το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου αφηρημένο σε μαύρο χρώμα

Το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου – 40 εικόνες και σχέδια που σας προσφέρουν φρέσκες ιδέες

Οι άνθρωποι λαχταρούσαν το φως από την αρχαιότητα. Η εφεύρεση της φωτιάς ήταν μόνο η αρχή. Τόσος χρόνος έχει περάσει από τότε και όμως συνεχώς λαχταρούμε περισσότερο τεχνητό φως στο σπίτι. Μία από τις αγαπημένες μας πηγές φωτός αυτές τις μέρες είναι η λάμπα δαπέδου.

Είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι χωρίς πολλή φασαρία. Η επιλογή των λαμπτήρων δαπέδου από διαφορετικά υλικά και σε πολλά σχέδια είναι τεράστια. Σήμερα εστιάζουμε στη σύγχρονη λάμπα δαπέδου.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα λαμπτήρων δαπέδου. Δεν υπάρχουν μόνο λαμπτήρες αλογόνου και LED, αλλά και λαμπτήρες φθορισμού, ακόμη και εκείνοι που είναι κλασικά εξοπλισμένοι με λαμπτήρες. Οι λαμπτήρες LED είναι μοντέρνοι εδώ και καιρό. Έχουν καθιερωθεί ως μια πρακτική παραλλαγή εξοικονόμησης ενέργειας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Κομψό και πολυτελές

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου από γυαλιστερό ατσάλι και γυαλί

Η επιλογή σας, φυσικά, δεν εξαρτάται μόνο από την πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη άλλους παράγοντες, όπως το ύφος της επίπλωσης, το μέγεθος του δωματίου ή ακόμα και το χρώμα στους τοίχους. Δεν είναι στην τελευταία θέση η δική σας προτίμηση και, κυρίως, η ευημερία των κατοίκων.

Ελέγξτε τις ιδέες παρακάτω! Maybeσως μπορείτε να βρείτε κάτι που ταιριάζει στη διακόσμηση και το γούστο σας.

Το μοντέλο Akari από Isamu Noguchi

το μοντέρνο μοντέλο λαμπτήρα ακάρι

Καλλιτεχνική ατμόσφαιρα

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου με ασυνήθιστο σχήμα σε πορτοκαλί

Μια απλή κομψότητα από ατσάλι

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου από χάλυβα με τρεις πλάκες

Ζωντανό σχήμα από λεπτό ξύλο

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σε σχήμα φύλλου από ξύλο και μέταλλο

Λαμπερό και περήφανο τη νύχτα

η σύγχρονη λάμπα τόξου λαμπτήρα τόξου κατασκευασμένη από παγωμένο γυαλί

Μοναδικός σχεδιασμός από βελανιδιά

οι σύγχρονοι λαμπτήρες τόξου από ξύλο

Κλασικό σε μαύρο, λευκό και κόκκινο

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου από χρωματιστό γυαλί

Απλοί, πλεγμένοι κύλινδροι

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου διακριτικό και κυλινδρικό

Παραμύθι με φτερά

η μοντέρνα λάμπα δαπέδου κομψή λάμπα τόξου με λευκά φτερά

Ανατομικά μια χαρά

το μοντέρνο φιλιγκράν φωτιστικό δαπέδου σε μαύρο χρώμα

Τετράγωνα με έντονα χρώματα

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου πολύχρωμο ηλιακό σύστημα παρόμοιο

Φουτουριστική δημιουργία σε μαύρο χρώμα

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου φουτουριστικό σχέδιο γυαλιστερό μαύρο

Κύλινδρος γιούτας σε κλασικά χρώματα

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου πλεγμένο σε κόκκινο, μαύρο και άσπρο

το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου, αυλακωτές, σφαιρικές δημιουργίες το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου με λαμπερά στρογγυλά μέρη η μοντέρνα λάμψη δαπέδου και η υπερβολή ο σύγχρονος μεγάλος λαμπτήρας δαπέδου μέδουσας από λευκό ξύλο η μοντέρνα λάμπα δαπέδου ξύλινη σφαίρα σε λευκό το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου στυλ ikea το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σε ελεφαντόδοντο το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σε σχήμα φοίνικα το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σε παστέλ πράσινο σαν μανιτάρι το μοντέρνο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου που μοιάζει με κολοκύθα σε μια βάση το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου γυαλιστερό μέταλλο και γαλάζιο παγωμένο γυαλί η μοντέρνα μεταλλική υφασμάτινη λάμπα δαπέδου σε σκούρο γκρι χρώμα το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου μινιμαλιστικό σε μαύρο χρώμα το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου με μικρά λευκά πιάτα σαν δέντρο το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου με την αίσθηση του Λονδίνου το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου με ασημένια λάμψη και οργανικό σχήμα το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου με πολλές μεταλλικές πλάκες το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σε οβάλ σχήμα από κόκκινο γυαλί το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σε σχήμα μανιταριού σε ασπρόμαυρο η μοντέρνα λάμπα δαπέδου λαμπερή ασημένια περίληψη το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου, στυλιζαρισμένο σπιράλ γυαλιστερό λευκό το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου εξαιρετικά μινιμαλιστικό με ματ φινίρισμα το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σαν κεραμικό βάζο το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου όμορφα τεχνητά λουλούδια παπαρούνας