Τα μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου σχεδιάζουν πολυθρόνες σαλονιού

Μοναδικά φωτιστικά δαπέδου

Τα κλασικά, διαχρονικά και μοντέρνα σχέδια λαμπτήρων δαπέδου δεν χάνουν ποτέ τη συνάφεια τους με τον σχεδιασμό του σπιτιού. Ακόμα και τα εντυπωσιακά και έξυπνα φώτα τοίχου παίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο σε αυτό. Οι καινοτόμοι σχεδιαστές βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να διατηρούν αυτά τα στοιχεία επίπλωσης ενημερωμένα στον σύγχρονο κόσμο.

Σήμερα θα εξετάσουμε το trio λαμπτήρων, το οποίο είναι ένα τέλειο παράδειγμα των έξυπνων νέων τάσεων. Μοναδικά και ανεπανάληπτα, αυτά τα φωτιστικά δαπέδου είναι ιδανικά εγγεγραμμένα στην ταραχώδη σύγχρονη ζωή. Μπορείτε να διακοσμήσετε υπέροχα και εύκολα τη βιβλιοθήκη του σπιτιού σας ή οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο με έναν εξαιρετικά μοντέρνο τρόπο.

Κατασκευασμένα από την Porada, τα μοντέρνα σχέδια φωτιστικών δαπέδου συνδυάζουν σχήμα και αισθητική με εξαιρετικό τρόπο. Ταυτόχρονα, με την κλασική και συγκρατημένη εμφάνισή τους, καταφέρνουν ακόμα να κλέψουν την παράσταση στο περιβάλλον.

Το Porada δείχνει μια αιώνια αγάπη για τη διακόσμηση ξύλου. Μέσα από αυτό διακοσμούν πάντα το δωμάτιο και το ομορφαίνουν.

Παλαιά κομψότητα

Μοντέρνα σχέδια λαμπτήρων δαπέδου

Μοντέρνα σχέδια φωτιστικών δαπέδου, στρογγυλά χαλιά

Η Babele Alta από το O.Moon καταφέρνει να μας μεταφέρει σε προηγούμενο χρόνο. Αυτό λειτουργεί χάρη στην απλή, κομψή και απλή σιλουέτα τους. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χάνει τη σύγχρονη αύρα του.

Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο, αυτό το όμορφο φωτιστικό δαπέδου διαθέτει επίσης ένα αμπαζούρ από μετάξι. Αυτό προκαλεί τη διάδοση του φωτός με ήπιο τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι η τέλεια προσθήκη στη θέση ανάγνωσης. Όπου και αν βρίσκεται, τραβάει την προσοχή!

Μπορούν να αγοραστούν σε πολλά διαφορετικά φινιρίσματα και δίνουν πάντα στον εσωτερικό σχεδιασμό έναν πολυτελή χαρακτήρα

λευκό φωτιστικό δαπέδου βάση λάμπα μαξιλάρι από αμπαζούρ κρεβάτι

Έργο τέχνης στο σαλόνι

Τα μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου σχεδιάζουν αμπαζούρ σαλόνι

Σκοτεινή κομψότητα

Σύγχρονη λάμπα δαπέδου σχεδιάζει πλάγια σκάλα

Αρσενικό σχέδιο υπνοδωματίου

δοκάρια οροφής λαμπτήρες δαπέδου σχεδιάζει πάνελ διαχωριστικό τοίχο

Φωτιστικό δαπέδου Pileo

μεγάλα φωτιστικά δαπέδου σχεδιάζει γκρι πολυθρόνες καρέκλες

Ας απομακρυνθούμε από το παραδοσιακό και αφιερωθούμε στην εκρηκτικότητα και τη φαντασίωση! Το κονσερβοποιημένο αμπαζούρ αυτού του συμπαγούς λαμπτήρα καρυδιάς έχει την ιδιότητα που του δίνει τον διακριτικό του χαρακτήρα. Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα ευρύ φάσμα επιφανειών!

Τα υπερμεγέθη, μοντέρνα σχέδια λαμπτήρων δαπέδου κάνουν αυτήν τη στιγμή μια ζεστή δήλωση στυλ.

Είναι μια τέλεια προσθήκη στο μοντέρνο, κομψό διαμέρισμα

Μοντέρνα λάμπα δαπέδου σχεδιάζει χαλί πράσινο γύρο

Φουτουριστικά φωτιστικά δαπέδου

υπνοδωμάτιο φωτιστικά δαπέδου σχέδια δροσερή βάση λαμπτήρα

Λαμπερά αμπαζούρ σε ασπρόμαυρο

περιβάλλοντα φυτά φωτιστικά δαπέδου σχέδια αμπαζούρ πόδι

Αξιόλογο, στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού

Μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σχεδιάζει τραπεζάκι σαλονιού στρογγυλό γυαλί

Gru: Φιλική προς το περιβάλλον κομψότητα

Τα μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου σχεδιάζουν γκρι καναπέ

Η τελευταία λάμπα που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα έγινε από την εταιρεία Marconato & Ο Zappa σχεδίασε. Αυτός ο εξαιρετικά κομψός και μινιμαλιστικός λαμπτήρας είναι ιδανικός για άτομα που τους αρέσει να συνδυάζουν μοναδικό σχεδιασμό με βιωσιμότητα.

Αυτός ο λαμπτήρας καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και ενέργεια και είναι μια ιδανική προσθήκη στο σύγχρονο σπίτι, που δίνει μεγάλη σημασία στην υγιεινή διατροφή και το στυλ

Τα μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου σχεδιάζουν καναπέ τραπεζάκι σαλονιού

Εξαιρετική λάμπα δαπέδου LED επενδυμένη με ξύλο

Μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου που σχεδιάζουν λάμπα από ξύλο

Μοντέρνα σχέδια λαμπτήρων δαπέδου παραδοσιακά κατασκευασμένα από ξύλο