Τοποθετήστε τις σανίδες δαπέδου μόνο με τα πόδια σας!

Η τοποθέτηση ή η ανταλλαγή σανίδων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και γρήγορη όσο με τα τελευταία προϊόντα του iDecking Revolution. Ακόμα και το όνομα αυτής της ιταλικής εταιρείας ξεκινά με "ΕΓΩ." – σαν την καινοτομία! Δεν ήταν τίποτα που τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματα EasyClick και EasyChange ήταν μερικά από αυτά Στιγμιότυπα στο Domotex 2017. Η έρευνα και η επιθυμία για πειράματα είναι πολύ δημοφιλή εδώ, όχι μόνο στον τομέα των σανίδων υψηλής ποιότητας, αλλά και όταν πρόκειται για καινοτόμες επενδύσεις τοίχων.

DURO – η καινοτομία στη βεράντα σας

Για παράδειγμα, το πρωτοποριακό υλικό DURO είναι ιδανικό για το σχεδιασμό της βεράντας σας ή με τη μορφή πάνελ τοίχου για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό και εντελώς βιώσιμο επειδή αποτελείται αποκλειστικά από φλοιούς ρυζιού και ρητίνη. Το DURO είναι 100% ανακυκλώσιμο και έτσι συμβάλλει σε ένα εξαιρετικά ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα στην κατασκευή και τη διάθεσή του. Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι οι φλούδες του ρυζιού είναι κατά τα άλλα απλώς ένα απόβλητο προϊόν της γεωργίας και πολύ συχνά καίγονται, γεγονός που οδηγεί σε περισσότερες εκπομπές CO2 στον αέρα. ΕΓΩ.

Στην περίπτωση του DURO, αυτό δεν προλαμβάνεται μόνο, σώζει επίσης πολύτιμα δέντρα, ειδικά από τα τροπικά δάση του πλανήτη μας. Ανθεκτικό και αντιολισθητικό, αυτό το υλικό προσφέρει την τέλεια επιφάνεια για περπάτημα ξυπόλητος. Επιπλέον, δεν σπάει. Το DURO μπορεί να δουλευτεί, να χρωματιστεί και να βαφτεί ακριβώς όπως το πραγματικό ξύλο – ανάλογα με το γούστο και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Αυτό το καινοτόμο δομικό υλικό δεν έχει τα μειονεκτήματα του ξύλου. Η φροντίδα και η συντήρηση ελαχιστοποιούνται με αυτόν τον τρόπο.

idecking easyclick σύστημα καταστρώματος σανίδων δαπέδου

Τα συστήματα εγκατάστασης EasyClick και EasyChange

Χωρίς κατσαβίδια, χωρίς κόλλα, χωρίς γραμμές κατασκευής ή αποστάτες – με τα καινοτόμα συστήματα του iDecking δεν χρειάζεστε εργαλεία και βοηθήματα που χρησιμοποιούνται συνήθως με συμβατικά συστήματα εγκατάστασης. Αντ ‘αυτού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα πόδι για να φέρετε τις σανίδες δαπέδου στην τέλεια θέση. Φυσικά, βοηθούν και τα ειδικά υποστηρίγματα, τα οποία επιτρέπουν επίσης συναρμολόγηση χωρίς σφάλματα. Η αφαίρεση και η αντικατάσταση των σανίδων δαπέδου στο σύστημα EasyChange είναι εξίσου γρήγορη και εύκολη, χάρη σε ένα ειδικό κλειδί. Και τα δύο συστήματα εγκατάστασης είναι στιβαρά και υδατοαπωθητικά και όχι μόνο σας εξοικονομούν χρόνο, αλλά κυρίως χρήματα.

idecking-Revolution-floorboards-decking

Μπαμπού ETHERNO – οι σανίδες δαπέδου με γοητεία από την Άπω Ανατολή

Το μπαμπού είναι μία από τις ταχύτερες ανανεώσιμες πρώτες ύλες στον κόσμο και προτιμάται από πολλούς. Οι σανίδες δαπέδου ETHERNO που κατασκευάζονται από μπαμπού από το iDecking Revolution όχι μόνο εξασφαλίζουν στον καταναλωτή καθαρή συνείδηση, αλλά κυρίως άνεση και ευκολία στη ζωή, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους. Στιβαρά, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και χωρίς θραύσματα, οι σανίδες από μπαμπού χαρακτηρίζονται από τέλεια άνετη ξυπόλυτη άνεση και ευχάριστη εμφάνιση – φυσικά, 100% πιστοποιημένα CE και FSC!

idecking-Revolution-bamboo-floorboards-decking

Απολαύστε την πρωτοποριακή ποιότητα μάρκας από παρόχους όπως iDecking Revolution και συνεισφέρετε στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη!

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο παρακάτω βίντεο:

idecking επαναστατικές σανίδες δαπέδου duro

σανίδες δαπέδου καινοτόμο duro easyclick σύστημα idecking

idecking easyclick σύστημα σανίδων δαπέδου σανίδες καταστρώματος

σανίδες δαπέδου idecking επανάσταση easyklick σύστημα σανίδων βεράντας

idecking revolution easychange σύστημα σανίδες δαπέδου σανίδες καταστρώματος