κρεμαστά φωτιστικά κομψό σχήμα φυσαλίδας

Εξαιρετικά κρεμαστά φωτιστικά σε σχήμα φούσκας

Η έμπνευση για αυτές τις εξαιρετικές κρεμαστές λάμπες από Άλεξ ντε Βίτε προέρχεται από την παιδική ηλικία. Όλοι παίζαμε με σαπουνόφουσκες ως παιδιά και γοητευτήκαμε από τις μεγάλες φυσαλίδες με λεπτή γκοφρέτα με το συνεχώς μεταβαλλόμενο σχήμα τους. Ο σχεδιαστής ήθελε να αποτυπώσει την ομορφιά και τη φαντασία στις ιδιότροπες, αντανακλαστικές δημιουργίες του και να φέρει πίσω αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια, όταν αναρωτιόμασταν πώς η αναπνοή μας μπορεί να μείνει σε αυτές τις εύθραυστες φυσαλίδες και να πετάξει στον ουρανό.

Οι κρεμαστές λάμπες του Alex de Witte κατασκευάστηκαν για το Dark και είναι όλες κατασκευασμένες από χειροποίητο γυαλί. Γι ‘αυτό κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Οι περίτεχνοι κρεμαστές λάμπες κέρδισαν το Design District Award 2013 στο Άμστερνταμ για το καλύτερο νέο προϊόν. Πείστε τον εαυτό σας για τη μοναδικότητα αυτών των λαμπτήρων. Ρίξτε μια ματιά στο ασυνήθιστο σχέδιο και εκπλαγείτε.

Σας άρεσε επίσης να παίζετε με σαπουνόφουσκες?

κρεμασμένη λάμπα φυσαλίδες σχεδιασμός διαφανής

Υπέροχη δημιουργία από γυαλί

κρεμαστά φωτιστικά σαν πραγματικές φυσαλίδες

Δεν υπάρχουν δύο κρεμαστές λάμπες απόλυτα πανομοιότυπες

δημιουργία σχεδιαστών κρεμαστών φώτων

Θα κρεμάσετε αυτά τα είδη σχεδιαστών στο σπίτι σας; Με τα ρευστά σχήματα και την ελαφρότητα τους, οι κρεμαστές λάμπες ταιριάζουν σχεδόν με οποιοδήποτε εσωτερικό, ή?