κρεμαστό φωτιστικό zaha hadid σε ασπρόμαυρο

Γνωρίστε τα υπέροχα κρεμαστά φώτα της Zaha Hadid

 Η διάσημη αρχιτέκτονας Zaha Hadid παρουσίασε τις τελευταίες δημιουργίες της Aria και Avia στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου 2013 – μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις επίπλων στον κόσμο στο Μιλάνο. Τα δύο πλαστικά κρεμαστά φώτα ήταν πιο συγκεκριμένα στην έκθεση φωτισμού Euroluce και εκδόθηκαν για την ιταλική μάρκα με υψηλή βαθμολογία Χτύπημα σχεδιασμένο.

Το Aria είναι ένας κρεμαστός λαμπτήρας που συνδυάζει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σχεδιασμού με την εμμονική έλλειψη βαρύτητας των υλικών. Μαγεύει τον παρατηρητή ως γλυπτό φτιαγμένο από φως και τεχνολογία. Ο λαμπτήρας είναι κατασκευασμένος από Cristalflex – ένα ειδικό, διαφανές υλικό που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την Bayer Vivak®. Το Cristalflex είναι γυαλιστερό σαν γυαλί, αλλά ακόμα πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό. Η Aria έχει 50 στρώσεις λεπτής γκοφρέτας από αυτό το μοντέρνο υλικό σχεδιαστών και μοιάζει τόσο φιλιγκράν και ευκίνητη, σαν να πρόκειται να απογειωθεί.

Με αυτόν τον τρόπο, η πηγή φωτός στο εσωτερικό φαίνεται πολύ μυστικιστική σαν να ήταν καλυμμένη

κρεμαστό κόσμημα zaha hadid φώτα σκούρο

Η Avia της Zaha Hadid έχει ελαφρώς διαφορετικό χαρακτήρα. Το κρεμαστό φως φαίνεται λίγο πιο στιβαρό και έχει ένα αναμφισβήτητο ασύμμετρο σχήμα. Κατασκευάστηκε από OPALFLEX®. Είναι ένα αποκλειστικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ανακυκλώσιμο υλικό, ένα μείγμα πολυμερών και κρύσταλλου γυαλιού. Στο Slamp, το υλικό είναι πολύ δημοφιλές επειδή έχει τη φωτεινότητα του κρυστάλλου και εξακολουθεί να είναι πολύ ανθεκτικό σε σπασίματα και ευπροσάρμοστο. Η Zaha Hadid σχεδίασε 52 βάρδιες για την Avia. Η ρευστότητα, η αρμονία και ο δυναμισμός ενσωματώνονται αριστοτεχνικά σε αυτό το υπέροχο κρεμαστό φωτιστικό.

Φωτιστικό ανάρτησης Avia σε λευκό χρώμα

κρεμαστό φώτα zaha hadid λευκό avia

Μια ασύμμετρη λαμπερή μέδουσα

zaha hadid πλαστικό και κομψό

Μοναδικό δίδυμο φτιαγμένο από Cristalflex® και Opalflex®

dua φώτα μενταγιόν zaha hadid

Περίεργο και αδιαμφισβήτητο

κρεμαστό κόσμημα zaha hadid με αριά και avia

Τα Avia και Aria διατίθενται και τα δύο σε διαφανές ασπρόμαυρο και το Avia μπορεί να παραγγελθεί σε τέσσερα μεγέθη. Με τα μοναδικά αρχιτεκτονικά ελαφριά γλυπτά της Zaha Hadid, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε βρει ένα κομψό βλέμμα.