Δροσερά φωτιστικά σχεδιαστών από το Studio We Love Eames

Το φως ήταν πάντα κάτι χωρίς το οποίο δεν γίνεται. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι ασχολούνται τόσο με τον φωτισμό στο σύγχρονο σπίτι. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σχεδιαστές δημιουργούν λαμπτήρες σε όλο και πιο περίεργα σχήματα. Οι σύγχρονοι λαμπτήρες προσελκύουν την προσοχή, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και διεγείρουν τη φαντασία του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Οι λαμπτήρες σήμερα έχουν πολλές λειτουργίες και τα φώτα σχεδιαστών έχουν το δευτερεύον αλλά σημαντικό έργο να εμφανίζονται αποκλειστικά υπερβολικά. Ορισμένα έχουν ακόμη και λειτουργικές εφαρμογές στον εσωτερικό σχεδιασμό. Ακριβώς όπως στην περίπτωση με το Φωτιστικά σχεδιαστών είναι αυτό που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα: Οι λάμπες από Studio We Love Eames. Εδώ έρχονται …

Λάμπες σχεδιαστών – εντυπωσιακές κρεμαστές λάμπες με φυτά

λάμπες σχεδιαστών στούντιο που λατρεύουμε τα κρεμαστά φωτιστικά eames

Τα φυτά παίζουν τεράστιο ρόλο στην καθημερινή μας ζωή, ο οποίος αυξάνεται σημαντικά με την πάροδο του χρόνου. Στο αστικό μας περιβάλλον, κανείς λαχταρά να έρθει σε πραγματική επαφή με τη φύση. οποτεδήποτε οπουδήποτε. Ο εσωτερικός σχεδιασμός επηρεάζεται έντονα από αυτήν την επιδίωξη. Κάποιος προσπαθεί να εισάγει μια νέα πινελιά όπου είναι δυνατόν.

Και το κάνει ξεκάθαρα. Αυτά τα δροσερά Φωτιστικά σχεδιαστών το αποδεικνύουν: Συνδυάζουν φως και φυτά σε ένα κλειστό σύστημα και ως εκ τούτου αντιπροσωπεύουν ένα αξιοθαύμαστο σύνολο.

Λάμπες σχεδιαστών – ένας λαμπτήρας ή ένα δοχείο φυτών είναι αυτό?

φωτιστικά σχεδιαστών στούντιο που λατρεύουμε eames κρεμαστό φωτιστικό

Οι συνήθεις συνθήκες για να ευδοκιμήσουν τα φυτά σε κλειστό χώρο είναι η προσεκτική συντήρηση και το άφθονο φυσικό φως. Έτσι οι σχεδιαστές αποφάσισαν Studio We Love Eames για τη δημιουργία αυτών των μοναδικών φώτων. Επιτρέπουν τη φροντίδα των φυτών σε ένα δωμάτιο όπου δεν υπάρχουν παράθυρα και όπου δεν μπορεί να διεισδύσει φως. Πώς τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια αντιπροσωπεύουν τέτοιους χώρους. Αυτά τα φυτά δεν απαιτούν ανθρώπινη συντήρηση όπως αερισμός και πότισμα. Το φως σε αυτά τα πληθωρικά φώτα βασίζεται στο μείγμα φωτός LED και ηλιακού φωτός. Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία της φωτοσύνθεσης πραγματοποιείται στο σύστημα.

Αυτό το δροσερό φωτιστικό δαπέδου με ένα φυτό χρησιμεύει επίσης ως διακόσμηση

φωτιστικά σχεδιαστών στούντιο που αγαπάμε το φωτιστικό δαπέδου eames

Αυτοί οι λαμπτήρες αντιπροσωπεύουν ένα εντελώς κλειστό οικοσύστημα, όπου τα φυτά μπορούν να ευδοκιμήσουν για χρόνια χωρίς να είναι ήρεμα. Ο λαμπτήρας δαπέδου αντιπροσωπεύει έναν νέο τύπο ηλεκτρικά αγώγιμου στρώματος γυαλιού, έτσι ώστε ο ηλεκτρισμός να ρέει αόρατα στην επιφάνεια. Το καλώδιο δεν είναι πλέον απαραίτητο από την πηγή τροφοδοσίας έως το φως LED. Αυτή η τεχνολογική καινοτομία αντιπροσωπεύει απολύτως νέες δυνατότητες στην κηπουρική. Και φαίνεται συναρπαστικό, έτσι δεν είναι?

Πώς προέκυψε η ιδέα για αυτό το μοναδικό φωτιστικό?

στούντιο σχεδιαστών λάμπες που αγαπάμε το σχέδιο ανακάλυψης eames

Έτσι κατασκευάζεται το γυάλινο στρώμα

σχεδιαστής φωτισμού στούντιο που αγαπάμε την παραγωγή eames

Και έτσι συνεχίζεται…

σχεδιαστής φωτισμού στούντιο που αγαπάμε την εικόνα της διαδικασίας eames

Στο τέλος της διαδικασίας παραγωγής …

σχεδιαστής φωτισμού στούντιο που αγαπάμε τα eames σαν να είναι φτιαγμένα