Θα μπορούσατε καν να φανταστείτε την κρεβατοκάμαρα χωρίς τα όμορφα νυχτερινά φώτα; Αυτό είναι ένα παραδοσιακό στοιχείο με λειτουργικό και αισθητικό νόημα, με το οποίο μπορείτε να δώσετε στον σχεδιασμό του δωματίου έναν αυτόνομο χαρακτήρα. Η χρήση του afterglow πηγαίνει πίσω στον 16ο αιώνα το αργότερο.  Ακόμα και τότε, ο χαμηλός φωτισμός έκανε την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και πιο ευχάριστη σε νυχτερινά περιβάλλοντα. Τα όμορφα φώτα της νύχτας συνεχίζουν να ξυπνούν αμέσως τη σχέση με χαλάρωση και ασφάλεια. Χάρη σε αυτό, θα μπορούσατε να απολαύσετε το διάβασμα στην ησυχία της νύχτας, να παρακολουθήσετε μια συναρπαστική ταινία ή απλά να κάνετε μια ευχάριστη συνομιλία με φίλους ή συνεργάτες. Όλα αυτά είναι σίγουρα πιο ευχάριστα με καλό νυχτερινό φωτισμό. Μπορείτε επίσης να εξασφαλίσετε αξέχαστες στιγμές το βράδυ χάρη σε ένα ταιριαστό και όμορφο νυχτερινό φως. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας.

Τα φώτα της νύχτας πρέπει να θεωρούνται μέρος της διακόσμησης

όλα φωτεινά στο υπνοδωμάτιο - νυχτερινός λαμπτήρας

Υπάρχει κατάλληλο νυχτερινό φως για κάθε περίπτωση

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για το τέλειο νυχτερινό φως, θα πρέπει να διευκρινίσετε εκ των προτέρων για τι το χρειάζεστε. Ακολουθούν μερικές πιθανές απαντήσεις και εξηγήσεις.

Ανεξάρτητα από το σχήμα, μια μεταλλική λάμπα φαίνεται πάντα μοντέρνα

Γκρι σχέδιο για νυχτερινό φωτιστικό

Νυχτερινός λαμπτήρας για βιβλιοφάγους

Αν σας αρέσει να διαβάζετε στο κρεβάτι τα βράδια και τη νύχτα, το κομοδίνο πρέπει να παρέχει λιγότερο διάχυτο φως και πιο συγκεντρωμένο φωτισμό σε ορισμένα αντικείμενα. Αφενός, αυτό θα προστατεύσει τα δικά σας μάτια και, αφετέρου, θα αποτρέψει το άτομο δίπλα σας να αισθανθεί ενοχλημένο από αυτό το φως.

Ένας τέτοιος νυχτερινός λαμπτήρας φαίνεται εξαιρετικά θηλυκός

DIY τέχνη - μεγάλη νυχτερινή λάμπα

Νυχτερινό φως για αναψυχή

Το διάχυτο φως είναι επίσης δημοφιλές αν σας αρέσει να παρακολουθείτε τηλεόραση ή ταινίες σε αυτό το σκηνικό. Δημιουργεί επίσης μια υπέροχη ατμόσφαιρα για συνομιλίες με φίλους και συγγενείς.

Μην ξεχνάτε ότι τα φώτα της νύχτας μπορούν επίσης να εκπέμπουν φως διαφορετικού χρώματος χάρη στους λαμπτήρες ή το αμπαζούρ! Εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για διακοσμητικούς σκοπούς, έχετε μια ευρεία επιλογή και σε αυτήν την πτυχή.

Τα οργανικά σχήματα συχνά χρησιμεύουν ως μοντέλα για φώτα σχεδιαστών

ένα τεράστιο μανιτάρι - νυχτερινός λαμπτήρας

Βοήθεια κατά των ατυχημάτων τη νύχτα

Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, εσείς ή κάποιος άλλος στο διαμέρισμα μπορεί να χρειαστεί να σηκώνεστε πιο συχνά τη νύχτα. Maybeσως υπάρχει ένα μικρό μωρό ή παιδί στο σπίτι, ή ίσως η δουλειά σας σημαίνει ότι πρέπει να ξυπνήσετε πολύ νωρίτερα από όλους τους άλλους. Ένας νυχτερινός λαμπτήρας με λεπτό φωτισμό μπορεί να σας επιτρέψει να βλέπετε καθαρά όταν σηκώνεστε, ώστε να μην σκοντάψετε ή τραυματιστείτε. Σας δίνει ασφάλεια και δεν ενοχλεί τους άλλους ενώ κοιμούνται. Στο παιδικό δωμάτιο, για παράδειγμα, μια λεπτή πηγή φωτός θα μπορούσε να διαλύσει τους φόβους των μικρών.

Πολλά υλικά μπορούν να συνδυαστούν κατά το σχεδιασμό ενός νυχτερινού φωτισμού

μια μεγάλη και στρογγυλή νυχτερινή λάμπα

Το στυλ της νυχτερινής λάμπας σας

Πρέπει φυσικά να επιλέξετε τα φώτα της νύχτας σύμφωνα με το στυλ του εσωτερικού σας σχεδιασμού. Οι πιο δημοφιλείς παραλλαγές είναι οι μινιμαλιστικές μοντέρνες λάμπες, όπως αυτές σε αγροτικά και vintage στυλ. Αυτές οι παραλλαγές ταιριάζουν στις περισσότερες σύγχρονες διακοσμητικές έννοιες. Εάν επιλέξετε νυχτερινό φως σε αυτό το στυλ, πιθανότατα θα το βρείτε εύκολο να το χρησιμοποιήσετε σε πολλά διαφορετικά μέρη.

Ο νυχτερινός λαμπτήρας είναι το επίκεντρο σε αυτό το υπνοδωμάτιοΝυχτερινός λαμπτήρας - ελαφρώς υπερμεγέθη

Το υλικό

Η ποικιλία των υλικών είναι μεγάλη και αυτό αυξάνει επίσης την ελευθερία για το σχεδιασμό σας. Οι νυχτερινές λάμπες μπορούν να είναι κατασκευασμένες από ξύλο, μέταλλο, γυαλί, κεραμικό ή PVC. Φυσικά, υπάρχουν και συνδυασμένες παραλλαγές, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια αναφορά σε διαφορετικές διακοσμητικές πτυχές του εσωτερικού σας σχεδιασμού ταυτόχρονα. Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή χρωμάτων και σχημάτων που χρησιμοποιούνται για νυχτερινά φώτα.

Μπορείτε επίσης να βάλετε το νυχτερινό φως στο πάτωμα

Μικρή και γοητευτική νυχτερινή λάμπα

Άλλες συμβουλές και ιδέες

Το διακοσμητικό δυναμικό των νυχτερινών φώτων διευρύνεται επίσης από τις σύγχρονες τεχνολογίες. Η ένταση του φωτός και το χρώμα θα μπορούσαν να ρυθμιστούν διαφορετικά. Με τα διαφορετικά μοντέλα, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους πατώντας ένα κουμπί ή με άλλες μεθόδους. Ένας λαμπτήρας μπορεί επομένως να έχει ποικιλία διακοσμητικών εφέ. Σε ορισμένα μοντέλα, το πόδι της λάμπας μπορεί ακόμη και να λυγίσει, το οποίο έχει λειτουργικά και καθαρά διακοσμητικά πλεονεκτήματα.

Τα φωτιστικά με μεταλλικό φινίρισμα είναι υπέροχοι τόνοι στην εσωτερική διακόσμηση

Νυχτερινός λαμπτήρας - χρυσός λαμπτήρας - υπέροχη ιδέα

Το σωστό μέρος για μια νυχτερινή λάμπα

Όταν επιλέγετε ένα μέρος, θα πρέπει να είστε πολύ πρακτικοί. Σκεφτείτε προσεκτικά τις καταστάσεις στις οποίες θα χρησιμοποιήσετε το νυχτερινό φως. Πού ακριβώς χρειάζεστε το φως, θα χρησιμοποιήσετε τη λάμπα μόνη ή με κάποιον άλλο; Εάν διαβάζετε με τον σύντροφό σας ταυτόχρονα, μπορεί να τοποθετηθεί νυχτερινό φως στον τοίχο μεταξύ των δύο. Στο παιδικό δωμάτιο μπορεί να τοποθετηθεί σε κομοδίνο ανάμεσα στα δύο κρεβάτια.

Εάν χρειάζεστε περισσότερη ανεξαρτησία, χρειάζεστε φυσικά αρκετές νυχτερινές λάμπες στα κατάλληλα στρατηγικά σημεία του διαμερίσματος. Δεν υπάρχουν κομοδίνα σε πολλά μοντέρνα και μικρά υπνοδωμάτια. Η νυχτερινή λάμπα μπορεί να συνδεθεί στον τοίχο για εξοικονόμηση χώρου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια μεγαλύτερη λάμπα δαπέδου, η οποία στη συνέχεια χρησιμεύει επίσης ως στήριγμα στο δωμάτιο.

Τα νυχτερινά φώτα έχουν συνεπώς μια ευρύτερη δυνατότητα στο εσωτερικό σχέδιο. Χρησιμοποιήστε αυτό για να εμπλουτίσετε τη ζωή σας και να την κάνετε πιο άνετη.

 Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις ιδέες μας!

Είναι ωραίο όταν ένας νυχτερινός λαμπτήρας αντιστοιχεί στο χρώμα και το σχήμα του με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία

Νυχτερινός λαμπτήρας - αγροτική ιδέα

Οι λαμπτήρες δαπέδου είναι συχνά μια ιδιαίτερα πρακτική λύση

Νυχτερινός λαμπτήρας - υπέροχος φωτισμός στο υπνοδωμάτιο

Νυχτερινός λαμπτήρας - λευκός και μπλε

Νυχτερινός λαμπτήρας - δύο έργα τέχνης

Νυχτερινός λαμπτήρας σε ένα ξύλινο κομοδίνο

Ο λαμπτήρας είναι ένα τέλειο στολίδι για αυτή τη μονόχρωμη σχεδιαστική ιδέα

Νυχτερινός λαμπτήρας - ευρύ λευκό φως

Νυχτερινός λαμπτήρας από υπέροχο μέταλλο

Νυχτερινός λαμπτήρας - ψηλός μαύρος λαμπτήρας

Νυχτερινός λαμπτήρας - ενδιαφέρον μοντέλο

Νυχτερινός λαμπτήρας με χρυσό σχέδιο

Υπάρχουν υπέροχες έννοιες διακόσμησης με πολλά φώτα νύχτας

Νυχτερινός λαμπτήρας - υπέροχο ζευγάρι πάνω από το κρεβάτι

Νυχτερινός λαμπτήρας - πολλά υφάσματα στο εσωτερικό

Νυχτερινός λαμπτήρας - λευκό υπνοδωμάτιο

Νυχτερινός λαμπτήρας - υπέροχος φωτισμός

Νυχτερινός λαμπτήρας - υπέροχες ιδέες με αυτό

Ο νυχτερινός λαμπτήρας είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια στο εσωτερικό σχέδιο εδώ

Νυχτερινός λαμπτήρας σε υπέροχο πλαίσιο

Νυχτερινός λαμπτήρας σε ένα υπέροχο κομοδίνο

Νυχτερινός λαμπτήρας σε ένα υπέροχο υπνοδωμάτιο

Νυχτερινός λαμπτήρας σε όμορφο πράσινο χρώμα

Νυχτερινός λαμπτήρας ανάμεσα σε δύο κρεβάτια

Το οβάλ αμπαζούρ είναι ένα αντίθετο από τα ορθογώνια διακοσμητικά σχήματα σε αυτό το δωμάτιο

Μαύρη όμορφη οβάλ νυχτερινή λάμπα

Vintage στυλ - νυχτερινός λαμπτήρας

υπέροχη ιδέα για νυχτερινό φωτιστικό

υπέροχη στρογγυλή νυχτερινή λάμπα σε λευκό χρώμα

όμορφη λάμπα νυχτερινής λάμπας που μοιάζει με κονσό