουν άλλα φυσικά στοιχεία στα έπιπλα και τον εξοπλισμό κατασκευής. Κυριαρχεί το μέταλλο, το γυαλί και ο μινιμαλισμός. Φωτεινά μοβ στοιχεία αρωματίζουν το όλο πράγμα με έναν υπέροχο τρόπο.

Βεράντα στον τελευταίο όροφο με τραπεζαρία και εξωτερική κουζίνα

ιδέες σχεδιασμού βεράντας σχεδιασμός μπαλκονιού φυτά σε γλάστρες καναπές έπιπλα μπαστούνι

Βεράντα με ξύλινη στέγη και γυάλινους τοίχους

ιδέες σχεδιασμού ταράτσας σχεδιασμός μπαλκονιού τραπεζαρία εξωτερικοί τοίχοι από γυαλί κουζίνας

Σχεδιάστε τη βεράντα με ακρίβεια

ιδέες σχεδιασμού βεράντας σχεδιασμός μπαλκονιού τραπεζαρία εξωτερική κουζίνα