κρεμαστό φωτιστικό πορσελάνης από μέταλλο lux σε μαύρο και χρυσό

Κρεμαστό φωτιστικό πορσελάνης Chiarodì της Metal Lux

Σήμερα σας παρουσιάζουμε αυτό το κομψό πορσελάνινο κρεμαστό φωτιστικό υψηλής ποιότητας από την Metal Lux. Πείθει με την κομψή και κομψή σχεδίαση. Ο κρεμαστός λαμπτήρας Chiarodì κατασκευάστηκε σε δύο κύριες εκδόσεις – με γυαλισμένη, χρωματισμένη επιφάνεια και με μεταλλικό στρώμα με ελαφρύ αποτέλεσμα γήρανσης.

Ο υπερμεγέθης λαμπτήρας είναι τόσο πολύπλευρος που προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε εσωτερικό και κάθε γούστο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παθιασμένο κόκκινο στο σαλόνι ή στην κουζίνα και να επιλέξετε ένα πορσελάνινο κρεμαστό φωτιστικό με γυαλισμένο χάλκινο look για την κρεβατοκάμαρα. Το μαύρο ή το λευκό χρώμα είναι επίσης πολύ κατάλληλο για το γραφείο του σπιτιού σας ή για το κατάστημά σας. Γιατί όχι και το χρυσό ή το ασήμι επίσης?

Προτιμάτε ασημί και shabby chic?

Μεγάλο μενταγιόν πορσελάνης σε ασημί χρώμα

Το κρεμαστό φωτιστικό πορσελάνης Chiarodì διατίθεται σε δύο μεγέθη – με διάμετρο 60 και 90 cm. Έχετε στη διάθεσή σας συνολικά έξι αντίγραφα. Οι μεταλλικές επικαλύψεις είναι σε χρυσό, ασήμι και χαλκό και οι χρωματικές επιφάνειες σε μαύρο, λευκό και κόκκινο.

Το εσωτερικό είναι λευκό και διακοσμημένο με στιλ με λουλουδάτα στολίδια. Η ένταση του φωτός είναι απολύτως επαρκής και εξαλείφει τη χρήση άλλου φωτισμού στο δωμάτιο.

Με τον μοναδικό, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, αυτό το πορσελάνινο κρεμαστό φως είναι το αδιαμφισβήτητο, κάθετο βλέμμα που τραβάει σε κάθε εσωτερικό χώρο, τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε δημόσιους χώρους..

Θα θέλατε να εισαγάγετε περισσότερη ιδιοσυγκρασία στο εσωτερικό σας?

κρεμαστό φωτιστικό πορσελάνης, σε σχήμα μπολ σε κόκκινο χρώμα

Αίσθημα ελαφρότητας και ελευθερίας

πορσελάνινο κρεμαστό φως λαμπερό λευκό

Έχετε την επιλογή

κρεμαστό φωτιστικό πορσελάνης, σε σχήμα μπολ σε κόκκινο χρυσό λευκό και μαύρο

Πώς σας φαίνεται αυτό το κομψό κρεμαστό φωτιστικό; Είναι κάτι για εσάς; Ελπίζουμε να έχετε ήδη βρει μία από τις έξι εκδόσεις που είναι κατάλληλες για το σπίτι ή το γραφείο σας. Αν αποφασίσατε να το κάνετε αυτό, ελπίζουμε να απολαύσετε το μοναδικό κρεμαστό φωτιστικό πορσελάνης Chiarodì!